Starity

David Tennant

100 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 01. 12:58 #1381
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 12:44)
Inkább azt mondja, hogy 'én vagyok a legcsúnyább a világon'. Ha azt mondaná, hogy 'én vagyok a legszebb a világon', meg lenne róla a véleményem.

Mi tudjuk, hogy úgysem a szépség a lényeg! wink.gif
Vannak új infóid?
2010. december 01. 13:06 #1382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 12:58)

Vannak új infóid?

Nincs, bevallom őszintén. Ma mentek a fangörlök meleg teával és vizzel de hűlt helye sincs a forgatásnak. Nem tudjuk hol forgatnak és hová mentek, csak annyi biztos, hogy az egyik színész tweetje szerint egy sátorban esznek ebédre haggis-t, úgyhogy David és Dougray Scott is nagyon örül, mindketten skótok és szeretik a haggis-t thumbsup.gif
2010. december 01. 13:08 #1383
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 13:06)
Nincs, bevallom őszintén. Ma mentek a fangörlök meleg teával és vizzel de hűlt helye sincs a forgatásnak. Nem tudjuk hol forgatnak és hová mentek, csak annyi biztos, hogy az egyik színész tweetje szerint egy sátorban esznek ebédre haggis-t, úgyhogy David és Dougray Scott is nagyon örül, mindketten skótok és szeretik a haggis-t  thumbsup.gif

Ó, pedig imádtam, hogy naprakész vagy. Viszont reméljük, hogy David most már legalább nem fagy meg, és ha már az ebédje is rendben van, akkor minden király. biggrin.gif Ha van jó kaja, gond nem lehet; ez az én mottóm. biggrin.gif
Ja, és azt is remélem, hogy hamarosan megint teljesen naprakész leszel! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 01. 13:16 #1384
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 13:08)
Ó, pedig imádtam, hogy naprakész vagy. Viszont reméljük, hogy David most már legalább nem fagy meg, és ha már az ebédje is rendben van, akkor minden király.  biggrin.gif Ha van jó kaja, gond nem lehet; ez az én mottóm.  biggrin.gif 
Ja, és azt is remélem, hogy hamarosan megint teljesen naprakész leszel!  meghajolo.gif

Megteszem amit lehet rohog.gif

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ KÖVETKEZIK
Mégegyszer megkérdezem, hátha valaki átsiklott az infó felett. Kinek kell a Secret Smile felirat az első részhez? Elküldtem már pár helyre de tudom, hogy vagyunk még itt többen is. Aki kér feliratot, ne habozzon, akár ír a topikba, akár nem, akár követi ezt a topikot akár nem, írjon privit, tényleg, bárkinek szívesen elküldöm smileeee.gif
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓNKAT OLVASHATTÁK biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. december 01. 13:23 #1385
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 13:16)
Megteszem amit lehet  rohog.gif 
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ KÖVETKEZIK
Mégegyszer megkérdezem, hátha valaki átsiklott az infó felett. Kinek kell a Secret Smile felirat az első részhez? Elküldtem már pár helyre de tudom, hogy vagyunk még itt többen is. Aki kér feliratot, ne habozzon, akár ír a topikba, akár nem, akár követi ezt a topikot akár nem, írjon privit, tényleg, bárkinek szívesen elküldöm  smileeee.gif 
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓNKAT OLVASHATTÁK  biggrin.gif

Nekem majd lehet, hogy kelleni fog, de egyelőre még nincs meg a film sem, szóval ez az attrakció még várat magára. De szólni fogok, ha igényt tartok rá! Köszi! meghajolo.gif
2010. december 01. 14:58 #1386
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 13:23)
Nekem majd lehet, hogy kelleni fog, de egyelőre még nincs meg a film sem, szóval ez az attrakció még várat magára. De szólni fogok, ha igényt tartok rá! Köszi!  meghajolo.gif

Neked is szívesen elküldöm persze de magyar feliratot soha senkinek nem ajánlok egy filmhez mert rombolja az élményt. Persze néha kell, én felirat nélkül szenvedtem el először és bezz csak néhány napja jöttem rá, mikor fülhallgatóval hallgattam a filmet, hogy van egy két szó, amirt félreértettem blink.gif Sally küldött feliratot, amit átírtam, és néhány helyen ilyen kripszkrapszok vannak, nekem kellett rájönnöm hogy alatta mit mondtak a filmben. Nem szégyenlem bevallani hogy néhány szót nem hallottam jól de ez mind a skót akcentus miatt volt. Clarie aki Kerryt alakítja, szintén skót de sima angolul beszélt, bár úgy halllottam néha nála is becsúszott egy-két e meg i és kicsúszott egy-két r betű. Nem tudom mikorra akarom már végre megjegyezni, hogy ebben az akcentusban a hosszú i egyenlő az e-vel. Szóval a Brendan által mondott 'six'-nek hallatszott szó nem six, hanem más, amit én egy három betűs, másik szónak hallottam biggrin.gif Ahol én azt a bizonyos szót hallottam, valójában azt mondta, 'six'.

Lehet, hogy viccesen hangzik meg minden, de tényleg nem mindegy, hogy six vagy valami más. Lestem is nagyon, hogy miért használják azt a bizonyos szót egy olyan jelenetben, ahol a filmbéli szülők is ott vannak velük és a helyzet sem úgy kívánja, hogy kimondják. Akkor nézek rá az asztalra, jah, hogy ott 6 pohár van, avagy six glasses biggrin.gif Furálltam azt is, hogy mi értelme a 'They had six in your bed' mondatnak. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2010. december 01. 15:04 #1387
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 14:58)
Neked is szívesen elküldöm persze de magyar feliratot soha senkinek nem ajánlok egy filmhez mert rombolja az élményt. Persze néha kell, én felirat nélkül szenvedtem el először és bezz csak néhány napja jöttem rá, mikor fülhallgatóval hallgattam a filmet, hogy van egy két szó, amirt félreértettem  blink.gif Sally küldött feliratot, amit átírtam, és néhány helyen ilyen kripszkrapszok vannak, nekem kellett rájönnöm hogy alatta mit mondtak a filmben. Nem szégyenlem bevallani hogy néhány szót nem hallottam jól de ez mind a skót akcentus miatt volt. Clarie aki Kerryt alakítja, szintén skót de sima angolul beszélt, bár úgy halllottam néha nála is becsúszott egy-két e meg i és kicsúszott egy-két r betű. Nem tudom mikorra akarom már végre megjegyezni, hogy ebben az akcentusban a hosszú i egyenlő az e-vel. Szóval a Brendan által mondott 'six'-nek hallatszott szó nem six, hanem más, amit én egy három betűs, másik szónak hallottam  biggrin.gif  Ahol én azt a bizonyos szót hallottam, valójában azt mondta, 'six'. 
Lehet, hogy viccesen hangzik meg minden, de tényleg nem mindegy, hogy six vagy valami más. Lestem is nagyon, hogy miért használják azt a bizonyos szót egy olyan jelenetben, ahol a filmbéli szülők is ott vannak velük és a helyzet sem úgy kívánja, hogy kimondják. Akkor nézek rá az asztalra, jah, hogy ott 6 pohár van, avagy six glasses  biggrin.gif Furálltam azt is, hogy mi értelme a 'They had six in your bed' mondatnak.  _nevet.gif

Na igen, ezek az akcentusok szörnyen megkavaróak tudnak lenni. Én már egész edzett vagyok, (Sean Bean, Douglas Henshall), de azért nekem is bőven akadnak problémáim. Sőt, úgy sejtem, hogy te angolban jobb lehetsz, mint én.
Ha te csináltad a magyar feliratot, annyira nem lehet romboló hatású. Én egyébként megelégednék egy angol felirattal is. blush.gif Sőt, azt tudom a leginkább értékelni. Olyat lehet valahonnan szerezni hozzá?
_nevet.gif _nevet.gif Azért tényleg nagyon nem mindegy, hogy 'six' vagy 'sex'. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. december 01. 15:33 #1388
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 15:04)
Na igen, ezek az akcentusok szörnyen megkavaróak tudnak lenni. Én már egész edzett vagyok, (Sean Bean, Douglas Henshall), de azért nekem is bőven akadnak problémáim. Sőt, úgy sejtem, hogy te angolban jobb lehetsz, mint én. 
Ha te csináltad a magyar feliratot, annyira nem lehet romboló hatású. Én egyébként megelégednék egy angol felirattal is.  blush.gif Sőt, azt tudom a leginkább értékelni. Olyat lehet valahonnan szerezni hozzá?
_nevet.gif  _nevet.gif Azért tényleg nagyon nem mindegy, hogy 'six' vagy 'sex'.  _nevet.gif

