Idén is folytatódik a Pedigree Örökbefogadási program. 2010-ben kiemelt hangsúlyt kap a virtuális örökbefogadás.
Ha fent vagy Facebookon kövesd a "Pedigree Örökbefogadási Program"-ot, mert minden egyes követő után egy tál eledelt adományoznak egy menhelyen élő kutyának.
Ha most szeretnél épp kutyát venni látogass el előbb a "http://pedigreeorokbefogadas.hu/" oldalra hátha ott találod meg a neked való "társat".
Lehetőséged van már virtuálisan is örökbe fogadni. Ez lehetőséget teremt olyan állatbarátok számára akik nem tudnak megfelelő környezetet biztosítani egy kutya számára, viszont szeretnék segíteni a kiválasztott kutyát azzal, hogy rendszeresen meglátogatják a menhelyen és anyagilag hozzájárulnak a tartásához amíg új gazdit nem talál.
Valamint ha már van kutyád azzal is segíthetsz ha Pedigree terméket vásárolsz 2010. június 1. és november 30-a között, ugyanis a befolyt összeget az 5 kiválasztott menhelynek ajánlják fel.
(Remélem ezzel a topiccal semmilyen szabályt nem sértettem meg. Csak reménykedtem, hogy itt talán több emberhez eljut a dolog.)
Segíts Te is a menhelyi kutyákon
2010. június 11. 14:06
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
9 felhasználónak tetszik:
.Fan.ni.^^,
Csinibaba,
Brigitt.a,
Vikici,
Fairy,
tothbianka,
evelin0623,
Pixie Buue,
_ToTo_
2010. június 14. 22:44
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, bár sajnos én nem igazán tudok segíteni.
De ez a pénz is tök jó, hogy már ennyi összegyűlt, szurkolok, hogy még több legyen
Szerk.: Facebookon követem
Szerk.: Facebookon követem
2010. június 14. 23:07
én nagyon szívesen örökbefogadnék kutyát csak anyám nem engedi hogy másik kutyám is legyen
2010. június 16. 14:18
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Na szépen megugrott az összeg: 512.469Ft
Candies: Ha van kutyád akkor tudsz úgy is segíteni (ha akarsz, nem kényszer természetesen
) hogy veszel egy Pedigree márkájú jutalomfalatot. Így a Te kutyád is jól jár, meg a menhelyi kutyák is.
Most amíg tart ez a gyűjtés én is dupla adagot veszek mindenből
Candies: Ha van kutyád akkor tudsz úgy is segíteni (ha akarsz, nem kényszer természetesen
Most amíg tart ez a gyűjtés én is dupla adagot veszek mindenből
2010. június 17. 20:52
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
|
Na utána néztem: "2010. június 1. és november 30. között minden eladott Pedigree eledel után kilogrammonként 5 forintot ajánlunk fel a menhelyi kutyák támogatására!"
Így nem tűnik soknak, de ebből is összejött 17 nap alatt több, mint 500ezer forint.
(Hozzávetőlegesen egy kutya napi eledele kb. 85Ft.)
Így nem tűnik soknak, de ebből is összejött 17 nap alatt több, mint 500ezer forint.
(Hozzávetőlegesen egy kutya napi eledele kb. 85Ft.)
2010. augusztus 04. 17:17
Én kb. két hónapja láttam a profilodon, akkor lájkoltam fészen, illetve kitettem állapotnak vagy mifene az, és az ismerőseim közül is többen rákattintottak
Ha csak ennyi kell hogy segítsünk, akkor szerintem mindenki megtehetné ezt az apróságot!
2010. augusztus 04. 17:21
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
|
Idézet (Cynthia @ 2010.08.04. 17:17)
Én kb. két hónapja láttam a profilodon, akkor lájkoltam fészen, illetve kitettem állapotnak vagy mifene az, és az ismerőseim közül is többen rákattintottak
Ha csak ennyi kell hogy segítsünk, akkor szerintem mindenki megtehetné ezt az apróságot! 
Köszönöm Neked is, már az is nagy segítség, hogy általad is több emberhez eljutott.
2010. augusztus 04. 17:37
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Szerintem remek ötlet,hogy itt is beszélünk erről.Én is követem Facebook-on,ha ez is segít,nekem nincsen kutyám,bár szerintem mikor régebben volt ilyen fajta gyűjtés (nekem úgy rémlik hogy volt,de lehet nem a Pedigree-el) akkor is vettünk kutya eledeleket és a boltban kihelyezett gyűjtő kosárba be lehetett tenni adományként,ezzel is segítve a menhelyen élő kutyáknak.
1 felhasználónak tetszik:
evelin0623
2010. augusztus 04. 17:41
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
|
Idézet (kiskutyaa @ 2010.08.04. 17:37)
Szerintem remek ötlet,hogy itt is beszélünk erről.Én is követem Facebook-on,ha ez is segít,nekem nincsen kutyám,bár szerintem mikor régebben volt ilyen fajta gyűjtés (nekem úgy rémlik hogy volt,de lehet nem a Pedigree-el) akkor is vettünk kutya eledeleket és a boltban kihelyezett gyűjtő kosárba be lehetett tenni adományként,ezzel is segítve a menhelyen élő kutyáknak.
Ha minden igaz ilyen gyüjtő doboz most is van kirakva, de ezt nem tudom pontosan.
evelin0623
2010. augusztus 09. 23:48
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
|
"Augusztus 14-én, szombaton Örökbefogadó Nap-ot tartanak az Illatos úti ebtelepen, ahol több, mint 120 kutyus vár gazdára a rendelkezésre álló 94 helyen! A szervezők meglepetésekkel is készülnek, érdemes lesz ellátogatni."
evelin0623
2010. augusztus 28. 12:06
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
én csak most vettem észre az adatlapodon, és rögtön lájkoltam a facebookon. Kiteszem én is az adatlapomra facebookon
evelin0623
2010. szeptember 14. 19:40
Én majd venni fogok Pedigrees jutalomfalatokat a kutyusomnak. Mivel sajnos nem tudok máshogy segíteni, mivel nincs Facebookom, ezért így hátha
evelin0623
2010. szeptember 17. 14:30
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
|
"SOS!!! Segítsetek, mindenkit kérek dobáljátok szerteszét a világba!
Beagle a nyíregyházi gyepmesteri telepen, tegnap altatták volna, de a helyi állatvédők a segítségünket kérték, és kapott beagleke még egy esélyt, némi időt.
Tricolor, felemás szemű, 3-4 év körüli beagle kan sürgősen gazdit vagy befogadót keres.
Ha van valaki aki Nyíregyházáról Budapestre felhozná a héten, ne habozzon hívjon a 06 30 530 62 34 telefonszámon."
Remélem talál gazdit... Itt is bárki tud valakit aki beaglet keres az éljen az alkalommal. Segíthet a kutyának és ingyen lesz egy Beagleje.
Nyíregyházán van!
Beagle a nyíregyházi gyepmesteri telepen, tegnap altatták volna, de a helyi állatvédők a segítségünket kérték, és kapott beagleke még egy esélyt, némi időt.
Tricolor, felemás szemű, 3-4 év körüli beagle kan sürgősen gazdit vagy befogadót keres.
Ha van valaki aki Nyíregyházáról Budapestre felhozná a héten, ne habozzon hívjon a 06 30 530 62 34 telefonszámon."
Remélem talál gazdit... Itt is bárki tud valakit aki beaglet keres az éljen az alkalommal. Segíthet a kutyának és ingyen lesz egy Beagleje.
Nyíregyházán van!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.