Pankráció
2012. július 07. 19:47
Launaritis tuttam hogy a férfiakat szerreted
2012. július 07. 19:51
LOL OMG Otunga énekel ezzel még kínozni is lehet
Úristen
Miz énekel:
R-Truth-nak sincs jó hangja
Ahoz képest hogy Jericho énekes is ebben a videóban a hangja nulla
Úristen
Miz énekel:
R-Truth-nak sincs jó hangja
Ahoz képest hogy Jericho énekes is ebben a videóban a hangja nulla
2012. július 07. 20:11
Csináltam John Cena-ról videót
2012. július 07. 20:13
Idézet (Nessa123 @ 2012.07.07. 20:11)
Csináltam John Cena-ról videót
Belenéztem és jó lett! Meg feliratkoztam a csatornádra KisRigoWWE névvel
2012. július 07. 20:19
Idézet (KisRigo @ 2012.07.07. 20:13)
Köszi
Nekem annyira tetszik az a zene a Jesse Joy - Corre
1 felhasználónak tetszik:
Domcsi0301
2012. július 07. 20:21
Idézet (Nessa123 @ 2012.07.07. 20:19)
Köszi
Nekem nem az ilyen zenék jönnek be de a videóhoz tökéletes!
Domcsi0301
2012. július 07. 20:24
Idézet (KisRigo @ 2012.07.07. 20:21)
Nekem nem az ilyen zenék jönnek be de a videóhoz tökéletes!
Szerintem ehhez a videóhoz ez illik.
Nem fogom berakni pl: Michael Jackson- You Rock My World vagy a Fekete Pákó - Szőke,barna zenét
Domcsi0301
2012. július 07. 20:28
Idézet (Nessa123 @ 2012.07.07. 20:24)
Szerintem ehhez a videóhoz ez illik.
Nem fogom berakni pl: Michael Jackson- You Rock My World vagy a Fekete Pákó - Szőke,barna zenét
Pákó XD
2012. július 08. 09:45
Idézet (KisRigo @ 2012.07.07. 19:47)

Nem, mert Cole csaj.
2012. július 08. 15:58
Idézet (KisRigo @ 2012.07.07. 19:47)

