Starity

David Tennant

100 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 05. 13:55 #1461
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Megnéztem a Goodnight Sweetheartot! biggrin.gif Nagyon édes volt. Vicces, kedves, bájos. Tényleg nagyon bejött. Nem tudom miért, imádom a kisfilmeket, már ha jól vannak megcsinálva és ez tök jó volt! beer.gif
2010. december 05. 14:12 #1462
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 13:55)
Megnéztem a Goodnight Sweetheartot!  biggrin.gif Nagyon édes volt. Vicces, kedves, bájos. Tényleg nagyon bejött. Nem tudom miért, imádom a kisfilmeket, már ha jól vannak megcsinálva és ez tök jó volt!  beer.gif

Örülök. DT-nek több kisfilmje is van, örülök ha ez tetszik biggrin.gif
A napi haj előző oldalon van, ha érdekel rolleyes.gif rohog.gif

Van a youtube-on egy kiszivárgott Fright Night trailer, nem hivatalos és David sincs benne .. blink.gif rolleyes.gif
2010. december 05. 14:20 #1463
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 13:45)
A HP7-ben volt egy hot csóka, nem tudom mi volt a neve, nem rémlik, hogy mondták volna magyarul. Snatcher volt, nem halálfaló. Igazi badboy.  biggrin.gif 
Szánalom, vagy nem, de elkönyveltem magamban, hogy jól néz ki, és miután lement a film, arra gondoltam, hogy ebben a szerepben kellene Davidnek lennie. Gondolom neki több jelenete lesz, és látom is magam előtt ilyen kinézettel. Félreértés ne essék, nem minden helyes pasi helyébe képzelem Davidet, csak úgy gondoltam, hogy David játszhatta volna Barty helyett Scabior-tbiggrin.gif  _nevet.gif 
Napi hajért klikk a mai napi ajéndék pedig egy random fact lesz.  biggrin.gif 
Tegnap este családi összejövetel volt a pasim rokonainál, és volt ott néhány gyerek, akik az ünnepelt barátjai voltak, és egy az egyben Justin Bieber fanok.  blink.gif A kis csajok legalább ezerszer végighallgatták a zenéit. Egy idő után már mindenkit zavart a zene, ezért valakit odaküldtek a géphez, hogy csináljon valamit a dolog érdekében  rolleyes.gif  biggrin.gif 
Az a valaki odament, 'véletlenül' letiltotta a youtube oldalt és beállított egy JB szűrőt, aminek a segítségével hiába akartak googlen rákeresni a videókra, nem jött be az oldal  biggrin.gif Nem tudom ki volt ez az okos ember  rolleyes.gif de megmentetett a hazát  rohog.gif Ezért telefonon hallgatták a zenéjüket, mi pedig bent ragadtunk a nagyszobában, konyha teli volt, nem volt mit tenni, unalmamban kigoogleztam a David Tennant fangirl szavakat és mit látnak szemeim? 
Az Urban dictionary az egyik legjobb netes, szlenges szótár, ami érdekes módon magyarázza meg a fangirl fogalmát. A magyarázatban pedig David is benne van.  rohog.gif 
Ha már fangörlökröl van szó, ezen az oldalon még nem láttam az aranyat érő avatart, ezért:
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/Avatars/tumblr_lagsd2Mizi1qaaqmq.gif
biggrin.gif

Naná, hogy érdekel a napi haj! Ismét priceless.
A random fact feldobta a napomat, vigyorgok mint egy tejbetök. Ráadásul beleolvastam abba a szleng szótárba és most nagyon röhögök. nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 05. 15:18 #1464
- törölt felhasználó -    
Helyzetjelentés. David forgat, megolvadt a hó, minden tiszta latyak, ezért még mindig benti jeleneteket forgatnak. Tegnap este elégedett fanok lepték el a twittert, képek, beszólások minden. biggrin.gif David mindenkivel aranyos, szívesen ad autogrammot stb, egyszóval semmi új, amit nem tudunk biggrin.gif Egy tweetet viszont kiemelnék, amit egy színész publikált saját tweetjén tegnap vagy azelőtt.

'David is such a nice chap. He stands up and everyone listens to him. He'a like a good leader. I know I should have voted for him 4 PM'

Újabb elégedett ügyfél rohog.gif
2010. december 05. 15:53 #1465
- törölt felhasználó -    
Elfelejtettem belinkelni a Fright Night trailert

Nem mintha érdekelnének a vámpírok de szerétnék meggyőződni arról, hogy ti sem láttok benne Davidet blink.gif
2010. december 05. 15:56 #1466
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 15:53)
Elfelejtettem belinkelni a Fright Night trailert

Nem mintha érdekelnének a vámpírok de szerétnék meggyőződni arról, hogy ti sem láttok benne Davidet  blink.gif

Szerk: Nem Davidet foltogatja Colin 1:09-nél? rolleyes.gif
2010. december 05. 16:01 #1467
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 15:56)
Szerk: Nem Davidet foltogatja Colin 1:09-nél?  rolleyes.gif

Szerintem nem. Bár nem vagyok benne biztos, de nekem nem David jutott először az eszembe róla. Mindenesetre a vámpíros mizériákért én se vagyok odáig. blink.gif
2010. december 05. 16:16 #1468
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 15:56)
Szerk: Nem Davidet foltogatja Colin 1:09-nél?  rolleyes.gif

Tutira nem. Adrien Brodyra hasonlít az a csóka, nem a mi Davidünkre... A filmbeli reklámplakát alapján meg aztán tutira nem ő. Davidnek egész szép arca van, meg minden... blush.gif

Amúgy kicsit gáz, hogy kihagyták a trailerből... dry.gif
2010. december 05. 16:52 #1469
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.05. 16:16)
Tutira nem. Adrien Brodyra hasonlít az a csóka, nem a mi Davidünkre... A filmbeli reklámplakát alapján meg aztán tutira nem ő. Davidnek egész szép arca van, meg minden...  blush.gif 
Amúgy kicsit gáz, hogy kihagyták a trailerből...  dry.gif

Ez szerintem nem hivatalos trailer, csak kiszivárgott jelenetekből összetett valami. Hogy őszinte legyek, mikor megjelent a film hivatalos sztorija, mindenkit megemlítettek benne, csak Davidet nem. Az ő karakterének egy fél mondatot szántak és David nevét sem írták le. Lehet, hogy ez a film nem is lesz olyan vészes, mint gondoltam és sajnos még szörnyűbb karaktere lesz, mint én gondoltam. Nekem egyébként még mindig fáj, hogy Russel Brandnek adták volna a szerepet, Davidnek meg castingolni kellett dry.gif De mindegy, ez már így sült el.
Jövő Augusztusban lesz a premier és úgy gondolom David oda is hivatalos lesz. Még mindig nem akarom elhinni, hogy Davidünk először vonul majd végig a vörös szőnyegen, körülötte papparazzik meg minden. Még mindig nem akarom elhinni és hogy őszinte legyek, még mindig nem tetszik. Legalább valaki készítene egy valamire való interjút vele és akkor nem utazik ki oda a semmiért. Most egyébként, egy olyan online petíció van neten, amiben arra kérek a DT fangörlök Craig Fergusont, hogy foagdja Davidet vendégeként jövőre. A kérdésem a következő. Miért? Miért akarják ők eldönteni hogy miben akarják Davidet látni? Érdekes, az ötszáz nemtommennyi aláírás 3/4-e amerikai volt és senki sem tudott annál jobb érvet felhozni, hogy 'szeretném Davidet látni a műsorodban, mert jövőre két filmje is kijön és ő is skót, mint te' dry.gif
Érdekes, David tud a 'meztelen DT képeket követelünk' és a 'Rex is not your lawyer sorozat újra felvételét akarjuk, Rex brit akcentussal ez alkalommal' petíciókról és tudtommal egyik dologban sem lépett mellow.gif
2010. december 05. 17:43 #1470
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Mára is egy kis hó és egy kis Christmas feeling. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2010. december 06. 09:59 #1471
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 16:52)
Most egyébként, egy olyan online petíció van neten, amiben arra kérek a DT fangörlök Craig Fergusont, hogy foagdja Davidet vendégeként jövőre. A kérdésem a következő. Miért? Miért akarják ők eldönteni hogy miben akarják Davidet látni? Érdekes, az ötszáz nemtommennyi aláírás 3/4-e amerikai volt és senki sem tudott annál jobb érvet felhozni, hogy 'szeretném Davidet látni a műsorodban, mert jövőre két filmje is kijön és ő is skót, mint te'  dry.gif 
Érdekes, David tud a 'meztelen DT képeket követelünk' és a 'Rex is not your lawyer sorozat újra felvételét akarjuk, Rex brit akcentussal ez alkalommal' petíciókról és tudtommal egyik dologban sem lépett  mellow.gif

Ez azért durva. blink.gif Az egy dolog, hogy a fangörlök akarnak valamit, és más dolog az, amit David akarna. És mi az, hogy: 'meztelen képeket KÖVETELNEK'?? Ó, anyám. Néha olyan jó kis petícikókat tudnak kitalálni a rajongók, de a legtöbbször sajnos csak baromságok jutnak az eszükbe. Azt gondolom David elég intelligens ahhoz, hogy az ilyesmire ne is reagáljon. Azt hiszem, ez az amcsi-fajta rajongás nem az ő szájízének való. sad.gif Szegény. sad.gif
2010. december 06. 10:06 #1472
- törölt felhasználó -    
December 6. Ajándék, egy videó az Ask Rhod című műsorból. A nagy vita jelenet, mikor kukorékolnak a kakasok, csak reggel vagy amikor akarják? Ilyenkor mindig mondani szoktam valamit, de erre most nincsenek szavak. Az élet nagy kérdései rohog.gif

Szöveg a jelenethez, 1:45-től hogy jobban megértsétek biggrin.gif

David: Again, there’s a misconception that roosters only crow when the sun comes up, cockerels crow whenever they feel like it.
Rhod: Clearly they don’t, they clearly don’t crow whenever they feel like it do they?
David: I’VE GOT THE COMPUTER, I’M RIGHT!
Rhod: They have to crow at dawn, it’s got nothing to do with when they feel like it.
David: Cockerels crow WHENEVER THEY FEEL LIKE IT!
Rhod: That’s not true, cockerels don’t crow at 3 o’ clock in the afternoon.
Greg: Yes they do Rhod.
Rhod: No they don’t.
Lloyd: I’ll refer you back to exhibit A.
David: Cockerels crow whenever they feel like it.
Rhod: No they don’t! They only crow at dawn, it doesn’t matter, they crow at dawn, that’s it!
David: If it says it on the screen, it’s true! Cockerels crow whenever they feel like it, that’s it! Press the button, PRESS THE BUTTON!
Rhod: Do you, David Tennant, believe that cockerels crow when they feel like it?
David: Cockerels crow whenever they feel like it, that’s all I know!
Rhod: Do you believe that?
David: Don’t push me!
David: Don’t push me!
David: I know they feel like crowing and…YES THEY ONLY CROW IN THE MORNING! I give in! It’s all true, whatever you say, I give in! I’m closing the computer, it’s over!
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2010. december 06. 10:51 #1473
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 10:06)
December 6. Ajándék, egy videó az Ask Rhod című műsorból. A nagy vita jelenet, mikor kukorékolnak a kakasok, csak reggel vagy amikor akarják? Ilyenkor mindig mondani szoktam valamit, de erre most nincsenek szavak. Az élet nagy kérdései  rohog.gif 

Már alig várom, hogy a videót is megnézhessem, mert már a szövegen halálra röhögtem magam! Látnom kell az arckifejezéseit! Behalok! _nevet.gif Azért látom, őt is foglalkoztatják az élet fontos kérdései. _nevet.gif
2010. december 06. 10:56 #1474
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Boldog Mikit mindenkinek! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2010. december 06. 10:56 #1475
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 10:51)
Már alig várom, hogy a videót is megnézhessem, mert már a szövegen halálra röhögtem magam! Látnom kell az arckifejezéseit! Behalok!  _nevet.gif Azért látom, őt is foglalkoztatják az élet fontos kérdései.  _nevet.gif

Ez a műsor erről szól. Ilyen értelmes kérdéseket vitatnak meg rohog.gif
2010. december 06. 11:06 #1476
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ez meg a ráadás. Figyelem nem kell semmi rosszra gondolni... Khmm... rolleyes.gif biggrin.gif

Az előző képen is ott van egyébként Davidünk, ott kuksol kedvenc színű Tardisában... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 06. 11:09 #1477
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 11:06)
Ez meg a ráadás. Figyelem, a kép a fantázia beindítására képes lehet, de nem kell semmi rosszra gondolni... Khmm...  rolleyes.gif  biggrin.gif 
Az előző képen is ott van egyébként Davidünk, ott kuksol kedvenc színű Tardisában...  rohog.gif

Khhmm..inkább nem szólok semmit és akkor legalább látszatra bölcs maradok. blush.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. december 06. 11:11 #1478
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 10:56)

meghajolo.gif
Köszönet a Hamlet képért is. Csatlakozom azokhoz, akik inkább nem mondanak semmit sem biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 06. 11:17 #1479
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Igazán nincs mit. Az előbb teljesen véletlenül futottam bele a képbe és gondoltam... Ha már kateblock annyira szereti a Hamletet, akkor egy pillanatkép neki is jár. biggrin.gif
2010. december 06. 11:22 #1480
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.06. 11:17)
Igazán nincs mit. Az előbb teljesen véletlenül futottam bele a képbe és gondoltam... Ha már kateblock annyira szereti a Hamletet, akkor egy pillanatkép neki is jár. biggrin.gif

meghajolo.gif
Ha megengeded, akkor én köszönetként, posztolom a kedvenc Hamlet képemet. Csak hogy tisztázzuk, szerintem az általam beszúrt kép csak egy valamit indít be, és az nem a fantázia, hanem csoki iránti vágy. Nálam legalábbis igen biggrin.gif
Hamlet baby
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
100 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok