David Tennant
2010. december 10. 09:58
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Starityn is fent vannak a hivatalos képek, meg 1-2 manip.
2010. december 10. 09:59
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 09:45)
Ha garantálod, hogy nem halok bele, akkor igen. 
Nem tudom garantálni. A képek a végleges verziók egyékbként már nem fognak rajta változtatni
Sajnálom is szegény Davidet, hogy olyan mondvacsinált fanjai vannak, akik csak azért mennek el a moziba és nézik meg a filmet, mert Peter úgy néz ki ahogy, és mert sokat enged láttatni belőle a film a vásznon, 3D-ben. Így érthető volt mire akartam célozni?
2010. december 10. 10:04
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:59)
Nem tudom garantálni. A képek a végleges verziók egyékbként már nem fognak rajta változtatni
Már egyszer változtattak a promókon (David promóin) egy bizonyos dolog miatt
Nem láttam az első verziókat de a kettes verziósokra sem mondok inkább semmit
Sajnálom is szegény Davidet, hogy olyan mondvacsinált fanjai vannak, akik csak azért mennek el a moziba és nézik meg a filmet, mert Peter úgy néz ki ahogy, és mert sokat enged láttatni belőle a film a vásznon, 3D-ben. Így érthető volt mire akartam célozni?
Hmm...azt hiszem értem.
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:59)
Starityn is fent vannak a hivatalos képek, meg 1-2 manip. biggrin.gif
Köszi Sally! Rákerestem a plakátra. Hát...most viszont Kate-tel értek egyet. Ez a stílus nekem nem bejön.
2010. december 10. 10:36
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 10:04)
Hmm...azt hiszem értem.
Köszi Sally! Rákerestem a plakátra. Hát...most viszont Kate-tel értek egyet. Ez a stílus nekem nem bejön.
Annyira nem Davides.. 
A rövid hajú emo nekem sem tetszik, a hosszúhajaskörszakállas viszont bejövős.
Amúgy meg persze, hogy nem David. Őszintén szólva attól a plakáttól teljesen függetlenül bejövős a pasi, hogy ki szerepel rajta. (leszámítva a körömlakkot
2010. december 10. 11:05
Nekem erről az a véleményem, hogy hiába tud átalakulni állandóan, a nagyérdemű nem fogja értékelni. Nekem már most mindenem ki van azzal, hogy sorra írják a hülye ff-jeiket. Nőljenek már fel.
Igen, Davidet nem hiába hívják 10inch-nek. Peter bőrnaciban lesz, igen. És? Talán nem feltétlenül arra kellene koncentrálni a film alatt sem pedig a plakáton áradozni, hogy 10inch mennyire látható a szűk gatyában.
Hülye libák, nőljenek már fel. A film nem erről szól. Ha vannak is hülye kis piszkos gondolataik, tartsák meg maguknak, fogják be és nyugodtan nézzék végig azt a nyomorult filmet. Hollywoodban fontos az első benyomás, és Isten mentsen attól, hogy David is úgy járjon, mint Csillagtök, hogy nem a színészi munkájára figyelnek, hanem ... másra.
Engem nem az zavar, hogy mikre gondolnak, engem az zavar, hogy ott van nekik egy tehetséges színész, lealacsonyodik egy amcsi filmben egy olyan szerepre, amit Russel Brandnek felajánlottak, Davidet meg castingolni kellett és nem értékelik.
David valamire való értelmes filmet is forgathatott volna helyette és nem kellett volna elviselnie, hogy végig egyedül ebédelt, mert senki nem ment oda hozzá, senki nem szólt hozzá, mindenki Collin kívánságait leste, és nem kellett volna eltűrnie hogy a kedves színésztársak felöntöttek a garatra és azért állt meg a forgatás, mert egy szót sem tudtak mondani, annyira részegek voltak.
Nem becsülik meg. David áthajolt a hollywoodi oldalra, akkor legalább becsüljék már meg ha ez a szerencsétlen azt akarja.
There. I said it.
Igen, Davidet nem hiába hívják 10inch-nek. Peter bőrnaciban lesz, igen. És? Talán nem feltétlenül arra kellene koncentrálni a film alatt sem pedig a plakáton áradozni, hogy 10inch mennyire látható a szűk gatyában.
Hülye libák, nőljenek már fel. A film nem erről szól. Ha vannak is hülye kis piszkos gondolataik, tartsák meg maguknak, fogják be és nyugodtan nézzék végig azt a nyomorult filmet. Hollywoodban fontos az első benyomás, és Isten mentsen attól, hogy David is úgy járjon, mint Csillagtök, hogy nem a színészi munkájára figyelnek, hanem ... másra.
Engem nem az zavar, hogy mikre gondolnak, engem az zavar, hogy ott van nekik egy tehetséges színész, lealacsonyodik egy amcsi filmben egy olyan szerepre, amit Russel Brandnek felajánlottak, Davidet meg castingolni kellett és nem értékelik.
Nem becsülik meg. David áthajolt a hollywoodi oldalra, akkor legalább becsüljék már meg ha ez a szerencsétlen azt akarja.
There. I said it.
2010. december 10. 11:15
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 11:05)
Nekem erről az a véleményem, hogy hiába tud átalakulni állandóan, a nagyérdemű nem fogja értékelni. Nekem már most mindenem ki van azzal, hogy sorra írják a hülye ff-jeiket. Nőljenek már fel.
David valamire való értelmes filmet is forgathatott volna helyette és nem kellett volna elviselnie, hogy végig egyedül ebédelt, mert senki nem ment oda hozzá, senki nem szólt hozzá, mindenki Collin kívánságait leste, és nem kellett volna eltűrnie hogy a kedves színésztársak felöntöttek a garatra és azért állt meg a forgatás, mert egy szót sem tudtak mondani, annyira részegek voltak.
There. I said it.
There. I said it.
A véleményeddel egyetértek. Én nézői és "érett fan" módjára próbáltam a véleményemet megalkotni. Nekem eszembe sem jut deréktól lefelé nézni, nekem a fejezete tetszik a plakáton.
A sok kis buta csitri pedig... No comment.
Hollywood is elmehet oda ahová ilyenkor szokás. De ezt David akarta, az ő döntése volt. Holott tényleg találhatott volna magának valami sokkal testhezállóbb szerepet...
Ami a részegeket illeti. Fujj. És teljesen bele tudom képzelni magam a helyébe. Általában én is bele szoktam csöppenni - akaratomon kívül - ilyen társaságba. Bár szerencsére egyre ritkább. De gimiben például... Mindenki piált meg elvoltak egymással, engem meg le se... Nem is éreztem jól magam. Kerestem annak az 1-2 embernek a társaságát, akivel jól kijöttem - ők voltak általában a tanáraim. Én a suliban általában velük lógtam, az osztálytársakkal meg nem foglalkoztam. Aki hmm az hmm...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 10. 11:20
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Egyetértek veled, Kate. Azt hiszem a probléma alapból ott kezdődik, hogy a sok csitri. meg úgy általában az elszállt hollywood nem tudja értékelni a tehetséget. Főleg azt nem, ha egy brit tehetséges. A sok csitrinek meg persze, hogy a 10 inches számít, semmi több. Ezek nem is rajongók, ráadásul a legtöbbje még nem is elég idős ahhoz, hogy ilyen gondolat egyáltalán megforduljon a fejében. Nem egészséges dolog ez, és ráadásul az egésznek olyan szaga van, mintha DT-t tárgyként kezelnék. Eladható, használható, lehet belőle pénzt csinálni, meg lehet bámulni a szűk bőrnaciját és ennyi. Én meg az ilyesmit nem igazán kultiválom. Félreértés ne essék, nem vagyok álszent, semmi rossz nincs abban, ha egy nő megbámulja azt a bizonyos bőrnacit, de azt isten szerelmére, ne ez legyen már a lényegek lényege!!!
2010. december 10. 12:07
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 12:01)
Jól van, nyugodjunk le. Engem Brendan baby mindig megvígasztal, és feldob.
There
WARNING! Brendan smexyness is HQ
WARNING! Brendan smexyness is HQ

Ne aggódj, nagyon le vagyok nyugodva! Főleg ezután a kép után.
2010. december 10. 12:08
|
|
|
2010. december 10. 12:17
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 12:12)
Honnan tudtad?
2010. december 10. 12:54
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.10. 12:17)
Honnan tudtad?
DT fanok kevesen vagyunk, mint egy kis család ezért könnyebb így. Már tudom, hogy neked mi jön be. Minden idejáró embernek tudnék egy neki tetsző képet beszúrni
És arról sem feledkezzünk meg, hogy gyakran gondolsz arra, amire én. Brendan nálad is bejövős, beszélgettünk a szeméről stb.
Egész érdekes infókat olvasok a Hobbit szereplőiről. Úgy tűnik hogy David törpe sem lesz benne. Nekem bűzlik egy kicsit a dolog, de elképzelhető hogy David visszatartatja az infót. Azt olvastam tegnap, hogy Legolas apja lesz
A forrásom szerint vagy vissza van tartva az infó vagy még mindig nem döntötték el, hogy kit választanak, bár Davidnek nagy esélye van az állítólagos másik esélyessel szemben, mert -SZERINTE- David jobban hasonlít Orlando Bloomra.
2010. december 10. 16:36
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 12:54)
DT fanok kevesen vagyunk, mint egy kis család ezért könnyebb így. Már tudom, hogy neked mi jön be. Minden idejáró embernek tudnék egy neki tetsző képet beszúrni
És arról sem feledkezzünk meg, hogy gyakran gondolsz arra, amire én. Brendan nálad is bejövős, beszélgettünk a szeméről stb.
Egész érdekes infókat olvasok a Hobbit szereplőiről. Úgy tűnik hogy David törpe sem lesz benne. Nekem bűzlik egy kicsit a dolog, de elképzelhető hogy David visszatartatja az infót. Azt olvastam tegnap, hogy Legolas apja lesz
A forrásom szerint vagy vissza van tartva az infó vagy még mindig nem döntötték el, hogy kit választanak, bár Davidnek nagy esélye van az állítólagos másik esélyessel szemben, mert -SZERINTE- David jobban hasonlít Orlando Bloomra.
Pletyka szinten már hallottam róla, hogy szerepelni fog a Hobbitban. Remélem, hogy ez így lesz, mert ez egy olyan film, amit ezer százalék, hogy meg fogok nézni. Nagy GyU és Tolkien fanatikusként ki se hagyhatnám és az csak a hab lenne a tortán, ha közben egy olyan színész játékát is figyelhetném, akit mostanság kezdek nagyra tartani. Nem tudjátok, az már biztos, hogy játszani fog a filmben? (Egyébként sztem nem nagyon hasonlít Orlandóra, legfeljebb a szép barna szemük, csak az a gáz, hogy Orlando a GyU-ban kék színű kontaktlencsét viselt.
Bessie
2010. december 10. 16:58
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 16:36)
Pletyka szinten már hallottam róla, hogy szerepelni fog a Hobbitban. Remélem, hogy ez így lesz, mert ez egy olyan film, amit ezer százalék, hogy meg fogok nézni. Nagy GyU és Tolkien fanatikusként ki se hagyhatnám és az csak a hab lenne a tortán, ha közben egy olyan színész játékát is figyelhetném, akit mostanság kezdek nagyra tartani. Nem tudjátok, az már biztos, hogy játszani fog a filmben? (Egyébként sztem nem nagyon hasonlít Orlandóra, legfeljebb a szép barna szemük, csak az a gáz, hogy Orlando a GyU-ban kék színű kontaktlencsét viselt.
)
Ezt nem tudjuk. Uraság nem szívesen beszél a közelgő filmprojektekről és mindig visszatartja az infót, amíg lehetséges, hogy ne keltsen feltűnést és a lesifotósok ne kezdják el mindenfelé fényképezgetni hogy merre megy kivel találkozik projekt ügyben. Ez is gyanús, a nagy amerikai projekteknél több hónappal előbb kihirdetik hogy ki ki lesz benne, jó nagy port kavarnak mindenfelé, műbalhék meg minden. Most csak annyit tudunk, hogy a színészgárda majdnem teljes, és David még mindig nincs megerősítve. Valaki megkörnyékezte David fodrászát, infóért, de abból sem tudunk kiindulni, mert David egy lépéssel előttünk jár, és megígértette vele, hogy senkinek semmit nem mond (fodrász).
Pedig megmagyarázná, hogy miért lett ilyen rövid a haja, arra talán könnyebb parókát tenni de erre sem mondott semmit a fodrásza. Több Davidnél kevésbé népszerűbb és kevésbé ismertebb színész is van benne, éppenséggel szinte az egész cast brit, Daviden kívül 2 másik skót van benne, az egyikkel együtt szerepelt 1994-ben, a másik a 7-ik Doktor alakítója.
Itt a bibi kérem szépen, nem-e hamis az infó, és az amerikaiak nem összekeverik a 7-ik és 10-ik Dokit?
Olyan hírek terjengtek tavaly, hogy azért esett ki Simon Pegg egyik filmjéből, mert Andy Serkies kiesett a Hobbitból, cserélnek. Utána azt terjesztették, hogy ő lesz a Hobbit, kiderült, hogy nem, ezt David is megerősítette tavaly.
Én nem fogok örülni ha a Hobbitban lesz mert az egy éves forgatást takar Ausztráliában, vagyis addig nem hiszem, hogy csinálhat mást. 2010 így kezdődött, az amerikai pilotja miatt sorra kilökdösték a filmekből és nem engedték hogy bármit is csináljon, ott kellett ülnie a telefon mellett, borzasztóan érezte magát, feleslegesnek, amiért nem tudott mit csinálni. Ha bekerül ide, elbukta az Emma Thompson féle My Fair Lady-t
Viszont!!! Amerikai ügynöke is van, azt pedig azért fizeti, hogy szerezzen neki valami munkát, valaki irányítja Davidet, ő beszélte bele Davidet az amerikai pilotba is, miközben nem is akarta megcsinálni. Valami amerikai projektet fel kell neki mutatni attól félek
2010. december 10. 17:51
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 16:58)
Ezt nem tudjuk. Uraság nem szívesen beszél a közelgő filmprojektekről és mindig visszatartja az infót, amíg lehetséges, hogy ne keltsen feltűnést és a lesifotósok ne kezdják el mindenfelé fényképezgetni hogy merre megy kivel találkozik projekt ügyben. Ez is gyanús, a nagy amerikai projekteknél több hónappal előbb kihirdetik hogy ki ki lesz benne, jó nagy port kavarnak mindenfelé, műbalhék meg minden. Most csak annyit tudunk, hogy a színészgárda majdnem teljes, és David még mindig nincs megerősítve. Valaki megkörnyékezte David fodrászát, infóért, de abból sem tudunk kiindulni, mert David egy lépéssel előttünk jár, és megígértette vele, hogy senkinek semmit nem mond (fodrász).
Pedig megmagyarázná, hogy miért lett ilyen rövid a haja, arra talán könnyebb parókát tenni de erre sem mondott semmit a fodrásza. Több Davidnél kevésbé népszerűbb és kevésbé ismertebb színész is van benne, éppenséggel szinte az egész cast brit, Daviden kívül 2 másik skót van benne, az egyikkel együtt szerepelt 1994-ben, a másik a 7-ik Doktor alakítója.
Itt a bibi kérem szépen, nem-e hamis az infó, és az amerikaiak nem összekeverik a 7-ik és 10-ik Dokit?
Olyan hírek terjengtek tavaly, hogy azért esett ki Simon Pegg egyik filmjéből, mert Andy Serkies kiesett a Hobbitból, cserélnek. Utána azt terjesztették, hogy ő lesz a Hobbit, kiderült, hogy nem, ezt David is megerősítette tavaly.
Én nem fogok örülni ha a Hobbitban lesz mert az egy éves forgatást takar Ausztráliában, vagyis addig nem hiszem, hogy csinálhat mást. 2010 így kezdődött, az amerikai pilotja miatt sorra kilökdösték a filmekből és nem engedték hogy bármit is csináljon, ott kellett ülnie a telefon mellett, borzasztóan érezte magát, feleslegesnek, amiért nem tudott mit csinálni. Ha bekerül ide, elbukta az Emma Thompson féle My Fair Lady-t
Viszont!!! Amerikai ügynöke is van, azt pedig azért fizeti, hogy szerezzen neki valami munkát, valaki irányítja Davidet, ő beszélte bele Davidet az amerikai pilotba is, miközben nem is akarta megcsinálni. Valami amerikai projektet fel kell neki mutatni attól félek
Én sem akarok Hobbitot. Elég bőven a vámpíros szörnyűség, ami már annyira biztos, hogy kész is van.
Amúgy lehetséges, hogy Amerikában keverik a Dokikat, bár akkor David honnan lenne ilyen jól informált..? Nem tudom. Lényeg a lényeg, ha egy mód van rá, ne jöjjön össze neki a Hobbit (gonosz vagyok), mert akkor marad a szép és jó Nagy-Britanniában, szép és jó filmekben.
OFF: Kate, az mitől lehet, hogy a laptopom ha töltőről megy, akkor folyton leáll, vagyis hogy készenlétre kapcsol??! Az akksi teljesen fel van töltve... Kihúztam a töltőt, most megy...
2010. december 10. 18:27
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.10. 17:51)
Én sem akarok Hobbitot. Elég bőven a vámpíros szörnyűség, ami már annyira biztos, hogy kész is van.
Amúgy lehetséges, hogy Amerikában keverik a Dokikat, bár akkor David honnan lenne ilyen jól informált..? Nem tudom. Lényeg a lényeg, ha egy mód van rá, ne jöjjön össze neki a Hobbit (gonosz vagyok), mert akkor marad a szép és jó Nagy-Britanniában, szép és jó filmekben.
Plusz marad némi esélyem összefutni vele jövőre. Ha kihúz Ajusztrálijába, akkor semmi remény...
OFF: Kate, az mitől lehet, hogy a laptopom ha töltőről megy, akkor folyton leáll, vagyis hogy készenlétre kapcsol??! Az akksi teljesen fel van töltve... Kihúztam a töltőt, most megy...
Valami érintkezési gixer, vagy mit mondasz? 
OFF A készenléti állapotot a BIOS-ban lehet módosítani, de ha nem tudod, hogy az mi és hol van, akkor inkább ne nyúlj hozzá. Magát a funkciót ki is lehet kapcsolni de néha van, hogy magától is 'elromlik' ez a funkció. Ez a rosszabbik eset, de hoztak már hozzám olyan laptopot is, ami annyira vírusos és fertőzött volt, hogy állandóan újraindult, pont, mikor töltőn volt, azért, mert a gépre került vírus beépült szinte mindenhová. Mikor megkapta a vírust, töltőn volt a laptop. Egyszerű kábel probléma is lehet, ha a kábel meg van törve vagy nem jó a csatlakozója, az gáz, első-második tünet az örökös laptop újraindulás. Engem a múltkor majdnem megrázott ??? egy laptop, pont a megtört vezeték miatt. Több mindentől is lehet, javaslom, hogy szólj egy ismerősnek, aki ért hozzá, ha nincs, vidd be egy gépes boltba, ott megcsinálják neked. ha azt mondják vegyél kabelt, ne a legolcsóbb 'tyúkbelet'
Nem hinném, hogy a gonosz a legjobb kifejezés erre. Bár nincs igazság ezen a földön, több szempontból is nézhetjük a dolgot, ezért is bannoltak a DT fórumról, mert mertem másképpen, nekik nem tetsző módon gondolkodni. Nem tudom, hogy egy rendes fangirl milyen reakciója lenne helyes ilyen szempontból, mert az angolok nem igazán akarják, hogy menjen, az amerikaiak pedig alig várják hogy lecsaphassanak rá. Egy napig veszekedtünk ezen, ki is lett tiltva a banda fele
Barátunk Graham Norton interjújában őszintén beszélt erről, nekem megvan az interjú erre utaló szövege, ami alapján azt mondhatjuk, hogy NEM AKART MENNI de KIABÁLTAK VELE MEG MINDEN és csak megtette. Annak ellnére, hogy nem akarta.
Nem, nem akarom hogy megint valaki irányítsa. Nekem mindegy mit és hol forgat, felőlem Luxemburgiában is forgathat, de ne bánjanak vele úgy mint egy senkiházival mert nem érdemli meg.
Szeressük az angol projekteket de David már tényleg eléggé kinőtte Angliát, talán nem lenne baj egy kis kikacsingatás más országokba (kevés), de nem így. There. I said it again.
És találkozzon Sallyvel, persze. Fingers crossed
Sally Sparrow
2010. december 10. 22:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Még olvasni is rossz, hogy hogyan bánnak Daviddel!!
Abban viszont egyetértünk, hogy kinőtte Angliát. Túl jó oda. Nem is igazán tudom, hogy mit kéne tennie.
2010. december 11. 08:13
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 18:27)
Szeressük az angol projekteket de David már tényleg eléggé kinőtte Angliát, talán nem lenne baj egy kis kikacsingatás más országokba (kevés), de nem így. There. I said it again.
Köszönöm. Amúgy tudom mi a BIOS, hogyne tudnám, sejj. Csak én nem értek hozzá annyira. Sosem érdekelt az informatikának ez a része, hanyagoltam is rendesen.
Amúgy érdekes, mert ha a gép nincs bekapcsolva és töltőre van dugva, semmi probléma, tölti a gépet. Csak valamiért nem szívleli, ha bekapcsolt állapotban is rá van dugva.
Szerintem az egész ott gázos, hogy csak Amerikában van lé. Meg hogy az embörök az amcsi filmekre vevők, az európai darabokra meg alig vagy egyáltalán nem. Az emberek ízlésén kellene változtatni és akkor a tehetséges színészeknek nem kéne az amerikaiakhoz csapódni, hanem mindenki "maradhatna a fenekén", vagy valami ilyesmi. Ez persze utópia, de ez volna a legjobb. David Britanniát lehet, hogy kinőtte, de annál sokkal többet ér, hogy amerikai sz*rokhoz alacsonyodjon le. És az sem nyugtat meg, ha "csak" amerikai koprodukció. Mert általában amibe ők belenyúlnak, azt jó eséllyel el is b*szkurintják - lásd DW. (bocsánat a kifejezésért) Nem azt mondom, hogy nincsenek jó amerikai filmek, mert akadnak azok is, csak éppen a jó amerikai film Amerikában kb. olyan, mint a jó európai film az egész világon. Alig ismert. Szóval ezen az áron...
kateblock
2010. december 11. 08:27
|
|
|
Húha, elég érdekes témát boncolgattok és úgy látom Kate elég határozott. Csak mint mindig, Darling!
Az a helyzet, hogy igazából érdemben nem tudok nyilatkozni ez ügyben, mert igencsak új követője vagyok Davidnek, nem ismerem úgy még sem őt, sem a munkásságát, mint ti. Viszont azt a saját kedvenc színészemről tudom, hogy én speciel sokkal jobban szeretem a brit, vagy független filmjeit, mint az amerikai projektjeit. Szerintem Daviddel is valahogy így lennék, mert a brit vagy független filmek legalább mondanak is valamit, nem úgy mint a legtöbb hollywoodi "alkotás" (tisztelet a kivételnek!) Én magam várom a Hobbitot, aztán majd meglátom, hogy csalódás lesz-e vagy sem. A GyU-t nagyon szerettem és szeretem is a mai napig, de nem vagyok benne biztos, hogy a Hobbitot is ugyanolyan tisztelettel és alázattal készítik el, mint a GyU-t.
Egyébként ez meg olyan fura nekem. David nem akarja, mégis meg kell tennie bizonyos dolgokat, el kell vállalnia bizonyos szerepeket. Nem tudom, lehet, hogy naiv vagyok, vagy valóban még keveset tudok róla, de azt gondolom, letett már annyit az asztalra, hogy ne így bánjanak vele. Se otthon, se Hollywoodban.
Egyébként ez meg olyan fura nekem. David nem akarja, mégis meg kell tennie bizonyos dolgokat, el kell vállalnia bizonyos szerepeket. Nem tudom, lehet, hogy naiv vagyok, vagy valóban még keveset tudok róla, de azt gondolom, letett már annyit az asztalra, hogy ne így bánjanak vele. Se otthon, se Hollywoodban.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.