Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 08:12)
Valaki összegyűjtötte a legjobb pillanatokat, azt is látnod kell.
A videó első fele a kukorékolós rész, a másik felét nézd.
Ez az ember úgy felugrott arra az asztalra hogy csak lestem
Hiperaktív 39 éves ember. És ki nyert a szkanderban? Nem David az biztos, bár látható bizonyíték van arra, hogy evilbish megmarkolta az asztal szélét, ami állítólag érvénytelen a szkanderban. Tényleg így van?
Dec 8, ajándék egy audió interjú, de nem is maga az interjú a lényeg, hanem annak az eleje. David betelefonált 2008-ban az Edith Bowman showba a BBC radio 1-on és úgy mutatkozott be, mint Edith 'christmas fairy'-je.
Azt mondogatják ez amolyan orosz akcentus akart lenni, kb az első 3 perc az a rész amiről beszélek. Christmas fairy csak a tusolóban énekel, és 2008 karácsonyakor 'jó tévét' nézett,
mindenhkinek ajánlhgatta a bí bí szí vant, eshte hat körhül khezdődő Dochtor Whut.
(Nem véletlen írtam így
)
Skinny Scottish streak of nothing Xmas fairy
A videó első fele a kukorékolós rész, a másik felét nézd.
Ez az ember úgy felugrott arra az asztalra hogy csak lestem
Dec 8, ajándék egy audió interjú, de nem is maga az interjú a lényeg, hanem annak az eleje. David betelefonált 2008-ban az Edith Bowman showba a BBC radio 1-on és úgy mutatkozott be, mint Edith 'christmas fairy'-je.
mindenhkinek ajánlhgatta a bí bí szí vant, eshte hat körhül khezdődő Dochtor Whut.
(Nem véletlen írtam így
Skinny Scottish streak of nothing Xmas fairy
Mindenképpen megnézem, meghallgatom őket otthon, amint géphez jutok! Ebédszüncsiben meg végre tervezem, hogy megnézem azt a kisfilmet, tegnap nem volt rá időm, mindig volt valami.
No, válogattam kicsit a képek között, de nekem ez tetszik.
Új oldal!

2 felhasználónak tetszik: