Idézet (Bessie @ 2012.04.03. 02:08)
Szeretem ezt az őrült kis viperát, nem tehetek róla.
Ma is emlékszem, mikor megláttam őt. Éppen Sheamusszal meccselt. Épp lendületben voltak, ment az adok-kapok. Én csak ültem tátott szájjal, és majdnem elkezdtem visítozni, annyira tetszett ez a kis jelenet. Persze akkor nem tudtam semmit, unatkozásképp kapcsolgattam a távirányítót. Jókor voltam jó helyen, vagy az Isten keze van a dologban.
Na mindegy, azóta is szeretem a mentalitását. Sok helyen eléggé leszólják, de azért nem minden feudja végződik úgy, hogy ő nyer.
Na jó, átlagban igen, de az ilyen lagymatag sztorik a sztoriírók hibája!
Ennyit róla.
Picit gondolkodva a dolgon, nem örülnék, ha Jericho elmenne. Neki kellett volna megnyernie a WM-át, ez nem vitás
! De esküszöm, ha a nyáron nem nyer övet, vagy bármilyen címet, tényleg csak Randy babucit fogom nézni, a többi nem fog érdekelni.
Jericho visszajött, promózott, majd meccselt. Sokat. Rock (bármennyire is szeretem színészként) mit tett tavaly és ebben az évben? Száját jártatta. Ezért nyert? Bullshit!
CM Punkkal pedig úgy vagyok, hogy bírom a promóit, meg néha tetszik, amikor pankrál, de valahogy nem bírom őt. Nevezzetek hülyének, de tőle még Wade Barrett-et, vagy Dolph Zigglert is jobban bírom.
És hogy írjak valamit a SmackDownról is:
Ómájgád!
AJ és Daniel 'yes,yes,yes' Bryan promóján én annyit röhögtem! Azért elhangzott egy mondat, ami nélkül nyugodtan élhettem volna.
(Valami olyasmi volt, hogy Danielnek vannak a legpuhább ajkai. Vagy valami ilyesmi. Rég láttam)
Mikor meghallottam Sheamus zenéjét, már tudtam, ebből megint röhögés lesz. És nem is csalódtam a kis vöröskében.
Oltogatta rendesen Bryant. Azért a végén csak megjegyezte, hogy a WM-en kiveri a fogát. (vagy valami ilyesmi)
Imádlak Sheamus.
A női meccset végignéztem, unatkoztam is rendesen.
A Big Show-Kane meccsből gondolom sejtitek,hogy mi volt a legemlékezetesebb.
Mikor Randal becsúszott, mint egy kígyó, és uccu neki, a Big Red Monster kapott egy árkéjót. 
Na mindegy, azóta is szeretem a mentalitását. Sok helyen eléggé leszólják, de azért nem minden feudja végződik úgy, hogy ő nyer.
Picit gondolkodva a dolgon, nem örülnék, ha Jericho elmenne. Neki kellett volna megnyernie a WM-át, ez nem vitás
Jericho visszajött, promózott, majd meccselt. Sokat. Rock (bármennyire is szeretem színészként) mit tett tavaly és ebben az évben? Száját jártatta. Ezért nyert? Bullshit!
CM Punkkal pedig úgy vagyok, hogy bírom a promóit, meg néha tetszik, amikor pankrál, de valahogy nem bírom őt. Nevezzetek hülyének, de tőle még Wade Barrett-et, vagy Dolph Zigglert is jobban bírom.
És hogy írjak valamit a SmackDownról is:
Ómájgád!
Mikor meghallottam Sheamus zenéjét, már tudtam, ebből megint röhögés lesz. És nem is csalódtam a kis vöröskében.
A női meccset végignéztem, unatkoztam is rendesen.
A Big Show-Kane meccsből gondolom sejtitek,hogy mi volt a legemlékezetesebb.
árkéjó.

1 felhasználónak tetszik: