Feltűzött, vagy leengedett hajjal menőbb?
2010. június 08. 12:50
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Sztem is Miley-nak a leengedett hal jobban áll!
2010. június 08. 13:26
Miley jobban néz ki kiengedett hajjal, bár összekötve is jól áll neki!
2010. június 08. 13:35
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Májliról már felesleges mondanom bármit, hisz mindenki csak őt említi. Szerintem Jennifer Annistonnak is vannak nagyon szép képei leengedett hajjal. Az a kép szörnyű volt. Aztán Eva Longoria képe. Szerintem feltűzött hajjal is szép.
Mondjuk az igaz, hogy akinek szép az arca, az feltűzött hajjal is jól néz ki. Viszont Heidi Klummnak az a rövid frizura borzalmasan állt. Én hosszabb hajjal képzeltem el, úgy szavaztam. Jessica Bielnek nagyon béna fotókat választottak.
Thalía megy mindenhogy gyönyörű. (Remélem jól írtam a nevét. Ha nem sorry El Mexican.
)
Mondjuk az igaz, hogy akinek szép az arca, az feltűzött hajjal is jól néz ki. Viszont Heidi Klummnak az a rövid frizura borzalmasan állt. Én hosszabb hajjal képzeltem el, úgy szavaztam. Jessica Bielnek nagyon béna fotókat választottak.
2010. június 08. 13:45
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
nagyon jól áll neki mind2 választás nekem a kiengedett jobban tetszik mert vadócosabb
2010. június 08. 13:57
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
Thalía: összefogott
Miley: leengedett
Ana: összefogott
Salma: leengedett
Jess: leengedett
Megan: leengedett
Shakira: leengedett
Eva: leengedett
Jenny: összefogott
Katy: kiengedett (bár a frufru brutál)
Heidi: kiengedett
erről ennyit
Miley: leengedett
Ana: összefogott
Salma: leengedett
Jess: leengedett
Megan: leengedett
Shakira: leengedett
Eva: leengedett
Jenny: összefogott
Katy: kiengedett (bár a frufru brutál)
Heidi: kiengedett
erről ennyit
2010. június 08. 15:40
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
szerintem neki mind a kettő nagyon jól áll, de ha választanom kéne akkor inkább a leengedett hajat választanám neki...
2010. június 08. 16:01
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
nem minden sztár szép össze fogott hajjal!
te egy van thalía na ő minden hogy szép akár hogy van a haja szerintem!
te egy van thalía na ő minden hogy szép akár hogy van a haja szerintem!
2010. június 08. 16:16
|
|
andras0677új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 116 Azonosító: 82497 offline
|
A Nő egyik legcsábítóbb (és főleg bármikor nyíltan mutogatható)testrészének tartják a nyakat,,, ebből következik, hogy nekem mint férfinek, elsősorban a feltűzött hajú hőlgyek (sztárok) jönnek be leginkább, hiszen ilyenkor érvényesűl leginkább, a fent említett testrész...!
2010. június 08. 16:22
Idézet (andras0677 @ 2010.06.08. 16:16)
A Nő egyik legcsábítóbb (és főleg bármikor nyíltan mutogatható)testrészének tartják a nyakat,,, ebből következik, hogy nekem mint férfinek, elsősorban a feltűzött hajú hőlgyek (sztárok) jönnek be leginkább, hiszen ilyenkor érvényesűl leginkább, a fent említett testrész...! 
Érdekes megállapítás, eddig ezt nem is hallottam. Én inkább a dekoltázst tartom annak (és az is mutogatható szabadon).
2010. június 08. 17:01
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
Jó kis teszt!
Szerintem a kiengedett haj mindenkinek jól áll! Főleg ha szép dús és fényes! Én is szívesebben hordom kiengedve a hajam, mint összefogva, mert olyankor kihangsúlyozom azt, hogy milyen kerek az arcom(amit utálok)...
2010. június 08. 17:12
|
|
Candacevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 446 Csatolások: 0 Azonosító: 88732 offline
|
Szavaztam. Megan Fox feltűzött hajjal picit csalódás volt, de most már legalább tudom, h ő sem tökéletes. Egyébként meglepően sok sztárnak jobban áll a feltűzött haj, mert úgy jobban érvényesül az arcuk.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: