Starity

Jordin Sparks

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. június 11. 11:00 #1
- törölt felhasználó -    
Gertrudis kedvéért. wink.gif
2010. június 11. 12:16 #2
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.11. 11:00)
Gertrudis kedvéért. wink.gif

Köszönöm széépen!Örök hála smileeee.gif
ÉS itt egy videó, ahol hallani, hogy Jordin tud élőben énekelni meghajolo.gif
2010. június 11. 12:21 #3
- törölt felhasználó -    
de jó, hogy neki is van. És én is köszi El Mexicano.
Szerintem Jordin nagyon tehetséges, szép hangú énekesnő. És szerintem jó színésznő is, de majd jún. 18-án megtudjuk thumbsup.gif és még szép is biggrin.gif

2010. június 11. 12:35 #4
- törölt felhasználó -    
Ez csak véletlen, hogy hasonló a nevetek és ugyanaz az elsőszámú kedvencetek? biggrin.gif

Apropó, Gertrudisnak:

Dos andaluces están pasando por la selva. Uno de ellos grita: "Mira, Pepe, una boa!" y el otro: "Que vivan loh novio!" laugh.gif
2010. június 11. 13:01 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.11. 12:35)
Ez csak véletlen, hogy hasonló a nevetek és ugyanaz az elsőszámú kedvencetek? biggrin.gif
Apropó, Gertrudisnak:
Dos andaluces están pasando por la selva. Uno de ellos grita: "Mira, Pepe, una boa!" y el otro: "Que vivan loh novio!" laugh.gif

ez csak az:D én magyar vagyok:D és egy kukkot sem tudok spanyolul:D:D
2010. június 11. 13:05 #6
- törölt felhasználó -    
thumbsup.gif Jordin Sparks forever biggrin.gif:D
am. csak annyi biggrin.gif, hogy "gertii"-t ismerem, de a "Gertrudist" nem blush.gif
2010. június 11. 13:05 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.06.11. 13:01)
ez csak az:D én magyar vagyok:D és egy kukkot sem tudok spanyolul:D:D

Tényleg elég furcsa véletlen, hiszen a nevetek sem szokványos. smileeee.gif
2010. június 11. 13:16 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.11. 13:05)
Tényleg elég furcsa véletlen, hiszen a nevetek sem szokványos. smileeee.gif

hát én mást Gertrúdot/ Gertrudist is ismerek:D vagyis csak őt meg még egy valakit az ország másik felében biggrin.gif:D én csak örülök, mert végre nem vagyok egyedül ezzel a névvel, nem szeretem :/, de én Gertrúd vagyok amúgy:D szóval nekem nem spanyol a nevem
2010. június 11. 13:18 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (gertii @ 2010.06.11. 13:16)
hát én mást Gertrúdot/ Gertrudist is ismerek:D vagyis csak őt meg még egy valakit az ország másik felében biggrin.gif:D én csak örülök, mert végre nem vagyok egyedül ezzel a névvel, nem szeretem :/, de én Gertrúd vagyok amúgy:D szóval nekem nem spanyol a nevem

Tudom, a Gertrudis spanyolul Gertrúd, azért is írtam, hogy hasonló a nevetek. Na mindegy, nem offolok tovább. Én sajnos nem tudok Jordinhoz túl sokat hozzászólni, mert nem ismerem, viszont szimpatikus csajnak tűnik. wink.gif
2010. június 11. 13:20 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.11. 13:18)
Tudom, a Gertrudis spanyolul Gertrúd, azért is írtam, hogy hasonló a nevetek. Na mindegy, nem offolok tovább. Én sajnos nem tudok Jordinhoz túl sokat hozzászólni, mert nem ismerem, viszont szimpatikus csajnak tűnik.  wink.gif

Értelek:D hát én hülye vagyok a Spanyolhoz, viszont tetszik alapból a nyelv, de szerintem hülye lennék hozzá biggrin.gif
hát ő szerintem is szimpi (:
2010. június 11. 13:24 #11
- törölt felhasználó -    
Gracias
Viajaré en España durante la próxima semana
¿Viene usted conmigo, El Mexicano? _nevet.gif
Amúgy véletlen smileeee.gif
2010. június 11. 13:28 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gertrudis Contreras @ 2010.06.11. 13:24)
Gracias
Viajaré en España durante la próxima semana
¿Viene usted conmigo, El Mexicano? _nevet.gif 
Amúgy véletlen smileeee.gif

Me invitas? biggrin.gif Con mucho gusto viajaría contigo si no tuviera trabajo. rolleyes.gif Oye, pero tutéame nomás. wink.gif
2010. június 11. 13:35 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.11. 13:28)
Me invitas? biggrin.gif Con mucho gusto viajaría contigo si no tuviera trabajo. rolleyes.gif Oye, pero tutéame nomás.  wink.gif

¡Perdóneme!
Yo habría viajado con usted.
Viajaré con mi madre y mi padre.
¡Estoy muy excitado!
¡Trabajo bueno para usted!
2010. június 11. 13:53 #14
- törölt felhasználó -    
köszi!
Jordin forever (: nagyon imádom, és örülök, hogy egyre többen ismerik meg itt is, megérdemli a sikert, mert mindent önerőből ért el és nem azért, mert valaki beprotezsálta :S szóval eszméletlen a csaj, és fantasztikus hangja van és szép is meg kedves és szerény!
2010. június 11. 14:47 #15
- törölt felhasználó -    
Én is nagyon szeretem,látom benne a tehetséget ami sok sztárból sajnos hiányzik...Remek a hangja és jó dalokat ír. biggrin.gif
2010. június 11. 17:39 #16
- törölt felhasználó -    
She is the best in the world! I love sooooo much she!
Jordin has got a very nice sound /voice(: thumbsup.gif wub.gif
2010. június 11. 17:41 #17
- törölt felhasználó -    
imáádom! nagy tehetség, és már most sokra vitte 20 évesen, de most majd még tovább, a Broadway, Big Time Rush, Bones, turné és még sorolhatnám és szerintem színésznőnek is jósmileeee.gif thumbsup.gif
2010. június 12. 23:37 #18
- törölt felhasználó -    
imáádom (: minden dalában ( max. 1-2 kiv.) van valami ami megfog ohmy.gif nem is értem, ilyet még soha nem éreztem más zenével smileeee.gif a Battlefieldet most is úgy hallgatom, hogy szinte levegőt se veszek, akora dinamikája van smileeee.gif az új kedvenc az average girl biggrin.gif és örülök, hogy egyre többen ismerik meg pici hazánkban is thumbsup.gif
2010. június 16. 19:15 #19
- törölt felhasználó -    
a legjobb, a legjobb és a legjobb(: na ezzel mindent elmondtam smileeee.gif
2010. június 26. 00:35 #20
- törölt felhasználó -    
a legjobb^^
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok