de az milyen volt már hogy mindenkinek voltak emlékezetes pillanatai a sok agyon összevagdalt videókban és se egy RKO sem egy punt kick sem egy bizonyos jellegzetes tekintet semmi bazzz...
de amikor HHH szétveri a házában az baromi emlékezetes az igen jee..
meg Kofi"idegesítő"kingston lezúzza őt NY-ban a sport szentélyben a Madison Square Garden-ben hááá persze igen ezek emlékezetes Orton pillanatok valóban!
háá gratulálok WWE nem elég hogy tönkretették az egyik kedvenc pankrátorom kiváló gonosz karakterét és csináltak belőle egy "Cena"klónt erre most azt akarják beadni nekem hogy ezaz ember az elmúlt évtizedben nem csinált semmi olyat ami megért volna egy tized másodperces szereplést egy ostoba videó összeállításban!minimum amikor a levegőben le RKO-za Evan Bourne-t minimum elvártam volna!
háááá a műsorról annyit hogy szerintem semmivel sem volt jobb egy átlag RAW-nál háá Jericho-t megint elpusztították ahogy szokták!

a másik pedig hogy külön nem értettem hogy mi szükség volt GM-nek megtenni A.J.Styles-t jjaajj vagyis csak simán A.J.!

remélem egyébként vége ennek a Bryan-A-J.Epic story vonalnak!
számítottam rá egyébként hogy több lesz a bohóckodás mint a tényleges pankráció!
a szét Push-olt Sheamus már nagyon unalmas ő a másik akinek tönkre vágták a karakterét és csinálták belőle ezt a legyőzhetetlen tesztoszteron bombát!
nahhh jött Rock háá ő legalább jól promózott és úgy odavágta YESmant a ringnek ahogy azt kell meg úgy összességében jó formában van Rocky!
aztán volt egy kis Brothers of destruction jó volt látni őket de sajnos azt kell hogy mondja hogy Taker nem fest túl jól!
DX nem volt nagy szám szerintem kitalálhattak volna valami ötletesebb dolgot de jó volt ahogy baromkodtak!
Lesnar-Game jó lesz ez a meccs a Sumerslam-en ha másért ne is de ezért várom!
őőőőőő Cenának drukkoltam hogy nyerjen de így lehet jobban jövünk ki a dologból ha esetleg Punk kap egy heel turn-t végre!
jahh számomra a RAW egyik csúcspontja volt amikor CM PUNK ki megy a bíróért hogy segítsen neki lekopogni a meccset az egyik fan egyfolytában azt kiabálta hogy TNA TNA TNA TNA TNA...az hatalmas volt!
hááá az est csúcspontja számomra egyértelműen LITA volt iszonyat vagány az a nő és az a két tökéletesen kivitelezett kivégző mozdulat mindkettő amit megcsinált Slateren hááááá az volt a csúcs ezen a RAW-n!
a mostani WWE Dívák hááá én helyükben elbújnék!