Kharma tragédiája
Kia Stevens, közismertebb nevén Kharma, a TMZ.com oldalának elmondta, hogy a babája halva született 2011. december 31-én.
A korábbi híresztelések arról számoltak be, hogy december végén egészséges gyermeknek adott életet. Egy hónappal később meglepetés résztvevőként tűnt fel a Royal Rumble-ön.
Kharma természetesen teljesen összetört a tragédiától, és szerette volna, ha a média nem szerez tudomást a balul sikerült szülésről.
A jövőre nézve a WWE szeretne lérehozni egy olyan alapítványt, ami olyan nőket segítene, akik elvesztették gyermeküket.
Egy esetleges WWE visszatérésről egyelőre nem tudni.
SZEGÉNY KHARMA!
Mark Henry mellékvágányon
Úgy tűnik, hogy a sorozatos sérülései miatt „A Világ Legerősebb Embere” a közeljövőben már csak arra lesz bevetve, hogy más sztárokat segítsen a felemelkedésben. A WWE kreatív elméi már nem tervezik, hogy ismét a csúcsra juttassák Henry-t. Többen is úgy gondolják, hogy azért nem történt meg már évekkel korábban Mark felfuttatása, mert könnyen lesérül, és nehezen gyógyul.
Henry egyébként inkább a színészkedéssel szeretne foglalkozni, a pankrációt pedig lassan be akarja fejezni. Úgy gondolja, hogy a megjelenése miatt eléggé le lesznek korlátozva a lehetőségei a különféle szerepeket illetően, és ezért valószínűleg csak testőri, vagy kidobó szerepekkel fogják megkeresni.
ÉN NEM SZERETEM MARK HENRYT ÍGY AZT CSINÁLNAK VELE AMIT AKARNAK.