ugyan kicsit én is csalódtam, mert a Bad Romance és Telephone kicsit feljebb rakta a lécet, viszont ez teljesen 100% GaGa, SKlein világával körítve.
igazából nekem már azzal is bajom volt, hogy az Alejandro lett a harmadik kislemez a Fame Monster-ről, mert pl. a Monster vagy a Dance in the Dark sokkal jobb választás lett volna. mindenesetre újranézős és lájkolós.
Megjelent Lady Gaga legújabb klipje
2010. június 13. 19:02
Mint altalaban Gaga-nal, a klippeket megse nezem, mert na..kicsit durvak.. De a szam nagyon bejott. Tetszik ez a szam is.
2010. június 13. 19:09
A szám az tényleg naon jó, nekem legalább is bejött, a klipp pedig tipikus Lady GaGa...
2010. június 14. 00:17
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát a szám maga az egész jó
a klippen én egyáltalán nem lepődtem meg!Ezt a durva szintet már elvárják tőle,nehogy unatkozzanak a zene csatonákon a szerkesztők xD de a haja pocskék...béna h a szemöldöke is olyan hidrogén szőke...meg maga a haja stílusa se tetszik!am észrevettétek h a haja egyre rövidebb??akkor következőleg már haja se lesz v mi?
2010. június 14. 08:33
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Még egy LG klipet sem láttam, kerülöm a csajt, én annyira nem kedvelem, de azt most megnéztem, mert hallottam erről a klipről, hogy sok néző nem érti. Én megnéztem és nem értem, mit nem lehet érteni rajta... Amúgy a klip szerintem nagyon jó, leszámítva a "bizonyos" jeleneteket, amik hát... Tudva, hogy Gagának a kislányok közül is elég sok rajongója van... Muszáj volt bele ez? A zenecsatornákon legalább szokták cenzúrázni, vagy későn adják le legalább..? Bár manapság úgyis mindegy, mert bárki bármit megtalál az interneten, ha valamit nagyon meg akar találni. :/
2010. június 14. 13:49
Jujj, ez nagyon durva klipp
ez nem gyerekeknek való.Látná egy 5 éves gyerek ezt a klippet megkérdezné anyukájától:
anya, mit csinál a néni és a bácsik?
nagyon ciki lenne az anyukájának,szerintem.
ez nem gyerekeknek való.Látná egy 5 éves gyerek ezt a klippet megkérdezné anyukájától:
anya, mit csinál a néni és a bácsik?
nagyon ciki lenne az anyukájának,szerintem.
2010. június 14. 16:23
sztem nagyon nem ál neki jól ez a bubi meg apród frizura. de ami viszont meglepett h most nem volta benne annyira brutális ruhák. de a klipp nekem nagyon nem teccik és tényleg vontatott. de ez a stílus tipikus Gaga
2010. június 14. 17:29
hátőőőőő inkább nem mondok semmit:/ régen szerettem Gagát, de most, hogy szószerint elcsúfítja magát, meg ilyen retaldált klippeket csinál, már nem. A szám elmegy, de a klip, értem meg minden, de nem jön be bocsiii
2010. június 14. 17:32
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
szerintem nem nagy cucc.. =/
túl sok olyan jelenet van benne, amit nem kéne látniuk kicsiknek
túl sok olyan jelenet van benne, amit nem kéne látniuk kicsiknek
2010. június 15. 15:22
|
|
veres.klaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 126202 offline
|
Hát...
2010. június 16. 20:31
|
|
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline
|
hát sztem a klip nagyonszar..
deaszám tetszik(:
deaszám tetszik(:
2010. június 16. 20:33
|
|
Dani94 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.25. Hozzászólás: 1968 Csatolások: 3099 Azonosító: 30546 offline
|
ez a nő komolyan mondom egyre jobban kezdi elvesziteni az egyéniségét.. eleinte még jópofának tűnt a különcködése a masnis hajjal meg minden , de mostmár szerintem túlzásba viszi.. szánalmas.
2010. június 18. 18:55
|
izabella-rozsikahpuszikahúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 121071 offline
|
nekem nem tetszik,a sminkje néhány mozzanatban szörnyű és ez a rózsafüzér totál madonnás ez az egész vallásos elemekkel teli klip ez nem gagás.na bumm neki
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: