A színésznő remek komikus, és jelenleg a Monte Carlo című filmet forgatja, melynek forgatási munkálatai Budapesten (is) folynak. Reméljük Catherine is hamarosan ellátogat Magyarországra és néhány szerencsés láthatja Őt élőben is.
Catherine Tate
2010. június 10. 10:17
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Várok szeretettel mindenkit, aki megszerette Catherine-t a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) című sorozatból, vagy valahonnan teljesen máshonnan.
A színésznő remek komikus, és jelenleg a Monte Carlo című filmet forgatja, melynek forgatási munkálatai Budapesten (is) folynak. Reméljük Catherine is hamarosan ellátogat Magyarországra és néhány szerencsés láthatja Őt élőben is.
2010. június 10. 10:19
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.06.10. 10:17)
Várok szeretettel mindenkit, aki megszerette Catherine-t a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) című sorozatból, vagy valahonnan teljesen máshonnan.
Jaj, asszem róla van az a vicces videó, hogy "The Translator". Különböző nyelveken halandzsázik, én szétröhögtem magamat rajta.
2010. június 10. 10:21
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Igen, jól emlékszel, Ő volt az!
: http://www.youtube.com/watch?v=RomgFH8s7Qs
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.10. 10:19)
Jaj, asszem róla van az a vicces videó, hogy "The Translator". Különböző nyelveken halandzsázik, én szétröhögtem magamat rajta. 
2011. január 26. 09:00
|
|
|
Felfedeztem, hogy jelenleg is játszik egy darabban és most bezsongtam, hogy én azt látni akarom...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. január 26. 09:06
|
|
|
Kate, ha erre tévedsz...
Szerinted Catherine-t előadás után sokan "le szokták támadni", vagy van értelme várni rá..?
Szerinted Catherine-t előadás után sokan "le szokták támadni", vagy van értelme várni rá..?
2011. január 26. 09:59
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.26. 09:06)
Kate, ha erre tévedsz...
Season greetings a címe
Szerintem CT-re nincs értelme várni. Úgy tudom ritkán megy csak ki a fanokhoz, ha erre gondolsz, állítólag szeret az afterpartykon maradni és ha kivárod a sorod, akkor talán ad, de ne vedd garanciának, mert én eddig 2 azaz 2 embertől hallottam, hogy találkozott vele és az is DW forgatás közben volt, nem is színházban. De próba cseresznye
Sally Sparrow
2011. január 26. 10:50
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 09:59)
Season greetings a címe
Mark Gatissel játszik benne.
Szerintem CT-re nincs értelme várni. Úgy tudom ritkán megy csak ki a fanokhoz, ha erre gondolsz, állítólag szeret az afterpartykon maradni és ha kivárod a sorod, akkor talán ad, de ne vedd garanciának, mert én eddig 2 azaz 2 embertől hallottam, hogy találkozott vele és az is DW forgatás közben volt, nem is színházban. De próba cseresznye
Értem.
Mindenesetre 11-re vannak még használható helyek a nézőtéren. Úgy értem, hogy 2 szék egymás mellett... A maradéknál itt-ott elszórva 1-1 seat...
2011. január 26. 15:10
|
|
|
Á, annyira tudtam...
Kaptam választ, hogy nem tud segíteni, kerítsek valakit, akinek van hitelkártyája...
Na mindegy, azért még meglássuk...
2011. január 26. 15:24
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.26. 15:10)
Á, annyira tudtam...
Kaptam választ, hogy nem tud segíteni, kerítsek valakit, akinek van hitelkártyája...
Na mindegy, azért még meglássuk... 
Ez olyan tipikus
Amúgy CT szerintem fogyott, de sokat
Sally Sparrow
2011. január 26. 17:55
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 15:24)
Ez olyan tipikus
Keríts valakit akinek van hitelkártyája és utazott már hasonló cipőben... Persze, minden bokorban van olyan embe, hogyne..
Na, sikerült szerezni hitelkártyás emberkét, vállalta is, hogy lefoglal és kifizet. (mi meg majd neki, ha sikerült
Szerintem is fogyott egyébként. Ami még nem is lenne baj, csak az arca is nagyon beesett lett emiatt... (bár a sminkkel lehet palástolni)
2011. január 26. 18:17
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.26. 17:55)
Na, sikerült szerezni hitelkártyás emberkét, vállalta is, hogy lefoglal és kifizet. (mi meg majd neki, ha sikerült
) Jaj, bárcsak összejönne... És láthatnám Catherine-t teljes valójában!
Igaz, hogy csak a circle-ből (
), de hát az se semmi... És darab után HÁTHA cseresznyém lesz és csurran-cseppen egy Tategraph is...
Szerintem is fogyott egyébként. Ami még nem is lenne baj, csak az arca is nagyon beesett lett emiatt... (bár a sminkkel lehet palástolni)
Sok sikert
Huh, én néztem a Never Mind The Buzzcocks epizódot kb 1 hónapja és ő vezette a műsort, rá sem lehet ismerni a nőre. Majdnem megijedtem mikor ráközelített a kamera a fejére... nagyon beesett az arca és a kezei is ..
2011. január 27. 08:50
|
|
|
Hát nem elfogytak a jegyek??! Ami maradt, az elszórva itt-ott az egész nézőtéren 1-1 db...
Aszonták a kedves londoniak, hogy próbálkozzunk előadás előtt este, mert akkor olcsóbban eladják a jegyeket, amik maradtak, illetve akik mégsem tudtak menni, azokét, stb. Na, ennyit erről.
2011. január 27. 08:58
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.27. 08:50)
Hát nem elfogytak a jegyek??! Ami maradt, az elszórva itt-ott az egész nézőtéren 1-1 db...
Aszonták a kedves londoniak, hogy próbálkozzunk előadás előtt este, mert akkor olcsóbban eladják a jegyeket, amik maradtak, illetve akik mégsem tudtak menni, azokét, stb. Na, ennyit erről.
Ez a darab már November óta megy, vagy December, nem csoda ha nem maradt jegy. Azért sok sikert hozzá. Anno a Hamletre is úgy árultak jegyet, hogy 10%-os felárral, a színház előtti parkolóban de sokan még így is megvették tőlük
2011. január 27. 09:16
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.27. 08:58)
Ez a darab már November óta megy, vagy December, nem csoda ha nem maradt jegy. Azért sok sikert hozzá. Anno a Hamletre is úgy árultak jegyet, hogy 10%-os felárral, a színház előtti parkolóban de sokan még így is megvették tőlük 
Pedig általában előadás előtt közvetlenül sokkal olcsóbbak szoktak lenni a jegyek. Fél áron is hozzá lehet jutni akár. Mondjuk nem a színház szokta árulni... Meglepő, hogy itt meg pont azt mondták, hogy az utolsó jegyeket akár 10 fontért is meg lehet venni előadás előtt.
Az az elképesztő, hogy tegnap délután még elég sok hely volt, ma reggelre meg (dupla) 0.
2011. január 27. 11:47
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.27. 09:16)
Pedig általában előadás előtt közvetlenül sokkal olcsóbbak szoktak lenni a jegyek. Fél áron is hozzá lehet jutni akár. Mondjuk nem a színház szokta árulni... Meglepő, hogy itt meg pont azt mondták, hogy az utolsó jegyeket akár 10 fontért is meg lehet venni előadás előtt.
Az az elképesztő, hogy tegnap délután még elég sok hely volt, ma reggelre meg (dupla) 0.
Röhej, mert a februári előadásra még van több, mint egy egész sornyi hely, hacsak azóta nem kapkodták el azt is... 
Mennyibe kerül egy jegy?
2011. január 27. 12:52
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.27. 11:47)
Mennyibe kerül egy jegy?
Standard £44 / £38 / £31 / £23 / £10
First two previewsm £23.50 / £23.50 / £19 / £19 / £10
All remaining Previews £28.50 / £28.50 / £23.50 / £19 / £10
2011. február 04. 13:22
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.06.10. 10:21)
Igen, jól emlékszel, Ő volt az!
: http://www.youtube.com/watch?v=RomgFH8s7Qs
Úristen, tényleg.
2011. május 12. 12:10
|
|
|
Happy birthday to Catherine Tate!

kateblock
2011. május 12. 12:28
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.05.12. 12:10)
Happy birthday to Catherine Tate!

Happy Birthday Catherine
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.