Igen, lássuk be, néha be lehet minket csapni biggrin.gif Nyavalyás akcentus, de muszáj hogy hallgassam mert jó hallani, na. Már David előtt is sokra értékeltem, azelőtt is hallgattam audiókat ilyen akcentussal biggrin.gif Az én szivemet a skót és yorkshire-i melengeti biggrin.gif

Figyeld 0:07-nél. Itt röhögtem szét az agyam amikor hallottam amit mondott, de utána kapcsoltam, hogy azt biztosan nem mondhatta, amit én hallottam. biggrin.gif Most már tudom, hogy az six régebben nem tudtam. rohog.gif

Ja igen a felirat. Lehet kissé magam ellen beszéltem, de a felirat attól még jó. Többször átnéztem és biztosak lehettek abban, hogy nem fél óra alatt csaptam össze. A problémásabb mondatoknál angol tanár ismerőseimet is megkérdeztem, sőt, mindenkinek van jelleme, a felirat alapján is. Olvastam a könyvet, tudom kinek milyen tulajdonságai vannak, ki beszél burkoltan, ki szlengesen, ki udvariasan, én erre is figyeltem. Ha valamit csinálok, csináljam jól, nem? biggrin.gif
2010. december 01. 15:38 #1389
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 15:33)
Igen, lássuk be, néha be lehet minket csapni  biggrin.gif Nyavalyás akcentus, de muszáj hogy hallgassam mert jó hallani, na. biggrin.gif Az én szivemet a skót és yorkshire-i melengeti  biggrin.gif

Szívemből szóltál! Ezzel én is ugyanígy vagyok. biggrin.gif Bár nekem érthető okokból a yorshire-i a szívem csücske. wub.gif De a skótot is imádom!

Figyeld 0:07-nél. Itt röhögtem szét az agyam amikor hallottam amit mondott, de utána kapcsoltam, hogy azt biztosan nem mondhatta, amit én hallottam.  biggrin.gif Most már tudom, hogy az six régebben nem tudtam.  rohog.gif

Otthon megnézem! Itt még mindig nincs hang. sad.gif

Ja igen a felirat. Lehet kissé magam ellen beszéltem, de a felirat attól még jó.  Ha valamit csinálok, csináljam jól, nem?  biggrin.gif

Csakis! Másként nem is érdemes! wink.gif
2010. december 01. 17:33 #1390
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
_nevet.gif : Bocsi, csak ez a sixsex olyan vicces... És remélem nem sértődik meg, de beugrott Sixy kollegina is. rohog.gif Bocsi. cool.gif rolleyes.gif biggrin.gif

Sajnos én a SS némafilmként voltam kénytelen megnézni anno, így a hangokról szinte semmi élményem nincsen. sad.gif És mérges is vagyok, mert még mindig nem jutottam el odáig, hogy megnézzem... Nem csak ezt, más filmeket sem. Az egyetemen a tanáraink mondtak valamit, levélben tök mást mondanak és most találjam ki, hogy mi a feladat..? Az egyik oktató meg a fejébe vette, hogy mivel nem lesz vizsga, ezért beadandó dolgozatot kér - igen ám, de közel olyan terjedelműt, mint amilyen a záródolgozatunk lesz. blink.gif ohmy.gif reklamalo.gif De december közepén már 3 vizsgám lesz, amire tanulni kéne... És még én hittem, hogy most egy kis nyugi következik... dry.gif mellow.gif
2010. december 01. 18:08 #1391
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Figyeld 0:07-nél. Itt röhögtem szét az agyam amikor hallottam amit mondott, de utána kapcsoltam, hogy azt biztosan nem mondhatta, amit én hallottam.  biggrin.gif Most már tudom, hogy az six régebben nem tudtam.  rohog.gif 
biggrin.gif

Megnéztem a videót. Valóban kissé félreérthető az a 'six' szócska. Ám mivel számokról volt szó, annyira nem tévesztett meg. Viszont az a két bekiabálós-közbeszólós fazon (bocs, őket nem ismerem), nagyon idegesített. sad.gif De Stephen Fryt imádom! Ő annyira, de annyira angol! wub.gif blush.gif
2010. december 01. 18:30 #1392
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Kicsit off is, meg nem is. Csak mert az utóbbi pár napban Davidünkért szorítottunk, hogy ne fagyjon meg Newcastleben... Vannak páran, akik úgy tűnik, hogy "szolidaritást vállaltak vele"... rohog.gif (Bolondok. Vagy tényleg annyira nem is van/volt hideg?! biggrin.gif - A britek amúgy is egy külön faj. Amikor én nyakig begombolkozva mászkálok, ezek pólóban és rövidnadrágban kocorásznak a parkokban. biggrin.gif )

Egy ismerősöm, aki már több, mint egy éve kint él Angliában, mondta, hogy nagyon durva kint a helyzet... blink.gif Gatwicket bezárták a hó miatt... blink.gif unsure.gif Ha így folytatódik a havazás, akkor teljesen meg fog bénulni a közlekedés. Szegény lány meg frászban van, hogy haza tud-e jönni az ünnepekre... De addigra talán eláll a havazás... (Akkor viszont majd nálunk szakad... dry.gif )
2010. december 01. 18:51 #1393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.01. 17:33)
_nevet.gif : Bocsi, csak ez a sixsex olyan vicces... És remélem nem sértődik meg, de beugrott Sixy kollegina is. rohog.gif Bocsi.  cool.gif  rolleyes.gif  biggrin.gif 

Szerintem is vicces. Azt röhögtem még nagyon, mikor néztem a Takin Over the Aslyum sorozatot és azt mondta: It was that big, miközben úgy hangzott, hogy 'it was that beg' és nem mindegy hogy big vagy beg. biggrin.gif Inkább ne firtassuk, hogy mi volt 'big' a filmben rohog.gif én akkor is beg-nek hallottam. biggrin.gif

Érdekes, mert ha káromkodik, azt többnyire megértem blink.gif biggrin.gif Ami végülis nem baj biggrin.gif szeretem hallani amikor káromkodik, csak mert ... mert rohog.gif

Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 18:08)
Megnéztem a videót. Valóban kissé félreérthető az a 'six' szócska. Ám mivel számokról volt szó, annyira nem tévesztett meg. Viszont az a két bekiabálós-közbeszólós fazon (bocs, őket nem ismerem), nagyon idegesített.  sad.gif De Stephen Fryt imádom! Ő annyira, de annyira angol!  wub.gif  blush.gif

Stephen egy élő legenda, szeressük és imádjuk meghajolo.gif
A másik két emberke elég utálatos fazon, nem tudom hogy engedhetik őket szerepelni. Én már a D évadnál járok, Davidé G volt, és mindig hülyeségeket beszélnek, a tömeg is fújolja őket de még mindig ott ülnek. mad.gif
Jól be is szóltak szegény Davidnek és elég jól viselte, pedig David nem szeresse, ha valaki fukarnak nevezi. 'I know you're Scottish and check your bills first'. A második világháborúból profitált gyümölcs automata ráesik Davidre és így nyírják ki Davidet a DW-ban hozzászólást inkább nem kommentálnám mert magával a második világháborúval sem viccelődünk.
Érdekes, mikor skótnak, meg fukarnak nevezte, csak annyit mondott, hogy That was low, de mikor arról volt szó, hogy 'így nyírják ki a DW-ban' kissé begurult rolleyes.gif
2010. december 01. 23:57 #1394
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 18:51)

Stephen egy élő legenda, szeressük és imádjuk  meghajolo.gif 
A másik két emberke elég utálatos fazon, nem tudom hogy engedhetik őket szerepelni. Én már a D évadnál járok, Davidé G volt, és mindig hülyeségeket beszélnek, a tömeg is fújolja őket de még mindig ott ülnek.  mad.gif

Mi bajod van Bill Bailey-vel és Alan Davies-szel? Szerintem vicces fazonok. Az, meg hogy beszólnak. Mindenkinek beszólnak, ez egy ilyen műsor.

Mellesleg meg David elég jól szerepelt, mert pl Hugh Laurie csak egy részben volt még az elején, és szinte meg sem szólalt.
2010. december 02. 07:48 #1395
- törölt felhasználó -    
Idézet (csipkefa @ 2010.12.01. 23:57)
Mi bajod van Bill Bailey-vel és Alan Davies-szel? Szerintem vicces fazonok. Az, meg hogy beszólnak. Mindenkinek beszólnak, ez egy ilyen műsor. 
Mellesleg meg David elég jól szerepelt, mert pl Hugh Laurie csak egy részben volt még az elején, és szinte meg sem szólalt.

Amikor Grace azt írta, hogy a két mutagatós csóka, én Lee-re meg Alan-re gondoltam biggrin.gif Ne kérdezd, hogy miért, egyszerűen antipatikusak számomra. De attól még nézem a műsort és szerintem jó, kár, hogy rendesen le vagyok maradva az évadokkal sad.gif Bill Baileyt szeressem, kedvenc komikusok egyik biggrin.gif

David ebben a részben nagyon keveset beszélt, ennél többet szokott, de szerintem Stephen Fry miatt van ez. Példaképként tekint rá amióta szerepelt Stephen egyik filmjében. Hallottam, hogy néha együtt kajálnak, Londonban, mindig ugyanott és a pincér mindig mondja, hogy megint ott van a páros, Stephen beszél, David helyesel biggrin.gif

Csak azért, hogy legyen, napi haj biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, csipkefa
2010. december 02. 09:53 #1396
- törölt felhasználó -    
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/gocp/vlcsnap-153146.png

_nevet.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 02. 10:14 #1397
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

A két mutogatós csóka szerintem is durva volt. Néha olyan megjegyzéseik voltak, amik nem tetszettek. Stephent és Davidet úgy képzelem el, hogy ők azért ennél jóval visszafogottabbak, úriemberesebbek.
Amúgy ez a hosszú hajas kép nagyon állat!!! nevet2.gif Ezt mégis hol találtad? Mikor? Miért? nevet2.gif
2010. december 02. 10:15 #1398
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 09:53)
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/gocp/vlcsnap-153146.png
_nevet.gif  biggrin.gif

Júúúj. Ezmiez?! w00t.gif _nevet.gif
2010. december 02. 11:04 #1399
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.02. 10:15)
Júúúj. Ezmiez?!  w00t.gif  _nevet.gif

'Ever evolving, yet always on trend! I'm structured, yet tailored, clean lines, sharp sillouette but with a whiff of the shambolic rockstar!

Do not criticise the clobber!'

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/gocp/vlcsnap-187487.png
It's ghost of christmas present here biggrin.gif

Catherine Tate's Christmas Carol DVD EXTRA rohog.gif Remélhetőleg néhány napon belül a youtubera is feltölti valaki, addigis screenshotok itt.
Nekem az első kettő és az utolsó tetszik nagyon. rohog.gif
2010. december 02. 11:16 #1400
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 11:04)
'Ever evolving, yet always on trend! I'm structured, yet tailored, clean lines, sharp sillouette but with a whiff of the shambolic rockstar!
Do not criticise the clobber!' 
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/gocp/vlcsnap-187487.png
It's ghost of christmas present here  biggrin.gif 
Catherine Tate's Christmas Carol DVD EXTRA  rohog.gif Remélhetőleg néhány napon belül a youtubera is feltölti valaki, addigis screenshotok itt.
Nekem az első kettő és az utolsó tetszik nagyon.  rohog.gif

Hű, ígéretes képek! rohog.gif Majd szólj, ha elérhető lesz a videó is. Amúgy lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de nekem ez most kicsit nem tiszta. Miféle karácsonyi projektről van szó?
100 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok