Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.13. 08:34)
Láttátok amúgy? A BBC Entertainmenten Karácsonykor lesz Runaway bride !!!
Na végre, ideje volt már. És lesz a harmadik évad is? Kb 3 hónapja kapta meg az Entertainment a sugárzási jogokat, de nem hittem volna, hogy az elsők között leszünk, akikhez eljut a harmadik évad. Egy ideje Amerikát veszik előre, és az európai országok mindent később kapnak a BBC America miatt.
Ez az eredménye annak, hogy folyamatosan szivárognak be a BBC America emberei a BBC One és BBC Two-ba. Lecserélik a DW-ban a sminkeseket is, stylistokat stb
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 08:36)
Kérdés: Mikorra derül ki, hogy kell-e a Fright Night, avagy sem?
Fright Night biztosan lesz, kérdés csak az, hogy hol. Marketingesek és PR-esek megnézték a filmet, most terjesztőt keresnek. Ennek a filmnek nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Nem nagy színészek vannak benne, kivéve Collin-t, és remake is ráadásul, ami nagy kockázat. A stáb nagy része angol, félig amerikai projekt, de egy kisebb amerikai és indiai cég löki bele a pénzt. Ha nem csinálnak előtte egy kis műbalhét, akkor kevesen nézik majd meg és az eredeti filmrajongók. Én egy kisebb vörösszőnyeges premiert tudnék elképzelni de szerintem David is ott lesz. Jövő Augusztus nálunk 18, Amerikában 19, más ország még nincs meghatározva.

0 felhasználónak tetszik: