Starity

David Tennant

100 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 27. 11:44 #1321
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 11:38)
Az eredeti nem kell, azzal sok a baj. Nekem klón kell, azzal könnyebben lehet bánni  biggrin.gif

Érdekes felvetés. Nekem a saját kedvencemből úgy is az eredeti kellene, hogy tudom, nem egy egyszerű eset. biggrin.gif De végülis te csinálod jól. Egy saját, idomítható klón. Egész jól hangzik. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 27. 12:17 #1322
- törölt felhasználó -    
Vicces (és sajnos rövid) DT interjú itt biggrin.gif

Kérdés: Mit nem reklámoznál soha se?
Válasz: McDonalds

_nevet.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie
2010. november 27. 12:26 #1323
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Megnéztem a kedvenc interjúdat! Istenem, szegény embert így megkínozni! rohog.gif Amúgy tök jól vette az akadályt és ez tetszik nekem. Meg azt is bírtam, hogy mennyire hiperaktív volt már! Izgett-mozgott, mint akinek mehetnékje van. rohog.gif
2010. november 27. 12:31 #1324
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.27. 12:26)
Megnéztem a kedvenc interjúdat! Istenem, szegény embert így megkínozni!  rohog.gif Amúgy tök jól vette az akadályt és ez tetszik nekem. Meg azt is bírtam, hogy mennyire hiperaktív volt már! Izgett-mozgott, mint akinek mehetnékje van.  rohog.gif

David mindig ilyen. Mindig menhetnéke van és hyper. Ez sajnos alvászavarral is vegyül, azért ugrabugrál állandóan, mert nem jó alvó. Akkor pedig azt nem értem hogy honnan van ennyi energiája? blink.gif
Szerintem vagy elemmel működik vagy nagyon sok kávét iszik biggrin.gif blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. november 27. 13:00 #1325
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 12:31)
David mindig ilyen. Mindig menhetnéke van és hyper. Ez sajnos alvászavarral is vegyül, azért ugrabugrál állandóan, mert nem jó alvó. Akkor pedig azt nem értem hogy honnan van ennyi energiája?  blink.gif 
Szerintem vagy elemmel működik vagy nagyon sok kávét iszik  biggrin.gif  blink.gif

Tudjátok mit kéne reklámoznia? Duracell nyuszit. _nevet.gif Még hiteles is volna. nevet2.gif

Visszatérve arra a kérdésedre, hogy mit szólnak azok, akik betévednek ide, és látják a hihetetlen rajongásunkat DT iránt:
engem nem igazán zavar, hogy ki mit gondol, de egy biztos, ha valaki belenéz a filmjeibe, interjúiba, akkor rögtön lejön neki, hogy egy hihetetlen emberrel van dolga. Hirtelen nem jut eszembe rá jobb jelző. Színészként és magánemberként is hihetetlen, és bámulatos, meg imádnivaló. Kicsi, vékony duracell nyuszi. wub.gif wub.gif

u.i.: Bibi, nekem már van egy saját klónom. rohog.gif
u.i.2: Most meglepődtem. Azt hittem, hogy kate már rég feltöltött David adatlapjára egy csomó videót! acute.gif Megnézném, erre semmi. rolleyes.gif Videókat kéééééérünk. rohog.gif

OFF: feltöltés szabályai.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow, Grace Benning
2010. november 27. 14:01 #1326
- törölt felhasználó -    
Tegnap a pasimmal gépet csináltunk, nem megyek bele, (hosszú) hogy mit is. Lényeg a lényegben, hogy az online könyvjelzőim között megtalálta ezt a linket és kíváncsiságból meg is nézte rohog.gif

A kérdésem a következő. Tényleg PEZ-nek hallatszik a PEARS? blink.gif Neki meggyőződése, hogy PEZ-t hallott. Az hogy nem hiszi el nekem, hogy ez PEARS az más tészta, engem az érdekel, hogy ti mit hallotok alatta. rohog.gif
2010. november 27. 17:01 #1327
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 14:01)

A kérdésem a következő. Tényleg PEZ-nek hallatszik a PEARS?  blink.gif Neki meggyőződése, hogy PEZ-t hallott. Az hogy nem hiszi el nekem, hogy ez PEARS az más tészta, engem az érdekel, hogy ti mit hallotok alatta.  rohog.gif

Laikus fül valóban PEZnek hallhatja, de ha jobban odafigyelsz (többször is visszatekertem, hogy biztos legyek), hallatszik, hogy az PEARS. thumbsup.gif
2010. november 27. 17:09 #1328
- törölt felhasználó -    
És ezt sem hiszi el. dry.gif Még mindig azt hiszi, hogy PEZ de mindegy, ma már inkább nem mondok neki semmit. Az őrületbe visz a hülyeségeivel (nem csak ez).Kicsit offoltam, de már nagyon reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif

Random vicces kép *thud*
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sixy
2010. november 27. 17:32 #1329
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Pasik. rolleyes.gif

Velem is történt egy fura eset a héten. _nevet.gif Munkában épp DT-on és a DW-n gondolkoztam. Közben az agyam "átkapcsolt angol üzemmódba". Egyszer csak jön a főnököm (egyben a haverom - fiatal, aranyos srác biggrin.gif ) és kérdez valamit a munkáról. Válaszolni akartam, de csak angolul jutott eszembe. rohog.gif _nevet.gif Aztán egy szemvillanás alatt eszembe jutott, hogy nem tud angolul, ezért csak hümmögtem, meg bólogattam egész idő alatt. _nevet.gif Nem tom mi történt egy percre elfelejtettem magyarul beszélni- rohog.gif nevet2.gif Miután elment magamhoz tértem, majd elkezdtem röhögni, és elmeséltem a munkatársnőmnek. Fetrengtünk a nevetéstől. rofl.gif
Ennyit rólam. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. november 27. 18:40 #1330
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 14:01)
Tegnap a pasimmal gépet csináltunk, nem megyek bele, (hosszú) hogy mit is. Lényeg a lényegben, hogy az online könyvjelzőim között megtalálta ezt a linket és kíváncsiságból meg is nézte  rohog.gif  A kérdésem a következő. Tényleg PEZ-nek hallatszik a PEARS?  blink.gif Neki meggyőződése, hogy PEZ-t hallott. Az hogy nem hiszi el nekem, hogy ez PEARS az más tészta, engem az érdekel, hogy ti mit hallotok alatta.  rohog.gif

Nagyon elnyeli az "r"-t, de ha fülel az ember, ki lehet hallani a pears-t.
2010. november 28. 07:12 #1331
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.27. 18:40)
Nagyon elnyeli az "r"-t, de ha fülel az ember, ki lehet hallani a pears-t.

Így igaz! Amúgy a random vicces kép halálos! Oké, most kimondom: édes ez a pasi! rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow, kateblock
2010. november 28. 21:12 #1332
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.11.27. 17:32)
Pasik. rolleyes.gif
Velem is történt egy fura eset a héten. _nevet.gif Munkában épp DT-on és a DW-n gondolkoztam. Közben az agyam "átkapcsolt angol üzemmódba". Egyszer csak jön a főnököm (egyben a haverom - fiatal, aranyos srác biggrin.gif ) és kérdez valamit a munkáról. Válaszolni akartam, de csak angolul jutott eszembe. rohog.gif  _nevet.gif Aztán egy szemvillanás alatt eszembe jutott, hogy nem tud angolul, ezért csak hümmögtem, meg bólogattam egész idő alatt. _nevet.gif Nem tom mi történt egy percre elfelejtettem magyarul beszélni- rohog.gif  nevet2.gif Miután elment magamhoz tértem, majd elkezdtem röhögni, és elmeséltem a munkatársnőmnek. Fetrengtünk a nevetéstől. rofl.gif 
Ennyit rólam. rohog.gif

LOL
Mik vannak? rohog.gif Biztos jó lehetett. rohog.gif

Napi haj biggrin.gif (Cuki Andrew Garfield a háttérben rohog.gif rohog.gif )
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie, Sixy
2010. november 29. 08:15 #1333
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.28. 21:12)
LOL
Napi haj  biggrin.gif (Cuki Andrew Garfield a háttérben  rohog.gif  rohog.gif )

Pluszban a háttérben megvolt a napi fül és orr is. rohog.gif
Ismét remekeltél, Kate! meghajolo.gif
2010. november 29. 12:57 #1334
- törölt felhasználó -    
Helyzetjelentés. Newcastle városkában már akkora a hó, hogy az utak is le vannak zárva. Jelentem David már 2 napja -állíótag- nem csinál szinte semmit a forgatáson, ezért az arra járó, ráérős fanokkal beszélget és a vele unatkozó stábtagokkal együtt Doctor Who relations game-t játszik _nevet.gif _nevet.gif
Vajon ki lehet az a bátor ember, aki magával a Doktorral és a DW egyik legnagyobb fanboyával DW játékot játszik? rolleyes.gif rohog.gif

Napi haj biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. november 29. 13:35 #1335
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.29. 12:57)
Helyzetjelentés. Newcastle városkában már akkora a hó, hogy az utak is le vannak zárva. Jelentem David már 2 napja -állíótag- nem csinál szinte semmit a forgatáson, ezért az arra járó, ráérős fanokkal beszélget és a vele unatkozó stábtagokkal együtt Doctor Who relations game-t játszik  _nevet.gif  _nevet.gif 
Vajon ki lehet az a bátor ember, aki magával a Doktorral és a DW egyik legnagyobb fanboyával DW játékot játszik?  rolleyes.gif  rohog.gif 
Napi haj  biggrin.gif

Nézd őszintén magadba és mond, hogy te nem játszanál vele! Szerintem még fővesztés terhe mellett is bevállalnád, főleg ha a nyereményed egy hajbatúrás lenne. rohog.gif
UI: jó a napi haj!
2010. november 29. 14:03 #1336
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.29. 13:35)
Nézd őszintén magadba és mond, hogy te nem játszanál vele! Szerintem még fővesztés terhe mellett is bevállalnád, főleg ha a nyereményed egy hajbatúrás lenne.  rohog.gif 

Vagy valami más rohog.gif

Mást is lehetne nyerni. El tudnék viselni más nyereményt is biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 29. 14:07 #1337
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.29. 14:03)
Vagy valami más  rohog.gif 
Mást is lehetne nyerni. El tudnék viselni más nyereményt is  biggrin.gif

Persze, gondolom én, hogy bármit jót el tudnál viselni tőle, de nem akartam nagyon a 18-as karika fölé menni. wink.gif De azt is el tudnám képzelni, hogy jutalmul épít neked egy hódaleket. biggrin.gif
2010. november 29. 16:02 #1338
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.29. 14:07)
Persze, gondolom én, hogy bármit jót el tudnál viselni tőle, de nem akartam nagyon a 18-as karika fölé menni.  wink.gif De azt is el tudnám képzelni, hogy jutalmul épít neked egy hódaleket.  biggrin.gif

Ki beszél itt olyan dolgokról? Honnan tudod hogy én mire gondoltam? http://img218.imageshack.us/img218/8734/innocentb.png
Én olyan rendes kisjány vagyok http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/angel.gif , bennem soha nem merülne fel ilyen gondolat rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 29. 16:08 #1339
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.29. 16:02)
Ki beszél itt olyan dolgokról? Honnan tudod hogy én mire gondoltam?  http://img218.imageshack.us/img218/8734/innocentb.png
Én olyan rendes kisjány vagyok http://gallifreybase.com/forum/images/smilies/angel.gif  , bennem soha nem merülne fel ilyen gondolat rohog.gif

Élsz még, életem? blink.gif Csak érdeklődöm, mert gondolom erősen rád szakadhatott a plafon! wink.gif rohog.gif
2010. november 29. 16:33 #1340
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.29. 16:08)
Élsz még, életem?  blink.gif Csak érdeklődöm, mert gondolom erősen rád szakadhatott a plafon!  wink.gif  rohog.gif

Köszönöm kérdésed, keresztapám kőműves, a ház teljesen rendben van és a plafon sem fog ránk szakadni, mert jól meg van csinálva rohog.gif biggrin.gif
100 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok