Starity

David Tennant

100 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 13. 09:36 #1621
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.13. 08:34)

Láttátok amúgy? A BBC Entertainmenten Karácsonykor lesz Runaway bride !!!  thumbsup.gif Végre!!! hullam.gif

Na végre, ideje volt már. És lesz a harmadik évad is? Kb 3 hónapja kapta meg az Entertainment a sugárzási jogokat, de nem hittem volna, hogy az elsők között leszünk, akikhez eljut a harmadik évad. Egy ideje Amerikát veszik előre, és az európai országok mindent később kapnak a BBC America miatt. reklamalo.gif
Ez az eredménye annak, hogy folyamatosan szivárognak be a BBC America emberei a BBC One és BBC Two-ba. Lecserélik a DW-ban a sminkeseket is, stylistokat stb reklamalo.gif reklamalo.gif

Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 08:36)

Kérdés: Mikorra derül ki, hogy kell-e a Fright Night, avagy sem?

Fright Night biztosan lesz, kérdés csak az, hogy hol. Marketingesek és PR-esek megnézték a filmet, most terjesztőt keresnek. Ennek a filmnek nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Nem nagy színészek vannak benne, kivéve Collin-t, és remake is ráadásul, ami nagy kockázat. A stáb nagy része angol, félig amerikai projekt, de egy kisebb amerikai és indiai cég löki bele a pénzt. Ha nem csinálnak előtte egy kis műbalhét, akkor kevesen nézik majd meg és az eredeti filmrajongók. Én egy kisebb vörösszőnyeges premiert tudnék elképzelni de szerintem David is ott lesz. Jövő Augusztus nálunk 18, Amerikában 19, más ország még nincs meghatározva.
2010. december 13. 09:41 #1622
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 09:36)

Fright Night biztosan lesz, kérdés csak az, hogy hol. Marketingesek és PR-esek megnézték a filmet, most terjesztőt keresnek. Ennek a filmnek nagyobb lesz a füstje, mint a lángja. Nem nagy színészek vannak benne, kivéve Collin-t, és remake is ráadásul, ami nagy kockázat. A stáb nagy része angol, félig amerikai projekt, de egy kisebb amerikai és indiai cég löki bele a pénzt. Ha nem csinálnak előtte egy kis műbalhét, akkor kevesen nézik majd meg és az eredeti filmrajongók. Én egy kisebb vörösszőnyeges premiert tudnék elképzelni de szerintem David is ott lesz. Jövő Augusztus nálunk 18, Amerikában 19, más ország még nincs meghatározva.

Igen, úgy értettem, hogy mikorra derül ki, hogy nálunk lesz-e. Bocsi, rosszul fejeztem ki magam. Meg ráadásul el is felejtettem, hogy már mondtad. blush.gif pardon.gif Mivel ti se nagyon örültök neki, majd előbb megvárom míg ti megnézitek. biggrin.gif Bár lehet, hogy jövő augusztusra már bármit megnézek, amiben DT szerepel. Legfeljebb nem fog tetszeni, de megnézni megnézem. biggrin.gif

http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif biggrin.gif meghajolo.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 13. 09:55 #1623
- törölt felhasználó -    
Tegnapi ajándék biggrin.gif

"It's marvellous. Pudsey's not so sure" _nevet.gif

Látszik David fején, hogy nem pihent sokat. Ez a tavalyi DW előtti hajtás. Tavaly ilyenkor, November-December 177!!! helyen lehetett hallani (interjúk, audiok) és látni a tévében (DW, Confidential, NCC, NMTB stb) és ebből sokan viccet csináltak. Az egyik legjobb vicc, amit meg is őriztem a múlt évből, a mai napi ajándék, egy cikk a BBC-től, amiben elnézést kér, hogy David nevét nem említették meg egyik nap délután 3 és 4 között, sem tévében, sem rádióban biggrin.gif
BBC sorry for one hour lack of DT mention biggrin.gif

A cikk hamar el lett távolítva, de volt aki csinált róla screenshotot rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, Bessie
2010. december 13. 10:02 #1624
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 09:55)

Látszik David fején, hogy nem pihent sokat. Ez a tavalyi DW előtti hajtás. Tavaly ilyenkor, November-December 177!!! helyen lehetett hallani (interjúk, audiok) és látni a tévében (DW, Confidential, NCC, NMTB stb) és ebből sokan viccet csináltak. Az egyik legjobb vicc, amit meg is őriztem a múlt évből, a mai napi ajándék, egy cikk a BBC-től, amiben elnézést kér, hogy David nevét nem említették meg egyik nap délután 3 és 4 között, sem tévében, sem rádióban  biggrin.gif 
BBC sorry for one hour lack of DT mention  biggrin.gif
A cikk hamar el lett távolítva, de volt aki csinált róla screenshotot  rohog.gif

A mai ajándék nagyon nagy! Imádom az ilyen humort. Nem lehet tudni David mit szólt hozzá? _nevet.gif _nevet.gif
A tegnapi ajándék the same as always: I'll watch at home. biggrin.gif
Közben hoztam én is ajándékot. Remélem tetszeni fog nektek. Ezt lehet tekinteni napi mosolynak is, meg még egy napi hajnak. biggrin.gif
2010. december 13. 10:13 #1625
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 10:02)
A mai ajándék nagyon nagy! Imádom az ilyen humort. Nem lehet tudni David mit szólt hozzá?  _nevet.gif  _nevet.gif 
A tegnapi ajándék the same as always: I'll watch at home.  biggrin.gif 
Közben hoztam én is ajándékot. Remélem tetszeni fog nektek. Ezt lehet tekinteni napi mosolynak is, meg még egy napi hajnak.  biggrin.gif

David először jót röhögött rajta, egészen addig, míg valaki azt kezdte terjeszteni twitteren, hogy David meghalt. Elég nagy visszhangja lett a dolognak, megtalálták a bűnöst, aki annyit írt, hogy nem hallotta Davidet kb 1 órája, biztosan meghalt. 14 órányi munka után nem poén arra hazaérni, hogy az ügynököd rád telefonál hogy élsz-e még vagy sem ...
2010. december 13. 10:19 #1626
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 10:13)
David először jót röhögött rajta, egészen addig, míg valaki azt kezdte terjeszteni twitteren, hogy David meghalt. Elég nagy visszhangja lett a dolognak, megtalálták a bűnöst, aki annyit írt, hogy nem hallotta Davidet kb 1 órája, biztosan meghalt. 14 órányi munka után nem poén arra hazaérni, hogy az ügynököd rád telefonál hogy élsz-e még vagy sem ...

Az emberek nagyon sokszor nem érzik, hol a határ a jó humor és a tapintatlanság között. mad.gif Pedig ez tényleg jó poén volt, és valószínűleg David is jó szívvel emlékezne vissza rá, ha itt megállt volna a dolog.
2010. december 13. 11:00 #1627
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 10:19)
Az emberek nagyon sokszor nem érzik, hol a határ a jó humor és a tapintatlanság között.  mad.gif Pedig ez tényleg jó poén volt, és valószínűleg David is jó szívvel emlékezne vissza rá, ha itt megállt volna a dolog.

Egy kicsit megértem, hogy elege volt Davidből, de a halálát terjeszteni az már kicsit sok. Emlékszem, egyik online rádióról kapcsoltam át a másikra, F5-öt nyomogattam a Box oldalon, mert annyi de annyi minden volt, hogy nem tudtam utólérni az embert blink.gif Meg sem próbáltam élőben hallgatni, mindent utólag hallgattam, esténként. Nálunk is vannak olyanok, akiket sokat látunk és hallunk a rádióban, nem szeretjük és nagyon elegünk van belőlük de ilyet azért nem mondunk. David tudta, hogy ez lesz, többször célzott rá, már Október vége felé, hogy ez bekövetkezik.
Ami mindenkinek jobban bökte a csőrét az egy Jan Moir cikk a Daily Fail weboldalról. Arról tuti biztos, hogy David is tud és nem vette jó néven az ott olvasottakat dry.gif
2010. december 13. 11:22 #1628
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 11:00)
Egy kicsit megértem, hogy elege volt Davidből, de a halálát terjeszteni az már kicsit sok. Emlékszem, egyik online rádióról kapcsoltam át a másikra, F5-öt nyomogattam a Box oldalon, mert annyi de annyi minden volt, hogy nem tudtam utólérni az embert  blink.gif Meg sem próbáltam élőben hallgatni, mindent utólag hallgattam, esténként. Nálunk is vannak olyanok, akiket sokat látunk és hallunk a rádióban, nem szeretjük és nagyon elegünk van belőlük de ilyet azért nem mondunk. David tudta, hogy ez lesz, többször célzott rá, már Október vége felé, hogy ez bekövetkezik.
Ami mindenkinek jobban bökte a csőrét az egy Jan Moir cikk a Daily Fail weboldalról. Arról tuti biztos, hogy David is tud és nem vette jó néven az ott olvasottakat  dry.gif

Miért? Az miről szólt?
Egyébként azt gondolom, hogy ő is kényelmesebbnek vélné az életét, ha nem saját magát látná/hallaná mindenhol. unsure.gif
2010. december 13. 11:43 #1629
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 11:22)
Miért? Az miről szólt?
Egyébként azt gondolom, hogy ő is kényelmesebbnek vélné az életét, ha nem saját magát látná/hallaná mindenhol.  unsure.gif

Jan Moir a legvitatottabb 'kritikus' az UK-ban, előszeretettel ír polgárpukkasztó cikkeket. Egyik legnagyobb 'műve' a fiataloknak miért jönnek be a vén kecskék és az idősebbeknek miért jönnek be a fiatal menyétek tartalmú cikk, amiben DiCapriot, Davidet, Orlando Bloomot, Hugh Lauriet, Paul Walkert és Colin Firthöt (valamint a GyU több szereplőit is) 'lányos kitűzőnek' hívta, Robert Csillagtök és hasonszőrű társait pedig kerti gnómoknak. Egy másik 'nagy népszerűségnek' örvendő cikke a melegek és az angol comedy közötti összhangról szólt. Szerinte a melegeknek bejön az angol humor ezért nem tudják értékelni az igazi humort. Szerintem a két dolognak semmi köze egymáshoz, ilyen szempontból, de mindegy.
DW ellenes, 9-et Dumbo-nak hívta a fülei miatt, 10-et menyétnek, 11-et Einsteinnek. Decemberben írt egy cikket arról, hogy Davidet exterminálni kellene a TV-ből, mert rossz befolyással van a nézőkre, nőkre, unalmas és a DW iránti rajongása gyerekes.
Anno '9-ről' is írt egy cikket, a DW-hoz való hozzállása borzasztó és a karaktere túl komoly egy olyan showba, amiben semmi értelmes nem történik. mellow.gif
2010. december 13. 11:57 #1630
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 11:43)
Jan Moir a legvitatottabb 'kritikus' az UK-ban, előszeretettel ír polgárpukkasztó cikkeket. Egyik legnagyobb 'műve' a fiataloknak miért jönnek be a vén kecskék és az idősebbeknek miért jönnek be a fiatal menyétek tartalmú cikk, amiben DiCapriot, Davidet, Orlando Bloomot, Hugh Lauriet, Paul Walkert és Colin Firthöt (valamint a GyU több szereplőit is) 'lányos kitűzőnek' hívta, Robert Csillagtök és hasonszőrű társait pedig kerti gnómoknak. Egy másik 'nagy népszerűségnek' örvendő cikke a melegek és az angol comedy közötti összhangról szólt. Szerinte a melegeknek bejön az angol humor ezért nem tudják értékelni az igazi humort. Szerintem a két dolognak semmi köze egymáshoz, ilyen szempontból, de mindegy. 
DW ellenes, 9-et Dumbo-nak hívta a fülei miatt, 10-et menyétnek, 11-et Einsteinnek. Decemberben írt egy cikket arról, hogy Davidet exterminálni kellene a TV-ből, mert rossz befolyással van a nézőkre, nőkre, unalmas és a DW iránti rajongása gyerekes. 
Anno '9-ről' is írt egy cikket, a DW-hoz való hozzállása borzasztó és a karaktere túl komoly egy olyan showba, amiben semmi értelmes nem történik.  mellow.gif

Erre én csak annyit mondanék, hogy tudok kik mennek kritikusnak? Akik semmihez sem értenek. biggrin.gif Gúnyolódni tud, de ha odaraknák a kamera elé, hogy nesze szerepelj, valószínűleg nem aratna túl nagy sikert. Lehet nem szeretni Csillagtököt, vagy Bloomot, vagy Davidet, de ha valamit tudnak, azt azért el kell ismerni. Ezek a kritikusok ritka nagy mázlisták, különben is. A legtöbbnek még ízlése sincs, mégis megmondják a véleményüket mindenről és sokan ezt tartják mérvadónak. Basszus, én is el tudom mondani a véleményem, de attól még nem biztos, hogy igazam is van!!
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 13. 12:04 #1631
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 11:57)
Erre én csak annyit mondanék, hogy tudok kik mennek kritikusnak? Akik semmihez sem értenek.  biggrin.gif

Azért nem minden kritikus nem ért semmihez... unsure.gif
Alapvetően egy kritikusnak értenie kell valamilyen szinten adott területhez, amit "kritizál". Persze akad 1-2 alak, aki ettől a hatalomtól, hogy "bármit írhat", vérszemet kap és és ír tücsköt-bogarat, csak mert olyanja van, de azért nem minden kritikust kell lenézni, hogy hülye és semmihez sem ért. blink.gif

A kritikus általában írásban jó, nem feltétlenül kell tudnia másokat megszégyenítő módon szerepelnie.

Adott terület elméletében a jó kritikus nagyon is otthon van, az alapján pedig ír egy véleményt. Amit természetesen nem kötelező elfogadni. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2010. december 13. 12:14 #1632
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.13. 12:04)
Azért nem minden kritikus nem ért semmihez...  unsure.gif
Alapvetően egy kritikusnak értenie kell valamilyen szinten adott területhez, amit "kritizál". Persze akad 1-2 alak, aki ettől a hatalomtól, hogy "bármit írhat", vérszemet kap és és ír tücsköt-bogarat, csak mert olyanja van, de azért nem minden kritikust kell lenézni, hogy hülye és semmihez sem ért.  blink.gif
A kritikus általában írásban jó, nem feltétlenül kell tudnia másokat megszégyenítő módon szerepelnie.
Adott terület elméletében a jó kritikus nagyon is otthon van, az alapján pedig ír egy véleményt. Amit természetesen nem kötelező elfogadni.  smileeee.gif

Nem tudom. Ismerek pár kritikust és nincs jó véleményem róluk, de valószínűleg igazad van. Én sem ismerem mindet és biztos akadnak kivételek. Szóval bocsánat a sarkosított általánosításért. Tényleg csak a saját személyes tapasztalataim alapján nyilvánultam meg.
2010. december 13. 12:20 #1633
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 12:14)
Nem tudom. Ismerek pár kritikust és nincs jó véleményem róluk, de valószínűleg igazad van. Én sem ismerem mindet és biztos akadnak kivételek. Szóval bocsánat a sarkosított általánosításért. Tényleg csak a saját személyes tapasztalataim alapján nyilvánultam meg.

A kritikusok is ezerfélék. Pont ez a jó benne. Az ember egyszer csak rálel valakire a kritikusok erdejében, aki a legtöbb dologról hasonlóan nyilatkozik, mint ahogyan ő maga gondolkozik - ebből kifolyólag adott emberke adni fog a véleményére. ("A múltkor jót írt róla, nekem is tetszett, meg most is.")
Vagy az is jellemző, hogy x kritikust utáljuk, mert folyton kritizálja azt, amit mi szeretünk. Ez is egy jel. Ha nem tudunk dönteni, megnézzünk-e valamit, elolvassunk-e valamit, vagy bármi, akkor segíthet, hogy a "hülye kritikus" már megint lehordta, akkor nekem biztosan tetszeni fog. smileeee.gif

Egyébként a párom is szokott kritikákat írni (mellékkeresetként) és már csak ezért sem tartottam korrektnek az általánosítást. rolleyes.gif Nem hülye az én párocskám, rengeteg mindenhez ért, elég sokoldalú, úgyhogy... rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning, Bessie
2010. december 13. 12:39 #1634
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.13. 12:20)
A kritikusok is ezerfélék. Pont ez a jó benne. Az ember egyszer csak rálel valakire a kritikusok erdejében, aki a legtöbb dologról hasonlóan nyilatkozik, mint ahogyan ő maga gondolkozik - ebből kifolyólag adott emberke adni fog a véleményére. ("A múltkor jót írt róla, nekem is tetszett, meg most is.")
Vagy az is jellemző, hogy x kritikust utáljuk, mert folyton kritizálja azt, amit mi szeretünk. Ez is egy jel. Ha nem tudunk dönteni, megnézzünk-e valamit, elolvassunk-e valamit, vagy bármi, akkor segíthet, hogy a "hülye kritikus" már megint lehordta, akkor nekem biztosan tetszeni fog. smileeee.gif
Egyébként a párom is szokott kritikákat írni (mellékkeresetként) és már csak ezért sem tartottam korrektnek az általánosítást. rolleyes.gif Nem hülye az én párocskám, rengeteg mindenhez ért, elég sokoldalú, úgyhogy...  rohog.gif

Téma privátban folytatva, mert nem akarom szétoffolni a topikot. biggrin.gif
Addig is fogadd őszinte bocsánatkérésemet meg ezt a hamisítatlan DT hajat+mosolyt. Remélem tetszik! blush.gif
2010. december 13. 12:51 #1635
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 12:39)
Téma privátban folytatva, mert nem akarom szétoffolni a topikot.  biggrin.gif 
Addig is fogadd őszinte bocsánatkérésemet meg ezt a hamisítatlan DT hajat+mosolyt. Remélem tetszik!  blush.gif

Yummy rohog.gif

De ez a felső o_O Vetted le azonnal, David, vetted le biggrin.gif rohog.gif
2010. december 13. 13:28 #1636
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 12:51)
Yummy  rohog.gif 
De ez a felső o_O Vetted le azonnal, David, vetted le  biggrin.gif  rohog.gif

Bocs, nem figyeltem a zakóját. rolleyes.gif Leragadtam a hajnál és a mosolynál. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 13. 13:39 #1637
- törölt felhasználó -    
A DT fórumon van egy rajongó, (normális) aki pszichológus és nyitott egy témát, igen érdekeset. Nézzétek meg a két belinkelt képet és mondjátok meg nekem, hogy mi volt az első dolog, amire gondoltatok, mikor ránéztetek. Nem hiszek az ilyen dologban, de próba cseresznye, hátha nem vagyok egyedül, aki érdekes eredményt kap rohog.gif

Kép 1 és Kép 2

Nos?
2010. december 13. 13:44 #1638
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 13:39)
A DT fórumon van egy rajongó, (normális) aki pszichológus és nyitott egy témát, igen érdekeset. Nézzétek meg a két belinkelt képet és mondjátok meg nekem, hogy mi volt az első dolog, amire gondoltatok, mikor ránéztetek. Nem hiszek az ilyen dologban, de próba cseresznye, hátha nem vagyok egyedül, aki érdekes eredményt kap  rohog.gif 
Kép 1 és Kép 2
Nos?

Nekem mind2-nél az, hogy gondolkozik. unsure.gif
2010. december 13. 13:44 #1639
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

A DT fórumon van egy rajongó, (normális) aki pszichológus és nyitott egy témát, igen érdekeset. Nézzétek meg a két belinkelt képet és mondjátok meg nekem, hogy mi volt az első dolog, amire gondoltatok, mikor ránéztetek. Nem hiszek az ilyen dologban, de próba cseresznye, hátha nem vagyok egyedül, aki érdekes eredményt kap  rohog.gif 
Kép 1 és Kép 2
Nos?

Oké. Teljesen őszintén? Az első képről az ugrott be, hogy ez a pasi rohadtul unatkozik. A másodikról pedig az, hogy ez a pasi jól néz ki; nem tudom miért, alapvetően mint férfi, DT nem az esetem, de ezen a képen kifejezetten tetszetős számomra.
Nos, ez mire utal? biggrin.gif
2010. december 13. 13:48 #1640
- törölt felhasználó -    
Kép 1 és Kép 2
Nos?

Nekem is az jutott eszembe az elsőről, hogy iszonyúan unatkozik, kínjában már nem tud mit csinálni, a másodikról, hogy valamin nagyon töri a fejét.
100 oldal 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok