Starity

Latin zene

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 10. 23:51 #121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.10. 23:44)
Nekem Gabytól több kedvencem is van, mint pl. a Tierra de Paiones főcímdala, vagy a Necesito tu Tierra. Ha az albumot vesszük, nagyon szeretem a Yo no soy de nadie c. számát, vagy a Prisionerat. Nataliatól több nagy kedvencem van, de most nagyon nagy favorit a Donde irá?.
Ezt hallottad már? Egyébként, nekem bejön Naty stílusa is, fel tud dobni, de 1-2 számától az életkedvem is el tud menni, főleg, ha olyan napon van...

Ezeket speciel nem ismerem. Nem rossz Natalia zenéje, dallamos és igényes a hangszerelésük is, én csak azt mondom, hogy nincs kfiejezetten jó énekhangja neki.
2011. április 14. 13:45 #122
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Kár, hogy ilyen népszerűtlen ez a téma. sad.gif

Egyébként ma vásároltam egy Emanuel Ortega albumot és Luis Miguel Grandes éxitosát. Utóbbi 2 CD-s és csak 699 forint volt. thumbsup.gif

El Mexicano! Jutottál valamire a sok-sok zenével? smileeee.gif Találtál olyat, amit/aki tetszik?
2011. április 22. 21:21 #123
dorka555
dorka555

Státusz"solo me voy a levantar como un rascacielo" ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2204
Csatolások: 59
Azonosító: 90383
Úgy sajnálom, hogy ennyire nem "kelendő" itt a spanyol zene. nekem perpillanat most a kedvencem egy columbiai együttes, megpróbálom őket is népszerűsíteni több helyen, hátha végre a magyarok is felfedezik őket, de semmi... én szeretem őket, az a lényeg és rengeteg spanyol zenét hallgatok, mert én SZERETEM őket smileeee.gif

*vicces spanyolkomunikációra épp egy levelet kellett írni egy kitalált újság kitalált szerkesztőjének és én meg épp errőla témáról írtam, h itt mennyire nem elterjedt a spanyol zene és hogy tennünk kellene ellene biggrin.gif

amúgy alapítottam egy TettomaniaHun -t is (mert amúgy így hívják a rajongóklubjukat, h Tettomania) aki akar csatlakozzon. még kezdetleges, de ami késik nem múlik biggrin.gif
2011. július 05. 17:51 #124
- törölt felhasználó -    
Nekem a kedvenc latin dalom Juanestől a La Camisa Negra, van, hogy egy nap hússzor is meghallgatom, főleg mostanában. Nem tudom, miért. Imádom. heart.gif

Utána a Represent Cuba című szám jön. Szerintem ez tipikusan olyan, hogy ha meghallod, legszívesebben táncra perdülnél. laugh.gif Nagy kedvenc még Shakirától a La Tortura és a Hips Don't Lie. Bár nem tudom, hogy utóbbi mennyire számít latin zenének, szerintem kicsit poposabb...
2011. július 05. 21:09 #125
AllieNessie
AllieNessie

Státuszhttp://www.onegirlonemonthonedream.blogspot.com/ Nézzetek be!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 768
Csatolások: 32
Azonosító: 146918
Hát...nem vagyok oda érte...
2011. július 05. 21:33 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (AllieNessie @ 2011.07.05. 21:09)
Hát...nem vagyok oda érte...

Pedig sokkal igényesebb, mint azok, amelyeket te hallgatsz, ebben biztos vagyok.
Különben is, ha nem szereted, miért írsz ide? Oké, véleménynyilvánítás, ezt megértem, de az ilyen topik szerintem nem erre való...
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Thalía Thalía 400.