Starity

David Tennant

100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 11. 08:28 #1601
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.12.10. 22:04)
blink.gif Ezek szerint a GYU-ban tünde lesz? Tündefüllel, hosszúhajjal? biggrin.gif Hát nem is tudom mit mondjak. Én imádom a gyűrűk ura trilógiát, és örültem hogy végre lesz valami a hobbitból, de annyi valahogy mégis negatívan cikkeznek róla (színészek, rendező lelépése, stb...). Kicsit félek. De azért várom is. blush.gif Jaj.
Még olvasni is rossz, hogy hogyan bánnak Daviddel!! reklamalo.gif Egy ilyen tehetséges emberrel így viselkedni egyszerűen tűrhetetlen!!! mad.gif 110.gif
Abban viszont egyetértünk, hogy kinőtte Angliát. Túl jó oda. Nem is igazán tudom, hogy mit kéne tennie. blush.gif

Amikor azt mondtam, hogy kinőtte Angliát, arra gondoltam, hogy már elég sok mindenben vett részt és elég szép sikereket ért el. Angliában. Van még bőven mit csinálni, ott is nyakra főre készülnek sorozatok és filmek, de David sem állhat le élete végéig BBC filmeknél és sorozatoknál. Már elérte, hogy Anglia legnevesebb színészei közé kerüljön, de sokszor még ez sem elég ahhoz, hogy bekerüljön valahová. Én nem is tudtam, hogy castingolták a Spooks-ba például, és ha kiválasztották volna, 2 éves szerződést írtak volna le vele.
Davidre nagyon sokan haragszanak amiért 'átállt' a hollywoodi oldalra és van, hogy azért nem kap szerepeket, mert a döntés előtt álló emberek szerint David túl népszerű és nem akarják hogy mindenki csak miatta nézzen egy filmet.

Ezért mondtam, hogy talán nem lenne baj egy kis kikacsingatás másfelé is, dobna a népszerűségén és a bankszámláján is, nyugodt szívvel térhetne haza és csinálhatna kisebb projekteket. Jason Isaacs is így csinálja. De nem egy vámpíros filmbe kellett volna beletenni, mert az amúgy is menő manapság, majd csak azért lesz kedvenc odakint, mert vámpíros filmben játszott.
A gond tehát az, hogy Angliában haragszanak rá, Hollywood pedig nem akarja befogadni őt (most még) pl mert nem elég 'szép' egy szerephez. Két pad között földre esett blink.gif

Nem értem én ezt az embert, ha ilyen negatív véleménnyel van mindenről és szerinte annyi színész van Hollywoodban mint a csótányok és -ahogyan ő is mondta- nem hívják vissza, vagy csak alantas szerepeket adnak neki, mert úgy néz ki, ahogy, akkor minek erőlködik ennyire?

Volnának ott projektek, amik közül választhatna, talán majd most előkotorja azokat a felkéréseket amiket eddig nem igazán akart elvállalni. Vannak még azért emberek, akik szívesen látnák őt a filmjeikben, szerintem túlreagálja a helyzetet, különben is, ő választotta ezt.

Engem már semmi nem érdekel annyira, mint megtudni, hogy ki irányítja Davidet vagy miért teszi. Amikor megkérdezik, hogy miért akarsz kimenni oda, mindig kitérő választ ad és lezárja annyival, hogy elzavarták kintre, ajánlottak neki projektet, ő nem akarta elfogadni, kínáltak neki több pénzt, akkor sem akarta, akkor jött a kiabálós rész, és valamiért mégis aláírta a papírt.

Engem érdekel a behind the scenes, de most már nagyon biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning, Bessie
2010. december 11. 09:04 #1602
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Grace teljesíti a feladatát! Új oldal, fangirl avatar: blush.gif

http://kephost.hu/image-721B_4D009DCF.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2010. december 11. 09:17 #1603
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Aktuális cuki. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2010. december 11. 09:24 #1604
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.11. 09:17)

Ez tényleg cuki! beer.gif
2010. december 11. 11:24 #1605
- törölt felhasználó -    
Köszönet az avatarért és a cukiért biggrin.gif meghajolo.gif

David barátunk néhány napja elment Catherine Tate és Mark Gatiss közös színházi darabjának bemutatójára, képek ugyan nincsenek, de a tweetekből tudjuk, hogy észrevették, letámadták autogrammért. Fanok kérdezték hogy tud ilyen sok helyen ott lenni és azt mondta, hogy a Lexis mindenhová elrepíti biggrin.gif (Lexus kocsija van, gondolom a Lexis a Lexus és a TARDIS szóból ered rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. december 11. 13:23 #1606
- törölt felhasználó -    
December 11, ajándék. Random fact #50?
David vasárnapi misét tartott blink.gif BBC 2001 Április

OMTL biggrin.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. december 11. 13:27 #1607
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 13:23)
December 11, ajándék. Random fact #50? 
David vasárnapi misét tartott  blink.gif BBC 2001 Április
OMTL  biggrin.gif  _nevet.gif

Holy Mother, save me! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 11. 13:39 #1608
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 13:27)
Holy Mother, save me!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Azt hiszem ez egy olyan dolog, amit 2001-ben senki sem rögzített. biggrin.gif Szerintem 2001-ben sem néztek az emberek vallási műsorokat a BBC-n biggrin.gif
David apja lelkész, és gyakran elvitte magával a templomba, de soha nem tartott misét vagy bármi mást. Ez kivétel volt. biggrin.gif

Most először örülök annak, hogy nem voltam ott egy forgatási helyszínen, akkor amikor ez megtörtént. rohog.gif
Isten házában gáz arra gondolni, hogy milyen helyes a csóka, aki a beszédet mondja. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Vagy eszedbe jut egy film, amiben játszott és NEM LENNE SZABAD arra gondolnod. biggrin.gif Vagy hallod a hangját és olvadozol az első sorban. rohog.gif biggrin.gif
2010. december 11. 14:00 #1609
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 13:39)
Azt hiszem ez egy olyan dolog, amit 2001-ben senki sem rögzített.  biggrin.gif Szerintem 2001-ben sem néztek az emberek vallási műsorokat a BBC-n  biggrin.gif 
David apja lelkész, és gyakran elvitte magával a templomba, de soha nem tartott misét vagy bármi mást. Ez kivétel volt.  biggrin.gif 
Most először örülök annak, hogy nem voltam ott egy forgatási helyszínen, akkor amikor ez megtörtént.  rohog.gif 
Isten házában gáz arra gondolni, hogy milyen helyes a csóka, aki a beszédet mondja. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png Vagy eszedbe jut egy film, amiben játszott és NEM LENNE SZABAD arra gondolnod.  biggrin.gif Vagy hallod a hangját és olvadozol az első sorban.  rohog.gif  biggrin.gif

Na igen, az ilyesmi abszolút veszélyes és Isten házában nem is illendő. rolleyes.gif DE JÓ!! w00t.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 11. 14:24 #1610
- törölt felhasználó -    
Grace! Tudom hogy nem illendő! És nem is tenném, én vallásosnak mondom magam blush.gif

Napi haj biggrin.gif

Csak azért, mert ma szombat van, egy plusz kép az Utopia-ból. Jeez, geek Doctor a geek fanoknak és geeknek biggrin.gif wub3.gif

Hair, brainy specs, sidies, eyebrow ..
És persze Jack Harkness.

yummy yummy rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 11. 15:44 #1611
- törölt felhasználó -    

Hey Grace, yes, you, over there
http://www.tennant-photos.com/albums/doctorwho/season4/4x07caps/normal_img003648.jpg

And you, lot, over there. What are you laughing at? Come on, Sally, Bessie,
Sixy and kateblock, what are you laughing at?
http://tennant-photos.com/albums/doctorwho/season4/4x07caps/normal_img003669.jpg

Wha? What? What?
http://tennant-photos.com/albums/doctorwho/season4/4x07caps/normal_img003981.jpg

http://tennant-photos.com/albums/doctorwho/thenextdoctor/screencaps/normal_thenextdoctor0694.jpg

