Nem vagyok fanatikus Lady Gaga rajongó, így elfogulatlanúl mondhatom, hogy szerintem öszhatásában is egészen jó klipet hoztak össze !
Megjelent Lady Gaga legújabb klipje
2010. június 19. 20:20
|
|
andras0677új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 116 Azonosító: 82497 offline
|
Érdekes képi világa van...!
Nem vagyok fanatikus Lady Gaga rajongó, így elfogulatlanúl mondhatom, hogy szerintem öszhatásában is egészen jó klipet hoztak össze !
2010. június 20. 00:21
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Ez a nő nem normális.xD
Zene úgy elmegy,de a kinézete ezek után a műtétek után,meg ahogy a klipben néz ki.Meg úgy általában...A Poker Face és a Just Dance című klipjében jól nézett ki.De totál megőrűlt.:S
Zene úgy elmegy,de a kinézete ezek után a műtétek után,meg ahogy a klipben néz ki.Meg úgy általában...A Poker Face és a Just Dance című klipjében jól nézett ki.De totál megőrűlt.:S
2010. június 20. 12:55
Hölygeim és Uraim!
Ez volt Lady Gaga 15 perc hírneve...lefele a lejtőn!
Jövőre már emlékezni sem fogunk rá.
Viszlát!
Ez volt Lady Gaga 15 perc hírneve...lefele a lejtőn!
Jövőre már emlékezni sem fogunk rá.
Viszlát!
2010. június 21. 08:50
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Haha.
Lady Gaga úgy fog menni fog a végsőkig és ő lesz a világ legnagyobb gigantikus sztárja .
inspiredboy??? nem értelek édesem , de nyugodtan , ha te így gondolod .
Gondolom úgy hallgatod a BadR. hogy zeng az egész város . Nyugodtan , csináld Baby !! Lady az ilyeneknek nem bocsált meg !
Lady Gaga úgy fog menni fog a végsőkig és ő lesz a világ legnagyobb gigantikus sztárja .
inspiredboy??? nem értelek édesem , de nyugodtan , ha te így gondolod .
Gondolom úgy hallgatod a BadR. hogy zeng az egész város . Nyugodtan , csináld Baby !! Lady az ilyeneknek nem bocsált meg !
2010. június 22. 13:31
|
|
Urban Ninjavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 127 Csatolások: 32 Azonosító: 124448 offline
|
Gépfegyver melltartó!!!! Az igeeen...
2010. június 23. 12:26
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
inspiredboy:15 hónap!Milyen perceket írsz itt?És még mindig nagy sztár!!!!!
2010. június 23. 12:29
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
Egyre hülyébbnek érzem ezt a csajt! Megeszi a rózsafűzért azzal más emberek imádkozni szoktak, De akkor is nagy sztár az igaz,
2010. június 26. 20:26
|
|
iamblankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 129771 offline
|
A Telephone-t nem überelte, de amúgy nézhető, sőt egész jó. De hogy az egyház mit fog hozzá szólni, arra kiváncsi leszek. Nem értem őt... ha hisz Istenben, akkor miért követ el szentségtörést?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: