The Rock arcok
Sin Cara lebukot Sin Cara, Natalya és David "Coffee Man" Otunga CM Punk John Cena
CM Punk nézi magát
CM Punk: Szeretlek! (nekem ordítja)
Gyönyörűnek gyönyörű ő is, de szerintem a szájpc nem illik hozzá.
Szerintem meg az is k_rva jól áll neki, és ez pont az ő stílusa.
Amúgy bocs hogy nem voltam, csak volt nálunk buli, Nikiékkel sátorban aludtunk, és ma már 05:33-kor fent voltunk, bár negyed 3kor aludtunk el XD És olyan sokat táncoltunk, hogy fáj a lábam, de nádzsón
Szerintem meg az is k_rva jól áll neki, és ez pont az ő stílusa.
Amúgy bocs hogy nem voltam, csak volt nálunk buli, Nikiékkel sátorban aludtunk, és ma már 05:33-kor fent voltunk, bár negyed 3kor aludtunk el XD És olyan sokat táncoltunk, hogy fáj a lábam, de nádzsón
Hoppá. Hát az a lényeg, hogy jó a hangulat. Lábadnak jobbulást, nehogy lesérülj itt nekem a WWE-s karriered kezdete előtt!
Nagyon jó volt. Miz & Cody Rhodes Tag Team meccs volt a legjobb, jó párost alkotnak, bár egy kicsit összeszedetlennek tűntek, furcsa, de jó párosítás volt. Nem baj, hogy nem ők nyertek, remélem attól még látom őket együtt, mert mindketten nagyon tehetségesek. De szerintem nem lesznek Tag Team partnerek, mivel Miz az IC bajnok és Cody így "nem menne bele egy állandó" Tag Team partnerkedésbe. Nem értem Alberto Del Rio mit pattog itt állandóan. GTS-t neki!
Nagyon jó volt. Miz & Cody Rhodes Tag Team meccs volt a legjobb, jó párost alkotnak, bár egy kicsit összeszedetlennek tűntek, furcsa, de jó párosítás volt. Nem baj, hogy nem ők nyertek, remélem attól még látom őket együtt, mert mindketten nagyon tehetségesek. De szerintem nem lesznek Tag Team partnerek, mivel Miz az IC bajnok és Cody így "nem menne bele egy állandó" Tag Team partnerkedésbe. Nem értem Alberto Del Rio mit pattog itt állandóan. GTS-t neki!
Mellesleg hozzáteszem: Zack Ryder mi van veled? Több ilyen ne forduljon elő! Jericho tiszteletreméltó, hogy még úgy is kiállt Alberto ellen, hogy az a szétcsinált Kenbaba sérülést okozott neki. Randy Orton hozta a formáját, bár ki tudja, hogy mi lett volna akkor, ha Kane nem lép közbe. Sin Cara-ban egy kicsit csalódtam, mert viszonylag hamar kifektették Cody-ék, az elején pörgött, de utána... Punk-ot most követni sem tudom, mert az elején meg se védte Cena-t utána meg kezet nyújt neki...whaaat? Na ennyi az én véleményem a Smackdown-ról.
Fogalmam sincs, megírtam a véleményemet (nem is volt rövid) a SmackDown-ról és kiírta, hogy fórumhiba. Mondhatom, nagyon boldog voltam, hogy az egész "kritika" elveszett és kezdhettem elölről.
Fogalmam sincs, megírtam a véleményemet (nem is volt rövid) a SmackDown-ról és kiírta, hogy fórumhiba. Mondhatom, nagyon boldog voltam, hogy az egész "kritika" elveszett és kezdhettem elölről.
Az lehet a Starity hibája is, nem biztos hogy a topiké Szerintem az 500 oldal után szóljunk Bessie-nek, nem? Nekem szokott olyat, hogy nem mutatja a hozzászólásokat.. Szóval, akármikor, pl. holnap meglesz az 500, és írok neki, ok?