Arghh! Humans!
http://img693.imageshack.us/img693/6606/omgi.gif

Elnézést kérek mindenkitől, ígérem több kép nem lesz a topikban smileeee.gif de ezt muszáj volt biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Sixy, Grace Benning
2010. december 12. 20:29 #1612
- törölt felhasználó -    

"I always hide. I travel under the cover of darkness at all times." _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 12. 20:33 #1613
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Látom nagy kedvencetek ez a pasas. biggrin.gif Én csak pár rész láttam a Ki vagy, doki?-ból, de valamiért nem nyerte el a tetszésemet. unsure.gif
2010. december 12. 21:33 #1614
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2010.12.12. 20:33)
Látom nagy kedvencetek ez a pasas.  biggrin.gif  Én csak pár rész láttam a Ki vagy, doki?-ból, de valamiért nem nyerte el a tetszésemet.  unsure.gif

A DW alapból sok embernek nem jön be, az angol sci-fit le kell nyelni, sokan nem bírják ezt a műfajt. Tényleg jót alakít benne, de én azt mondom, nem ebben a legjobb.
Részemről okés, nagy rajongója vagyok mert egy nagyszerű ember, tehetséges, de ezzel csak kevesen vagyunk így, ha nem nyerte el a tetszésedet, akkor nem, nem szeretheti mindenki ugyanazt, ez van. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Londonna
2010. december 13. 08:10 #1615
- törölt felhasználó -    
Hétvégén Fright Night vetítés volt Santa Monicában, David kivételével minden színész részt vett az eseményen. Film megnézve, most már csak el kell dönteni, hogy ki vagy kik veszik meg a jogot a sugárzásra, terjesztésre.

Én is ettől tartottam, hogy a remake nem lesz jó. Nem láttam az eredetit, de tudnivaló volt, hogy sokan ellenzik a remake-ket, érthető okkal. Aki látta az eredetit, az a remaken van felháborodva, mondván nem jó, aki nem látta az eredetit, annak az a baja hogy végig unatkozott rajta.

Not good mellow.gif rolleyes.gif
2010. december 13. 08:18 #1616
Londonna
Londonna
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 132070
Új profil? w00t.gif Nem süni... cray.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. december 13. 08:19 #1617
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Londonna @ 2010.12.13. 08:18)
Új profil?  w00t.gif Nem süni... cray.gif

Sorry, ez én voltam. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. december 13. 08:23 #1618
- törölt felhasználó -    
Jól van, akkor süni 1 mindenkinek aka napi haj biggrin.gif

Ez pedig a tegnapi, ami elmaradt. Volt már kint, de szerintem nagyon vicces biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. december 13. 08:34 #1619
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 08:23)
Jól van, akkor süni 1 mindenkinek aka napi haj  biggrin.gif 
Ez pedig a tegnapi, ami elmaradt. Volt már kint, de szerintem nagyon vicces  biggrin.gif

meghajolo.gif

A hétvégén megnéztem a párommal is a NCC-t. rohog.gif Nagyon tetszett neki. És amikor megjelent DT, én voltam a legjobban elámulva, mikor ennyit mondott: "Na mi van, a David Tennant-öt beöltöztették a Te ...-nak? (színészhaver biggrin.gif )" Akkor nem én vagyok a hülye és tényleg olyan. thumbsup.gif Mondta is a párom, hogy detto úgy néz ki csak vékony és magas kiadásban. _nevet.gif

Tegnap meg Blinket néztem. thumbsup.gif

Láttátok amúgy? A BBC Entertainmenten Karácsonykor lesz Runaway bride !!! thumbsup.gif Végre!!! hullam.gif
2010. december 13. 08:36 #1620
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Bocsánat, a hétvégén kicsit elmaradtam, de most már teljes erőbedobással visszatértem! A szombati képeiden nagyon nagyot nevettem, Kate! Azt hiszem egyikünk sem ellenzi, ha képeket raksz fel ide. _nevet.gif _nevet.gif Tisztára megszólítva éreztem magam! biggrin.gif
A napi hajakat imádom, csak szokásosan. thumbsup.gif blush.gif
Kérdés: Mikorra derül ki, hogy kell-e a Fright Night, avagy sem?
100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok