Sőt, érdeklődve várom azok írásait is, akik már jártak az éttermében. Kíváncsi vagyok!!!
Gianni Annoni
2010. június 10. 09:54
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nos, ha valaki kedveli, vagy ha nem, nyugodtan megírhatja ide, mit gondol az olasz Gianni-ról.
Sőt, érdeklődve várom azok írásait is, akik már jártak az éttermében. Kíváncsi vagyok!!!
2011. január 17. 13:08
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Itt sincs senki?
2011. január 17. 13:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Jé, Sally, van ilyen topikod? Én még sosem jártam Gianni éttermében, de mivel imádom a jó kajákat, az olasz ételeket meg kifejezetten kultiválom, remélem egyszer lesz hozzá szerencsém. Magáról Gianniról azt gondolom, hogy egy végtelenül intelligens, szimpatikus, stílusos, kifinomult úriember és persze egész vonzó férfi is. Nálunk Mo-n ritkaság számba mennek az ilyen példányok. Számomra ő sokkal hitelesebb és elfogadhatóbb, mint más ilyen főzőcskézős celebek. Róla elhiszem, hogy van ízlése.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. január 17. 13:15
|
|
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 13:12)
Jé, Sally, van ilyen topikod? Én még sosem jártam Gianni éttermében, de mivel imádom a jó kajákat, az olasz ételeket meg kifejezetten kultiválom, remélem egyszer lesz hozzá szerencsém. Magáról Gianniról azt gondolom, hogy egy végtelenül intelligens, szimpatikus, stílusos, kifinomult úriember és persze egész vonzó férfi is. Nálunk Mo-n ritkaság számba mennek az ilyen példányok. Számomra ő sokkal hitelesebb és elfogadhatóbb, mint más ilyen főzőcskézős celebek. Róla elhiszem, hogy van ízlése. 
Egyet kell, hogy értsek veled.
Gianniban az a jó, hogy ritkán tűnik fel, de akkor általában jót is ad ki a kezei közül. Nincsenek botrányai, több lábon áll, és milyen szépen beszél magyarul..!
2011. január 17. 13:26
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.01.17. 13:15)
Gianniban az a jó, hogy ritkán tűnik fel, de akkor általában jót is ad ki a kezei közül. Nincsenek botrányai, több lábon áll, és milyen szépen beszél magyarul..!
Nekem meg ezzel a kijelentéssel kell egyet értenem. Nagyon szépen beszél magyarul, nem teszi az agyát, de azért látszik, hogy ő egy egészen más kultúrát képvisel. Hát...illetve, hogy ő kultúrát képvisel.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. január 17. 13:35
|
|
|
Így van. Meg a magánéletét sem teregeti ki lépten-nyomon, mint mások... Néha diszkréten nyilatkozik a magánéletéről, hogy jól van, van párja, ennyi.
És ez éppen elég is.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.