Starity

Pankráció

500 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. április 30. 17:41 #1581
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Cena-nak a Rock elleni meccset kellett volna megnyernie azt megérdemelte volna. A Lesnar elleni meccshez nem sok köze volt. Lesnar a végén hamar megadta magát. Cena azért többet kapott. Jericho-t meg nem igaz hogy nem hagyják már EGYSZER nyerni csak ilyen Kofi-k ellen. Mondjuk amikor megláttam hogy ott van Punk húga meg az anyja is már gondoltam hogy úgy is ő nyer. Sheamus szokásos. Amúgy a meccsek jók voltak csak a végeredmények nem.
2 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Bessie
2012. április 30. 18:44 #1582
- törölt felhasználó -    
* The Undertaker - Mania *[size=14][/size]
2 felhasználónak tetszik: Bessie, asdHUNGARY
2012. április 30. 19:41 #1583
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Nem tudja valaki hogy a Beyond The Mat című filmet honnét tudom szinkronosan letölteni. Véletlenül letöröltem és H-Wrestling-en már nem találom.
2012. április 30. 20:34 #1584
- törölt felhasználó -    
hháááá az Extreme Rules utolsó meccsén egyszerűen tomboltam végre pankrációt láttam!
és ehhez kellett egy szociopata állat!
köszi Lesnar a rég múlt nagy pillanatait idézte ez a meccs! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. április 30. 20:41 #1585
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.30. 20:34)
hháááá az Extreme Rules utolsó meccsén egyszerűen tomboltam végre pankrációt láttam!
és ehhez kellett egy szociopata állat!
köszi Lesnar a rég múlt nagy pillanatait idézte ez a meccs! meghajolo.gif

Én is ezt gondolom. Régóta nem láttam már vért, és bár ez a kedvencemé volt, örültem hogy egy meccs erejéig végre visszatért az IGAZI WWE.
2012. április 30. 20:43 #1586
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.04.30. 17:41)
Cena-nak a Rock elleni meccset kellett volna megnyernie azt megérdemelte volna. A Lesnar elleni meccshez nem sok köze volt. Lesnar a végén hamar megadta magát. Cena azért többet kapott. Jericho-t meg nem igaz hogy nem hagyják már EGYSZER nyerni csak ilyen Kofi-k ellen. Mondjuk amikor megláttam hogy ott van Punk húga meg az anyja is már gondoltam hogy úgy is ő nyer. Sheamus szokásos. Amúgy a meccsek jók voltak csak a végeredmények nem.

Szeretem Punk-ot, de én is így gondolom. Még ha Phil is a Best in The World, Jericho legalább egyszer megérdemelné hogy megnyerjen egy rohadt meccset. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. április 30. 22:42 #1587
- törölt felhasználó -    
heart.gif The Undertaker és Kane Tag-Team csapata, a Brother Of Destruction heart.gif
1 felhasználónak tetszik: asdHUNGARY
2012. április 30. 22:45 #1588
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.30. 20:43)
Szeretem Punk-ot, de én is így gondolom. Még ha Phil is a Best in The World, Jericho legalább egyszer megérdemelné hogy megnyerjen egy rohadt meccset.  blink.gif

Megmondom őszintén, h én speciel nem birom az olyan meccseket ahol az orrából, szájából, füléből, fejéből ömlik a vér.. persze kibirom de nem igazán szeretem
De azzal h mittom én h neki megy valaminek és attól vérzik valamilye az nem gond de én az ilyen ritka - brutál meccseket nem birom.. nem leszek tőle rosszul de nem szeretem biggrin.gif 110.gif tőlem ennyi _nevet.gif
2012. április 30. 22:49 #1589
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.30. 20:43)
Szeretem Punk-ot, de én is így gondolom. Még ha Phil is a Best in The World, Jericho legalább egyszer megérdemelné hogy megnyerjen egy rohadt meccset.  blink.gif

Bár én nem birom Jericho-t de teljesen igazatok van biggrin.gif thumbsup.gif tongue.gif _nevet.gif 110.gif
2012. május 01. 08:26 #1590
- törölt felhasználó -    
Best of luck... #ByeByeBellas RT @WWE EXCLUSIVE: The Bella Twins fired by Executive Administrator (by Torres)

na most szerintem ez igaz.. ezzel van tele az egész Twitter.. Thank you Layla, ügyes vagy ha igaz a hír meghajolo.gif dry.gif

A WWE akkora egy fos cég lett, hogy valami szörnyű... a legjobbakat mindig kirúgják, aztán átpártolnak a TNA-hoz a dívák és a szupersztárok is, vagy más céghez, és csodálkoznak hogy ott jobb karrierjük van mint náluk..

most jött egy üzenet a twitterre:

BREAKING NEWS: http://WWE.com has learned that The Bella Twins have been fired from WWE.

Nagyon gratulálok nektek ti** reklamalo.gif
2012. május 01. 11:44 #1591
- törölt felhasználó -    
John Cena vs John Launaritis OMG! Tuti az lesz hogy Tensai vagy Otunga fog beállni Launaritis helyett.
2012. május 01. 11:48 #1592
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.01. 08:26)
Best of luck... #ByeByeBellas RT @WWE EXCLUSIVE: The Bella Twins fired by Executive Administrator (by Torres)
na most szerintem ez igaz.. ezzel van tele az egész Twitter.. Thank you Layla, ügyes vagy ha igaz a hír  meghajolo.gif  dry.gif 
A WWE akkora egy fos cég lett, hogy valami szörnyű... a legjobbakat mindig kirúgják, aztán átpártolnak a TNA-hoz a dívák és a szupersztárok is, vagy más céghez, és csodálkoznak hogy ott jobb karrierjük van mint náluk.. 
most jött egy üzenet a twitterre:
BREAKING NEWS: http://WWE.com has learned that The Bella Twins have been fired from WWE.
Nagyon gratulálok nektek ti** reklamalo.gif

Én nem értem hogy így nem lesz semmi a Bella ikrek - Kharma feudból.
2012. május 01. 13:23 #1593
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.05.01. 11:44)
John Cena vs John Launaritis OMG! Tuti az lesz hogy Tensai vagy Otunga fog beállni Launaritis helyett.

Hát ha Laus fog John ellen (és úgy hogy nem megy helyette más) meccselni, szerintem a végeredmény már eldönthető. biggrin.gif
2012. május 01. 17:29 #1594
- törölt felhasználó -    
Trish mennyire jó díva volt már... Ha visszajönne, a Díva részleg megmentője Ő lenne és nem Beth dry.gif

2012. május 01. 18:34 #1595
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Bellákat azért "rúgták ki", mert lejárt a szerződésük. Ennek mi köze van Layla-hoz? Egyébként meg annyi ál kirúgást láttam már, hogy ebben nem hiszek. rohog.gif Lesnaros történet megint nem úgy ért véget, ahogy kellett volna:

Idézet
Brock Lesnar's match with John Cena at Sunday's Extreme Rules pay-per-view got rave reviews from most fans who saw the show, but Lesnar went ballistic backstage after the match and was screaming at WWE officials and ripping apart the locker room.

According to PWinsider.com, the huge blow-up took place because of the promo John Cena cut after the match.

The original plan was for Cena to be so badly hurt by Lesnar that even though he won, he would be stretchered out, which would keep Lesnar looking strong.

Lesnar perceived Cena's speech as a double cross by WWE officials and totally lost it backstage.

The angle on RAW with Lesnar and Triple H and Lesnar's temporary departure from WWE television was the plan all along, but relations between Lesnar and WWE are not good at the moment. 

Röviden, tömören, magyarul: Brock őrjöng, mert Cérnát a meccsük után hordágyon kellett volna kivinni, hogy Brock erősnek tűnjön, Cena ehelyett még egy beszédet is tartott mecs után, így most Brock úgyérzi a WWE átcseszerintette és most e kettő viszonya nagyon rossz.
2012. május 01. 18:50 #1596
- törölt felhasználó -    
Szó se róla, de tény h elég unalmasak a mostani "fejlemények". blink.gif rolleyes.gif
Nem ártana ha a sztori-írok belevinnének egy kis csavart, mert a John Cena vs Lesnar sztori jó volt egynek, de más IGAZI NAGY rivalizálás nem igazán van..
Egy - két Face változzon Heel-é.. Pl: Randy Orton régen roh@dt jó heel volt, és ráadásul jól is állt neki.. biggrin.gif
Okés a The Rock vs Cena sztori is lecsengett már, de a John viszályain kívül másnak nincsen "problémája". 110.gif
Haggyák békén egy kis időre John-t és szekáljanak mást is.. xDD _nevet.gif 110.gif biggrin.gif dry.gif
2012. május 01. 18:50 #1597
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.05.01. 18:34)
Bellákat azért "rúgták ki", mert lejárt a szerződésük. Ennek mi köze van Layla-hoz? Egyébként meg annyi ál kirúgást láttam már, hogy ebben nem hiszek. rohog.gif Lesnaros történet megint nem úgy ért véget, ahogy kellett volna:

Tudom. De ha most Layla-nak nem adtak volna akkora push-t, akkor nem úgy tűnt volna mintha miatta hagyták volna el az ikrek a céget, hanem kitalálhattak volna valami normálisabb és izgisebb sztorit.

Lesnar-ra meg nem is mondok semmit.
2012. május 01. 18:51 #1598
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.05.01. 18:50)
Szó se róla, de tény h elég unalmasak a mostani "fejlemények".  blink.gif  rolleyes.gif 
Nem ártana ha a sztori-írok belevinnének egy kis csavart, mert a John Cena vs Lesnar sztori jó volt egynek, de más IGAZI NAGY rivalizálás nem igazán van..
Egy - két Face változzon Heel-é.. Pl: Randy Orton régen roh@dt jó heel volt, és ráadásul jól is állt neki..  biggrin.gif 
Okés a The Rock vs Cena sztori is lecsengett már, de a John viszályain kívül másnak nincsen "problémája". 110.gif
Haggyák békén egy kis időre John-t és szekáljanak mást is.. xDD  _nevet.gif  110.gif  biggrin.gif  dry.gif

Egy jó kis Layla-Kharma feudot elnéznék szívesen, vagy egy Layla vs Kelly Kelly-t. De a legjobb az lenne ha a Lay-Cool újra összeállna.
2012. május 01. 20:31 #1599
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.05.01. 18:51)
Egy jó kis Layla-Kharma feudot elnéznék szívesen, vagy egy Layla vs Kelly Kelly-t. De a legjobb az lenne ha a Lay-Cool újra összeállna.

Egy Kelly Kelly vs Layla viszály nekem sem bántaná a szememet.. biggrin.gif
A"Lay-Cool" az Kelly és Layla Tag Team csapata volt? 110.gif blush.gif
2012. május 01. 20:37 #1600
- törölt felhasználó -    
heart.gif The Bella Twins: Nikki & Brie heart.gif
500 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok