Megjelent Lady Gaga legújabb klipje
2010. június 09. 16:14
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
IMÁDOM
)) nagyon cool a video hozzá meg a szám is szuper (L)
2010. június 09. 16:17
|
alyhalliwell17visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 215 Csatolások: 63 Azonosító: 123399 offline
|
Gaga egyre tobb szexis videot forgat, a szam az jo de a klipp nem sorolhato a legjobbak koze.
2010. június 09. 16:55
|
|
Devil003visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.26. Hozzászólás: 421 Csatolások: 2293 Azonosító: 44541 offline
|
Nem tudom miért jó ilyen hosszú klippeket csinálni- Simán jó lenne anélkül is. Megint rá sem lehet ismerni. Minden klippjében mintha egy másik nő szerepelne. Mondjuk lehet ez a célja. A táncos részek jók és nekem a szám is tetszik.
2010. június 09. 16:57
"A "szexuális" jelenetett nem vetitek meg, de azt igen, hogy Miley hogy táncolt vagy stb. Korkülönbség, meg minden. Ééés?"
öhmm. Miley "kicist" más azért mint ő... előszöt is a Disney-t "képviseli" (ami azért elég lényeges) másodszor pedig igen a korkülönbség is lényeges!! jah és Lady gagáról még nem láttam olyan videót ahol nem a klipjében táncolt így Mileyról viszont igen!
öhmm. Miley "kicist" más azért mint ő... előszöt is a Disney-t "képviseli" (ami azért elég lényeges) másodszor pedig igen a korkülönbség is lényeges!! jah és Lady gagáról még nem láttam olyan videót ahol nem a klipjében táncolt így Mileyról viszont igen!
2010. június 09. 17:09
|
|
numberonefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 630 Csatolások: 178 Azonosító: 127836 offline
|
megint egy maratoni klipp
2010. június 09. 18:23
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Nagyon nagy klipp, imádom!
2010. június 09. 18:39
Szerintem a klipp elég pocsék..az eleje még elviselhető de utána már..Én szeretem ezt a számot,de ezek a képsorok..teljes illúzió rombolók,nem ezt vártam. Igaz hogy Gaga mindig ilyen de ez nekem nem jön be most túlzottan.
2010. június 09. 19:21
|
|
zoomify |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.19. Hozzászólás: 1799 Csatolások: 46 Azonosító: 5440 offline
|
A klipet egészében kell nézni: megfelel-e a Gaga által kijelölt útnak (polgárpukkasztás mindenekfelett) és ezügyben nincs probléma, az hogy ez nem tetszik 10-ből 7-nek, az bennevan a pakliban, hiszen NEM az a célja
Aki ezt nem érti annak nem esett le a tantusz...
Mondjuk nekem az első zenéi és klipjei (amik bejöttek) alapján egy jó kis popcsibe képe bontakozott ki róla, aztán mondjuk egy 1-1,5 éve már inkább idegesítő, a számai nem teccenek zeneileg, a divatbemutatói elcsépeltek (a szó fordított értelmében jóformán).
Ettől függetlenül nagy munkabírású, pár dologban télleg egyedi (hülye ruhák/botrányfüggő hozzáállás) karrierépítő arcnak tartom. De ugye jóból is megárt a sok, és egyszercsak nem kíváncsi már az ember erre sem, pedig igazán változatos formáit találja ki a feltűnési viszketekség néven ismert tüneteggyüttes új szintre emelésének.
Ja igen, és aki most(anában) látja először arra ez nem vonatkozik (mondjuk nem tudom hol volt eddig
) mert neki még van 1 éve arra, hogy megunja és így tovább...
Na mind1, csak oda akarok kilyukadni (pár képzavarral súlyosbítva
), hogy a vizuális kakofónia hajszolása mellett, pont a zene lett elhanyagolva, öncélú kísérletezgetései káraként háttérbe szorult (mondjuk ebben közel sincs egyedül) és ez az ami nálam kiverte a biztosítékot és nem a többi sallang, hiszen azok a védjegyei, de mellette elsikkad a zene ami már csak gyenge közepes vagy az se 
Utóbbit nem is értem, hiszen zeneileg képzett és a forrásai is meglennének a dologhoz és mégis...
Mondjuk nekem az első zenéi és klipjei (amik bejöttek) alapján egy jó kis popcsibe képe bontakozott ki róla, aztán mondjuk egy 1-1,5 éve már inkább idegesítő, a számai nem teccenek zeneileg, a divatbemutatói elcsépeltek (a szó fordított értelmében jóformán).
Ettől függetlenül nagy munkabírású, pár dologban télleg egyedi (hülye ruhák/botrányfüggő hozzáállás) karrierépítő arcnak tartom. De ugye jóból is megárt a sok, és egyszercsak nem kíváncsi már az ember erre sem, pedig igazán változatos formáit találja ki a feltűnési viszketekség néven ismert tüneteggyüttes új szintre emelésének.
Ja igen, és aki most(anában) látja először arra ez nem vonatkozik (mondjuk nem tudom hol volt eddig
Na mind1, csak oda akarok kilyukadni (pár képzavarral súlyosbítva
Utóbbit nem is értem, hiszen zeneileg képzett és a forrásai is meglennének a dologhoz és mégis...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: