Sallynek üzenem, hogy Petert láttam havat lapátolni a minap, az arra megfelelő topikban talán megbeszélhetnénk hogy sikerült-e megvenni neki az ajándékot
David Tennant
2010. november 30. 14:47
Úgy döntöttem, hogy este Blackpoolt nézek
Sallynek üzenem, hogy Petert láttam havat lapátolni a minap, az arra megfelelő topikban talán megbeszélhetnénk hogy sikerült-e megvenni neki az ajándékot
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. november 30. 14:57
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2010.11.30. 14:47)
Úgy döntöttem, hogy este Blackpoolt nézek
Jó döntés! Valószínűleg én is ezt fogom tenni.
2010. november 30. 15:01
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.30. 14:57)
Jó döntés! Valószínűleg én is ezt fogom tenni. 
2010. november 30. 15:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Helyes, nézzétek, csak ne nagyon feledkezzetek bele a pasimba...
2010. november 30. 15:03
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.30. 15:01)
Helyes, nézzétek, csak ne nagyon feledkezzetek bele a pasimba... 
2010. november 30. 15:11
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.11.30. 15:10)
Jó képek! Tetszik a tekintete.
2010. november 30. 15:32
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.30. 15:11)
Jó képek! Tetszik a tekintete. 
Nem véletlenül adoptáltam Brendant a Fogadj örökbe egy DT karaktert játékban. A tekintet csak másodlagos szempont, imádom ezt az embert, annak ellenére, hogy szegénykém nem normális. Öröm ránézni, az én kis rosszfiúm
Egyébként meggyőződésem, hogy Sally döntött a legjobban, mikor Petert választotta. Nem valószínű hogy megtámadják őket az utcán, teljesen biztonságban van Peter mellett, romantikus és édes. Kinek előny kinek hátrány, de mindig van nála bilincs, és azt gondolja hogy tud énekelni, pedig nem, ami szintén idegesítő lehet.
Én csak Brendan-ról tudok nyilatkozni, aki a jogtalanul börtönbe zárt évek alatt teljesen megváltozott. Édes, aranyos, jóképű bár már nem rosszfiú, mégis néha a nézése olyan .. badboyos
2010. november 30. 18:00
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Csak a vicc kedvéért. Mai videófeltöltésem a Starityre
: http://starity.hu/videok/653-paulina-rubio-casanova
kateblock
2010. november 30. 18:35
|
|
|
Van újabb fejlemény a helyszínről? Remélem nem lett kedvenc pasinkból iceman...
Amúgy tényleg olyan aranyos, hogy ennyien és így szeretik. Ha én lennék G., dagadna a mellem a büszkeségtől, hogy milyen egy pasim van...
Amúgy tényleg olyan aranyos, hogy ennyien és így szeretik. Ha én lennék G., dagadna a mellem a büszkeségtől, hogy milyen egy pasim van...
kateblock
2010. november 30. 23:25
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (csipkefa @ 2010.11.30. 21:32)
*teljesen azért nincs képben, hogy miről megy a beszélgetés, de azért próbálkozik* 
Többek közt örökbe fogadhatsz egy David Tennant karaktert. Nézz be a társalgóba, és meglátod miről (is) folyik a csevej.
kateblock
2010. december 01. 07:31
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.30. 18:35)
Van újabb fejlemény a helyszínről? Remélem nem lett kedvenc pasinkból iceman...
Iceman nem lett belőle az biztos. Sok hó esett, ezért helyszínt váltottak, hogy most pontosan hol vannak azt nem tudom.
Van viszont egy jó? hírem. Úgy tűnik, hogy mi láthatjuk először a világon a Fright Night-ot moziban, de azt nem tudom hogy nálunk lesz-e 3D-ben. Vámpírok 3D-ben te jó ég, Davidért micsoda áldozatokat hozok
Sally Sparrow
2010. december 01. 08:12
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 07:31)
Van viszont egy jó? hírem. Úgy tűnik, hogy mi láthatjuk először a világon a Fright Night-ot moziban, de azt nem tudom hogy nálunk lesz-e 3D-ben. Vámpírok 3D-ben te jó ég, Davidért micsoda áldozatokat hozok
Hú, az még tényleg messze van. Viszont a napi haj priceless!
2010. december 01. 08:32
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 08:12)
Hú, az még tényleg messze van. Viszont a napi haj priceless! 
Nekem az tetszik, amikor interjúkban a hajáról kérdezik. 'Hogy állhat valakinek ilyen jól a haja?' és 'Hogy csinálod a hajadat ilyen formára?'. Idézek egy 2008-as intrejúból.
"Oh, ugyan már. Nem csinálok vele semmit. A fodrászom tudja mit kell csinálni. A Video diaryk, amiket a DW-hoz csinálok, mutatják igazán, hogy mit csinálok reggel a hajammal. Semmit. Belenézek a tükörbe, megfésülöm, egy kis zselé ide meg oda és kész. Nem kell ehhez nagy előkészület, zselézem, ahogyan tetszik, ahogy esik úgy puffan. Van hogy belenézek a tükörbe és azt mondom, ember, mi ez a haj, és annak ellenére, hogy sokszor még a fáról lehulló levelek és a hópelyhek is megállnak rajta és benne, azt kell hogy mondjam, szerintem jó. Nyilván más ezt többre értékeli, nem igazán értem mi is ebben a jó de tetszik az embereknek "
Sally Sparrow
2010. december 01. 08:36
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 08:32)
Nekem az tetszik, amikor interjúkban a hajáról kérdezik. 'Hogy állhat valakinek ilyen jól a haja?' és 'Hogy csinálod a hajadat ilyen formára?'. Idézek egy 2008-as intrejúból.
"Oh, ugyan már. Nem csinálok vele semmit. A fodrászom tudja mit kell csinálni. A Video diaryk, amiket a DW-hoz csinálok, mutatják igazán, hogy mit csinálok reggel a hajammal. Semmit. Belenézek a tükörbe, megfésülöm, egy kis zselé ide meg oda és kész. Nem kell ehhez nagy előkészület, zselézem, ahogyan tetszik, ahogy esik úgy puffan. Van hogy belenézek a tükörbe és azt mondom, ember, mi ez a haj, és annak ellenére, hogy sokszor még a fáról lehulló levelek és a hópelyhek is megállnak rajta és benne, azt kell hogy mondjam, szerintem jó. Nyilván más ezt többre értékeli, nem igazán értem mi is ebben a jó de tetszik az embereknek "

Úgy látom ő is küzd a szokásos sztár-komplexussal. A tipikus állapot, amikor a sztár nem érti, miért is imádják ennyire és különben is mi ez a cécó körülötte. Ilyenkor jönnek a szokásos beszólások: "Nem tudom miért tetszik az embereknek a hajam." avagy "Nem érzem magam szex szimbólumnak, de ha a nők így gondolják, egye fene." és a többi hasonló.
2010. december 01. 08:40
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 07:31)
2011, Augusztus 18, de az még messze van, addigis napi haj
Ejjha? Én azért már kíváncsi vagyok rá, annak ellenére is, hogy vámpíros. Nekem nagyon bejövős Peter Vincent...
2010. december 01. 08:57
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.12.01. 08:40)
Ejjha? Én azért már kíváncsi vagyok rá, annak ellenére is, hogy vámpíros. Nekem nagyon bejövős Peter Vincent...
Ne is mond. A nálunk kapható filmek színes választéka
Nálunk az FN biztosan lesz, ilyen vagy olyan formában, de biztosan. Csak az fáj a legjobban, hogy más nem azért akarja megnézni, amiért én vagy te. Mind láttuk a képeket. Szerintem David rendesen kibukna ha tudná, hogy néhány, magát fannak nevező ember CSAK AZÉRT hajlandó megnézni a filmet, mert 3D-ben jobban lehet látni bizonyos dolgokat.
Elszomorító, hogy eddig mindenkinek sírt a szája, most pedig csak olyan értelmes? hozzászólásokat olvasni, hogy '10inch in 3D FTW'
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 08:36)
Úgy látom ő is küzd a szokásos sztár-komplexussal. A tipikus állapot, amikor a sztár nem érti, miért is imádják ennyire és különben is mi ez a cécó körülötte. Ilyenkor jönnek a szokásos beszólások: "Nem tudom miért tetszik az embereknek a hajam." avagy "Nem érzem magam szex szimbólumnak, de ha a nők így gondolják, egye fene." és a többi hasonló. 
Sorry? Watcha sayin?
"I must be the least sexy man to have ever walked the planet"
2010. december 01. 09:20
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2010.12.01. 08:57)
Aha, szóval ő még rá is tesz egy lapáttal.
Sally Sparrow
2010. december 01. 12:44
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.01. 09:20)
Aha, szóval ő még rá is tesz egy lapáttal.
Nem egyszerű eset. Valaki elmagyarázhatná neki, hogy a nők (ismétlem nők, és nem tinik) nem a Brad Pinty féle szépfiúkra buknak, hanem arra, akinek van személyisége, tehetsége, humora és a többi.
Inkább azt mondja, hogy 'én vagyok a legcsúnyább a világon'. Ha azt mondaná, hogy 'én vagyok a legszebb a világon', meg lenne róla a véleményem.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.