Megjelent Lady Gaga legújabb klipje
2010. június 08. 22:01
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Épp itt volt az ideje több mint 1 (?) hetet késett :S
Köszi.. Egyébként a klip nem az igazi, nem múlta felül a várakozásomat. De a szám az nagyon tetszik
Köszi.. Egyébként a klip nem az igazi, nem múlta felül a várakozásomat. De a szám az nagyon tetszik
2010. június 08. 22:03
|
|
monisz07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 128986 offline
|
Tetszett:)mindig kiváncsian várom a gaga klipeket nagy durranás nem volt de érdekes...csak az a baj nem értem a lényegét egyáltalán miről szól?Tudna valaki segíteni?
2010. június 08. 22:24
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
A szám nem rossz, de a klip egyáltalán nem tetszik, nekem is Madonnára hasonlít. A számai általában tetszenek, csak a klipet ne kelljen hozzá nézni. Az öltözködését se szeretem, de most az a fekete nadrág fekete felső egész jó volt.
2010. június 08. 22:58
borzalmas!
és nem leszólni érte!
egyszerűen csak undorodom ettől...:S
és nem leszólni érte!
egyszerűen csak undorodom ettől...:S
2010. június 09. 08:04
|
|
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline
|
hát ez a szám abszolút nem tetszik. amiatt nem, mert ace of base lenyúlás, meg a szövege is idegesít. a klipben meg a tűsarkús cicafiúk egyszerűen undik.
2010. június 09. 12:58
Na, az ilyeneken szokott kiakadni a Pápa...xD Kíváncsi vok mekkora botrány lesz belőle, sztem ezt a klippet a viván ne keressük majd, bár kitudja...
2010. június 09. 13:06
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Maximum éjjel aadják
A másik, hogy Michael Jackson mindig rövidfilmeket csinált nem klippeket. Az ő rövid filmjeit is általában 7-10 percesek szoktak lenni. Pl.: Bad: 20 perc körüli, Thriller: 10 perc...stb.
Gaga ezzel nem mutatott forradalmit...
Amúgy szeretem a zenéjét.
A másik, hogy Michael Jackson mindig rövidfilmeket csinált nem klippeket. Az ő rövid filmjeit is általában 7-10 percesek szoktak lenni. Pl.: Bad: 20 perc körüli, Thriller: 10 perc...stb.
Gaga ezzel nem mutatott forradalmit...
Amúgy szeretem a zenéjét.
2010. június 09. 14:24
GaGA már ezt túlzásba viszi. A "szexuális" jelenetett nem vetitek meg, de azt igen, hogy Miley hogy táncolt vagy stb. Korkülönbség, meg minden. Ééés? Ha az nem jó akkor ez miért jó?-.- A haja igencsúnya, a tánc jó, de néhány jelenet. Egyre perverzebb lesz a csaj.brr
2010. június 09. 14:34
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
a dal az számomra az elmegy kategóriába sorolható.a klip... hát az áá. gagának kicsit lassítania kéne. minden klipben egyre csúnyább lesz
2010. június 09. 15:01
|
petrababa59új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 125735 offline
|
jujj nekem nagyon tetszik a klip is csak túl erotikus,de GaGától megszokhattuk hogy erotikus,hosszú,extrém. sztem ez eddig a legjobb száma:)nagyon szeretem:) (és nem izgat hogy néz ki)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: