A Battlefield után jön az új Jordin album. A 20 éves énekes-színésznő a napokban felvett már jó pár dalt az új albumhoz. Ez lesz Jo 3. albuma.
A teljes cikkhez kattints ide!
Már készül az új Jordin Sparks album!
2010. június 10. 21:55
2010. június 10. 21:59
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
hat remelem hogy ez is olyan jo lesz mint a "Battlefield"
2010. június 10. 22:00
ez nem ér:D én is megírtam:D de ez jobb lett:D
nekem az Average Girl nagyon nagyon tetszik és tetszik az új stílus(: eszméletlen, hogy tud újat mutatni(: nagyon jó lesz szerintem az album, kár, hogy csak novemberben, de rem. hamar itt lesz, mert már nem tudok várni. És hova akar fejlődni???!
nekem az Average Girl nagyon nagyon tetszik és tetszik az új stílus(: eszméletlen, hogy tud újat mutatni(: nagyon jó lesz szerintem az album, kár, hogy csak novemberben, de rem. hamar itt lesz, mert már nem tudok várni. És hova akar fejlődni???!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: