Freema Agyeman
2010. június 10. 10:14
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Várok szeretettel mindenkit, aki megszerette Freemát a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) című sorozatból, vagy valahonnan teljesen máshonnan.
2011. január 17. 13:06
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Ezek szerint megállapíthatom azt, hogy Freemát nem szereti senki? Akkor miért van neki 21 rajongója állítólag? Hol a többi 20?
2011. január 17. 13:07
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:06)
Ezek szerint megállapíthatom azt, hogy Freemát nem szereti senki? Akkor miért van neki 21 rajongója állítólag? Hol a többi 20? 
Én bírom a csajt, de miről lehetne beszélni vele kapcsolatban?
2011. január 17. 13:15
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 13:07)
Én bírom a csajt, de miről lehetne beszélni vele kapcsolatban? 
Például arról, hogy a castingolásakor magas sarkú cipőt adtak rá, mert annyira eltörpült David mellett.
És hogy helyette GM-et akarták. Billie kiütötte a nyeregből, de FA helyett is GM-et próbálták betenni, szóval majdnem nem lett belőle (FA) companion ..
2011. január 17. 13:17
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:15)
Például arról, hogy a castingolásakor magas sarkú cipőt adtak rá, mert annyira eltörpült David mellett.
És hogy helyette GM-et akarták. Billie kiütötte a nyeregből, de FA helyett is GM-et próbálták betenni, szóval majdnem nem lett belőle (FA) companion ..
Ja így oké, én arra gondoltam, hogy mostanában nem olvastam semmilyen aktualitást vele kapcsolatban.
2011. január 17. 13:23
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:15)
Jó döntés volt, hogy nem GM-et tették be. Unalmas lett volna megint egy szőkeség.
Martha karaktere az alkotók szerint egyébként állítólag a legközelebb állt a nézőkhöz. Legalábbis így gondolták, amikor kezdődött a harmadik new Who. Ehhez képest ha jól sejtem, nem volt túl népszerű.
Én szeret(t)em Marthát, és egyébként valahol tényleg ő volt a "leghétköznapibb ember" a Doki mellett. Az új szériában legalábbis. Nem?
2011. január 17. 13:27
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:23)
Jó döntés volt, hogy nem GM-et tették be. Unalmas lett volna megint egy szőkeség.
Martha karaktere az alkotók szerint egyébként állítólag a legközelebb állt a nézőkhöz. Legalábbis így gondolták, amikor kezdődött a harmadik new Who. Ehhez képest ha jól sejtem, nem volt túl népszerű.
Én szeret(t)em Marthát, és egyébként valahol tényleg ő volt a "leghétköznapibb ember" a Doki mellett. Az új szériában legalábbis. Nem?
Szerintem Martha nem volt rossz companion, de nekem sem kedvenc
Nálam a kedvencek Donna, Jack, Sarah Jane, Ace
2011. január 17. 13:31
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:23)
No.1 Donna fanként kedveltem Marthát is, csak sokhelyütt már idegesített a reménytelen szerelmessége (igen, szép magyar megfogalmazás!
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. január 17. 13:36
|
|
|
Hát sajnos nekem csak virtuális DW rajongó ismerőseim vannak, a környezetemben ugyanis a páromon kívül senki még csak nem is ismeri.
De akkor ezek szerint a fiúknak bejött a szép Ms. Jones.
kateblock
2011. január 17. 13:43
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:36)
Ja.
kateblock
2011. január 17. 13:44
|
|
|
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 13:43)
Ja.
Egyikük egyenesen leb*zizta a Dokit, hogy aki egy ilyen nőnek ellen tud állni az nem lehet hetero, az meg még hab a tortán, hogy helyette a - szerinte - kapafogú Rose-ra van rákattanva. 
2011. január 17. 14:02
Idézet (LaDiabla @ 2011.01.17. 13:43)
Ja.
Egyikük egyenesen leb*zizta a Dokit, hogy aki egy ilyen nőnek ellen tud állni az nem lehet hetero, az meg még hab a tortán, hogy helyette a - szerinte - kapafogú Rose-ra van rákattanva. 
Martha szebb mint Rose. Egyéni vélemény.
LaDiabla
2011. január 17. 14:03
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 14:02)
Smink, beállítás kérdése. Egyéni vélemény.
kateblock
2011. január 17. 14:24
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 14:02)
Freema simán elmehetne modellnek is (mondjuk Aprajafalva kifutóira
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.