De, most egy szomorú hír. Hallottátok, hogy átalakul a Poén csatorna? Azon a csatornán szokott menni az L.A. without map magyarul de most már biztosan nem lesz
David Tennant
2010. december 13. 14:04
Phew, csajszik, hogy mi (majdnem mindig) ugyanarra gondolunk
Több választ is vár, de csak hétvégén mondja meg az eredményt. Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de olvasván a fórumot, nekünk még elég tiszta gondolataink vannak, ha értitek mire gondolok. Valami tanulmányt készít, a női lélek rejtelmeivel kapcsolatos házit kapott, és mondta, hogy később kinyögi nekünk hogy mit elemzett ki ebből. Szerintem hülyeség, de kíváncsi vagyok mi jön ki.
De, most egy szomorú hír. Hallottátok, hogy átalakul a Poén csatorna? Azon a csatornán szokott menni az L.A. without map magyarul de most már biztosan nem lesz
2010. december 13. 14:07
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 14:04)
Több választ is vár, de csak hétvégén mondja meg az eredményt. Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de olvasván a fórumot, nekünk még elég tiszta gondolataink vannak, ha értitek mire gondolok. Valami tanulmányt készít, a női lélek rejtelmeivel kapcsolatos házit kapott, és mondta, hogy később kinyögi nekünk hogy mit elemzett ki ebből. Szerintem hülyeség, de kíváncsi vagyok mi jön ki.
Miért, te mire gondoltál?
Nekünk nincs Poén csatornánk, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.
2010. december 13. 14:10
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.13. 14:07)
Nekünk nincs Poén csatornánk, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.
És nem is lesz.
Richard babynak volt egy mozgó Johnny Depp posztere a falon.
Me wants me wants
2010. december 13. 14:12
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Na igen! Te nem árultad el, mire gondoltál!
Detto, mint Sally.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. december 13. 14:21
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 14:12)
Na igen! Te nem árultad el, mire gondoltál!
Detto, mint Sally.
Detto, mint Sally.
Több fordulós dolog lesz, senkit nem akarok 'befolyásolni' az én gondolataimmal.
Aktuális vicces kép
Bessie
2010. december 13. 14:23
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 14:21)
Több fordulós dolog lesz, senkit nem akarok 'befolyásolni' az én gondolataimmal.
Aktuális vicces kép
Aktuális vicces kép
Ez így nem igazságos! De azért kiengeszteltél a vicces képpel.
2010. december 13. 14:27
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 14:23)
Ez így nem igazságos! De azért kiengeszteltél a vicces képpel. 
Senki nem mondta, hogy itt írjátok le amit gondoltok, lehetett volna üziben is. Elfelejtettem kiírni hogy ha lehet inkább üzibenm pont ezért, de mindegy, módosítani akartam amit írtam, de addigra válaszoltatok, gyorsak vagytok és ez tetszik nekem
2010. december 14. 07:54
2010. december 14. 08:28
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 07:54)
Ez nagyon jó kép! Imádom! Akkor is imádnám, ha nem David lenne rajta, de így meg még jobb!
Új oldal van. Bocsánat, hogy eddig elmaradtam vele, van némi problémám és élni se volt kedvem. De most már itt vagyok!
kateblock
2010. december 14. 09:14
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 08:28)
Ez nagyon jó kép! Imádom! Akkor is imádnám, ha nem David lenne rajta, de így meg még jobb!
Új oldal van. Bocsánat, hogy eddig elmaradtam vele, van némi problémám és élni se volt kedvem. De most már itt vagyok!

Köszi az avatart
Nekem még mindig nagyon tetszik.
A mai napi ajándék tehát az RSC-vel kapcsolatos, egy kis történet. David szívén viseli az RSC sorsát, nem tudom olvastátok-e, hogy megnyílt az új RSC, nagyon jól néz ki az épület. David és Patrick Stewart ketten, egyszer, csak úgy elmentek megnézni hogy állt az építkezés. Az egyik építőmunkás feleségétől tudjuk, hogy David és Patrick odamentek a munkásokhoz és David mindenről megkérdezte, hogy ez mi az mi, ez hogy működik, az hogy működik. Leültek a munkásokkal dumálni a szünetükben, Patrick mondta, hogy ideje menni és jobban teszik ha időben odaérnek a Hamlet próbára, különben 'megölnek minket' és David visszaszólt, hogy 'ezzel már kissé elkéstek, nem?'
2010. december 14. 09:32
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 09:14)
Köszi az avatart
A mai napi ajándék tehát az RSC-vel kapcsolatos, egy kis történet. David szívén viseli az RSC sorsát, nem tudom olvastátok-e, hogy megnyílt az új RSC, nagyon jól néz ki az épület. David és Patrick Stewart ketten, egyszer, csak úgy elmentek megnézni hogy állt az építkezés. Az egyik építőmunkás feleségétől tudjuk, hogy David és Patrick odamentek a munkásokhoz és David mindenről megkérdezte, hogy ez mi az mi, ez hogy működik, az hogy működik. Leültek a munkásokkal dumálni a szünetükben, Patrick mondta, hogy ideje menni és jobban teszik ha időben odaérnek a Hamlet próbára, különben 'megölnek minket' és David visszaszólt, hogy 'ezzel már kissé elkéstek, nem?'
Látod, most te is megleptél engem. David egy építkezésen bőszen érdeklődik. Még jó, hogy nem állt neki maga is a dolognak.
kateblock
2010. december 14. 10:14
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 09:44)
Nehezen tudom elképzelni ahogyan pakolgatja a téglákat vagy fugázik 
Na, most elképzletem amint kockás ingben, fején azzal a bilire emlékeztető sárga fejfedővel, szájában dohánnyal lelkesen tolja a talicskát
2010. december 14. 10:29
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 09:44)
Nehezen tudom elképzelni ahogyan pakolgatja a téglákat vagy fugázik 
Én azt tudom elképzelni, hogy míg mások pakolgatják a téglát és fugáznak, ő egy fa alatt ücsörög és gondolkozik azon, hogy hogyan lehetne ezt még jobban csinálni.
Bessie
2010. december 14. 10:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 10:29)
Én azt tudom elképzelni, hogy míg mások pakolgatják a téglát és fugáznak, ő egy fa alatt ücsörög és gondolkozik azon, hogy hogyan lehetne ezt még jobban csinálni.
Nem mintha lusta lenne, mert nem, de ő inkább ilyen elméleti fickó, szerintem. Ja, és idegesítené a munkásokat, hogy: ezmiezezmiez?
Hát igen. Nem igazán tudná előkapni a szonikus csavarhúzót, hogy segítsen.
De ez a történet nagyon tetszik.
kateblock
2010. december 14. 10:56
Idézet (Bessie @ 2010.12.14. 10:41)
Hát igen. Nem igazán tudná előkapni a szonikus csavarhúzót, hogy segítsen.
A szonikus csavarhúzó doesn't do wood, de biztosan segítene a tégláknál.
Grace Benning
2010. december 14. 10:57
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 10:56)
David építsen egy házat ami bigger on the inside 
És mindezt gondolom egy szál szonikus csavarhúzóval...
2010. december 14. 11:00
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 10:56)
David építsen egy házat ami bigger on the inside 
Kate, egy perc és lemondok róla. Tessék azon nyomban jelentkezni szerkesztőnek!!
2010. december 14. 11:02
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 10:57)
És mindezt gondolom egy szál szonikus csavarhúzóval...

"I'm brilliant"
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.