Starity

David Tennant

100 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 30. 14:47 #1361
- törölt felhasználó -    
Úgy döntöttem, hogy este Blackpoolt nézek thumbsup.gif
Sallynek üzenem, hogy Petert láttam havat lapátolni a minap, az arra megfelelő topikban talán megbeszélhetnénk hogy sikerült-e megvenni neki az ajándékot biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 30. 14:57 #1362
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.30. 14:47)
Úgy döntöttem, hogy este Blackpoolt nézek  thumbsup.gif

Jó döntés! Valószínűleg én is ezt fogom tenni. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. november 30. 15:01 #1363
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.30. 14:57)
Jó döntés! Valószínűleg én is ezt fogom tenni.  thumbsup.gif

http://img.photobucket.com/albums/v608/nickknight1228/David%20Tennant%20pics/BP1_Gelato.gif

http://img.photobucket.com/albums/v608/nickknight1228/David%20pics%202/destiny.jpg

rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. november 30. 15:01 #1364
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Helyes, nézzétek, csak ne nagyon feledkezzetek bele a pasimba... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2010. november 30. 15:03 #1365
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.30. 15:01)
Helyes, nézzétek, csak ne nagyon feledkezzetek bele a pasimba...  rohog.gif

rohog.gif rohog.gif Ne aggódj, az én "pasim" le is szedné a fejemet, ha más pasiba feledkeznék. rohog.gif De azért full respect DTnek, tetszik ez a sorozat!
2010. november 30. 15:10 #1366
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.30. 15:01)
Helyes, nézzétek, csak ne nagyon feledkezzetek bele a pasimba...  rohog.gif

Nyugalom, nem kekeckedünk egy DI jegyesével biggrin.gif
Különben is, nekem itt van az én kis drágám wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2010. november 30. 15:11 #1367
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.30. 15:10)
Nyugalom, nem kekeckedünk egy DI jegyesével  biggrin.gif 
Különben is, nekem itt van az én kis drágám  wub.gif

Jó képek! Tetszik a tekintete. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. november 30. 15:32 #1368
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.30. 15:11)
Jó képek! Tetszik a tekintete.  smileeee.gif

Nem véletlenül adoptáltam Brendant a Fogadj örökbe egy DT karaktert játékban. A tekintet csak másodlagos szempont, imádom ezt az embert, annak ellenére, hogy szegénykém nem normális. Öröm ránézni, az én kis rosszfiúm wub.gif
Egyébként meggyőződésem, hogy Sally döntött a legjobban, mikor Petert választotta. Nem valószínű hogy megtámadják őket az utcán, teljesen biztonságban van Peter mellett, romantikus és édes. Kinek előny kinek hátrány, de mindig van nála bilincs, és azt gondolja hogy tud énekelni, pedig nem, ami szintén idegesítő lehet. unsure.gif
Én csak Brendan-ról tudok nyilatkozni, aki a jogtalanul börtönbe zárt évek alatt teljesen megváltozott. Édes, aranyos, jóképű bár már nem rosszfiú, mégis néha a nézése olyan .. badboyos blush.gif És azt is tudja, mikor mit kell mondani, ha el akar nálam érni valamit biggrin.gif tehát ismer nagyon jól, már nem csak a szemével, hanem a mondataival is manipulál(na) rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2010. november 30. 18:00 #1369
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Csak a vicc kedvéért. Mai videófeltöltésem a Starityre rohog.gif : http://starity.hu/videok/653-paulina-rubio-casanova
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 30. 18:35 #1370
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Van újabb fejlemény a helyszínről? Remélem nem lett kedvenc pasinkból iceman...

Amúgy tényleg olyan aranyos, hogy ennyien és így szeretik. Ha én lennék G., dagadna a mellem a büszkeségtől, hogy milyen egy pasim van... biggrin.gif
2010. november 30. 21:32 #1371
- törölt felhasználó -    
*teljesen azért nincs képben, hogy miről megy a beszélgetés, de azért próbálkozik* rolleyes.gif
2010. november 30. 23:25 #1372
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (csipkefa @ 2010.11.30. 21:32)
*teljesen azért nincs képben, hogy miről megy a beszélgetés, de azért próbálkozik* rolleyes.gif

Többek közt örökbe fogadhatsz egy David Tennant karaktert. Nézz be a társalgóba, és meglátod miről (is) folyik a csevej. biggrin.gif
2010. december 01. 07:31 #1373
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.30. 18:35)
Van újabb fejlemény a helyszínről? Remélem nem lett kedvenc pasinkból iceman...
Amúgy tényleg olyan aranyos, hogy ennyien és így szeretik. Ha én lennék G., dagadna a mellem a büszkeségtől, hogy milyen egy pasim van...  biggrin.gif

Iceman nem lett belőle az biztos. Sok hó esett, ezért helyszínt váltottak, hogy most pontosan hol vannak azt nem tudom.

Van viszont egy jó? hírem. Úgy tűnik, hogy mi láthatjuk először a világon a Fright Night-ot moziban, de azt nem tudom hogy nálunk lesz-e 3D-ben. Vámpírok 3D-ben te jó ég, Davidért micsoda áldozatokat hozok rohog.gif 2011, Augusztus 18, de az még messze van, addigis napi haj biggrin.gif
2010. december 01. 08:12 #1374
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 07:31)

Van viszont egy jó? hírem. Úgy tűnik, hogy mi láthatjuk először a világon a Fright Night-ot moziban, de azt nem tudom hogy nálunk lesz-e 3D-ben. Vámpírok 3D-ben te jó ég, Davidért micsoda áldozatokat hozok  rohog.gif 2011, Augusztus 18, de az még messze van, addigis napi haj  biggrin.gif

Hú, az még tényleg messze van. Viszont a napi haj priceless! thumbsup.gif
2010. december 01. 08:32 #1375
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 08:12)
Hú, az még tényleg messze van. Viszont a napi haj priceless!  thumbsup.gif

Nekem az tetszik, amikor interjúkban a hajáról kérdezik. 'Hogy állhat valakinek ilyen jól a haja?' és 'Hogy csinálod a hajadat ilyen formára?'. Idézek egy 2008-as intrejúból.
"Oh, ugyan már. Nem csinálok vele semmit. A fodrászom tudja mit kell csinálni. A Video diaryk, amiket a DW-hoz csinálok, mutatják igazán, hogy mit csinálok reggel a hajammal. Semmit. Belenézek a tükörbe, megfésülöm, egy kis zselé ide meg oda és kész. Nem kell ehhez nagy előkészület, zselézem, ahogyan tetszik, ahogy esik úgy puffan. Van hogy belenézek a tükörbe és azt mondom, ember, mi ez a haj, és annak ellenére, hogy sokszor még a fáról lehulló levelek és a hópelyhek is megállnak rajta és benne, azt kell hogy mondjam, szerintem jó. Nyilván más ezt többre értékeli, nem igazán értem mi is ebben a jó de tetszik az embereknek " _nevet.gif rohog.gif
2010. december 01. 08:36 #1376
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 08:32)
Nekem az tetszik, amikor interjúkban a hajáról kérdezik. 'Hogy állhat valakinek ilyen jól a haja?' és 'Hogy csinálod a hajadat ilyen formára?'. Idézek egy 2008-as intrejúból. 
"Oh, ugyan már. Nem csinálok vele semmit. A fodrászom tudja mit kell csinálni. A Video diaryk, amiket a DW-hoz csinálok, mutatják igazán, hogy mit csinálok reggel a hajammal. Semmit. Belenézek a tükörbe, megfésülöm, egy kis zselé ide meg oda és kész. Nem kell ehhez nagy előkészület, zselézem, ahogyan tetszik, ahogy esik úgy puffan. Van hogy belenézek a tükörbe és azt mondom, ember, mi ez a haj, és annak ellenére, hogy sokszor még a fáról lehulló levelek és a hópelyhek is megállnak rajta és benne, azt kell hogy mondjam, szerintem jó. Nyilván más ezt többre értékeli, nem igazán értem mi is ebben a jó de tetszik az embereknek "  _nevet.gif  rohog.gif

Úgy látom ő is küzd a szokásos sztár-komplexussal. A tipikus állapot, amikor a sztár nem érti, miért is imádják ennyire és különben is mi ez a cécó körülötte. Ilyenkor jönnek a szokásos beszólások: "Nem tudom miért tetszik az embereknek a hajam." avagy "Nem érzem magam szex szimbólumnak, de ha a nők így gondolják, egye fene." és a többi hasonló. biggrin.gif
2010. december 01. 08:40 #1377
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 07:31)
Van viszont egy jó? hírem. Úgy tűnik, hogy mi láthatjuk először a világon a Fright Night-ot moziban, de azt nem tudom hogy nálunk lesz-e 3D-ben. Vámpírok 3D-ben te jó ég, Davidért micsoda áldozatokat hozok  rohog.gif 2011, Augusztus 18, de az még messze van, addigis napi haj  biggrin.gif

meghajolo.gif
Ejjha? Én azért már kíváncsi vagyok rá, annak ellenére is, hogy vámpíros. Nekem nagyon bejövős Peter Vincent... rohog.gif Mondjuk 3D-ben tutira nem lesz hozzá szerencsém... Nálunk úgy nem játszanak semmit. Sőt, örülhetek, ha egyáltalán leadják nálunk a Palaceban... Tavalyi óriási szívfájdalmam volt például a Karácsonyi ének Jim Carreyvel. Nem hogy 3D-ben, de még 2D-ben sem adták le egyáltalán... dry.gif reklamalo.gif Pedig már hónapokkal előtte készültem rá, hogy azt látni akarom moziban... És ami a legjobb, hogy eldöntöttem, hogy oké, sebaj, majd megveszem DVD-n, ha kiadják. Mondanom sem kell, hogy a mi TESCO-nkban Karácsonyi ének DVD semmilyen formában (!) nem kapható... mad.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2010. december 01. 08:57 #1378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.01. 08:40)
meghajolo.gif
Ejjha? Én azért már kíváncsi vagyok rá, annak ellenére is, hogy vámpíros. Nekem nagyon bejövős Peter Vincent...  rohog.gif Mondjuk 3D-ben tutira nem lesz hozzá szerencsém... Nálunk úgy nem játszanak semmit. Sőt, örülhetek, ha egyáltalán leadják nálunk a Palaceban... Tavalyi óriási szívfájdalmam volt például a Karácsonyi ének Jim Carreyvel. Nem hogy 3D-ben, de még 2D-ben sem adták le egyáltalán...  dry.gif  reklamalo.gif Pedig már hónapokkal előtte készültem rá, hogy azt látni akarom moziban... És ami a legjobb, hogy eldöntöttem, hogy oké, sebaj, majd megveszem DVD-n, ha kiadják. Mondanom sem kell, hogy a mi TESCO-nkban Karácsonyi ének DVD semmilyen formában (!) nem kapható...  mad.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Ne is mond. A nálunk kapható filmek színes választéka dry.gif
Nálunk az FN biztosan lesz, ilyen vagy olyan formában, de biztosan. Csak az fáj a legjobban, hogy más nem azért akarja megnézni, amiért én vagy te. Mind láttuk a képeket. Szerintem David rendesen kibukna ha tudná, hogy néhány, magát fannak nevező ember CSAK AZÉRT hajlandó megnézni a filmet, mert 3D-ben jobban lehet látni bizonyos dolgokat.
Elszomorító, hogy eddig mindenkinek sírt a szája, most pedig csak olyan értelmes? hozzászólásokat olvasni, hogy '10inch in 3D FTW' dry.gif

Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 08:36)
Úgy látom ő is küzd a szokásos sztár-komplexussal. A tipikus állapot, amikor a sztár nem érti, miért is imádják ennyire és különben is mi ez a cécó körülötte. Ilyenkor jönnek a szokásos beszólások: "Nem tudom miért tetszik az embereknek a hajam." avagy "Nem érzem magam szex szimbólumnak, de ha a nők így gondolják, egye fene." és a többi hasonló.  biggrin.gif

Sorry? Watcha sayin? biggrin.gif
"I must be the least sexy man to have ever walked the planet"
blink.gif ohmy.gif rohog.gif biggrin.gif
2010. december 01. 09:20 #1379
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 08:57)

Sorry? Watcha sayin?  biggrin.gif
"I must be the least sexy man to have ever walked the planet" 
blink.gif  ohmy.gif  rohog.gif  biggrin.gif

Aha, szóval ő még rá is tesz egy lapáttal. rolleyes.gif Nem egyszerű eset. Valaki elmagyarázhatná neki, hogy a nők (ismétlem nők, és nem tinik) nem a Brad Pinty féle szépfiúkra buknak, hanem arra, akinek van személyisége, tehetsége, humora és a többi.
2010. december 01. 12:44 #1380
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 09:20)
Aha, szóval ő még rá is tesz egy lapáttal.  rolleyes.gif Nem egyszerű eset. Valaki elmagyarázhatná neki, hogy a nők (ismétlem nők, és nem tinik) nem a Brad Pinty féle szépfiúkra buknak, hanem arra, akinek van személyisége, tehetsége, humora és a többi.

Inkább azt mondja, hogy 'én vagyok a legcsúnyább a világon'. Ha azt mondaná, hogy 'én vagyok a legszebb a világon', meg lenne róla a véleményem.
100 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok