Starity

David Tennant

100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 21. 09:00 #1781
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 08:57)
Ki vagyok én, hogy megvonjam tőled/tőletek a jót?  laugh.gif 
Az avataroknál is az volt a gond, hogy két kézzel szórtam és láss csodát, elfogyott.  biggrin.gif Majd mindjárt keresek még párat  rohog.gif

God bless ye, woman! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 21. 09:18 #1782
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 09:00)
God bless ye, woman!  meghajolo.gif

Feltöltve. Van köztük egy igazi remekmű _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 21. 10:22 #1783
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Héllóóóó! biggrin.gif

Először is örülök, hogy tegnap jól szórakoztatok... biggrin.gif Valóban jó volt látni Petert... blush.gif

A vizsgám amúgy 5-ös lett (köszi a drukkot), bár nem úgy, ahogy szerettem volna. Utálom az olyan vizsgát, ahol közlik velem, hogy "Beszélj, amiről akarsz..." blink.gif
2010. december 21. 10:23 #1784
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Aktuális cuki. laugh.gif
2010. december 21. 10:37 #1785
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.21. 10:22)
Héllóóóó!  biggrin.gif 
Először is örülök, hogy tegnap jól szórakoztatok...  biggrin.gif Valóban jó volt látni Petert...  blush.gif 
A vizsgám amúgy 5-ös lett (köszi a drukkot), bár nem úgy, ahogy szerettem volna. Utálom az olyan vizsgát, ahol közlik velem, hogy "Beszélj, amiről akarsz..."  blink.gif

Gratula Sally smileeee.gif Mondtam én, hogy sikerülni fog. smileeee.gif smileeee.gif
Jutalmad, megetetheted Petert, adjál már neki enni valamit. biggrin.gif Ne egyen már tengeri herkentyűket műanyag dobozból _nevet.gif _nevet.gif

Jó az aktuális cuki biggrin.gif rohog.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 21. 10:39 #1786
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 10:37)
Gratula Sally  smileeee.gif Mondtam én, hogy sikerülni fog.  smileeee.gif  smileeee.gif 
Jutalmad, megetetheted Petert, adjál már neki enni valamit.  biggrin.gif Ne egyen már tengeri herkentyűket műanyag dobozból  _nevet.gif  _nevet.gif 
Jó az aktuális cuki  biggrin.gif  rohog.gif  meghajolo.gif

Már kapott sültkrumplit. A chips a kedvence... biggrin.gif
2010. december 21. 10:56 #1787
- törölt felhasználó -    
Ki tervezi megnézni karácsonykor a DW különkiadást? Senki? Oh dear, akkor hallgassatok BBC radio 4-t este 9-től. rohog.gif Marley Was Dead (Christmas Carol újfajta adaptation) DT-vel a főszerepben biggrin.gif
2010. december 21. 10:58 #1788
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.21. 10:22)
Héllóóóó!  biggrin.gif 
Először is örülök, hogy tegnap jól szórakoztatok...  biggrin.gif Valóban jó volt látni Petert...  blush.gif 
A vizsgám amúgy 5-ös lett (köszi a drukkot), bár nem úgy, ahogy szerettem volna. Utálom az olyan vizsgát, ahol közlik velem, hogy "Beszélj, amiről akarsz..."  blink.gif

Gratulálok a vizsgádhoz! Attól még ügyes vagy, hogy engedtek bármiről beszélni. Ja, és köszönet az aktuális cukiért. biggrin.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
2010. december 21. 11:45 #1789
- törölt felhasználó -    
Új, friss, roppgós DT interjú rohog.gif

"What's next for David Tennant?"
"Christmas. That's the new project"

Ebből az emberből tényleg semmit nem lehet kihúzni rohog.gif

Figyeljétek az arcát a DW kérdésnél. Hogy mosolyog a drága, mekkora öröm neki még mindig a DW-ról beszélni. smileeee.gif wub.gif
És a legfontosabb! A riporter is meg lett áldva, kétszer is _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. december 21. 12:25 #1790
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 11:45)
Új, friss, roppgós DT interjú rohog.gif 
"What's next for David Tennant?"
"Christmas. That's the new project"
Ebből az emberből tényleg semmit nem lehet kihúzni  rohog.gif 
Figyeljétek az arcát a DW kérdésnél. Hogy mosolyog a drága, mekkora öröm neki még mindig a DW-ról beszélni.  smileeee.gif  wub.gif 
És a legfontosabb! A riporter is meg lett áldva, kétszer is  _nevet.gif

Elolvastam az interjút, de majd szeretném megnézni/hallgatni is, mert úgy biztos élvezetesebb. blush.gif
2010. december 21. 13:13 #1791
- törölt felhasználó -    
Attention. Casanova alert a magyar Casanova fanoknak. Casanova a Universal csatornán, 2011 Január 12-én leadják egymás után a két részt thumbsup.gif
2010. december 21. 13:17 #1792
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 13:13)
Attention. Casanova alert a magyar Casanova fanoknak. Casanova a Universal csatornán, 2011 Január 12-én leadják egymás után a két részt  thumbsup.gif

De jó, hogy nincs ilyen csatornám se... dry.gif
2010. december 21. 13:30 #1793
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 13:17)
De jó, hogy nincs ilyen csatornám se...  dry.gif

Nekem van. (az egykori Hallmark egyébként) Csak az a gáz, hogy nagyon későn adják, másnap pedig 2 vizsgám is lesz... dry.gif Úgyhogy majd megpróbálok aznap este Giacomóval álmodni... blush.gif laugh.gif
2010. december 21. 13:44 #1794
- törölt felhasználó -    
Mindkettőtök fent van a dobozon, best place eva, tudjátok rohog.gif Én is onnan szereztem meg. A szinkron amúgy sem adja vissza az eredeti hangot és a poénokat sem. biggrin.gif

Néha kigooglezom David nevét, hogy megnézzem mi a helyzet magyar fronton. Általában ilyenkor esik le, hogy mik fölött siklottunk el. Oh dear. Ezt a videót szerintem belinkeltem anno, de magára a hírre csak most találtam rá. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Szeptemberben volt a Romantika kora avagy Romantics, amiben ugye David Jean-Jacques Rousseaut alakítja. Oh dear. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

A Goodnight Sweetheart van magyarul is kultura.hu oldal szerint http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

De nálam ez visz mindent, abszolúte _nevet.gif _nevet.gif Nem tudod, hogy .. rofl.gif nevet2.gif
És a válaszolónak igaza van, David tényleg mondott valami hasonlót még régebben, a témával kapcsolatban rofl.gif rofl.gif

Néha nagyon meg tudok lepődni az ilyeneken. Mennyi mindenről lemaradunk és nem is tudunk róla http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif blink.gif
2010. december 21. 13:57 #1795
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 13:44)

De nálam ez visz mindent, abszolúte  _nevet.gif  _nevet.gif Nem tudod, hogy .. rofl.gif  nevet2.gif
És a válaszolónak igaza van, David tényleg mondott valami hasonlót még régebben, a témával kapcsolatban rofl.gif rofl.gif
Néha nagyon meg tudok lepődni az ilyeneken. Mennyi mindenről lemaradunk és nem is tudunk róla http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif blink.gif

Ez nagyon nagy! _nevet.gif _nevet.gif Besírtam. _nevet.gif
2010. december 21. 15:19 #1796
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 13:57)
Ez nagyon nagy!  _nevet.gif  _nevet.gif Besírtam.  _nevet.gif

Majd holnap ha beszúrom a napi haj linket rohog.gif Akkor is röhögni fogok még ezen biggrin.gif 'hogy-készisd-el videó vagy dokoumentum' rofl.gif rofl.gif Megnézném én azt a dokumentum filmet. Egy negyedórás kisfilm, címe: Kósza hajszálak. Narrated by David Tennant, starring David Tennant biggrin.gif
2010. december 21. 15:22 #1797
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 15:19)
Majd holnap ha beszúrom a napi haj linket  rohog.gif Akkor is röhögni fogok még ezen  biggrin.gif 'hogy-készisd-el videó vagy dokoumentum' rofl.gif rofl.gif Megnézném én azt a dokumentum filmet. Egy negyedórás kisfilm, címe: Kósza hajszálak. Narrated by David Tennant, starring David Tennant  biggrin.gif

Mekkora ötlet!! Amilyen humora van, meg is csinálná! Fárasztó kis poén lenne, de biztos, hogy ő nagyon jól meg tudná csinálni. Elképzelem, ahogy kisfilmben lenyomja, amit ő mondott a hajának elkészítési módjáról. rohog.gif Vagy ez már nagyon kommersz fangörl gondolat?
2010. december 21. 15:42 #1798
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 15:22)
Mekkora ötlet!! Amilyen humora van, meg is csinálná! Fárasztó kis poén lenne, de biztos, hogy ő nagyon jól meg tudná csinálni. Elképzelem, ahogy kisfilmben lenyomja, amit ő mondott a hajának elkészítési módjáról.  rohog.gif Vagy ez már nagyon kommersz fangörl gondolat?

Akár kommersz akár nem, pasik is biztosan megnéznék. A magyar DW topikban, az index fórumán, legalább 2 napig beszélgettünk erről a témáról, mert egy DW fan pasas feldobta a kérdést mit kell tennie ahhoz, hogy olyan legyen a haja mint Davidé. Végül is, ketten is elmentek a fodrászhoz és vittek magukkal képet, hogy ilyen meg olyan hajat akarnak, a fodrász pedig azt válaszolta hogy lehet, de sok lesz vele a gond. Amellett is felvállalták, de el kezdett hullani a hajuk -szerintük a zselétől- .

Nem tudom, az én pasim nem szereti zselézni a haját, de közkívánatra megteszi és neki nem hullott a haja emiatt. Lehet hogy embere válogatja. Mindenféle balzsam meg minden kell még hozzá és akkor nem roncsolja annyira a hajat (gondolom) biggrin.gif

Na de ne offoljak ennyire, egy a témához kapcsolódó kép rohog.gif
2010. december 21. 15:57 #1799
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 15:42)
Akár kommersz akár nem, pasik is biztosan megnéznék. A magyar DW topikban, az index fórumán, legalább 2 napig beszélgettünk erről a témáról, mert egy DW fan pasas feldobta a kérdést mit kell tennie ahhoz, hogy olyan legyen a haja mint Davidé. Végül is, ketten is elmentek a fodrászhoz és vittek magukkal képet, hogy ilyen meg olyan hajat akarnak, a fodrász pedig azt válaszolta hogy lehet, de sok lesz vele a gond. Amellett is felvállalták, de el kezdett hullani a hajuk -szerintük a zselétől- .
Nem tudom, az én pasim nem szereti zselézni a haját, de közkívánatra megteszi és neki nem hullott a haja emiatt. Lehet hogy embere válogatja. Mindenféle balzsam meg minden kell még hozzá és akkor nem roncsolja annyira a hajat (gondolom)  biggrin.gif 
Na de ne offoljak ennyire, egy a témához kapcsolódó kép rohog.gif

Azt hittem ez amolyan női betegség, hogy a fodrászhoz visznek egy képet a sztárról, hogy: ilyen hajat szeretnék. Ehhez képest akkor pasik is megcsinálják. w00t.gif
Amúgy egyébként a sok zselé megviseli a hajat hosszútávon, főleg ha nagyon olyan helyzetbe van kényszerítve, amilyenben magától nem állna be.
David haja már most legenda. meghajolo.gif
2010. december 21. 16:03 #1800
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 15:57)
Azt hittem ez amolyan női betegség, hogy a fodrászhoz visznek egy képet a sztárról, hogy: ilyen hajat szeretnék. Ehhez képest akkor pasik is megcsinálják.  w00t.gif 
Amúgy egyébként a sok zselé megviseli a hajat hosszútávon, főleg ha nagyon olyan helyzetbe van kényszerítve, amilyenben magától nem állna be.
David haja már most legenda.  meghajolo.gif

Nem tudom, Davidnek mindig hosszabb haja volt és egyenes, annyira nem tüskés mint zselézés után de szerintem neki azzal nincs gáz. A FRiday Night Projectben mikor Frankie a hajába túrt, a műsor végéig úgy állt a haja ahogy Frankie összetúrta. Mondjuk egy ideje már nem is sünizik sad.gif de talán majd a jövőben megint biggrin.gif
100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok