Starity

David Tennant

100 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 20. 10:26 #1761
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 10:24)
Ma Sally vizsgázik, úgy hogy Blackpool napot tartunk  rohog.gif és a pasijáért áhítozunk, csak mert  _nevet.gif 
Napi haj a la Peter módra, ami egyben lehetne napi szexi is  biggrin.gif 
Ez pedig tegNAPI haj, again, a la Peter, again  rohog.gif

A pasija utáni áhítozással fejezzük ki, hogy mennyire is szurkolunk Sallynek? wink.gif Mind a két napi haj nagyon jó, és az első valóban lehetne napi szexi. Jut eszembe, van nekünk itt olyanunk, hogy napi szexi?
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 20. 10:46 #1762
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 10:26)
A pasija utáni áhítozással fejezzük ki, hogy mennyire is szurkolunk Sallynek?  wink.gif Mind a két napi haj nagyon jó, és az első valóban lehetne napi szexi. Jut eszembe, van nekünk itt olyanunk, hogy napi szexi?

A Blackpool nappal fejezzük ki mennyire drukkolunk neki. MI csak szórakozunk azzal, hogy Peterért áhítozunk, ez 2 az 1-ben tudod. Mi is jól szórakozunk, és ha Sally a sikeres vizsgája után felnéz az oldalra, mit lát először? biggrin.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/BP1_Gelato.gif

Aki ügyes volt ma, az megetetheti Petert ha ő már tengeri herkentyűt eszik, műanyag dobozból, műanyag villával biggrin.gif

Nincs napi szexink blink.gif
2010. december 20. 10:50 #1763
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 10:46)
A Blackpool nappal fejezzük ki mennyire drukkolunk neki. MI csak szórakozunk azzal, hogy Peterért áhítozunk, ez 2 az 1-ben tudod. Mi is jól szórakozunk, és ha Sally a sikeres vizsgája után felnéz az oldalra, mit lát először?  biggrin.gif 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/BP1_Gelato.gif
Aki ügyes volt ma, az megetetheti Petert ha ő már tengeri herkentyűt eszik, műanyag dobozból, műanyag villával  biggrin.gif
Nincs napi szexink  blink.gif

Szerintem boldog lesz, hogy egy sikeres nap után sok-sok Peter fogadja itt is. biggrin.gif
Igen, nekem is úgy rémlett, hogy az nincs. Van napi haj, meg aktuális cuki, meg ajándék, meg fangirl avatar, de napi szexi nincs. Mondjuk ezek után lehet, hogy nincs is rá szükség! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. december 20. 10:59 #1764
- törölt felhasználó -    
Ajándék. Részlet egy Blackpool interjúból:

One regret he does have though, is not being able to persuade writer Peter Bowker to include a track from one of his favourite bands:

"I was desperate to get some Proclaimers in," he laughs. "I'm a big Proclaimers fan and have been for ever. It would have fitted my accent as well - everything else you have to sing with an American accent, so it would've been nice!"

biggrin.gif rohog.gif
2010. december 20. 11:03 #1765
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 10:59)
Ajándék. Részlet egy Blackpool interjúból:
One regret he does have though, is not being able to persuade writer Peter Bowker to include a track from one of his favourite bands:
"I was desperate to get some Proclaimers in," he laughs. "I'm a big Proclaimers fan and have been for ever. It would have fitted my accent as well - everything else you have to sing with an American accent, so it would've been nice!"
biggrin.gif  rohog.gif

Ez kedves. Egyébként tud utánozni másfajta akcentusokat?
2010. december 20. 11:09 #1766
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 11:03)
Ez kedves. Egyébként tud utánozni másfajta akcentusokat?

Az amerikai nem nagyon megy neki. Egyszer hallottam németül beszélni egy filmben, Quatermass Experiment és hallottam egy audióban. Fogalmam sincs, hogy milyen a német akcentus, szóval nem tudom biggrin.gif A walesi megy neki, ezt már többször bizonyította, a francia nagyon szexinek hangzik de arról sem tudok nyilatkozni, mert ezekkel az akcentusokkal nem vagyunk még barátok. Az amerikai nem megy neki. Többek között ezért is bukott meg a Rex is not your lawyer odakint.
2010. december 20. 11:13 #1767
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 11:09)
Az amerikai nem nagyon megy neki. Egyszer hallottam németül beszélni egy filmben, Quatermass Experiment és hallottam egy audióban. Fogalmam sincs, hogy milyen a német akcentus, szóval nem tudom biggrin.gif A walesi megy neki, ezt már többször bizonyította, a francia nagyon szexinek hangzik de arról sem tudok nyilatkozni, mert ezekkel az akcentusokkal nem vagyunk még barátok. Az amerikai nem megy neki. Többek között ezért is bukott meg a Rex is not your lawyer odakint.

Nem is tudom, hogy az amcsik minek erőltetik a filmjeikben az amerikai akcentust. Ha van egy jó színészük, legyen már mindegy, hogy milyen a kiejtése. Úgy értem, azért nem egészen mindegy, de ha valakinek angol az anyanyelve, akkor nem mindegy, hogy milyen akcentussal beszéli? Persze vannak direkt ilyen, vagy olyan karakterek, amikor igenis számít, de nem hiszem, hogy mindegyik szerepnél ennyit nyomna a latba unsure.gif Ha meg hallották, hogy nem megy neki, minek erőltették?
2010. december 20. 11:36 #1768
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 11:13)
Nem is tudom, hogy az amcsik minek erőltetik a filmjeikben az amerikai akcentust. Ha van egy jó színészük, legyen már mindegy, hogy milyen a kiejtése. Úgy értem, azért nem egészen mindegy, de ha valakinek angol az anyanyelve, akkor nem mindegy, hogy milyen akcentussal beszéli? Persze vannak direkt ilyen, vagy olyan karakterek, amikor igenis számít, de nem hiszem, hogy mindegyik szerepnél ennyit nyomna a latba  unsure.gif Ha meg hallották, hogy nem megy neki, minek erőltették?

Mert náluk van a sok lé, és elvárják, hogy minden az ő ízlésüknek megfelelő legyen. Annyi mindent nézhetnek, annyi a választék, hogy úgy gondolják, megtisztelünk a bizalommal, de akkor nekünk megfelelő showt csináljatok. Az angol nyelv számukra furcsa, a skótról meg ne is beszéljünk. Azért erőltetik, mert ha nem amerikai akcentus lenne benne, talán sokan nem is néznék. Ráteszik a mancsukat a tehetséges emberekre, visszaélnek a helyzettel, hogy náluk van a lé, ezért elvárják, hogy megértsék amit mondanak, mert az olyan cool. Amerikai akcentushoz pedig jó pofa illik, ha már úgy beszél az illető, legyen helyes, kigyúrt, süllyedjen le az amcsi rehabos sztárok szintjére, tele legyen vele a sajtó, lássanak bele a magánéletébe de legyen aranyos is. Ha nő az illető, akkor pedig tegye ki mindenét és viseljen minnél rövidebb ruhát. Ez így együtt nyerő. Külön nem kóser. mellow.gif
2010. december 20. 12:00 #1769
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 11:36)
Mert náluk van a sok lé, és elvárják, hogy minden az ő ízlésüknek megfelelő legyen. Annyi mindent nézhetnek, annyi a választék, hogy úgy gondolják, megtisztelünk a bizalommal, de akkor nekünk megfelelő showt csináljatok. Az angol nyelv számukra furcsa, a skótról meg ne is beszéljünk. Azért erőltetik, mert ha nem amerikai akcentus lenne benne, talán sokan nem is néznék. Ráteszik a mancsukat a tehetséges emberekre, visszaélnek a helyzettel, hogy náluk van a lé, ezért elvárják, hogy megértsék amit mondanak, mert az olyan cool. Amerikai akcentushoz pedig jó pofa illik, ha már úgy beszél az illető, legyen helyes, kigyúrt, süllyedjen le az amcsi rehabos sztárok szintjére, tele legyen vele a sajtó, lássanak bele a magánéletébe de legyen aranyos is. Ha nő az illető, akkor pedig tegye ki mindenét és viseljen minnél rövidebb ruhát. Ez így együtt nyerő. Külön nem kóser.  mellow.gif

Nekem mindenesetre sokkal szimpatikusabb tud lenni egy hétköznapi ember kinézetű sztár, mint az, aki olyan perfect, hogy már el se hiszem. Ne legyen perfect, én se vagyok az, meg senki se. Sokkal jobban tudok azonosulni egy David szerű figurával, mint egy bradpittyel.
2010. december 20. 16:30 #1770
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 12:00)
Nekem mindenesetre sokkal szimpatikusabb tud lenni egy hétköznapi ember kinézetű sztár, mint az, aki olyan perfect, hogy már el se hiszem. Ne legyen perfect, én se vagyok az, meg senki se. Sokkal jobban tudok azonosulni egy David szerű figurával, mint egy bradpittyel.

De belőlünk van a kevesebb és különben is, ez a divat. Amíg a föld kerek, mindig is a bradpitty félék lesznek a 'legjobbak' dry.gif
2010. december 20. 16:57 #1771
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 16:30)
De belőlünk van a kevesebb és különben is, ez a divat. Amíg a föld kerek, mindig is a bradpitty félék lesznek a 'legjobbak'  dry.gif

Ez sajnos igaz. sad.gif
2010. december 20. 17:12 #1772
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.20. 16:57)
Ez sajnos igaz.  sad.gif

Én nem bánom, ha nem ismerik el a kedvenceimet világszinten. Isten mentsen, hogy ők legyen az új Csillagtök. És szerintem ők sem örülnének neki. Senki nem kívánja a hátára sem azt, ami a népszerűséggel együtt jár.
2010. december 20. 19:10 #1773
- törölt felhasználó -    
smileeee.gif
Nemrég egy videóbna David azt mondta, hogy 1-2 éve még 10-15 gyereket szeretett volna, de most beéri 7-8-al is!
Annyira barátságos, ezért szeretem!
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 20. 19:47 #1774
- törölt felhasználó -    
Micsoda karácsonyi ajándékot találtam nektek rohog.gif
2010. december 21. 06:57 #1775
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.20. 19:47)
Micsoda karácsonyi ajándékot találtam nektek  rohog.gif

Ne csigázz! biggrin.gif

http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif
2010. december 21. 07:48 #1776
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 06:57)
Ne csigázz!  biggrin.gif
http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif

Még van pár nap, bírjátok ki biggrin.gif

Micsoda ritka csemege a mai napi ajándék rohog.gif David interjú, egyenesen Hollywoodból, 1998-ból w00t.gif biggrin.gif

2010. december 21. 08:35 #1777
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 07:48)
Még van pár nap, bírjátok ki  biggrin.gif 
Micsoda ritka csemege a mai napi ajándék  rohog.gif David interjú, egyenesen Hollywoodból, 1998-ból  w00t.gif  biggrin.gif 

Ó, akkor ezzel az ajándékkal én még várhatok. Otthon majd megnézem. biggrin.gif Napi haj nincs? rolleyes.gif
2010. december 21. 08:52 #1778
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 08:35)
Napi haj nincs?  rolleyes.gif

Yes ma'am rohog.gif
Napi haj biggrin.gif
2010. december 21. 08:54 #1779
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 08:52)
Yes ma'am  rohog.gif 
Napi haj  biggrin.gif

Ó, ez a napi haj nagyon édes! Imádom! w00t.gif Bocsi a mohóságomért, de már megszoktam a szokásos napi haj adagomat. rolleyes.gif biggrin.gif
2010. december 21. 08:57 #1780
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 08:54)
Ó, ez a napi haj nagyon édes! Imádom!  w00t.gif Bocsi a mohóságomért, de már megszoktam a szokásos napi haj adagomat.  rolleyes.gif  biggrin.gif

Ki vagyok én, hogy megvonjam tőled/tőletek a jót? laugh.gif
Az avataroknál is az volt a gond, hogy két kézzel szórtam és láss csodát, elfogyott. biggrin.gif Majd mindjárt keresek még párat rohog.gif
100 oldal 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok