Starity

Pankráció

500 oldal 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. április 03. 14:30 #1341
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.03. 02:08)
Szeretem ezt az őrült kis viperát, nem tehetek róla. rohog.gif Ma is emlékszem, mikor megláttam őt. Éppen Sheamusszal meccselt. Épp lendületben voltak, ment az adok-kapok. Én csak ültem tátott szájjal, és majdnem elkezdtem visítozni, annyira tetszett ez a kis jelenet. Persze akkor nem tudtam semmit, unatkozásképp kapcsolgattam a távirányítót. Jókor voltam jó helyen, vagy az Isten keze van a dologban. rohog.gif 
Na mindegy, azóta is szeretem a mentalitását. Sok helyen eléggé leszólják, de azért nem minden feudja végződik úgy, hogy ő nyer. blush.gif Na jó, átlagban igen, de az ilyen lagymatag sztorik a sztoriírók hibája! mad.gif Ennyit róla.
Picit gondolkodva a dolgon, nem örülnék, ha Jericho elmenne. Neki kellett volna megnyernie a WM-át, ez nem vitás 110.gif ! De esküszöm, ha a nyáron nem nyer övet, vagy bármilyen címet, tényleg csak Randy babucit fogom nézni, a többi nem fog érdekelni. mad.gif 
Jericho visszajött, promózott, majd meccselt. Sokat. Rock (bármennyire is szeretem színészként) mit tett tavaly és ebben az évben? Száját jártatta. Ezért nyert? Bullshit! 110.gif 
CM Punkkal pedig úgy vagyok, hogy bírom a promóit, meg néha tetszik, amikor pankrál, de valahogy nem bírom őt. Nevezzetek hülyének, de tőle még Wade Barrett-et, vagy Dolph Zigglert is jobban bírom. _nevet.gif 
És hogy írjak valamit a SmackDownról is:
Ómájgád! nevet2.gif AJ és Daniel 'yes,yes,yes' Bryan promóján én annyit röhögtem! Azért elhangzott egy mondat, ami nélkül nyugodtan élhettem volna. _nevet.gif (Valami olyasmi volt, hogy Danielnek vannak a legpuhább ajkai. Vagy valami ilyesmi. Rég láttam)
Mikor meghallottam Sheamus zenéjét, már tudtam, ebből megint röhögés lesz. És nem is csalódtam a kis vöröskében. rohog.gif  _nevet.gif Oltogatta rendesen Bryant. Azért a végén csak megjegyezte, hogy a WM-en kiveri a fogát. (vagy valami ilyesmi) _nevet.gif Imádlak Sheamus. rohog.gif 
A női meccset végignéztem, unatkoztam is rendesen. 
A Big Show-Kane meccsből gondolom sejtitek,hogy mi volt a legemlékezetesebb.  rohog.gif Mikor Randal becsúszott, mint egy kígyó, és uccu neki, a Big Red Monster kapott egy árkéjót. _nevet.gif

árkéjó. rohog.gif ez tetszett. biggrin.gif nem is tudom mi lesz velünk, ha Randy meg a hozzá hasonló hatalmas arcok már nem lesznek olyan állapotban hogy csinálják a bizniszt sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. április 03. 14:40 #1342
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Randalnek 2019-ig szerződése van a WWE-vel(sok emberke bánatára. tongue.gif rohog.gif _nevet.gif ). Szóval egy ideig még látni fogjuk. De a legjobb hírt nem tudom magamban tartani:
Lesnar is back! spiteful.gif yahoo.gif
1 felhasználónak tetszik: Eszter655
2012. április 03. 15:18 #1343
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.03. 14:40)
Randalnek 2019-ig szerződése van a WWE-vel(sok emberke bánatára. tongue.gif  rohog.gif  _nevet.gif ). Szóval egy ideig még látni fogjuk. De a legjobb hírt nem tudom magamban tartani: 
Lesnar is back! spiteful.gif yahoo.gif

Igen, Lesnart láttam. Bár nem nagyon örültem neki biggrin.gif
2012. április 03. 16:13 #1344
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.03. 15:18)
Igen, Lesnart láttam. Bár nem nagyon örültem neki biggrin.gif

Ja, John miatt, ha nem tévedek. Hú az a pali milyen állat. (Brock) rohog.gif Várom már, hogy végre egy kis színt vigyen a WWE-be. Asszem mégiscsak nézem a Rawt. rohog.gif
2012. április 03. 16:23 #1345
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.03. 16:13)
Ja, John miatt, ha nem tévedek. Hú az a pali milyen állat. (Brock) rohog.gif Várom már, hogy végre egy kis színt vigyen a WWE-be. Asszem mégiscsak nézem a Rawt. rohog.gif

Nem, nem tévedsz. De végül is jó hogy visszajött, legalább nem alszok be a tévé előtt biggrin.gif
2012. április 03. 17:42 #1346
- törölt felhasználó -    
ezt nem hiszem el ez hihetetlen Brock a RAW-ban!ezt nem hiszem el! w00t.gif
számomra ez nem történt meg ezt nem hiszem el! w00t.gif ohmy.gif rohog.gif

jahh és még a Jericho vereségéhez fűzném hozzá hogy Chris Jericho még soha az életében nem adott fel meccset Submissionből és erre így veretik meg a Wrestlemánián! sad.gif kérdem én mi ez ha nem lejáratás? rolleyes.gif

egyébként nem csodálkozok hogy két nappal a WM-a után már mennek a pletykák a távozásáról szerződés bontásról hasonlókról meg is értem Jericho-t!
2012. április 03. 20:12 #1347
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.03. 17:42)
számomra ez nem történt meg ezt nem hiszem el! w00t.gif  ohmy.gif  rohog.gif
jahh és még a Jericho vereségéhez fűzném hozzá hogy Chris Jericho még soha az életében nem adott fel meccset Submissionből és erre így veretik meg a Wrestlemánián! sad.gif  kérdem én mi ez ha nem lejáratás? rolleyes.gif
egyébként nem csodálkozok hogy két nappal a WM-a után már mennek a pletykák a távozásáról szerződés bontásról hasonlókról meg is értem Jericho-t!

Én azt olvastam hogy Jericho a Fozzyval túrnézni fog nyáron.
2012. április 03. 20:14 #1348
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.03. 17:42)
számomra ez nem történt meg ezt nem hiszem el! w00t.gif  ohmy.gif  rohog.gif
jahh és még a Jericho vereségéhez fűzném hozzá hogy Chris Jericho még soha az életében nem adott fel meccset Submissionből és erre így veretik meg a Wrestlemánián! sad.gif  kérdem én mi ez ha nem lejáratás? rolleyes.gif

Ez az. Szeretem Punk-ot, de Jericho simán lekörözi. Tegnap pont ez a 2001-es Survivor Series volt a Vintage Collection-ban, pont akkor vásárolta meg McMahon a WCW-t, de itt még voltak a WCW-s pankrátorok, Booker T, Kurt Angle, Stone Cold..stb,de nézzétek meg, szerintem jó meccs volt

2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2012. április 03. 21:13 #1349
- törölt felhasználó -    
én is szeretem Punk-ot az egyik legjobbnak is tartom a pankrációban!
nekem ebben az egészben CM Punk-al az ég világon semmi bajom nincs!
de egyszerűen nem tudok csak úgy elmenni egy szó nélkül amellett hogy mit művelnek a kedvenc pankrátorommal!
és a sok kis hülye gyerek ilyen meg olyan fórumokon fikázza Jericho-t! sad.gif oszt mióta néznek pankrációt fél éve 1 éve amióta megjelent a TV6-on!

ezért is remélem hogy Jericho végleg elhagyja a WWE-t és megy turnézni a Fozzyval!
2012. április 03. 21:27 #1350
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.03. 21:13)
én is szeretem Punk-ot az egyik legjobbnak is tartom a pankrációban!
nekem ebben az egészben CM Punk-al az ég világon semmi bajom nincs!
de egyszerűen nem tudok csak úgy elmenni egy szó nélkül amellett hogy mit művelnek a kedvenc pankrátorommal!
és a sok kis hülye gyerek ilyen meg olyan fórumokon fikázza Jericho-t! sad.gif oszt  mióta néznek pankrációt fél éve 1 éve amióta megjelent a TV6-on!
ezért is remélem hogy Jericho végleg elhagyja a WWE-t és megy turnézni a Fozzyval!

Ne is mondd! A Facebookon valaki egyszerűen lenyugdíjasozta. ohmy.gif Türelmes, nyugodt ember vagyok, de ez kicsapta a biztosítékot. omg.gif
Idézet
menjen csak , minek jött vissza ?

Idézet
én nem értem ezeket a szakszavakat . lejobbol-t ? az meg mi ? egyébként lehet csak kamuzott a Twitteren . én azt sem értem , h a régi pankrátorok , akik már visszavonultak , minek jönnek vissza . eljön az az idő mindenkinek amikor vége kell lenni .

Idézet
akkor ezek szerint elébe nézhetünk , a nyugdíjas pankrátorok meccseinek ? vagy mi ? igaz , ők voltak a királyok , de tudni kell hol kell abbahagyni . ha jericho nem jött volna vissza az emberek úgy emlékeznének rá , h ő egy remek pankrátor , és nem látták volna azt a viccet amit mostanában csinált szerintem.

De megkapta a kiscsaj. rohog.gif _nevet.gif
2012. április 03. 22:27 #1351
- törölt felhasználó -    
mindegy én lezárom a témát ők mondják a magukét én az igazat! biggrin.gif
kapják be! rohog.gif
2012. április 04. 01:53 #1352
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Épp most kukkantottam bele a Raw és a Hall of Fame adásba. Nagyon jó volt mindkettő. (Kíváncsi vagyok mi lesz Teddyvel!) Edge meg olyan aranyos volt a végén. És Christian is. blush.gif
Hoztam néhány képet. Kikapkodtam, ami tetszett, vagy gondoltam, hogy tetszeni fog!
És míg el nem felejtem, nekem nagyon bejött Lord Tensai stílusa. Míg Alexszel volt elfoglalva a ringben, végig azon gondolkoztam,hogy Tensai-t össze kell engedni Randyvel! rohog.gif Azt látnom kell!! De bevallom azt is nagyon megnézném, ahogy Jericho-val meccsel. biggrin.gif
2012. április 04. 09:39 #1353
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.04. 01:53)
Épp most kukkantottam bele a Raw és a Hall of Fame adásba. Nagyon jó volt mindkettő. (Kíváncsi vagyok mi lesz Teddyvel!) Edge meg olyan aranyos volt a végén. És Christian is. blush.gif 
Hoztam néhány képet. Kikapkodtam, ami tetszett, vagy gondoltam, hogy tetszeni fog!
És míg el nem felejtem, nekem nagyon bejött Lord Tensai stílusa. Míg Alexszel volt elfoglalva a ringben, végig azon gondolkoztam,hogy Tensai-t össze kell engedni Randyvel! rohog.gif Azt látnom kell!! De bevallom azt is nagyon megnézném, ahogy Jericho-val meccsel. biggrin.gif

Jaj, a Vickie&Edge esküvő _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. április 04. 10:40 #1354
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.04. 09:39)
Jaj, a Vickie&Edge esküvő  _nevet.gif

Dikdik biggrin.gif ... Távol álljon tőlem, hogy tiszteletlen legyek, de ha Vickie már akkor is ilyen hiéna-hárpia keverék volt _nevet.gif _nevet.gif akk nem csodálom h Edge otthagyta/férrelépett blush.gif blush.gif
2012. április 04. 12:23 #1355
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Azért az életben nem olyanok, mint a ringben. biggrin.gif De egyem meg Randy drága szívecskéjét, minden évben a HoF-en John Cena mellett ül. rohog.gif

Friends 4ever. heart.gif biggrin.gif

Holly crap. Mit találtam!! Raw dark match meghajolo.gif

1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. április 04. 13:49 #1356
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.04. 12:23)
Azért az életben nem olyanok, mint a ringben. biggrin.gif De egyem meg Randy drága szívecskéjét, minden évben a HoF-en John Cena mellett ül. rohog.gif 
Friends 4ever. heart.gif  biggrin.gif
Holly crap. Mit találtam!! Raw dark match meghajolo.gif 

Azért Randybabának is fontosak a barátai. smileeee.gif Nem rossz ember ő, egyáltalán nem. heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. április 04. 16:32 #1357
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.04. 13:49)
Azért Randybabának is fontosak a barátai. smileeee.gif Nem rossz ember ő, egyáltalán nem. heart.gif

Hidd el, tudom. Beleástam magam rendesen az életébe. rohog.gif Vagyis sok infót összeszedtem. biggrin.gif Az interjúiból sok mindent meg lehet tudni. Kár, hogy nem mindent értek. Annyira nem vagyok jó angolból. rolleyes.gif
2012. április 04. 16:54 #1358
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.04. 12:23)
De egyem meg Randy drága szívecskéjét, minden évben a HoF-en John Cena mellett ül. rohog.gif 
]

jahh ezt már én is észre vettem!
az utolsó brutálisan jó feud az övék volt az biztos!
2012. április 04. 18:40 #1359
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.04. 16:54)
jahh ezt már én is észre vettem!
az utolsó brutálisan jó feud az övék volt az biztos!

ott a pont meghajolo.gif
2012. április 04. 18:56 #1360
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.04.04. 01:53)

Júj szegény Edge hogy tudta elviselni Vickiet
500 oldal 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok