2 hónap után megnéztem az első RAW-mat!
Orton legalább megborotválkozott... de mi ez a totál érdektelen Kane elleni story???
Sheamus punkhoz hasonlóan szintén agyon van Pusholva!
(és annyira tudtam hogy A.J. be fog avatkozni és így nyernek Bryanék)
jjjaahhjjj mi ez a baromság hogy ekkora különbség van CM Punk és Christian között??
így simán le fogja meg néhányszor bele veri a fejét az asztalba és annyi!
jjjaahhj ne mááá!
nagyon bírom Punk-ot de ami pusht kap már hónapok óta az nevetséges komolyan!

vissza a Straight edge-es Punk-ot!!
a Jericho vs Punk feud harmat gyenge megy itt a szenvedés a család sértegetéssel meg ilyen faxságokkal Jericho-tól is többet várnék Punk meg itt mártírkodik! bulllshit bullshitt
egyszerűen szenved ebben a szerepben látszik Punk-on!
TAKER VS HHH erről már asszem többször kifejtettem a véleményem nem fogok megint írogatni.
Brodus Clay röhej!
Curt Haswkins-t jó volt látni nem értem hogy miért nem használják.
a Cena és Rock videó promókat szinte kivétel nélkül pörgettem!
ez ki ez a Lord Tensai??? ő róla érdekes mód itt senki nem tesz egy említést sem!
aztán ez a Raw team SD team dolog még jó is lenne ha jobb csapattagok lennének benne végül MIZ is csatlakozott jee...
egy dolognak örültem viszont: CAN YOU DIG IT SUCKA!!
nahhh és a végén jött Rock és Cena! Rock így Rock úgy Rock ezt mondja Rock azt mondja Rock ezt főzi ki... DE Cena már most több évet lehúzott a WWE-ben vagy úgy egyáltalán a ringben mint Rock szóval hagyjuk már ezt a people champ-es dolgot Rocky!
remélem Cena elintézi őt vasárnap.
amúgy nem volt nagy szám a promójuk!

sőt gyenge volt!
hhááá nem gondoltam hogy ezt megélem de nekem úgy hiányzik már Rey Mysterio hogy az nem igaz sokkal szívesebben látnám Bryan ellen mint Sheamus-t és legalább nála jó helyen lenne mondjuk az Intercontinental vagy United Stats öv most komolyan Marella és Rhodes birtokolja ezeket az öveket neee máááá...
nahhh hháá kicsit aggódok ezek után a vasárnap miatt valamiért azaz érzésem hogy az idei Royal Rumble-höz hasonlóan ez az idei WM-a is minden idők leggyengébbje lesz.
de azért reménykedek!