De várom már ezt. http://www.wwe.com/inside/wwe-app-launching-soon-26044741
Remélem ingyenes lesz az app!
Pankráció
2012. augusztus 14. 16:39
2012. augusztus 14. 16:48
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Hááát... megnéztem a heti RAW-t
Tetszett végül is, bár most kicsit összezavarodtam Punk kapcsán
Ő most elvileg heel, mégse viselkedik annyira heel-esen, sőt! Most még Cena nagyobb heel volt, hisz kezet se fogott vele
Kíváncsi leszek, vajon Big Show "nevető harmadikként" távozik az övvel majd a SummerSlam-en? Remélem, nem, mivel őt nem bírom xD Az adás vége különösen tetszett viszont! Na nem mintha nem sajnálnám HBK-t (persze aligha lett baja a kezének, max. picit megszorította Brock
), de ez kellett már nagyon! Végre valami a régi szép időkből, már csak ezért megérte visszahozni Lesnart, a csatájukra - mert remélem az lesz vasárnap! - külön kíváncsi leszek HHH-val, már ezért megpróbálnék fenn maradni
Na meg Booker eltörölte a Sheamus - Del Rio meccset, ez is örvendetes, mármint így legalább mehet érte bárki, mondjuk Ortont el tudnám képzelni és akkor VÉGRE kettejük közül az egyik csak heel turn-t venne
A többi SS-re kiírt meccs nem igazán izgat, úgyhogy azokat most hagyom
update: azért a Jericho vs Ziggler-t kiemelném mégis, mert ezt előre megmondtam már pár hete (majd ha Gonzales erre jár, megerősíti nekem xD), csak én úgy tippeltem, a MitB-es bőröndért fog menni
Legyen már hétfő hajnal!!!
Na meg Booker eltörölte a Sheamus - Del Rio meccset, ez is örvendetes, mármint így legalább mehet érte bárki, mondjuk Ortont el tudnám képzelni és akkor VÉGRE kettejük közül az egyik csak heel turn-t venne
update: azért a Jericho vs Ziggler-t kiemelném mégis, mert ezt előre megmondtam már pár hete (majd ha Gonzales erre jár, megerősíti nekem xD), csak én úgy tippeltem, a MitB-es bőröndért fog menni
Legyen már hétfő hajnal!!!
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2012. augusztus 14. 16:50
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Ja, lányok, nagyon jók lettek az órarendek
Kazuo
2012. augusztus 14. 16:51
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.14. 16:48)
Hááát... megnéztem a heti RAW-t
Tetszett végül is, bár most kicsit összezavarodtam Punk kapcsán
Ő most elvileg heel, mégse viselkedik annyira heel-esen, sőt! Most még Cena nagyobb heel volt, hisz kezet se fogott vele
Kíváncsi leszek, vajon Big Show "nevető harmadikként" távozik az övvel majd a SummerSlam-en? Remélem, nem, mivel őt nem bírom xD Az adás vége különösen tetszett viszont! Na nem mintha nem sajnálnám HBK-t (persze aligha lett baja a kezének, max. picit megszorította Brock
), de ez kellett már nagyon! Végre valami a régi szép időkből, már csak ezért megérte visszahozni Lesnart, a csatájukra - mert remélem az lesz vasárnap! - külön kíváncsi leszek HHH-val, már ezért megpróbálnék fenn maradni
Legyen már hétfő hajnal
Legyen már hétfő hajnal
Remélem vége lesz a PG korszaknak egyszer!
2012. augusztus 14. 16:53
|
|
SasukeMilo |
|
Idézet (KisRigo @ 2012.08.14. 16:52)
Neked Undertakeres vagy DX kellene!
Mindkettő
Kazuo
2012. augusztus 14. 16:54
Idézet (SasukeMilo @ 2012.08.14. 16:53)
Mindkettő
Punk-os vagy Lesnaros is jöhet 
Én csináltam már Punkos órarendet. Kicsit feljebb van a hozzászólás!
2012. augusztus 14. 17:00
2012. augusztus 14. 17:00
|
|
SasukeMilo |
|
Idézet (KisRigo @ 2012.08.14. 15:42)
Wow! ezek jók lettek!
Az enyém ilyen lett próbaként. CM Punk Órarend!
Az enyém ilyen lett próbaként. CM Punk Órarend!
Remek lett, Kriszta
Kazuo
2012. augusztus 14. 17:07
|
|
SasukeMilo |
|
Kazuo
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.