Nina Dobrev
2012. május 02. 18:09
Nina az egyik kedvenc színésznőm, bár én még csak az egyik filmjét láttam és a TVD-ben pedig Candice-en kívűl ő a kedvencem, szerintem nagyon jól összehozza Elena karakterét, Katherine-ként pedig ki nem imádta, nagyon szuper volt, remélem még visszatér ő is...szerintem amúgy Nina nagyon tehetséges csajszi, és nem mellesleg gyönyörű!
Nagyon jó személyisége van, vicces, és kedves/jól bánik a rajongóival...
2012. október 29. 13:42
Imádom Nina-t! Szerintem gyönyörű, nagyon csinos, és iszonyatosan tehetséges! Egyik kedvenc színésznőm! Nagyon jól játsza a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) -ban Elena-t és Katherine-t! Nekem a sorozatból Elena a kedvencem, aztán Katherine
2012. október 30. 01:12
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Napjaink egyik legsikeresebb, legszebb és legtehetségesebb színésze...
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. október 30. 20:37
Idézet (Average Girl @ 2012.10.30. 01:12)
Napjaink egyik legsikeresebb, legszebb és legtehetségesebb színésze...

ahogy mondod
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. október 30. 21:19
|
|
Elenaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 99 Azonosító: 184154 offline
|
Nina Dobrev. Ha a sztárok közül valakire felnézek, az ő. A Vámpírnaplókban ismertem meg Elenaként. Rögtön megfogott a színészi képessége. De tényleg, nagyon élethűen játszik. Aztán megjelent a sorozatban Katherine. Na akkor hidaltam le teljesen tőle. Elképesztően váltogatja a két teljesen más karaktert. Nyilatkozta is, hogy gyakran nagyon nehéz volt váltogatni a két karaktert, de mégis remekül sikerült neki, ugyanis számomra olyan, mintha két színész játszaná őket.
Nem könnyű a szerep sem, nem csak annyi, hogy eljátszik egy nagyképű csajt, aki csak poénkodik végig. Tehát az százezer százalék, hogy fantasztikusan tehetséges színésznő. Énekesnek nem jó, ez is biztos, megpróbálta, mondta is, hogy ez nem az ő világa, és kész. Rengeteget jótékonykodik, beteg gyerekeken segít, többek közt, és ez szerintem nagyon jó. És nem legutolsó sorban, nagyon jó stílusa van, mindig tudja mit vegyen fel, és nem fog mellé, és a mindennapokra nem sminkeli agyon magát. És persze gyönyörű. Szóval összességében... IMÁDOM.
2014. január 24. 18:30
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Velemenyem szerint... o egy elkepeszto lany :3 Imadom...anyira szeretem, mivel torordik a rajongoival, es szep, meg...jol jatszik
Gyonyoru :-)
Es errol van szo:
Gyonyoru :-)
Es errol van szo:
2014. január 24. 21:17
Szerintem nagyon szép és tehetséges
Vámpírnaplóók:3
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.