Pankráció
2012. április 29. 13:03
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Felkészültetek az Extreme Rulesra? Szerintetek ki fog nyerni? Tippeket, és vágyakat kérek.
Sajátjaim (tipp/vágy):
Sheamus-Daniel Brian: Sheamus/Sheamus
Punk-Jericho: Jericho/Jericho
Big Show-Cody Rhodes: Cody R./Big Show
Orton-Kane: Randy/Randy
Cena-Brock Lesnar: Lesnar/Lesnar
Remélem marad a WHC öv még egy kicsit a vöröskénél. Jericho-t jobban csípem, így hajrá Y2J!
IC nem nagyon izgat.
Orton-Kane: Most győzzön Randy, aztán Kane találjon ki valami gigamega gonoszságot, és folytatódjon a feud.
Cena-Lesnar: Lesnar most jött, tehát neki kell(ene) győznie. Ez a viszály nem érhet véget ilyen hamar.
(Vagy nyer John, és Brock kegyetlen bosszút fog állni.)
Sajátjaim (tipp/vágy):
Remélem marad a WHC öv még egy kicsit a vöröskénél. Jericho-t jobban csípem, így hajrá Y2J!
IC nem nagyon izgat.
Orton-Kane: Most győzzön Randy, aztán Kane találjon ki valami gigamega gonoszságot, és folytatódjon a feud.
Cena-Lesnar: Lesnar most jött, tehát neki kell(ene) győznie. Ez a viszály nem érhet véget ilyen hamar.
1 felhasználónak tetszik:
Maci HEEL
2012. április 29. 17:16
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.29. 13:03)
Jajj de imádom ezt a Jacksonville-i szőke hercegnőt 
Na ne!!
Valahogy megéreztem
2012. április 29. 17:22
Idézet (Bessie @ 2012.04.29. 13:03)
Felkészültetek az Extreme Rulesra? Szerintetek ki fog nyerni? Tippeket, és vágyakat kérek.
Sajátjaim (tipp/vágy):
IC nem nagyon izgat.
Sajátjaim (tipp/vágy):
IC nem nagyon izgat.
Nekem is szinte ugyanez a véleménye, két kivétellel..
1, Én Punknak szurkolok, de tényleg lehet rá esély h Jericho is nyer
2, Én John- szurkoló vagyok, de teljesen igazad volt abban amit írtál, tényleg kitalálhatnának valami jót..
2012. április 29. 17:26
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Remélem Bryan nyer, de amilyen push-t kap Sheamus már hónapok óta, nem tartom valószínűnek. Szerintem Cena sem nyer, igen nyomatták a Lesnar-os régi videókat, meg Cena is eléggé be volt sz**va Lesnar-tól raw-ban, aztán ki tudja. Jericho nyerjen már végre. Orton vs. Kane mindegy ki nyer. A többi meccs nem nagyon érdekel.
2012. április 29. 19:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Fedorov @ 2012.04.29. 17:26)
Remélem Bryan nyer, de amilyen push-t kap Sheamus már hónapok óta, nem tartom valószínűnek. Szerintem Cena sem nyer, igen nyomatták a Lesnar-os régi videókat, meg Cena is eléggé be volt sz**va Lesnar-tól raw-ban, aztán ki tudja. Jericho nyerjen már végre. Orton vs. Kane mindegy ki nyer. A többi meccs nem nagyon érdekel.
A közönség viszont nyomatja a yes, yes, yes chantet, szóval előbb vagy utóbb visszakerül rá az öv szerintem.
2012. április 29. 19:19
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én azt olvastam valahol, hogy Sheamus-t majd Ortonnal akarják feud-ba és addig biztos hogy Sheamus marad a bajnok. De ez még majd csak hónapok múlva lehetséges ha vége a Kane elleni feud-jának. Jericho-nak meg már a Rumble-t meg kellett volna nyernie. Még szopatják kicsit Punk-kal, biztos elmegy turnéra, aztán lehet többet vissza sem jön.
2012. április 29. 19:54
Idézet (Bessie @ 2012.04.29. 13:03)
Sajátjaim (tipp/vágy):
IC nem nagyon izgat.
Sajátjaim (tipp/vágy):
IC nem nagyon izgat.
Tippjeim/vágyaim: Sheamus, CM Punk, Big Show, Randy Orton, John Cena, Beth Phoenix
2012. április 29. 21:37
én azt kívánom hogy RVD újra TNA bajnok legyen!
2012. április 30. 03:08
|
|
Fedorov |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.29. 21:37)
én azt kívánom hogy RVD újra TNA bajnok legyen! 
Én azt kívánom hogy Jeff Hardy legyen újra TNA bajnok
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. április 30. 10:21
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.30. 09:19)
Lehet most ezért lenézni, de én örülök hogy az nyert akinek én szurkoltam
Szerintem tudjátok.
Csak hát megsérült a karja :/
Csak hát megsérült a karja :/
Neki ez nem nagy sérülés..
Hidd el túléli
Ami a fontos: Ő GYŐZÖTT
Írhatok neked ZitaTwilight üzit?
2012. április 30. 11:36
Nah WWE-őrültek mi a véleményetek az Extreme Rules eredményekről?
Szerintemj ó volt bár én kettő helyen mást vártam:
1, Big Shoe vs Cody Rhodes - én azt hittem Show nyer de egy ekkora óriás nehezen tud mozogni ennyi "törékeny" asztal között
2, Beth Phoenix vs. Nikki Bella - hát itt meg nagyon meglepődtem, komoly tátva maradt a szám h Layla az új Diva Chamipon, de hát akk gratulációm neki
Szerintemj ó volt bár én kettő helyen mást vártam:
1, Big Shoe vs Cody Rhodes - én azt hittem Show nyer de egy ekkora óriás nehezen tud mozogni ennyi "törékeny" asztal között
2, Beth Phoenix vs. Nikki Bella - hát itt meg nagyon meglepődtem, komoly tátva maradt a szám h Layla az új Diva Chamipon, de hát akk gratulációm neki
2012. április 30. 16:50
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.30. 13:29)
Annyira gyönyörű ez a videó, istenem
Tényleg nagyon szépek voltak együtt
♥ Kelly Kelly & John Cena FOREVER ♥
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.