Megkérdezném, h Shuvju véglegesen ki lett-e tiltva?
David Tennant
2010. július 17. 11:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
?
Idézet (Iguano @ 2010.07.17. 11:49)
Megkérdezném, h Shuvju véglegesen ki lett-e tiltva?
2010. július 17. 11:57
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én is erre próbáltam célozni fentebb, de nem esett le a kérdezőnek. Először azt hittem, hogy csak rossz topikba írt véletlenül, de kétszer is ugyan ott feltenni egy kérdést nem hinném, hogy véletlen.
Idézet (Bessie @ 2010.07.17. 11:55)
Az kicsoda, vagy micsoda? 
2010. július 17. 11:58
|
|
|
Davidnek amúgy a szőke csajok jönnek be? Ahogy láttam, eddig csak szőke barátnői voltak.
2010. július 17. 11:59
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 11:58)
Davidnek amúgy a szőke csajok jönnek be? Ahogy láttam, eddig csak szőke barátnői voltak. 
Valószínűleg igen.
2010. július 17. 12:02
|
|
|
Nekem sem tetszenek a szőkék. Csak barna és fekete...
Bár a párom amikor még kicsi volt, tejfölszőke volt, most meg totál barna... Illetve már őszülget hozzá, de nagyon jól áll neki...
Akkor amúgy biztos különösen kedvelte Billie-t...
Nem véletlenül hívta kis Bambinak...
Akkor amúgy biztos különösen kedvelte Billie-t...
Idézet (Bessie @ 2010.07.17. 11:59)
Valószínűleg igen.
Bár szerintem azért nem mindig hajszín függő a dolog.
Nekem is volt már szőke hajú párom, pedig a sötét hajúakat jobban csippantom. 
2010. július 17. 12:06
|
|
|
Cicca....
2010. július 17. 12:12
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 12:06)
Cicca.... 
Legcukibb dolog a világon. Miért nem születtem macskának?
2010. július 17. 12:40
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hiába cukik, azért nem mindegyik macskának van jó dolga.
Bár én imádom őket, és nem bántanék egyet sem, de rengeteg ember nem így áll hozzájuk. Találtam már a járdán újszülött kiscicát.
Hiába hoztam haza, nem élte túl. Sajnos akkor még nem volt macskám, és nem ihatott anyatejet. Olyan depis lettem utána egy hétig. Szörnyű volt nézni, ahogy meghal.
Azért öröm látni, hogy David is szereti őket.
2010. július 17. 12:49
Idézet (Bessie @ 2010.07.17. 12:40)
Hiába cukik, azért nem mindegyik macskának van jó dolga.
Bár én imádom őket, és nem bántanék egyet sem, de rengeteg ember nem így áll hozzájuk. Találtam már a járdán újszülött kiscicát.
Hiába hoztam haza, nem élte túl. Sajnos akkor még nem volt macskám, és nem ihatott anyatejet. Olyan depis lettem utána egy hétig. Szörnyű volt nézni, ahogy meghal.
A mi macskánkat valaki megmérgezte. Tudom milyen rossz
2010. július 17. 13:48
|
|
|
Nekem 2 macskám volt. Az első egy sziámi, Őt elütötte egy autó.
A másik egy egyszerű házimacsek (fekete-fehér), Ő meg érthetetlen okokból egyszercsak kimúlt... Lehet, hogy Ő is valahol mérget evett...
Aztán nemrég lett egy fogadott macskám. Őt is elgázolták...
A macska nem való panelbe, de ha az ember kertes házban 'tartja', akkor meg gyakran ilyen problémák merülnek fel...
Én most az angol turis macskámmal élem ki magam...
Pont olyan, mint egy igazi.
Ha valakit érdekel, nyitottam egy topikot "Angol turkálós kincsek" címen. (asszem)
2010. július 18. 15:51
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.17. 13:48)
Nekem 2 macskám volt. Az első egy sziámi, Őt elütötte egy autó.
A másik egy egyszerű házimacsek (fekete-fehér), Ő meg érthetetlen okokból egyszercsak kimúlt... Lehet, hogy Ő is valahol mérget evett...
A macska nem való panelbe, de ha az ember kertes házban 'tartja', akkor meg gyakran ilyen problémák merülnek fel...
Pont olyan, mint egy igazi.
Ha valakit érdekel, nyitottam egy topikot "Angol turkálós kincsek" címen. (asszem)
Sajnálom a cicáidat Sally, olyan édesek és aranyosak tudnak lenni ...
Én kutyapárti lettem. Azok olyan cukik és visszajárnak. Az én kutyám reggel kimegy és az ablakból látom ha bennül a kapuban ami nála azt jelenti hogy be akarna jönni
Úgy gondolom fura nevű emberke miatt átsiklottunk a random fact #4-en? miszerint David kedvemc színe a tardis kék. Micsoda meglepő dolog, hová is gondoltam?
2010. július 18. 19:50
|
|
|
Én mindig is kutyapárti voltam, de szeretem a cicákat is. Eddig 3 kutyusom volt. Tulajdonképpen mindegyik németjuhász... Az első több, mint 13 évig volt velem... A második úgy 1-1,5 évig, de mindig megszökött, átszokott máshoz. (Hálátlan fruska - Ő volt az egyedüli leányzó.) Aztán pár hónapig volt szintén egy kispasi, csak a nagyim nem bírt vele (túl eleven volt), így el kellett ajándékozni.
(a nagyim lakik kertesházban) Pedig olyan egy gyönyörűszépséges volt...
Hát evvan...
Nade visszatérve szeretett, imádott Davey fiúra, hihi, TARDIS kék...
Mondjuk igaza van, mert szép kék, az fix...
Akartam még kérdezni, hogy David sportrajongó-e..? Pl. foci, úszás, Forma-1..? Vagy totál hidegen hagyja az ilyesmi?
Ja, meg még arra is kíváncsi vagyok, beszél-e valamilyen nyelven... Bár azok, akiknek angol az anyanyelve, nem valószínű, hogy tudnak, mer' minek, úgyis értik őket mindenütt.
Akartam még kérdezni, hogy David sportrajongó-e..? Pl. foci, úszás, Forma-1..? Vagy totál hidegen hagyja az ilyesmi?
Ja, meg még arra is kíváncsi vagyok, beszél-e valamilyen nyelven... Bár azok, akiknek angol az anyanyelve, nem valószínű, hogy tudnak, mer' minek, úgyis értik őket mindenütt.
2010. július 18. 20:00
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.18. 19:50)
Én mindig is kutyapárti voltam, de szeretem a cicákat is. Eddig 3 kutyusom volt. Tulajdonképpen mindegyik németjuhász... Az első több, mint 13 évig volt velem... A második úgy 1-1,5 évig, de mindig megszökött, átszokott máshoz. (Hálátlan fruska - Ő volt az egyedüli leányzó.) Aztán pár hónapig volt szintén egy kispasi, csak a nagyim nem bírt vele (túl eleven volt), így el kellett ajándékozni.
(a nagyim lakik kertesházban) Pedig olyan egy gyönyörűszépséges volt...
Hát evvan...
Mondjuk igaza van, mert szép kék, az fix...
Nekem tacsim van. Legjobb. Mindig elássa a megmaradt a kaját és ha éhes, kiássa
David semmilyen sportot nem űz, kondi terembe jár néha, nem tud focizni, ezt mondta is egy video diary-ben, pedig egy rokona focibajnok volt régebben
David tanult franciát, mikor iskolába járt és néhány audiójában lehet is ezt hallani. Mintha azt is mondta volna hogy skótul is tudott valamit
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. július 18. 20:30
|
|
|
Biztos aranyos a tacsid.
Hehe... Skótul is?
És Ő mit nyilatkozott a Dreamlandről?
Hehe... Skótul is?
2010. július 18. 20:34
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.18. 20:30)
Biztos aranyos a tacsid.
Hehe... Skótul is?
Hehe... Skótul is?
Igen, skótul is. Skóciában született skót akcentusa van de ebből nem következik egyértelműen hogy tud skótul. Tudtommal már csak öregek beszélnek skótul a skót hegyekben
Mit mondott a Dreamlandről? Azt hogy milyen nagyszerű a tudomány hogy erre is képes, és hogy nézd mert jó lett
2010. július 18. 20:36
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.07.18. 20:34)
Azt hogy milyen nagyszerű a tudomány hogy erre is képes, és hogy nézd mert jó lett

2010. július 18. 20:42
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.18. 20:36)
David mindenről pozitívan nyiltakozik, és udvariasan, még akkoris ha az nem igaz.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.