Ashley Tisdale & Brenda Song - The Incredibles LA Premiere - October 24th 2004
2010. június 08. 18:38
Ashley,Brenda 2004-es képek(Bocsi,ha már fent vannak,de ezeket külön letöltő programról szedtem,Tényleg BOCS!)
2010. június 09. 17:43
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
Idézet (QueenB @ 2010.06.08. 19:30)
Mert mondjuk egy rajongónak kincs? Ha nem tudod értékelni, akkor ne szólj hozzá legközelebb.
Köszönet a képekért
Köszönet a képekért
lécci ne te mondd már meg hogy mit csináljak. ahhoz szólók hozzá amihez akarok azt amit akarok. ezt nem te fogod megszabni. ennyi.
2010. június 10. 01:06
Uhh de régi képek!
De amúgy nagyon aranyosak,köszi!
De amúgy nagyon aranyosak,köszi!
2010. június 10. 08:38
|
|
heni10400visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.12. Hozzászólás: 296 Csatolások: 453 Azonosító: 73966 offline
|
Idézet (TeenLady @ 2010.06.09. 17:43)
lécci ne te mondd már meg hogy mit csináljak. ahhoz szólók hozzá amihez akarok azt amit akarok. ezt nem te fogod megszabni. ennyi.
Hé nem kell letámadni ezért a másikat! Teljesen igaza van! A rajongóknak ez kincs! Attól hogy neked nem tetszik az a te bajod és nem kell itt egyből fikázni a képeket, hogy mikor készültek -.- Biztos van olyan sztár (gondolok itt Ianra) akiről te is örülnél régebbi képeknek!
Am köszi a képeket!
2010. június 10. 16:24
|
|
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline
|
Idézet (heni10400 @ 2010.06.10. 08:38)
Hé nem kell letámadni ezért a másikat! Teljesen igaza van! A rajongóknak ez kincs! Attól hogy neked nem tetszik az a te bajod és nem kell itt egyből fikázni a képeket, hogy mikor készültek -.- Biztos van olyan sztár (gondolok itt Ianra) akiről te is örülnél régebbi képeknek!
Am köszi a képeket!
Am köszi a képeket!
egyáltalán nem fikáztam le a képeket annyit írtam h ősrégi nem pedig azt hogy ashley csúnya mert nem az ezeken is szép.és azt sem mondtam h nem tetszik. de jézusom soha többé nem írok. ezt a rövidke mondatomat eléggé félreéltemeztétek. és nem támadtam le senkit. komolyan mondom mind úgy ír vissza nekem mintha ashley-t sértegettem volna. erről szó sincs. én szeretem ashley-t nagyon is.
2010. június 11. 21:19
Köszike!Én szerintem is nagyon szépek voltak,bár Ashley kicsit fura abban a ruhában!
2010. június 12. 20:54
|
|
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline
|
Köszi a képeket! Attól, hogy régebbiek még lehet, hogy valaki nem látta őket! Még
egyszer köszi!
2010. június 27. 16:19
|
|
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1061 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline
|
milyen aranyosak mind2-en,és milyen fiatalok még...Ashley öltözete eléggé érdekesen van összeállítva
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: