Royal Rumble – Január 29 – St. Louis WrestleMania 28 – Április 1 – Miami
TLC – Július 15 – Las Vegas
SummerSlam – Augusztus 19 – Los Angeles
Hell in a Cell – Október 28 – Philadelphia
Survivor Series – November 18 – Phoenix
Royal Rumble – Január 29 – St. Louis WrestleMania 28 – Április 1 – Miami
TLC – Július 15 – Las Vegas
SummerSlam – Augusztus 19 – Los Angeles
Hell in a Cell – Október 28 – Philadelphia
Survivor Series – November 18 – Phoenix
Idei PPV-k teljes listája:
Január 29 Royal Rumble
Február 19 Elimination Chamber
Aprilis 1 WrestleMania XXVIII
Aprilis 29 Extreme Rules
Majus 20 Over the Limit
Június 17 Fatal 4-Way
Július 15 TLC: Tables, Ladders & Chairs
Augusztus 19 SummerSlam
Szeptember 23 Night of Champions
Október 21 Hell in a Cell
November 18 Survivor Series
December 16 Bragging Rights
Egész jó SD volt ez! Az elejét, vagyis Big Show és Bryan Danielson promoját inkább felejtsük el, mert az nekem nem jött be. Nem nagyon értem miért csináltak Danielből ilyen heelt. Bullshit!
A legeslegjobb természetesen Randy és Barrett volt. Kövezzetek meg, de én még mindig imádom Barrettet. Annyira jó heel. Meg amiket mond. És bevallom imádom az angol akcentusát. Randy megint jött, látott, győzött, tarolt. Imádom. A Funkasauruson meg szakadtam a nevetéstől.
Idei PPV-k teljes listája: Január 29 Royal Rumble
Február 19 Elimination Chamber
Aprilis 1 WrestleMania XXVIII
Aprilis 29 Extreme Rules
Majus 20 Over the Limit
Június 17 Fatal 4-Way
Július 15 TLC: Tables, Ladders & Chairs
Augusztus 19 SummerSlam
Szeptember 23 Night of Champions
Október 21 Hell in a Cell
November 18 Survivor Series
December 16 Bragging Rights
Innen legjobban a WrestleMania-t meg a Pokol Kapui-t várom..csak mindkettő messze van..a WM nem annyira,de a HIAC(Hell in a Cell) eléggé...
elég jó volt a Smackdown! nekem bejön Bryan "heelként" de promózni még nem nagyon tud!
Aksana-át és Kaitlyn-t többet használhatnák szerintem lenne bennük fantázia! Orton pedig pusztított ahogy kell! viszont eza Yosi Tatsu Santino Tag team nagyon gáz és
erőltetett!
jahh és végre volt Mcintyre!elég jól felszedett magára izmot egy kis pushal nem lenne ennyire egyértelmű Sheamus győzelme ellene!
a TNA impactot is érdemes megnézni elég sok jól megkomponált street fight volt benne Bully Ray Vs.Jeff Hardy és Bobby Roode és Storm!nagyon zúztak a srácok!
a main event pedig egy asztal meccs volt szintén ez a négyes nagyon jó volt!
Holnap Royal Rumble 2012 St. Louis, Missouri (Randy Orton hazája)
Meccsek:
1. 30-Man Royal Rumble Match nyertes kap lehetőséget a WWE bajnoki vagy Nehézsúlyú bajnoki öve megszerzésére a WM28-on
2. CM Punk vs Dolph Ziggler (spec. bíró John Launaritis, Vickie Guerrero és Jack Swagger kitiltva a ring mellől) bajnoki övért
3. John Cena vs Kane single meccs
4. Daniel Bryan vs Big Show vs Mark Henry Nehézsúlyú övért egy Triple Threat Steel Cage meccsen Szerinted kik nyerik meg?
Én szerintem:
1. Randy Orton vagy Sheamus
2. CM Punk
3. John Cena
4. Daniel Bryan vagy Big Show
Annyira imádom ezt a promot! Olyan jó hangulatot csinál. Visszahozza a régi időket, egyszerűen brutál.
Hogy ki nyeri meg a 30 fős rumble-t, jó kérdés. Sokáig úgy pletykálták, hogy Randy fogja, de azóta itt van nekünk ugyebár Y2J is. Szóval fogós kérdés ez. A WWE championship meccsben nem tudom ki nyer, mindketten jók.
A 3-as számú mérkőzésen jobban örülnék, ha Kane nyerne, majd később John annyira ideges lenne Kane dolgai miatt,hogy lezúzná. De most nyerjen Kane!
A Triple Threat mérkőzés már kétesélyes, mert Mark lesérült. Nem tudom, így részt vesz-e a mérkőzésen?
Idézet (gonzales7 @ 2012.01.28. 16:49)
elég jó volt a Smackdown! nekem bejön Bryan "heelként" de promózni még nem nagyon tud!
Aksana-át és Kaitlyn-t többet használhatnák szerintem lenne bennük fantázia! Orton pedig pusztított ahogy kell! viszont eza Yosi Tatsu Santino Tag team nagyon gáz és erőltetett!
jahh és végre volt Mcintyre!elég jól felszedett magára izmot egy kis pushal nem lenne ennyire egyértelmű Sheamus győzelme ellene!
a TNA impactot is érdemes megnézni elég sok jól megkomponált street fight volt benne Bully Ray Vs.Jeff Hardy és Bobby Roode és Storm!nagyon zúztak a srácok!
a main event pedig egy asztal meccs volt szintén ez a négyes nagyon jó volt!
Nekem valahogy a Big Show-Daniel promo nem jött be. Méghogy ezért mondjon fel? Szerintem ő sem gondolta komolyan. Hisz tényleg baleset történt. Azért A.J. picike csaj létére hatalmasat esett.
Rhodes és Gabriel egész jó mérkőzést hoztak össze, nem unatkoztam. Sheamus és McIntyre is jó volt, de az ír érezhetően jobb pankrátor. Drewnak több lehetőség kéne a SD-on is. (Ezt mondom már mióta.)
A Santino-Yoshi tag team valami borzalom. Na és a backstage jelenetük. Viszont Epico és Primo jól együtt működnek, még ha nem ők a legjobb tag teamek. Huncito-DiBiase meccs elég hamar véget ért, egyébként ez is tetszett. Huncito stílusa bejön. Brodus és Riley nagyon jó rész volt, csak hamar vége lett. Gondolom látni kellett, hogy ünnepel a Funkasaurus. Naty és Aksana mérkőzése talán a legrövidebb női díva meccs volt. Aksana ügyesen kihasználta Natalia figyelmetlenségét. Tamina meglepetése is jó volt.
Randy-Barrett harcát még mindig imádom. Szeretem, ahogy Barrett promozik. Amiket mond, hát én is nevettem. Főleg, hogy el is hitte, hogy mentálisan összetörte a kis Viperánkat. Azért a döbbent fej mindent megért. Randy bevonulása tökéletes volt. Azt is csíptem,amikor a 3 bíró próbált közbeavatkozni, Randy csak odafordult egy mozdulatot tett, azok meg hőköltek rendesen. Sokan nem értik, hogy miért RKO-zta a többieket a ringben, akik lefogták. Szerintem ez így volt tökéletes, hogy visszatért a bosszúálló Vipera. A heti TNA-t még nem néztem meg. Az X-akták összes évadát töltöttem le, plusz megkukkantottam ma az Underworld: Awakening c. filmet.
A street fight-ot szeretem, úgyhogy tutira megnézem azt is.
Egész jó SD volt ez! Az elejét, vagyis Big Show és Bryan Danielson promoját inkább felejtsük el, mert az nekem nem jött be. Nem nagyon értem miért csináltak Danielből ilyen heelt. Bullshit!
A legeslegjobb természetesen Randy és Barrett volt. Kövezzetek meg, de én még mindig imádom Barrettet. Annyira jó heel. Meg amiket mond. És bevallom imádom az angol akcentusát. Randy megint jött, látott, győzött, tarolt. Imádom. A Funkasauruson meg szakadtam a nevetéstől.
Én Barrett dumáit néha bírom de az angolakcentusa az valahogy nem jó! Te megnéznéd Face-ként? Én megnézném
Én Barrett dumáit néha bírom de az angolakcentusa az valahogy nem jó! Te megnéznéd Face-ként? Én megnézném
Én szeretem az akcentusát, mivel jobban szeretem az angolok kiejtését, még ha az amerikai jobban érthetőbb is. Viszont a skótok. ÁÁÁ Egyedüli kivételként David Tennant, akinek skót létére imádom a beszédét. Na jó, talán azért is, mert zseniális színész! The best!