Feltűzött, vagy leengedett hajjal menőbb?
2010. június 07. 20:59
Most nem azért, de ti elolvassátok a cikket, vagy csak valamit rávágtok? Mert nem egyetlen sztárról van szó, a kommentek alapján meg mindenki ezt hiszi.
2010. június 07. 21:06
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.06.07. 20:59)
Most nem azért, de ti elolvassátok a cikket, vagy csak valamit rávágtok? Mert nem egyetlen sztárról van szó, a kommentek alapján meg mindenki ezt hiszi. 
Pont ezt akartam kérdezni
2010. június 07. 21:23
Idézet (Tash20 @ 2010.06.07. 21:19)
itt konkrétan miley van, és neki ez áll jobban, azért nem nézem + a többit
de am tök igazatok van
de am tök igazatok van
Igen, őt tettem be, mert rögtön gondoltam, hogy sokkal többen elolvassák így a cikket, mintha más lenne a képen. De a kép csak azért van, mert muszáj, hogy legyen, viszont a lényeg most nem az... hanem 11 sztárról kell szavazni.
2010. június 07. 21:32
|
|
Selliiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 127393 offline
|
igazság szerint mindenki leengedett mond de csak azért mert a legtöbbször ugy látjuk őket és csak akkor látjuk feltűzött hajjal amiker valami fontos eseményen vannak, ime egy élő példa , itt ez a kép rendesen láccik hg miley átlagosan van rajta és valami fontos eseményen lehetett ... vagy mi
2010. június 07. 21:50
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Valljuk be külföldön (főleg külföldön, főleg amerikába) érdekes reality show-k, szavazások és hasonlók vannak, szerintem ezen igazán nem kell kiakadni. Az abortusz show NA AZ már kiakasztó volt
2010. június 07. 21:57
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Van, akinek kifejezetten jól áll, ha fel van tűzve a haja 
Csak a sztárok ugye a megszokott leengedett mindennapi viseletet kedvelik, egy kis göndörítéssel megtuningolva...
Miley-nak például azért áll jól a leengedett haj, mert eltakarja a füleit.
De Shakirának mind2 jól áll
Csak a sztárok ugye a megszokott leengedett mindennapi viseletet kedvelik, egy kis göndörítéssel megtuningolva...
Miley-nak például azért áll jól a leengedett haj, mert eltakarja a füleit.
De Shakirának mind2 jól áll
2010. június 07. 22:09
Idézet (Zsuviii @ 2010.06.07. 21:57)
Hát akkor Thalía tökéletes ellenpélda, mert a hétköznapokban soha nem jár kibontott leengedett hajjal, csak copfban vagy kontyban összefogva (legalábbis ő ezt mondta).
2010. június 07. 22:33
szerintem embertől függ.
pl. Katy Perry-t nem tudom elképzelni összekötött hajjal.
pl. Katy Perry-t nem tudom elképzelni összekötött hajjal.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: