A 7. kötet előzetesét már láthattuk (az MTV Movie Awardson leadták), viszont magára a filmre még várni kell egy kicsit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Novemberben jön az új Harry Potter film
2010. június 11. 15:34
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
en mar nagyon varom
2010. június 11. 15:36
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Én is (:
Az elején ki nem állhattam, nem is akartam megnézni, kb akkora volt a felhajtás körülötte, mint az Alkonyat körül, de megnéztem, és megszerettem ((:
Az elején ki nem állhattam, nem is akartam megnézni, kb akkora volt a felhajtás körülötte, mint az Alkonyat körül, de megnéztem, és megszerettem ((:
2010. június 11. 15:52
Nem nézni kell hanem olvasni. És az Alkonyatot ne is említsük egy mondatban a Harry Potterrel szerintem. Nem vagyok ellenes, de már kifejtettem a véleményem erről.
A film persze nagyon várós és végre lesz benne sok Voldi remélem. De vajon a 7/1 filmet hol hagyják abba?
A film persze nagyon várós és végre lesz benne sok Voldi remélem. De vajon a 7/1 filmet hol hagyják abba?
2010. június 11. 16:15
|
|
cuncus1988visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 254 Csatolások: 45 Azonosító: 123771 offline
|
Várom
remélem jobb lessz, mint az előző
az nagyon nem tetszett. El kell olvasni a könyveket, mert fantasztikusak!
2010. június 11. 16:29
|
|
Tomforever♥Sherlock♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.07. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 377 Azonosító: 36468 offline
|
Én is remélem hogy jó lesz, mert ez a rész a kedvencem:)
2010. június 11. 17:06
nekem eddig az összes film tetszett, úgyhogy már nagyon várom ezt is!!!
2010. június 11. 17:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
A legutóbbinál a hajamat téptem, olyan rossz volt, remélem ezt már sikerült megcsinálni normálisan
Imádtam a filmeket, de az a sok fölösleges változtatás, viszont érdekes dolgok kihagyása nagyon zavart...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

3 felhasználónak tetszik: