Az El fantasma de Elena a Telemundo idei nagy telenovella-durranásának ígérkezik. Humberto 'Kiko' Olivieri egy igazi szellemsztorival készül. Lesz sikoly, rettegés és szerelem is, na meg persze népszerű színészek.
A teljes cikkhez kattints ide!
El fantasma de Elena - már forgatnak!
2010. június 09. 16:31
2010. június 09. 18:57
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én nem hinném, hogy megnézem, de érdekesnek tűnik a sztori. Kár, hogy lesz benne sok telenovella-elem, jobb lenne ha ezeket kihagynák és csak szellemek lennének.
2010. június 09. 19:27
Azért lássuk be, kicsit érdekes lenne, ha egy telenovellából kihagynák a telenovella-elemeket
Liz visszatérésének én is nagyon örülök, bár nem is volt olyan nagy a kihagyás, csupán négy-öt hónapról volt szó. De előtte a Televisanál volt, így mondhatjuk a nagy Telemundos visszatérésének. És szerintem ott is van a helye
Liz visszatérésének én is nagyon örülök, bár nem is volt olyan nagy a kihagyás, csupán négy-öt hónapról volt szó. De előtte a Televisanál volt, így mondhatjuk a nagy Telemundos visszatérésének. És szerintem ott is van a helye
2010. június 09. 20:02
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én azt mondtam, vagyis úgy értettem, hogy NE TELENOVELLÁT forgassanak, hanem egy sima filmet vagy sorozatot, ami SZELLEMES...
2010. június 09. 21:02
asszem várom(: szerintem Elizabeth jó(Y) és jó, hogy visszatér
2010. június 10. 12:17
|
|
|
Most tűnt fel, hogy micsoda agyonfotosoppolt ez a kép...
2010. június 10. 13:06
Igen a mundolatino készítette a képet, mikor kiderült, hogy Elizabeth és Segundo együtt fognak játszani. Azért szerintem aranyos
2010. június 10. 17:21
A Wikipédia ezúttal Christian Meiert tüntette fel férfi főhősként, ám ezt erősen kétlem, ő ugyanis most a Televisaval szemezget.
2011. január 27. 11:37
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Remélem majd adják Magyarországon is
Mert IMÁDOM Elizabeth-et
Mert IMÁDOM Elizabeth-et
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: