Idézet (Bessie @ 2010.12.10. 22:04)
Még olvasni is rossz, hogy hogyan bánnak Daviddel!!
Abban viszont egyetértünk, hogy kinőtte Angliát. Túl jó oda. Nem is igazán tudom, hogy mit kéne tennie.
Amikor azt mondtam, hogy kinőtte Angliát, arra gondoltam, hogy már elég sok mindenben vett részt és elég szép sikereket ért el. Angliában. Van még bőven mit csinálni, ott is nyakra főre készülnek sorozatok és filmek, de David sem állhat le élete végéig BBC filmeknél és sorozatoknál. Már elérte, hogy Anglia legnevesebb színészei közé kerüljön, de sokszor még ez sem elég ahhoz, hogy bekerüljön valahová. Én nem is tudtam, hogy castingolták a Spooks-ba például, és ha kiválasztották volna, 2 éves szerződést írtak volna le vele.
Davidre nagyon sokan haragszanak amiért 'átállt' a hollywoodi oldalra és van, hogy azért nem kap szerepeket, mert a döntés előtt álló emberek szerint David túl népszerű és nem akarják hogy mindenki csak miatta nézzen egy filmet.
Ezért mondtam, hogy talán nem lenne baj egy kis kikacsingatás másfelé is, dobna a népszerűségén és a bankszámláján is, nyugodt szívvel térhetne haza és csinálhatna kisebb projekteket. Jason Isaacs is így csinálja. De nem egy vámpíros filmbe kellett volna beletenni, mert az amúgy is menő manapság, majd csak azért lesz kedvenc odakint, mert vámpíros filmben játszott.
A gond tehát az, hogy Angliában haragszanak rá, Hollywood pedig nem akarja befogadni őt (most még) pl mert nem elég 'szép' egy szerephez. Két pad között földre esett
Nem értem én ezt az embert, ha ilyen negatív véleménnyel van mindenről és szerinte annyi színész van Hollywoodban mint a csótányok és -ahogyan ő is mondta- nem hívják vissza, vagy csak alantas szerepeket adnak neki, mert úgy néz ki, ahogy, akkor minek erőlködik ennyire?
Volnának ott projektek, amik közül választhatna, talán majd most előkotorja azokat a felkéréseket amiket eddig nem igazán akart elvállalni. Vannak még azért emberek, akik szívesen látnák őt a filmjeikben, szerintem túlreagálja a helyzetet, különben is, ő választotta ezt.
Engem már semmi nem érdekel annyira, mint megtudni, hogy ki irányítja Davidet vagy miért teszi. Amikor megkérdezik, hogy miért akarsz kimenni oda, mindig kitérő választ ad és lezárja annyival, hogy elzavarták kintre, ajánlottak neki projektet, ő nem akarta elfogadni, kínáltak neki több pénzt, akkor sem akarta, akkor jött a kiabálós rész, és valamiért mégis aláírta a papírt.
Engem érdekel a behind the scenes, de most már nagyon

3 felhasználónak tetszik:
Vagy eszedbe jut egy film, amiben játszott és NEM LENNE SZABAD arra gondolnod.