Gratulálok neki.
Domcsi0301
2012. július 08. 19:13
Hírcsokor
- Kharma továbbra is azt hangoztatja a Twitter fiókján, hogy ő készen áll a WWE-be való visszatérésre, azonban a WWE ezt a lépést még mindig halogatja. A legfrissebb hírek szerint Kharma sok-sok pankrátorral együtt az 1000. RAW alkalmával fog visszatérni a ringbe, és ha igazak a pletykák, a WWE egy Beth Phoenix vs. Kharma mérkőzést szeretne összehozni a Diva övért a Summerslam-re.
- John Morrison és barátnője Melina jelen volt tegnap este a UFC 148 eseményen Las Vegas-ban.
- Kelly Kelly visszatérése még mindig nincs napirenden a WWE-ben, mivel a díva nem szeretne a közeljövőben visszatérni, így valószínűleg az 1000. RAW adáson sem lesz ott. Kelly Kelly egyébként azért ment pihenőre, mert úgy érezte, hogy túl sokat dolgozik, és, mert a WWE-től az utóbbi időben nem kapta meg azt a figyelmet amit szeretett volna.
- Meg nem erősített információk szerint az egyik legismertebb független női pankrátor Sara Del Rey és Mercedes Martinez hamarosan debütálhat a WWE-ben, mivel lehetőséget fognak rá kapni, hogy megmutathassák a tudásukat.
A korábbi WWE pankrátor Steve Blackman a Twitterén közölte, hogy valószínűleg ott lesz az 1000. RAW adáson.
- Kharma egyik rajongói oldala a Twitteren azt tette közzé a napokban, hogy Kharma az 1000. RAW-n térne vissza, azonban a Díva világossá tette, hogy ő bizony sosem mondta, hogy az 1000. RAW-n térne vissza.
- Daniel Bryan Las Vegas-ból San Diego-ba fog költözni hamarosan a barátnőjéhez, aki nem más, mint a korábbi WWE Díva, Brie Bella.
- A legutóbbi Raw House Show-n Santino Marella zsinórban másodszor győzte le William Regalt, majd a mérkőzés után a Twitterén írta, hogy 1-2 napig nem tud edzeni, mert nagyon fáj a bordája.
- CM Punk tegnap este El Paso-ban, a SmackDown House show-ján legyőzte Daniel Bryan-t egy Street Fight mérkőzésen. A meccs után Punk tisztelegni próbált Eddie Guerrero előtt: elkezdte az "Eddie, Eddie ..." skandálást, azonban a közönség nem nagyon vette a lapot és nem tartottak vele.
Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.hu
- Kharma továbbra is azt hangoztatja a Twitter fiókján, hogy ő készen áll a WWE-be való visszatérésre, azonban a WWE ezt a lépést még mindig halogatja. A legfrissebb hírek szerint Kharma sok-sok pankrátorral együtt az 1000. RAW alkalmával fog visszatérni a ringbe, és ha igazak a pletykák, a WWE egy Beth Phoenix vs. Kharma mérkőzést szeretne összehozni a Diva övért a Summerslam-re.
- John Morrison és barátnője Melina jelen volt tegnap este a UFC 148 eseményen Las Vegas-ban.
- Kelly Kelly visszatérése még mindig nincs napirenden a WWE-ben, mivel a díva nem szeretne a közeljövőben visszatérni, így valószínűleg az 1000. RAW adáson sem lesz ott. Kelly Kelly egyébként azért ment pihenőre, mert úgy érezte, hogy túl sokat dolgozik, és, mert a WWE-től az utóbbi időben nem kapta meg azt a figyelmet amit szeretett volna.
- Meg nem erősített információk szerint az egyik legismertebb független női pankrátor Sara Del Rey és Mercedes Martinez hamarosan debütálhat a WWE-ben, mivel lehetőséget fognak rá kapni, hogy megmutathassák a tudásukat.
A korábbi WWE pankrátor Steve Blackman a Twitterén közölte, hogy valószínűleg ott lesz az 1000. RAW adáson.
- Kharma egyik rajongói oldala a Twitteren azt tette közzé a napokban, hogy Kharma az 1000. RAW-n térne vissza, azonban a Díva világossá tette, hogy ő bizony sosem mondta, hogy az 1000. RAW-n térne vissza.
- Daniel Bryan Las Vegas-ból San Diego-ba fog költözni hamarosan a barátnőjéhez, aki nem más, mint a korábbi WWE Díva, Brie Bella.
- A legutóbbi Raw House Show-n Santino Marella zsinórban másodszor győzte le William Regalt, majd a mérkőzés után a Twitterén írta, hogy 1-2 napig nem tud edzeni, mert nagyon fáj a bordája.
- CM Punk tegnap este El Paso-ban, a SmackDown House show-ján legyőzte Daniel Bryan-t egy Street Fight mérkőzésen. A meccs után Punk tisztelegni próbált Eddie Guerrero előtt: elkezdte az "Eddie, Eddie ..." skandálást, azonban a közönség nem nagyon vette a lapot és nem tartottak vele.
Forrás: http://wwewrestling-news.blogspot.hu
2012. július 08. 19:22
Idézet (ZitaTwilight @ 2012.07.08. 15:57)
Naggyon édes Punk új képe.

Ő minden képen édes!
Domcsi0301
2012. július 08. 19:50
Idézet (KisRigo @ 2012.07.08. 19:22)
Ő minden képen édes!
jajaja
2012. július 08. 20:14
CM Punk megtalálta a konyharuhát
Otunga a videó válaszra ahol ő énekel
2012. július 08. 20:21
John Cena trend a Twitter-en!
2012. július 08. 22:17
Idézet (KisRigo @ 2012.07.08. 20:21)
John Cena trend a Twitter-en!
Már megint megelőztél.
Domcsi0301
2012. július 09. 10:28
Idézet (KisRigo @ 2012.07.07. 20:13)
Tényleg nagyon jó lett a videó! Gratulálok!
Nem tudna nekem valaki Rey-ről csinálni egy ilyen videót?
Domcsi0301
2012. július 09. 10:31
Idézet (KisRigo @ 2012.07.08. 20:14)
CM Punk megtalálta a konyharuhát
Punk kifejezetten SEXY abban a konyharuhában!
Domcsi0301
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.