Nemrég Gianni Annoni, az olasz műsorvezető és vendéglátós ellátogatott Magyarország legnépszerűbb bulvár napilapjának szerkesztőségébe. (Blikk) Kérdések tömkelege fogadta, alig győzött megfelelni az olvasók kíváncsiságának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Viszlát jó pasi, szervusz sármőr!
2010. június 08. 10:25
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2010. június 08. 12:12
hát
nem tom erre mit mondjak, a cigiról jó lenne leszokni
2010. június 08. 14:02
|
|
eszti222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 113237 offline
|
A 11-es(ha jól számoltam xD)kérdéshez annyit mondanék h sztem Gordon Ramsey jobb ö többet küzdött a sikerért,elismerésért bár Jamie-vel sincs sok bajom de Gordon magabiztosabb is és nagyon tudja amit akar(nem félre érteni
xD)
2010. június 08. 14:52
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az egy dolog, hogy ki-mennyit küzdött a sikerért. Gianni ízlésének jobban megfelel Jamie Oliver. El tudom róla képzelni simán, hogy már kóstolta mindkettő ételeit, hogy járt már az éttermükben. Neki az ízlett jobban, ennyi. Onnan viszont szerintem nem lehet megállapítani senkiről, hogy nézed a tévében, hogy akkor most Te főzöl jobban... Azt látni is kell élőben, megszagolni, megízlelni, stb...
2010. június 08. 14:53
|
|
|
A kérdés ez volt: "Jó pasinak tartod magad?"
Amúgy szerintem semmi nagyképű nincs a válaszában, maximum egy kis tréfa. Ez egy teljesen egészséges önbizalom - véleményem szerint. És egyáltalán nem mond hülyeséget, sőt. Vagy ezt csak én gondolom így?
Amúgy szerintem semmi nagyképű nincs a válaszában, maximum egy kis tréfa. Ez egy teljesen egészséges önbizalom - véleményem szerint. És egyáltalán nem mond hülyeséget, sőt. Vagy ezt csak én gondolom így?
2010. június 08. 14:59
|
|
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.06.08. 14:53)
A kérdés ez volt: "Jó pasinak tartod magad?"
hm, nem tudom, ízlések és pofonok,tényleg, de én azért ilyet tuti nem jelentenék ki magamról, pedig szerintem kicsit az egészségesnél több önbizalmam is van
2010. június 08. 15:06
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nagyon aranyos volt az interjúban. Mondjuk amúgy is az. Már ami a képernyőről eddig lejött. Ezek szerint az angol ízek jobban bejönnek neki. (Gordon amerikai ugye?
)
2010. június 08. 17:09
|
|
|
Bessie, Gordon skót. 
Rheuska, én sem mondanám magamról, de csak azért, mert én tök átlagosnak tartom magam.
Gianni meg ez alatt a 15 vagy hány év alatt, mióta nálunk él... Azért Ő nem magyar, szóval "kirí közülünk", más mentalitás, stb. - külföldön lehet, hogy én is jobbnak gondolnám magam, nem tudom.
Rheuska, én sem mondanám magamról, de csak azért, mert én tök átlagosnak tartom magam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: