Pankráció
2012. április 02. 16:40
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Taker vs. HHH meccs verte az összes többit szerintem. A többi inkább átlagos volt. Cena-ék meccsén sem volt semmi extra. A 10 másodperces Sheamus győzelemről nem is beszélve. Taker-ék meccsén viszont annál több volt. Spinebuster acéllépcsőre, szék, kalapács, sweet chin-ből pedigree, tombstone-ok.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. április 02. 18:33
Idézet (Fedorov @ 2012.04.02. 16:40)
Taker vs. HHH meccs verte az összes többit szerintem. A többi inkább átlagos volt. Cena-ék meccsén sem volt semmi extra. A 10 másodperces Sheamus győzelemről nem is beszélve. Taker-ék meccsén viszont annál több volt. Spinebuster acéllépcsőre, szék, kalapács, sweet chin-ből pedigree, tombstone-ok.
Triple H vs Undertaker meccs nagy volt, Sheamus meccse vicc, Launaritis RAW és SD igazgató na ne már, Eve Torresről nem írok ki csúnyát, Punk maradt WWE bajnok, Big Show IC bajnok és kár hogy nem CENA nyert de majd máskor ha lesz. Slatert meg jól fel lökte FLO RIDA. Amikor Edget láttam majdnem sírtam mert ő is könnyezet. Jah és még Brodus Clay és a hülyeségei hát röhögtem.
2012. április 02. 18:37
Idézet (KisRigo @ 2012.04.02. 18:33)
Triple H vs Undertaker meccs nagy volt, Sheamus meccse vicc, Launaritis RAW és SD igazgató na ne már, Eve Torresről nem írok ki csúnyát, Punk maradt WWE bajnok, Big Show IC bajnok és kár hogy nem CENA nyert de majd máskor ha lesz. Slatert meg jól fel lökte FLO RIDA. Amikor Edget láttam majdnem sírtam mert ő is könnyezet.
Cena
2012. április 02. 19:20
hááá ismét eszméletlenül csalódott vagyok!
kérdem én ha úgy is tudták(mert tudták nekem senki se mondja hogy nem) hogy Sheamus így fog nyerni a Wrestlemánián akkor mi a faxomééé kellett vele megnyeretni a Royal Rumble-t??? miért nem az nyerhette meg aki megérdemelte volna és aki így is úgy is résztvevő és vesztes lesz(mert tudtam hogy vesztes lesz) a Wrestlemánián...vagy is Jericho-val!
nem értem!
teljesen máshogy állnék hozzá ehhez a Jericho WM vereséghez ha megnyeri a Royal Rumble-t mert igen is neki kellett volna megnyerni a Rumble-t.
de így és amilyen módon kapott ki neee mááá ha még go to sleep-el kap ki akkor okééé de ezzel a gagyi Punk submissionnel... de már a RAW-ban látszott amikor ugyanezzel a mozdulattal elpusztította Christian-t hogy hasonló lesz a vége a WM-án!
egyébként maga a Punk-Jericho meccs egy közepesnél is alig mondható jobbnak!a Cena-Punk sokkal jobb volt.
a Taker-HHH volt a legjobb meccs függetlenül attól hogy még mindig ugyanaz a véleményem erről a meccsről hogy lejárt és Takernek nem kihívás egy HHH! továbbra is azt gondolom hogy Undertakernek John Cenával kellett volna megküzdenie!
Rock-Cena hhháááá mivel nagyon csalódott voltam a Jericho vereség után képtelen voltam élvezni voltak jó momentumai de nem igazán estem hanyatt tőlük!
a többi összecsapás érdektelen volt számomra!
a Tavalyi Wrestlemániánál mindenképpen jobb volt de ez sem lesz igazi klasszikus. hogy is lehetne.
nahh há én egy darabig befejeztem a WWE-vel! ezek után nem fogom azt nézni(amúgy sem néztem már vagy 2 hónapja) hogy hétről hétre megpróbálják kedvenc pankrátoromat mindenféle hülye módon lejáratni.(mert azt teszik látom én nem ma kezdtem pankrációt nézni)
gyakorlatilag mindenki őt utánozza a WWE-ben a szlogenjeit a beszéd stílusát az öltözködését a promóit veszi át mindenki és akkor még a WWE tesz neki szívességet hogy aláírhat egy állandó és teljes évre a szervezethez nee máááá. Jericho emelte egy másik szintre a HEEL karakter szó jelentését és erre itt írnak neki egy totál érdektelen unalmas feud-ot CM "Best in the World"Punk-al? amiből még ráadásul vesztesként jön ki!pff
és ORTON???első számú kedvencem volt és szintén egy nyápic karaktert csináltak belőle!
gyakorlatilag amikor nem volt Jericho egyedül Orton miatt néztem WWE-t!de most emiatt az Orton miatt biztos nem fogom nézni.
a faxomat kapják be WWE-nél!
hááá nektek további jó szórakozást a WWE-hez engem már nem szórakoztat legalábbis most nem!
és utolsó szó jogán:
kérdem én ha úgy is tudták(mert tudták nekem senki se mondja hogy nem) hogy Sheamus így fog nyerni a Wrestlemánián akkor mi a faxomééé kellett vele megnyeretni a Royal Rumble-t??? miért nem az nyerhette meg aki megérdemelte volna és aki így is úgy is résztvevő és vesztes lesz(mert tudtam hogy vesztes lesz) a Wrestlemánián...vagy is Jericho-val!
nem értem!
teljesen máshogy állnék hozzá ehhez a Jericho WM vereséghez ha megnyeri a Royal Rumble-t mert igen is neki kellett volna megnyerni a Rumble-t.
de így és amilyen módon kapott ki neee mááá ha még go to sleep-el kap ki akkor okééé de ezzel a gagyi Punk submissionnel... de már a RAW-ban látszott amikor ugyanezzel a mozdulattal elpusztította Christian-t hogy hasonló lesz a vége a WM-án!
a Taker-HHH volt a legjobb meccs függetlenül attól hogy még mindig ugyanaz a véleményem erről a meccsről hogy lejárt és Takernek nem kihívás egy HHH! továbbra is azt gondolom hogy Undertakernek John Cenával kellett volna megküzdenie!
Rock-Cena hhháááá mivel nagyon csalódott voltam a Jericho vereség után képtelen voltam élvezni voltak jó momentumai de nem igazán estem hanyatt tőlük!
a Tavalyi Wrestlemániánál mindenképpen jobb volt de ez sem lesz igazi klasszikus. hogy is lehetne.
nahh há én egy darabig befejeztem a WWE-vel! ezek után nem fogom azt nézni(amúgy sem néztem már vagy 2 hónapja) hogy hétről hétre megpróbálják kedvenc pankrátoromat mindenféle hülye módon lejáratni.(mert azt teszik látom én nem ma kezdtem pankrációt nézni)
gyakorlatilag mindenki őt utánozza a WWE-ben a szlogenjeit a beszéd stílusát az öltözködését a promóit veszi át mindenki és akkor még a WWE tesz neki szívességet hogy aláírhat egy állandó és teljes évre a szervezethez nee máááá. Jericho emelte egy másik szintre a HEEL karakter szó jelentését és erre itt írnak neki egy totál érdektelen unalmas feud-ot CM "Best in the World"Punk-al? amiből még ráadásul vesztesként jön ki!pff
és ORTON???első számú kedvencem volt és szintén egy nyápic karaktert csináltak belőle!
gyakorlatilag amikor nem volt Jericho egyedül Orton miatt néztem WWE-t!de most emiatt az Orton miatt biztos nem fogom nézni.
hááá nektek további jó szórakozást a WWE-hez engem már nem szórakoztat legalábbis most nem!
és utolsó szó jogán:
Bessie
2012. április 02. 19:47
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.02. 19:20)
hááá ismét eszméletlenül csalódott vagyok!
nem értem!
egyébként maga a Punk-Jericho meccs egy közepesnél is alig mondható jobbnak!a Cena-Punk sokkal jobb volt.
és utolsó szó jogán:
nem értem!
és utolsó szó jogán:
Számomra eddig ez volt a legjobb WrestleMania. Ami fölösleges volt az Brodus Clay tánca. A többi jó volt. A véleményemet itt megtalákható: http://kisrigo.wordpress.com/2012/04/02/wrestlemania-28/
2012. április 02. 19:51
Idézet (KisRigo @ 2012.04.02. 19:47)
Számomra eddig ez volt a legjobb WrestleMania. Ami fölösleges volt az Brodus Clay tánca. A többi jó volt. A véleményemet itt megtalákható: http://kisrigo.wordpress.com/2012/04/02/wrestlemania-28/
nagyszerű akkor kívánok nektek még sok ilyen Wrestlemániát!
2012. április 02. 19:58
jahhh és még a Cena és Rock előtt fellépő előadókra ki se tértem hááá az a fehér srác akit P Diddy bekonferált komolyan úgy nézett ki mint aki az elvonóról szabadult volna a full capjével a fején nahhh azt szívesen megnéztem volna ahogy Brock Lesnar megjelenik és lenyomja a mikrofont a torkán a másik meg az piros hajú csaj ahogy kinézett mint egy útszéli bitch abban a latex cuccban érdekes rá nem volt érvényes a PG??? az ECW-t és a hardcore meccseket meg beszüntetik??meg káromokdni sem lehet???pff
ezek a nagy Amerikai előadók celebek ugyanmár!
ha csak rá gondolok hogy pár évvel ezelőtt volt egy ugyanilyen fellépés csak akkor Undertakernek a Limp Bizkit zenélt a HHH-nek pedig a Motörhead nem tudom eléggé hangsúlyozni a különbséget!
áhh nahh mind1 röhej
ha csak rá gondolok hogy pár évvel ezelőtt volt egy ugyanilyen fellépés csak akkor Undertakernek a Limp Bizkit zenélt a HHH-nek pedig a Motörhead nem tudom eléggé hangsúlyozni a különbséget!
áhh nahh mind1 röhej
2012. április 02. 19:58
Idézet (KisRigo @ 2012.04.02. 19:47)
Számomra e legrosszabb. Egyetértek gonzales-el, az én kedvencemet is lejáratták The 'Peoples Champion' Rock-al szemben. Én nem búcsúzok el a WWE-től, de sokkal kevesebb élvezettel nézem addig amíg John nem kap egy visszavágót Rock ellen, és meg is nyeri. És McMahon papi meg elmehet vissza az anyucijába!
2012. április 02. 20:06
én megértem ha tetszett nektek ez a műsor vagy úgy általában imádjátok az egészet!
jó pasik csinos lányok csillogás jól van előadva zene meg minden!kb ez lett a pankráció!
de én már több mint 10-éve láttam az első pankrációmat és higgyétek el ami most megy annak már nem sok köze van hozzá!
a pankráció az az volt amit Undertaker és HHH művelt egymással csak ezt még szorozzátok be kb.10-el és akkor megkapjátok hogy milyen volt ez az egész kb.2008-ig!
én nem is akarom elvenni senki kedvét attól hogy nézze!nézzétek nyugodtan én csak kifejtettem a véleményemet és megpróbáltam egy kicsit másik szemszögből is kommentálni a dolgokat.és azt mindjárt gondoltam hogy ez nem fog sokaknak tetszeni!
nos én maradok a TNA-nél!
Bully Ray THE BEST HEEL IN THE WORLD!
de én már több mint 10-éve láttam az első pankrációmat és higgyétek el ami most megy annak már nem sok köze van hozzá!
a pankráció az az volt amit Undertaker és HHH művelt egymással csak ezt még szorozzátok be kb.10-el és akkor megkapjátok hogy milyen volt ez az egész kb.2008-ig!
én nem is akarom elvenni senki kedvét attól hogy nézze!nézzétek nyugodtan én csak kifejtettem a véleményemet és megpróbáltam egy kicsit másik szemszögből is kommentálni a dolgokat.és azt mindjárt gondoltam hogy ez nem fog sokaknak tetszeni!
Bessie
2012. április 02. 20:42
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.02. 20:06)
én megértem ha tetszett nektek ez a műsor vagy úgy általában imádjátok az egészet!
jó pasik csinos lányok csillogás jól van előadva zene meg minden!kb ez lett a pankráció!
teljesen igazad van ezzel kapcsolatban. igaz, én nem 10 éve nézem, de az a 2004-es Cena örökre belopta magát a szívembe. Észhez térhetne már a WWE, nem kell nekünk a gyerekbarát műsor, kérjük vissza a vért és a régi meccseket! akkor lesz igazán WWE a WWE.
2012. április 02. 20:43
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.02. 19:58)
jahhh és még a Cena és Rock előtt fellépő előadókra ki se tértem hááá az a fehér srác akit P Diddy bekonferált komolyan úgy nézett ki mint aki az elvonóról szabadult volna a full capjével a fején nahhh azt szívesen megnéztem volna ahogy Brock Lesnar megjelenik és lenyomja a mikrofont a torkán a másik meg az piros hajú csaj ahogy kinézett mint egy útszéli bitch abban a latex cuccban érdekes rá nem volt érvényes a PG??? az ECW-t és a hardcore meccseket meg beszüntetik??meg káromokdni sem lehet???pff
áhh nahh mind1 röhej
áhh nahh mind1 röhej
kérjük vissza az ECW-t!!
2012. április 02. 20:52
Idézet (gonzales7 @ 2012.04.02. 20:51)
ezt írta ki Jericho a twitterére:
"The better man won last night. I guess its time for me to move on."
és ezt a fazont oltják!hogy merik???
"The better man won last night. I guess its time for me to move on."
és ezt a fazont oltják!hogy merik???
Na ez az. Pont Jericho-t? Többet tett a WWE-ért mint bárki más
gonzales7
2012. április 02. 20:53
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.04.02. 20:52)
Na ez az. Pont Jericho-t? Többet tett a WWE-ért mint bárki más 
köszönöm!
2012. április 02. 22:39
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem is tudom mit mondjak. Mi lenne a jobb, ha Jericho maradna, vagy menne?
A Rawt utóbbi időben miatta néztem. Szerintem nagyon imádnivaló pasi. Nekem nincs olyan nagy rálátásom a pankrációra, mint neked gonzales, de a WWE-ben folyamatosan csalódok. Őszintén szólva ezután már csak Randyt fogom nézni. Abban is egyet értek, hogy elég "nyápic" alakot csináltak belőle. Annyira szerettem a heel karakterét. Akkor sem győzött mindig, de jól hozta a gonoszt. Sheamus meccse a WM-án durva volt. Ilyen rövid WHC meccset még életemben nem láttam.
Na mindegy, legalább a TNA-ban megkapok majdnem mindent, amit hiányolok a WWE-ből.
u.i.: A TNA-ban is vannak dögös csajok, de azok keményebbek. Pasik is vannak. Hogy mennyire jók, hááát... Ítélje meg mindenki maga. Egyébként meg a pankrációban nem azt nézem, hogy "hűdehelyes", hanem hogy mennyire jól tudnak zúzni.
Jericho
Na mindegy, legalább a TNA-ban megkapok majdnem mindent, amit hiányolok a WWE-ből.
u.i.: A TNA-ban is vannak dögös csajok, de azok keményebbek. Pasik is vannak. Hogy mennyire jók, hááát... Ítélje meg mindenki maga. Egyébként meg a pankrációban nem azt nézem, hogy "hűdehelyes", hanem hogy mennyire jól tudnak zúzni.
Jericho
gonzales7
2012. április 02. 23:17
jajj bessie ne ne ne tedd!
nem akarom hogy te is kiábrándulj a WWE-ből!
annyira bírom amikor kommentálsz itt egy műsort!meg ahogy a drága Randy-t magasztalod
legalább képben maradok.
én csak baromi csalódott vagyok hogy Jericho megint nem nyert és bosszant hogy akkor mi a fenéért csábította vissza a WWE ha csak ilyen fél lehetőségeket kap meg. az sem lehet véletlen hogy kihagyták a WWE 12 videójátékból mindenki játszható gyakorlatilag csak egyedül Y2J nem!az milyen??
mert állandóan azt nyilatkozta hogy nem akart visszajönni vagy legalábbis most nem csak a Fozzyval akar foglalkozni és erre csak belerángatta a WWE! és így oda dobtak elé egy Royal Rumble szereplést és egy main event meccset a WWE övért Cm Punk-al és mind a kettőből vesztesen jött ki.és azokon is csak mosolyogni tudtam hogy sokan írogatták máshol hogy milyen alapon nyert volna Jericho amikor gyakorlatilag a Rumble előtt tért vissza nahh és Edge amikor visszatért rögtön megnyerte a Rumble-öt ráadásul ő a Rumbleön tért vissza asszem ráadásul utolsónak jött be nahh mind1! és így még jobban bosszant hogy Rock a fele annyit nem tett a pankrációért mint Jericho. egyszerűen produkált egy 3-4 jó évet McMahon zseniálisan építette köré a marketinget és nagy meccseket vívhatott nagy pankrátorok ellen. aztán most meg jött látott győzött a Wrestlemánián 2012-ben és nem is tudom 7 év után volt újra ringben?
Jericho meg lassan 20 éve nyomja és így lefitymálják.abban is biztos vagyok hogy ő nem lesz rögtön Hall of fame mint ahogy most Edge lett Jericho szépen kivárja a sorát!
én 1 évig csak azért néztem tavaly hogy mikor jön vissza Jericho komolyan öcsémmel csak azért néztük hogy hátha felcsendülnek az ismerős dallamok.
most délután amikor vesztett csak így ültünk megint és megkérdeztük egymástól hogy most akkor még megnézzük a Cenát és a Rock-ot???
de megnéztük de nem nagyon érdekelt minket!
baromi csalódottak voltunk!
mi nagyon nagy pankráció fanok vagyunk nem tehetünk róla!
most is ahogy nézem a Spartacus második évadját egyszerűen nem tudom élvezni(pedig itt aztán van minden ami szem szájnak ingere
)de nem megy mert ott motoszkál a tudatalattimban hogy a francc essen beléje Y2J már megint kikapott!
nem akarom hogy te is kiábrándulj a WWE-ből!
annyira bírom amikor kommentálsz itt egy műsort!meg ahogy a drága Randy-t magasztalod
én csak baromi csalódott vagyok hogy Jericho megint nem nyert és bosszant hogy akkor mi a fenéért csábította vissza a WWE ha csak ilyen fél lehetőségeket kap meg. az sem lehet véletlen hogy kihagyták a WWE 12 videójátékból mindenki játszható gyakorlatilag csak egyedül Y2J nem!az milyen??
mert állandóan azt nyilatkozta hogy nem akart visszajönni vagy legalábbis most nem csak a Fozzyval akar foglalkozni és erre csak belerángatta a WWE! és így oda dobtak elé egy Royal Rumble szereplést és egy main event meccset a WWE övért Cm Punk-al és mind a kettőből vesztesen jött ki.és azokon is csak mosolyogni tudtam hogy sokan írogatták máshol hogy milyen alapon nyert volna Jericho amikor gyakorlatilag a Rumble előtt tért vissza nahh és Edge amikor visszatért rögtön megnyerte a Rumble-öt ráadásul ő a Rumbleön tért vissza asszem ráadásul utolsónak jött be nahh mind1! és így még jobban bosszant hogy Rock a fele annyit nem tett a pankrációért mint Jericho. egyszerűen produkált egy 3-4 jó évet McMahon zseniálisan építette köré a marketinget és nagy meccseket vívhatott nagy pankrátorok ellen. aztán most meg jött látott győzött a Wrestlemánián 2012-ben és nem is tudom 7 év után volt újra ringben?
én 1 évig csak azért néztem tavaly hogy mikor jön vissza Jericho komolyan öcsémmel csak azért néztük hogy hátha felcsendülnek az ismerős dallamok.
most délután amikor vesztett csak így ültünk megint és megkérdeztük egymástól hogy most akkor még megnézzük a Cenát és a Rock-ot???
baromi csalódottak voltunk!
most is ahogy nézem a Spartacus második évadját egyszerűen nem tudom élvezni(pedig itt aztán van minden ami szem szájnak ingere
Bessie
2012. április 03. 00:32
|
|
Fedorov |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 573 Csatolások: 177 Azonosító: 18774 offline
|
Én sem értem miért csinálják ezt Jericho-val. Amikor visszatért meccselt Kofi-val aztán csak csalással tudott nyerni. Most komolyan? Kicsoda Kofi hozzá képest? Én ezt a Sheamus dolgot sem tudom hova rakni. Nálam már a lista legalján van. 18 mp?? Pedig amikor heel volt ő volt az egyik kedvencem. Face uralom van, a heel-ek csak azért vannak hogy a face-eknek legyen kit elverni hétről-hétre mindig ugyan úgy, ugyan azokkal a mozdulatokkal. Én is úgy voltam vele hogy amikor Punk nyert már nem is igen érdekelt Cena-ék meccse. Próbálták ugyan azt ellőni az elején, mint annak idején amikor Rock Hogan-nel meccselt, kevesebb sikerrel. Egy normális sztorit nem bírnak már évek óta kitalálni wm-re. Talán még a 25-re csináltak majdnem minden meccsre. Most meg összerakják őket egy hónappal előtte, megy a szöveg oda-vissza aztán a face nyer.
Bessie
2012. április 03. 02:08
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szeretem ezt az őrült kis viperát, nem tehetek róla.
Ma is emlékszem, mikor megláttam őt. Éppen Sheamusszal meccselt. Épp lendületben voltak, ment az adok-kapok. Én csak ültem tátott szájjal, és majdnem elkezdtem visítozni, annyira tetszett ez a kis jelenet. Persze akkor nem tudtam semmit, unatkozásképp kapcsolgattam a távirányítót. Jókor voltam jó helyen, vagy az Isten keze van a dologban.
Na mindegy, azóta is szeretem a mentalitását. Sok helyen eléggé leszólják, de azért nem minden feudja végződik úgy, hogy ő nyer.
Na jó, átlagban igen, de az ilyen lagymatag sztorik a sztoriírók hibája!
Ennyit róla.
Picit gondolkodva a dolgon, nem örülnék, ha Jericho elmenne. Neki kellett volna megnyernie a WM-át, ez nem vitás
! De esküszöm, ha a nyáron nem nyer övet, vagy bármilyen címet, tényleg csak Randy babucit fogom nézni, a többi nem fog érdekelni.
Jericho visszajött, promózott, majd meccselt. Sokat. Rock (bármennyire is szeretem színészként) mit tett tavaly és ebben az évben? Száját jártatta. Ezért nyert? Bullshit!
CM Punkkal pedig úgy vagyok, hogy bírom a promóit, meg néha tetszik, amikor pankrál, de valahogy nem bírom őt. Nevezzetek hülyének, de tőle még Wade Barrett-et, vagy Dolph Zigglert is jobban bírom.
És hogy írjak valamit a SmackDownról is:
Ómájgád!
AJ és Daniel 'yes,yes,yes' Bryan promóján én annyit röhögtem! Azért elhangzott egy mondat, ami nélkül nyugodtan élhettem volna.
(Valami olyasmi volt, hogy Danielnek vannak a legpuhább ajkai. Vagy valami ilyesmi. Rég láttam)
Mikor meghallottam Sheamus zenéjét, már tudtam, ebből megint röhögés lesz. És nem is csalódtam a kis vöröskében.
Oltogatta rendesen Bryant. Azért a végén csak megjegyezte, hogy a WM-en kiveri a fogát. (vagy valami ilyesmi)
Imádlak Sheamus.
A női meccset végignéztem, unatkoztam is rendesen.
A Big Show-Kane meccsből gondolom sejtitek,hogy mi volt a legemlékezetesebb.
Mikor Randal becsúszott, mint egy kígyó, és uccu neki, a Big Red Monster kapott egy árkéjót.
Na mindegy, azóta is szeretem a mentalitását. Sok helyen eléggé leszólják, de azért nem minden feudja végződik úgy, hogy ő nyer.
Picit gondolkodva a dolgon, nem örülnék, ha Jericho elmenne. Neki kellett volna megnyernie a WM-át, ez nem vitás
Jericho visszajött, promózott, majd meccselt. Sokat. Rock (bármennyire is szeretem színészként) mit tett tavaly és ebben az évben? Száját jártatta. Ezért nyert? Bullshit!
CM Punkkal pedig úgy vagyok, hogy bírom a promóit, meg néha tetszik, amikor pankrál, de valahogy nem bírom őt. Nevezzetek hülyének, de tőle még Wade Barrett-et, vagy Dolph Zigglert is jobban bírom.
És hogy írjak valamit a SmackDownról is:
Ómájgád!
Mikor meghallottam Sheamus zenéjét, már tudtam, ebből megint röhögés lesz. És nem is csalódtam a kis vöröskében.
A női meccset végignéztem, unatkoztam is rendesen.
A Big Show-Kane meccsből gondolom sejtitek,hogy mi volt a legemlékezetesebb.
gonzales7
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.