Starity

Pankráció

500 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. április 09. 20:52 #1401
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.09. 10:38)
De akkor is..csak férfi! Vagy nem? Na mindegy, nekem már annyira nem jön be Zack, de mindenkinek az tetszik aki!  meghajolo.gif

Így van! Ízlések és pofonok!
2012. április 09. 20:57 #1402
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.09. 20:49)
nem akarok el keseríteni senkit de Orton nincs túl jó véleménnyel Kelly Kelly-ről egy interjúban külön kiemelte hogy nem sok olyan pankrátort ismer akinek az ágyában nem fordult meg Kelly Kelly és ring teljesítményét is kritizálta és ezért a WWE és McMahon is bocsánat kérésre szólította fel Ortont ami után kénytelen volt a twitteren és egyéb helyeken is elnézést kérni és nem jó kedvében tette!
szóval ezvan! smileeee.gif

Előre is bocsi a hülye kérdésekért.. Én még elég kezdő vagyok a pankrációban.. Kérdezni szeretném h Orton és Kelly Kelly tényleg együtt voltak, mert én igaz raktam ki egy képet ide róluk de nem tudtam eldönteni h szerkeztett v nem. blush.gif blush.gif blush.gif smileeee.gif
2012. április 09. 21:01 #1403
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.09. 20:57)
Előre is bocsi a hülye kérdésekért.. Én még elég kezdő vagyok a pankrációban.. Kérdezni szeretném h Orton és Kelly Kelly tényleg együtt voltak, mert én igaz raktam ki egy képet ide róluk de nem tudtam eldönteni h szerkeztett v nem.  blush.gif  blush.gif  blush.gif  smileeee.gif

nem! tudomásom szerint Ortonnal nem volt kalandja Kelly Kellynek!
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. április 09. 21:02 #1404
- törölt felhasználó -    
NEM VÉLETLENÜL HANGZIK EL MINDEN ADÁSBAN EZ A MONDAT: NE PRÓBÁLD KI OTTHON!
Idézet
Otthoni pankrációba halt bele egy amerikai!
Stephan Arceneaux unokaöccsével nézte otthon az egyik népszerű pankrációgálát. Az egyik fogást egymáson is kipróbálták, a huszonnégy éves férfi belehalt.
A World Wrestling Entertainment (WWE) nevű pankráció-liga nem véletlenül hívja fel a figyelmet arra, hogy a pankrátorok fogásait véletlenül se próbálja ki senki otthon, mert veszélyes lehet. Egy louisianai férfi ugyanis megfulladt, amikor nála tíz évvel fiatalabb unokaöccsével együtt megpróbálták reprodukálni a tévében látottakat – olvasható a Daily Mail honlapján.

A százkilós, huszonnégy éves Stephan Arceneaux a tizennégy éves és nem egészen ötven kilós unokaöccsével és néhány barátjukkal együtt nézte otthonában a Wrestlemania 28 nevű népszerű pankrációgálát. Természetesen nem bírták ki, hogy néhány fogást ki ne próbáljanak egymáson, az egyik mozdulatsornak pedig tragikus vége lett. A tizennégy éves fiú a képernyőn látott fojtófogást próbálta meg reprodukálni unokabátyján, amitől a férfi nem kapott levegőt. Acreneaux hiába jelzett a fiúnak, hogy engedje el, az saját vallomása szerint harminc-negyven másodpercig fojtófogásban tartotta a nála sokkal nagyobb darab férfit.

A társaság csak akkor vette észre, hogy baj van, amikor a fiú elengedte unokabátyját. Miután látták, hogy Arceneaux nem lélegzik, azonnal hívták a mentőket, miközben egyikük megpróbálta újraéleszteni, a férfin azonban nem lehetett segíteni. A Daily Mail információi szerint az Arceneaux halálát okozó fiú ellen egyelőre nem emeltek vádat.

Nagyon szépen megkérünk mindenkit, hogy ne próbálkozzanak ezekkel a fogásokkal otthon!!
[i][/i]
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 09. 21:14 #1405
- törölt felhasználó -    
Chyna-val mi van? Jelenleg pankrációban utazik? Csak azért kérdezem mert múltkor a TV-t néztem a Celebrity Rehab with Dr. Drew a LifeNetwork-ön és abban volt mint páciens.
2012. április 10. 01:32 #1406
Fedorov
Fedorov

StátuszBlashyrkh (Mighty Revendark)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 573
Csatolások: 177
Azonosító: 18774
Idézet (KisRigo @ 2012.04.09. 21:14)
Chyna-val mi van? Jelenleg pankrációban utazik? Csak azért kérdezem mert múltkor a TV-t néztem a Celebrity Rehab with Dr. Drew a LifeNetwork-ön és abban volt mint páciens.

Keresd a felnőtt filmgyártásban biggrin.gif
2012. április 10. 08:45 #1407
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.09. 21:01)
nem! tudomásom szerint Ortonnal nem volt kalandja Kelly Kellynek!

Okés köszi biggrin.gif
2012. április 10. 09:30 #1408
- törölt felhasználó -    
Sok szép RKO biggrin.gif meghajolo.gif meghajolo.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2012. április 10. 10:57 #1409
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.04.10. 01:32)
Keresd a felnőtt filmgyártásban  biggrin.gif

Kösz a választ de inkább nem keresnék rá
2012. április 10. 13:05 #1410
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.04.09. 20:52)
ZitaTwilight nézd csak mit találtam neked! : heart:
ui: nem én csináltam- úgyhogy nekem ne köszönd h milyen jó lett.. én csak képeket kerestem, megláttam ezt, és [b]rád
[i][u][/u] gondoltam..  biggrin.gif  biggrin.gif  heart.gif[/i][/b]

awhh de jó heart.gif
2012. április 10. 13:10 #1411
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.09. 20:49)
nem akarok el keseríteni senkit de Orton nincs túl jó véleménnyel Kelly Kelly-ről egy interjúban külön kiemelte hogy nem sok olyan pankrátort ismer akinek az ágyában nem fordult meg Kelly Kelly és ring teljesítményét is kritizálta és ezért a WWE és McMahon is bocsánat kérésre szólította fel Ortont ami után kénytelen volt a twitteren és egyéb helyeken is elnézést kérni és nem jó kedvében tette!
szóval ezvan! smileeee.gif

Ha mondhatom ezt, Orton véleménye nem érdekel. Én a ringben való teljesítését nézem egy embernek, nem a magánéletét. Szerintem Barbie igen is sokat fejlődött az ECW óta, és az övet is megérdemelte, mert sokat hajtott. A címvédésein is remekelt, hiszen megvédte az övet. A magánélete mindenkinek a saját dolga, ezért is van benne a szóban hogy magán. Szeretem Randy-t de az ő magánéletében is vannak kivetnivalók. De mivel a MAGÁNÉLETE, senkinek nincs joga beleszólni. Remélem tisztáztam és nem voltam bunkó smileeee.gif
2012. április 10. 19:05 #1412
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.10. 13:10)
Ha mondhatom ezt, Orton véleménye nem érdekel. Én a ringben való teljesítését nézem egy embernek, nem a magánéletét. Szerintem Barbie igen is sokat fejlődött az ECW óta, és az övet is megérdemelte, mert sokat hajtott. A címvédésein is remekelt, hiszen megvédte az övet. A magánélete mindenkinek a saját dolga, ezért is van benne a szóban hogy magán. Szeretem Randy-t de az ő magánéletében is vannak kivetnivalók. De mivel a MAGÁNÉLETE, senkinek nincs joga beleszólni. Remélem tisztáztam és nem voltam bunkó smileeee.gif

Egyet kell értenem Zitával. Bár sokak tudják h én még csak nem rég óta kezdtem el nézni, nincs még fél éve, de azért egy-két dolognak utána néztem.. És szerintem ha Orton neve mellett megemlítek még egy nevet: Stephanie McMahon [i][/i]. A legtöbben tudják mire is akarok kilyukadni.. Végülis szóval csak annyit akartam ahogy már előttem Zita is elmondta a magánélet mindenkinek a maga felelőssége, és abba senki másnak nincs joga beleszólni.. Remélem nem túlzok hogyha annnyit azért még mondok h azért a WWE-nél mindenki kap egy második lehetőséget. Pl: John Laurinais ( pedig útálom mint egy férget _nevet.gif ) csak ennyit akartam smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2012. április 10. 19:13 #1413
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.10. 13:05)
awhh de jó heart.gif

heart.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif
2012. április 10. 23:05 #1414
Fedorov
Fedorov

AJ mekkorát kapott. Te k. élet biggrin.gif
2012. április 10. 23:20 #1415
- törölt felhasználó -    
úgy néz ki most jól sikerülnek a dolgok itt A.J.kapott egy nagyot!
a RAW-ban pedig Cenát találta el szépen Lesnar!nem hiszem hogy betervezett volt az a vérző száj Cenának meg a videón látni hogy a bordáira is szépen ráütött Lesnar szerintem szólni kéne neki hogy hééé öreg ez már nem a UFC! rolleyes.gif
mindenesetre kiváncsi leszek hogy mennyi ideig lesz a WWE-ben ismét ez a pusztító Lesnar! biggrin.gif ez még rendben is volt kellően megadta az alaphangot ez a balhé!

nahh de há ami aztán a RAW-ban következett há mi a véleményetek erről??

mert szerintem pofátlan és szégyen volt ez már megint a WWE-től!szééégyen!! rolleyes.gif
2012. április 11. 01:00 #1416
Fedorov
Fedorov

Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.10. 13:10)
Én a ringben való teljesítését nézem egy embernek, nem a magánéletét. Szerintem Barbie igen is sokat fejlődött az ECW óta, és az övet is megérdemelte

Erről azért tudnék vitatkozni. A seggre csapkodást én nem nevezném pankrációnak. Nézz meg egy TNA női meccset.
2012. április 11. 09:29 #1417
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.04.11. 01:00)
Erről azért tudnék vitatkozni. A seggre csapkodást én nem nevezném pankrációnak. Nézz meg egy TNA női meccset.

Nem érdekel a TNA. A seggre csapkodást neki TALÁLTÁK KI. Szerintem nem ő dönti el, hogy mit csinálhat és mit nem. Egyébként meg nem a seggrecsapkodás miatt nyerte meg az övet. Tök mindegy hogy ki mit gondol róla, nekem ugyan az marad, és kész.
2012. április 11. 17:10 #1418
Fedorov
Fedorov

Ami óta elment a WWE-től Mickie James, Melina, Michelle McCool vagy Gail Kim, azóta a női mezőny egyenlő a nullával. Szépek meg minden, de másra nem nagyon jók. Főleg ilyen 2 perces meccseken amik mostanában mennek. Talán még Tamina tudna valamit mutatni ha lenne normális ellenfele, de ő is a kezdeti ki push után már el is tűnt.
2012. április 11. 18:19 #1419
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.04.11. 17:10)
Ami óta elment a WWE-től Mickie James, Melina, Michelle McCool vagy Gail Kim, azóta a női mezőny egyenlő a nullával. Szépek meg minden, de másra nem nagyon jók. Főleg ilyen 2 perces meccseken amik mostanában mennek. Talán még Tamina tudna valamit mutatni ha lenne normális ellenfele, de ő is a kezdeti ki push után már el is tűnt.

Én speciel ( Lehet h ez most hülyén hangzik) de megmértem a Beth Phoenix vs. Torres meccset.. tudjátok Beth címvédését, és 30,33 másodperc alatt győzött Phoenix.. am nekem a dívák közül Kelly Kelly elég jónak tűnik, már nem kötekedés képpen... am Gail Kim-nek a "cuppancs a tappancsra" tényleg nagy volt birtam nagyon biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
2012. április 11. 19:32 #1420
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fedorov @ 2012.04.11. 17:10)

Nekem akkor is Kelly Kelly marad a legeslegjobb díva. Asszem ezt a témát nem szeretném tovább firtatni wink.gif
500 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok