Starity

Pankráció

500 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 29. 13:56 #1241
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.03.28. 21:03)
Találtam egy-két képet, nekem tetszenek, am a Del Riröhögni xDDD  thumbsup.gif  thumbsup.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
A lófejű a földön xdd  w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif

Undorító _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Maci HEEL
2012. március 29. 14:48 #1242
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.03.29. 13:56)
Undorító  _nevet.gif

Azaz xDD thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif biggrin.gif biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif wink.gif wink.gif w00t.gif w00t.gif
2012. március 29. 16:03 #1243
- törölt felhasználó -    
Zituu! Ezeket neked csináltaam ! Remélem tetszik, bocs h ide raktam fel, de a profilomra, csak úgy vannak felrakva h még nincsenek megszerkesztve blush.gif blush.gif thumbsup.gif thumbsup.gif smileeee.gif smileeee.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. március 29. 18:07 #1244
- törölt felhasználó -    
Idézet (Maci HEEL @ 2012.03.29. 16:03)
Zituu! Ezeket neked csináltaam ! Remélem tetszik, bocs h ide raktam fel, de a profilomra, csak úgy vannak felrakva h még nincsenek megszerkesztve  blush.gif  blush.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif  smileeee.gif  smileeee.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jaj,köszönöm, nagyon jók! smileeee.gif
2012. március 29. 18:15 #1245
- törölt felhasználó -    
Zituu! Ezeket neked csináltaam ! Remélem tetszik, bocs h ide raktam fel, de a profilomra, csak úgy vannak felrakva h még nincsenek megszerkesztve  blush.gif  blush.gif  thumbsup.gif  thumbsup.gif  smileeee.gif  smileeee.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nagyon szívesen ♥ kérdezhetek valamit: nemgond ha csinálok még? blush.gif smileeee.gif wink.gif
2012. március 29. 18:49 #1246
- törölt felhasználó -    
The Marine: Homefront FŐSZERPLŐJE: RANDY ORTON
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/530750_256788641082797_110610152367314_571795_718793684_n.jpg
2 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Eszter655
2012. március 29. 18:50 #1247
- törölt felhasználó -    

Az első milyen igaz. Én is olyan fejet vágok _nevet.gif
2012. március 29. 19:05 #1248
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.03.29. 18:07)
jaj,köszönöm, nagyon jók! smileeee.gif

Szivesen! ♥ örömömre szolgált, nembaj ha csinálok még? blush.gif smileeee.gif biggrin.gif
2012. március 29. 19:08 #1249
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.03.29. 18:50)
Az első milyen igaz. Én is olyan fejet vágok  _nevet.gif

Legalább nem vagyok egyedül biggrin.gif biggrin.gif
2012. március 29. 19:37 #1250
- törölt felhasználó -    
Újabb kép amit ma szerkesztettem. WOO WOO WOO YOU KNOW IT!
2012. március 29. 20:30 #1251
- törölt felhasználó -    
CM Punk interjú:

The Miz interjú:

John Cena interjú (vége fele vicces lesz):
2012. március 29. 20:33 #1252
- törölt felhasználó -    
WrestleMania 28 konferenciája:
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. március 29. 20:45 #1253
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.03.29. 20:30)
CM Punk interjú:

The Miz interjú:

John Cena interjú (vége fele vicces lesz): 

ez a hülye Punk a végén _nevet.gif
2012. március 29. 21:05 #1254
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.03.29. 20:45)
ez a hülye Punk a  végén  _nevet.gif

Miz interjúnál Miz cipöjét is mutatják ami elég ronda bár ő se valami szép _nevet.gif
2012. március 29. 21:54 #1255
- törölt felhasználó -    
The Miz az állatkínzó _nevet.gif
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/545102_3009484440961_1377966040_32421525_1344828639_n.jpg
2012. március 30. 11:55 #1256
- törölt felhasználó -    
2 hónap után megnéztem az első RAW-mat!
Orton legalább megborotválkozott... de mi ez a totál érdektelen Kane elleni story???
Sheamus punkhoz hasonlóan szintén agyon van Pusholva! rolleyes.gif
(és annyira tudtam hogy A.J. be fog avatkozni és így nyernek Bryanék)
jjjaahhjjj mi ez a baromság hogy ekkora különbség van CM Punk és Christian között??
így simán le fogja meg néhányszor bele veri a fejét az asztalba és annyi!
jjjaahhj ne mááá!
nagyon bírom Punk-ot de ami pusht kap már hónapok óta az nevetséges komolyan! rolleyes.gif vissza a Straight edge-es Punk-ot!!
a Jericho vs Punk feud harmat gyenge megy itt a szenvedés a család sértegetéssel meg ilyen faxságokkal Jericho-tól is többet várnék Punk meg itt mártírkodik! bulllshit bullshitt
egyszerűen szenved ebben a szerepben látszik Punk-on!

TAKER VS HHH erről már asszem többször kifejtettem a véleményem nem fogok megint írogatni. biggrin.gif

Brodus Clay röhej! rolleyes.gif

Curt Haswkins-t jó volt látni nem értem hogy miért nem használják.
a Cena és Rock videó promókat szinte kivétel nélkül pörgettem!

ez ki ez a Lord Tensai??? ő róla érdekes mód itt senki nem tesz egy említést sem!

aztán ez a Raw team SD team dolog még jó is lenne ha jobb csapattagok lennének benne végül MIZ is csatlakozott jee... biggrin.gif

egy dolognak örültem viszont: CAN YOU DIG IT SUCKA!! meghajolo.gif

nahhh és a végén jött Rock és Cena! Rock így Rock úgy Rock ezt mondja Rock azt mondja Rock ezt főzi ki... DE Cena már most több évet lehúzott a WWE-ben vagy úgy egyáltalán a ringben mint Rock szóval hagyjuk már ezt a people champ-es dolgot Rocky!
remélem Cena elintézi őt vasárnap.
amúgy nem volt nagy szám a promójuk! rolleyes.gif sőt gyenge volt! rolleyes.gif

hhááá nem gondoltam hogy ezt megélem de nekem úgy hiányzik már Rey Mysterio hogy az nem igaz sokkal szívesebben látnám Bryan ellen mint Sheamus-t és legalább nála jó helyen lenne mondjuk az Intercontinental vagy United Stats öv most komolyan Marella és Rhodes birtokolja ezeket az öveket neee máááá...

nahhh hháá kicsit aggódok ezek után a vasárnap miatt valamiért azaz érzésem hogy az idei Royal Rumble-höz hasonlóan ez az idei WM-a is minden idők leggyengébbje lesz.
de azért reménykedek! smileeee.gif
2012. március 30. 12:19 #1257
- törölt felhasználó -    
Triple H edz biggrin.gif :

CM Punk megmutatja a túrné buszát thumbsup.gif :

Egy rajongó megkéri a barátnője kezét CM Punk előtt wub.gif :
2012. március 30. 12:32 #1258
- törölt felhasználó -    
Idézet (gonzales7 @ 2012.03.30. 11:55)
2 hónap után megnéztem az első RAW-mat!
Orton legalább megborotválkozott... de mi ez a totál érdektelen Kane elleni story???
Sheamus punkhoz hasonlóan szintén agyon van Pusholva! rolleyes.gif 
(és annyira tudtam hogy A.J. be fog avatkozni és így nyernek Bryanék)
jjjaahhjjj mi ez a baromság hogy ekkora különbség van CM Punk és Christian között??
így simán le fogja meg néhányszor bele veri a fejét az asztalba és annyi!
jjjaahhj ne mááá!
nagyon bírom Punk-ot de ami pusht kap már hónapok óta az nevetséges komolyan! rolleyes.gif  vissza a Straight edge-es Punk-ot!! 
a Jericho vs Punk feud harmat gyenge megy itt a szenvedés a család sértegetéssel meg ilyen faxságokkal Jericho-tól is többet várnék Punk meg itt mártírkodik! bulllshit bullshitt
egyszerűen szenved ebben a szerepben látszik Punk-on!
TAKER VS HHH erről már asszem többször kifejtettem a véleményem nem fogok megint írogatni. biggrin.gif 
Brodus Clay röhej! rolleyes.gif 
Curt Haswkins-t jó volt látni nem értem hogy miért nem használják.
a Cena és Rock videó promókat szinte kivétel nélkül pörgettem!
ez ki ez a Lord Tensai??? ő róla érdekes mód itt senki nem tesz egy említést sem!
aztán ez a Raw team SD team dolog még jó is lenne ha jobb csapattagok lennének benne végül MIZ is csatlakozott jee... biggrin.gif 
egy dolognak örültem viszont: CAN YOU DIG IT SUCKA!! meghajolo.gif 
nahhh és a végén jött Rock és Cena! Rock így Rock úgy Rock ezt mondja Rock azt mondja Rock ezt főzi ki... DE Cena már most több évet lehúzott a WWE-ben vagy úgy egyáltalán a ringben mint Rock szóval hagyjuk már ezt a people champ-es dolgot Rocky!
remélem Cena elintézi őt vasárnap.
amúgy nem volt nagy szám a promójuk! rolleyes.gif sőt gyenge volt! rolleyes.gif 
hhááá nem gondoltam hogy ezt megélem de nekem úgy hiányzik már Rey Mysterio hogy az nem igaz sokkal szívesebben látnám Bryan ellen mint Sheamus-t és legalább nála jó helyen lenne mondjuk az Intercontinental vagy United Stats öv most komolyan Marella és Rhodes birtokolja ezeket az öveket neee máááá...
nahhh hháá kicsit aggódok ezek után a vasárnap miatt valamiért azaz érzésem hogy az idei Royal Rumble-höz hasonlóan ez az idei WM-a is minden idők leggyengébbje lesz.
de azért reménykedek! smileeee.gif

Szerintem is nevetséges hogy Rhodes birtokolja az övet de reméljük hogy Big show elveszi tőle. Cena vs Rock meccsen Cena nyer és már sejtem, Punk vs Jericho meccsen remélem Punk nyer, a Team Johnny vs Team Teddy meccsen remélem Teddy csapata nyer, a díva meccsnél egyértelmű hogy Beth Phoenixék nyernek, remélem Sheamus nyer Bryan ellen de ha Bryan nyer nem bánom, Undertaker vs Triple H meccsnél bárki nyerhet mert mindkettő nagy kedvenc és Randy Orton tuti győzni fog Kane ellen.
2012. március 30. 14:56 #1259
- törölt felhasználó -    
Idézet (KisRigo @ 2012.03.30. 12:32)
Szerintem is nevetséges hogy Rhodes birtokolja az övet de reméljük hogy Big show elveszi tőle. Cena vs Rock meccsen Cena nyer és már sejtem, Punk vs Jericho meccsen remélem Punk nyer, a Team Johnny vs Team Teddy meccsen remélem Teddy csapata nyer, a díva meccsnél egyértelmű hogy Beth Phoenixék nyernek, remélem Sheamus nyer Bryan ellen de ha Bryan nyer nem bánom, Undertaker vs Triple H meccsnél bárki nyerhet mert mindkettő nagy kedvenc és Randy Orton tuti győzni fog Kane ellen.

Nekem is szinte ugyanez a véleményem, de én birom Brodus Clay-t, szerintem a röhej az Drew McIntayer biggrin.gif
2012. március 30. 15:30 #1260
- törölt felhasználó -    
Edgenek rövid a haja:
http://cdn.wrestlingnewssource.com/i/edgecutshair.jpg
http://cdn.wrestlingnewssource.com/i/edgecutshair2.jpg
2 felhasználónak tetszik: Maci HEEL, Bessie
500 oldal 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok