Starity

Pankráció

500 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. április 15. 12:32 #1441
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.15. 12:21)
Eve=hoeski  rohog.gif

Azaz thumbsup.gif thumbsup.gif rohog.gif rohog.gif
Áh én mikor Cena kiosztotta úgy röhögtem h leestem az ágyról biggrin.gif biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2012. április 15. 12:37 #1442
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.15. 12:21)
Eve=hoeski  rohog.gif

John Cenát megalázza a WWE

A 2011-es esztendő első hónapjában, még ünnepelt sztár volt John Cena, majd februárban visszatért a Rock, aki rendesen megtépázta a pankrátor renoméját. A pankrátorból lett filmsztár pillanatok alatt elérte azt a szurkolóknál, hogy Cena közutálat tárgya legyen. Figyelmeztető jel volt, hogy a Mizzel folytatott viszálya során Cenát többször is kifütyülték, pedig a Miz-t nem nevezhettük közönség kedvencnek. Pár nappal a WrestleMania után Cena elnyerte a WWE bajnoki címet a Miz-től, ezzel még utáltabb lett.[i][/i]

Következhetett a CM Punk elleni viszálya, amely végleg megpecsételte Cena sorsát. A megbecsült sztárból, hullócsillag lett. Mint ismert Punk-nak volt egy híres beszéde, amelyben komolyan megsértette a WWE-t. Emlékezetes beszólása az volt, amikor kijelentette, hogy a szervezet sokkal jobb lenne, ha Vince McMahon meghalna. Triple H-t és Stephanie McMahont, pedig lehülyézte. A Money in the Bank előfizetéses adás főmérkőzésén Cena vereséget szenvedett Punk-tól, így elvesztette a világbajnoki övét és az állását, majd Triple H átvette a hatalmat és visszavette Cenát.Érdekesség, hogy Cena és Punk hatalmas elismerésben részesült, ugyanis a legendás kritikus, Dave Meltzer (Wrestling Observer Newsletter) ötcsillagosra értékelte a két pankrátor mérkőzését. A WWE-ben utoljára ötcsillagosra értékelt összecsapás 1997. október 5-én volt, akkor Shawn Michaels csapott össze Undertakerrel egy Hell in a Cell (In Your House: Bad Blood WWF bajnoki címmérkőzés) mérkőzésen.[/i]

A Punk elleni viszálya a SummerSlamen megrendezett mérkőzésükkel félig-meddig befejeződött. A Hell in a Cellen volt, még egy mérkőzésük, de ott Alberto Del Rio is jelen volt. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy Cena a Del Rio elleni viszályát is elbukta. Következhetett a Survivor Series előfizetéses adás, amelyben Cena a Rockkal alkotott csapatot és legyőzte az Awesome Truth-ot (The Miz, R-Truth). A mérkőzés után az ”Emberek Bajnoka” újfent megalázta ”West Newbury büszkeségét”.[i]

Az év végére a WWE feladta Cena népszerűségének a megmentését. Ezt bizonyítja, hogy a december 18-ai TLC: Tables, Ladders & Chairs előfizetéses adás volt az első olyan PPV a 2008-as Survivor Series óta, amelyen nem kapott szerepet. Következhetett a Kane elleni viszálya, amelynek elején komoly bajba került Cena. Az ”Ördög kedvenc démonja” rendre megalázta Cenát, akinek a hírneve úgy tűnt, hogy megindult felfelé, de februárban visszatért a Rock. A WrestleManián megrendezésre kerülő mérkőzésük ”felépítése” alatt egyedül Bostonban nem fütyülték őt ki. Érdekesség, hogy a szurkolók, még azt is megbocsátották a Rock-nak, hogy az egyik Raw adásban a kezére felírta a mondanivalóját.[i][/i]
A rengeteg beszéd és ígérgetés után következhetett a 28. WrestleMania és az a mérkőzés, amelyekre generációk voltak kíváncsiak. A közel egy éves viszály ”építés” után, Cena vereséget szenvedett a Rock-tól, aki a várakozásoknak megfelelően a mérkőzésük után visszatért a filmezésvilágába. Érdekesség, hogy az eredeti tervek szerint Cenának kellett volna megnyernie a mérkőzést, de az utolsó pillanatban Vince McMahon meggondolta magát. A Rock nem veszíthetett a közönsége előtt.[i][/i]

Egy nappal élete legfontosabb mérkőzésének az elvesztése után a WWE ismét ”belerúgott” Cenába. A hétfő esti Raw adás legvégén Cena kezet akart fogni a Rockkal, de az ”Emberek Bajnoka” helyett Brock Lesnar érkezett, aki a 2004-es WrestleMania után hagyta el a szervezetet. A szurkolók reakciójából kiindulva elképzelhetetlennek tűnik, hogy Cena megnyerje ezt a viszályt. Egy biztos John Cena népszerűsége romokban, a WWE levette róla a kezét, ezt bizonyítja, hogy megverették egy olyan sztárral, aki hébe-hóba egyszer feltűnik a képernyőn, majd a rá következő napon ismét megalázza. Vajon a 2012-es esztendő lesz Cena utolsó éve a WWE-ben, vagy ismét rátalál a sikerek útjára?[/i]

Felmerül, még egy igen érdekes kérdés. Vajon mi, vagy ki motiválja Cenát a folytatásra? A harmincnégy esztendős pankrátor biztosra vehető, hogy karrierje után bekerül a WWE Hall of Fame-jébe. A szervezetben az Interkontinentális bajnoki címen kívül, már minden övet megszerzett legalább egyszer! 2008-ban megnyerte a Royal Rumble-t is. A szurkolók többsége kifütyüli, mégis miért látjuk minden egyes Raw adásban őt. A válasz igen egyszerű. Cena imádja azt, amit csinál. A véleménye szerint az a jó pankrátor, aki megtudja mozgatni a szurkolókat. John Cena élete a WWE...[i]
2012. április 15. 12:40 #1443
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.15. 12:37)
Azaz!  biggrin.gif  rohog.gif  rohog.gif  _nevet.gif 
Áh mikor Cena kiosztotta, úgy röhögtem h leestem az ágyról  _nevet.gif  biggrin.gif  rohog.gif  rohog.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Én is rohog.gif
Hatalmas volt nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. április 15. 12:54 #1444
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.15. 12:40)
Én is rohog.gif
Hatalmas volt nevet2.gif

Ott dumál Eve a Bella Twins-sel aztán megfordul.. biggrin.gif
Cena ott áll röhög egyet, aztán elmegy _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif áh szakadtam.. biggrin.gif
Már majdnem ott tartottam h WC-re kellet mennem mert majdnem .. bepisiltem _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2012. április 15. 14:49 #1445
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.15. 12:37)
John Cenát megalázza a WWE
A 2011-es esztendő első hónapjában, még ünnepelt sztár volt John Cena, majd februárban visszatért a Rock, aki rendesen megtépázta a pankrátor renoméját. A pankrátorból lett filmsztár pillanatok alatt elérte azt a szurkolóknál, hogy Cena közutálat tárgya legyen. Figyelmeztető jel volt, hogy a Mizzel folytatott viszálya során Cenát többször is kifütyülték, pedig a Miz-t nem nevezhettük közönség kedvencnek. Pár nappal a WrestleMania után Cena elnyerte a WWE bajnoki címet a Miz-től, ezzel még utáltabb lett.[i][/i]
Következhetett a CM Punk elleni viszálya, amely végleg megpecsételte Cena sorsát. A megbecsült sztárból, hullócsillag lett. Mint ismert Punk-nak volt egy híres beszéde, amelyben komolyan megsértette a WWE-t. Emlékezetes beszólása az volt, amikor kijelentette, hogy a szervezet sokkal jobb lenne, ha Vince McMahon meghalna. Triple H-t és Stephanie McMahont, pedig lehülyézte. A Money in the Bank előfizetéses adás főmérkőzésén Cena vereséget szenvedett Punk-tól, így elvesztette a világbajnoki övét és az állását, majd Triple H átvette a hatalmat és visszavette Cenát.Érdekesség, hogy Cena és Punk hatalmas elismerésben részesült, ugyanis a legendás kritikus, Dave Meltzer (Wrestling Observer Newsletter) ötcsillagosra értékelte a két pankrátor mérkőzését. A WWE-ben utoljára ötcsillagosra értékelt összecsapás 1997. október 5-én volt, akkor Shawn Michaels csapott össze Undertakerrel egy Hell in a Cell (In Your House: Bad Blood WWF bajnoki címmérkőzés) mérkőzésen.[/i]
A Punk elleni viszálya a SummerSlamen megrendezett mérkőzésükkel félig-meddig befejeződött. A Hell in a Cellen volt, még egy mérkőzésük, de ott Alberto Del Rio is jelen volt. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy Cena a Del Rio elleni viszályát is elbukta. Következhetett a Survivor Series előfizetéses adás, amelyben Cena a Rockkal alkotott csapatot és legyőzte az Awesome Truth-ot (The Miz, R-Truth). A mérkőzés után az ”Emberek Bajnoka” újfent megalázta ”West Newbury büszkeségét”.[i]

Az év végére a WWE feladta Cena népszerűségének a megmentését. Ezt bizonyítja, hogy a december 18-ai TLC: Tables, Ladders & Chairs előfizetéses adás volt az első olyan PPV a 2008-as Survivor Series óta, amelyen nem kapott szerepet. Következhetett a Kane elleni viszálya, amelynek elején komoly bajba került Cena. Az ”Ördög kedvenc démonja” rendre megalázta Cenát, akinek a hírneve úgy tűnt, hogy megindult felfelé, de februárban visszatért a Rock. A WrestleManián megrendezésre kerülő mérkőzésük ”felépítése” alatt egyedül Bostonban nem fütyülték őt ki. Érdekesség, hogy a szurkolók, még azt is megbocsátották a Rock-nak, hogy az egyik Raw adásban a kezére felírta a mondanivalóját.[i][/i]
A rengeteg beszéd és ígérgetés után következhetett a 28. WrestleMania és az a mérkőzés, amelyekre generációk voltak kíváncsiak. A közel egy éves viszály ”építés” után, Cena vereséget szenvedett a Rock-tól, aki a várakozásoknak megfelelően a mérkőzésük után visszatért a filmezésvilágába. Érdekesség, hogy az eredeti tervek szerint Cenának kellett volna megnyernie a mérkőzést, de az utolsó pillanatban Vince McMahon meggondolta magát. A Rock nem veszíthetett a közönsége előtt.[i][/i]
Egy nappal élete legfontosabb mérkőzésének az elvesztése után a WWE ismét ”belerúgott” Cenába. A hétfő esti Raw adás legvégén Cena kezet akart fogni a Rockkal, de az ”Emberek Bajnoka” helyett Brock Lesnar érkezett, aki a 2004-es WrestleMania után hagyta el a szervezetet. A szurkolók reakciójából kiindulva elképzelhetetlennek tűnik, hogy Cena megnyerje ezt a viszályt. Egy biztos John Cena népszerűsége romokban, a WWE levette róla a kezét, ezt bizonyítja, hogy megverették egy olyan sztárral, aki hébe-hóba egyszer feltűnik a képernyőn, majd a rá következő napon ismét megalázza. Vajon a 2012-es esztendő lesz Cena utolsó éve a WWE-ben, vagy ismét rátalál a sikerek útjára?[/i]
Felmerül, még egy igen érdekes kérdés. Vajon mi, vagy ki motiválja Cenát a folytatásra? A harmincnégy esztendős pankrátor biztosra vehető, hogy karrierje után bekerül a WWE Hall of Fame-jébe. A szervezetben az Interkontinentális bajnoki címen kívül, már minden övet megszerzett legalább egyszer! 2008-ban megnyerte a Royal Rumble-t is. A szurkolók többsége kifütyüli, mégis miért látjuk minden egyes Raw adásban őt. A válasz igen egyszerű. Cena imádja azt, amit csinál. A véleménye szerint az a jó pankrátor, aki megtudja mozgatni a szurkolókat. John Cena élete a WWE...[i]

Éppen ez az. Esküszöm, mindjárt sírok. John a pankrációval kel, és azzal is fekszik. Mindent megtesz azért, hogy a közönség,vagy ahogy a senkiházi mondja WWE Univerzum jót szórakozzon a meccsek közben, hiszen ez a sportszórakoztatás. Mindent megtesz a rajongóiért,hogy ne csalódjanak benne és hogy jó példát mutasson nekik. Soha nem hagyta cserben a céget, soha nem mondta azt hogy Adios, és ment a maga útjára... És akkor a sok kis idióta Rock rajongó meg kifütyüli? Hiszen nem ő hagyta ott nyolc évre a szarban (már bocs) az egész WWE-t! Ő minden Raw-on ott volt, küzdött, néha szarrá verték. De mégis kitartott, és most,amikor legjobban szüksége lenne a biztatásra, a rajongói elpártolnak tőle, akik nem kedvelték eddig most még jobban gyűlölik. Sokan csak divatból utálják, mert ha Rockal vagy akármelyik bolonddal van feudja (ami igazából nem is biztos hogy úgy van) akkor az lesz a menő ha ők is utálják. És már unom, hogy folyton megalázzák. Rock-al szemben is, Lesnarral szemben is, Punkkal szemben is, Kane-val szemben is.. és persze, feltétlen neki kellett megcsókolni Eve-t, hogy Ryder broski-ai is utálják! De nem érdekel a sok kis balfék, rólam tudhatja hogy egész életemben, amíg wrestlinget nézek, 'övé lesz a szívem'! McMahon, kiss my ass!

Stay Strong Johnny. I love you so much.
2012. április 15. 19:11 #1446
- törölt felhasználó -    
Anyám..én egy helyen rendesen megijedtem! _nevet.gif
Meg a Really! Hát az hatalmas nevet2.gif Crybaby _nevet.gif
Really? Riley! Really! Riley! Really! Riley! Erre Truth beordírtja: Jimmy! _nevet.gif

2012. április 15. 19:22 #1447
- törölt felhasználó -    
Idézet
Emlékezetes beszólása az volt, amikor kijelentette, hogy a szervezet sokkal jobb lenne, ha Vince McMahon meghalna. Triple H-t és Stephanie McMahont, pedig lehülyézte.

behalok. komolyan _nevet.gif
2012. április 16. 08:44 #1448
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.15. 19:22)
behalok. komolyan  _nevet.gif

Hát valamilyen szinten igaaz biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2012. április 16. 08:45 #1449
- törölt felhasználó -    
Am ZitaTwilight teljesen igazad van biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif meghajolo.gif meghajolo.gif [i][/i]
2012. április 16. 16:19 #1450
- törölt felhasználó -    
ZitaTwilight Nézd csak, találtam 1-2 képet ami szerintem Neked tetszeni fog! wink.gif heart.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2012. április 16. 16:22 #1451
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.16. 16:19)
ZitaTwilight Nézd csak, találtam 1-2 képet ami szerintem Neked tetszeni fog!  wink.gif heart.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif

Na milyeen? biggrin.gif biggrin.gif heart.gif
2012. április 16. 17:09 #1452
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.16. 16:19)
ZitaTwilight Nézd csak, találtam 1-2 képet ami szerintem Neked tetszeni fog!  wink.gif heart.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif

Itt is van pár háttérkép: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.199707130135431.37054.199053910200753&type=3
2012. április 16. 17:43 #1453
- törölt felhasználó -    
Na Zack itt nem normális, a szájába is fúj barnítót. De lehet hogy nála meg volt már a Kondi és s mosoda is és most a szoli (KSZM = Kondi, Szoli, Mosoda - Jersey Shore) _nevet.gif
2012. április 16. 18:01 #1454
- törölt felhasználó -    
Boldog Születésnapot Vickie Guerrero!

Én könnyesre nevettem magam _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2012. április 16. 18:25 #1455
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.04.16. 18:01)
Boldog Születésnapot Vickie Guerrero!

Én könnyesre nevettem magam _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Én ezt még valamikor 3 óra fele láttam, de még azóta is röhögök nevet2.gif
És Johnnybaba azzal a Birthday Song-al biggrin.gif
2012. április 16. 18:48 #1456
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.16. 18:25)
Én ezt még valamikor 3 óra fele láttam, de még azóta is röhögök nevet2.gif
És Johnnybaba azzal a Birthday Song-al biggrin.gif

Szegény torta! Swagger és Ziggler nyalogadta lefelé a tortát Vickie arcáról _nevet.gif
2012. április 17. 02:34 #1457
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Swanton Bomb a ketrec tetejéről meghajolo.gif - LockDown 2012
3 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Bessie, gonzales7
2012. április 17. 18:49 #1458
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szép volt Jeff thumbsup.gif

Visszatérve a John Cena témára: nem a WWE alázza Cena-t, hanem a pankrációt néző emberek. Főleg akik már sok-sok éve nézik.
Onnan tudom, hogy olvasom, és beszélgetek is velük. Néhányan már csak "divatból" is kifütyülik. Ott volt Punk is. Mikor enyhén lealázta a WWE-t, az emberek imádták. De mi lett vele? Azóta nem pusholják annyira. De hozzátartozik a dolgokhoz az is, bármi legyen, Cena neve még mindig több pénzt hoz, mint bármelyik másik pankrátor. Ez tény.
Az érdekes dolog egyébként, hogy Johnnal így bánnak. Kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle a WWE. (Nem számítok sok jóra, de hát reménykedem. biggrin.gif )
2012. április 17. 20:32 #1459
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.17. 18:49)
Szép volt Jeff thumbsup.gif 
Visszatérve a John Cena témára: nem a WWE alázza Cena-t, hanem a pankrációt néző emberek. Főleg akik már sok-sok éve nézik. 
Onnan tudom, hogy olvasom, és beszélgetek is velük. Néhányan már csak "divatból" is kifütyülik. Ott volt Punk is. Mikor enyhén lealázta a WWE-t, az emberek imádták. De mi lett vele? Azóta nem pusholják annyira. De hozzátartozik a dolgokhoz az is, bármi legyen, Cena neve még mindig több pénzt hoz, mint bármelyik másik pankrátor. Ez tény. 
Az érdekes dolog egyébként, hogy Johnnal így bánnak. Kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle a WWE. (Nem számítok sok jóra, de hát reménykedem. biggrin.gif )

Én meg majd 'divatból' fogom őket szépen seggberúgni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. április 18. 14:52 #1460
- törölt felhasználó -    
Hát ez nagy!! _nevet.gif
500 oldal 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok