Starity

David Tennant

100 oldal 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 26. 11:32 #1301
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 08:35)
Ma reggel igencsak kitettél magadért képek tekintetében. A napi haj szokásosan zseniális, az utolsótól meg dobtam egy hátast!  rohog.gif Remélem te is jobban érzed magad, mert az én napomat már bearanyoztad, pedig ismét nem volt könnyű dolgod!  thumbsup.gif  meghajolo.gif

Köszönöm kérdésed, semmivel sem érzem magam jobban mint tegnap. sad.gif
Az utolsó kép tényleg nagyon jó, gondolatban be is illesztettem egy mondatot a kép alá. 'I love you' vagy 'You're the chosen one, go to my room, earthgirl'. rohog.gif Milyen jól is mutatna, szaladnék is egyből a szobájába, ha tudnám hogy a TARDIS-ban hol van pontosan a Doki szobája blink.gif _nevet.gif
Örülök ha tetszenek a képek, Paul Smith-nek kell megköszönnöd, ő csinálta David haját a DW alatt. Ő volt a fodrásza. Minden reggel 5 percig balzsamozta a szegény ember fejét hogy a sok zselé ne ártson a fejbőrének, legalább 5 percig fésülte, és még 10 perc volt maga a zselézés rohog.gif biggrin.gif

Egy kis érdekesség volt ez. Nos, Sixy elolvasta a mai hozzászólásaimat/megnézte a képeket és él még? biggrin.gif
Remélem senki nem halt bele biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 26. 11:44 #1302
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 11:32)
Köszönöm kérdésed, semmivel sem érzem magam jobban mint tegnap.  sad.gif 
Az utolsó kép tényleg nagyon jó, gondolatban be is illesztettem egy mondatot a kép alá. 'I love you' vagy 'You're the chosen one, go to my room, earthgirl'. rohog.gif Milyen jól is mutatna, szaladnék is egyből a szobájába, ha tudnám hogy a TARDIS-ban hol van pontosan a Doki szobája  blink.gif  _nevet.gif 
Örülök ha tetszenek a képek, Paul Smith-nek kell megköszönnöd, ő csinálta David haját a DW alatt. Ő volt a fodrásza. Minden reggel 5 percig balzsamozta a szegény ember fejét hogy a sok zselé ne ártson a fejbőrének, legalább 5 percig fésülte, és még 10 perc volt maga a zselézés  rohog.gif  biggrin.gif 
Egy kis érdekesség volt ez. Nos, Sixy elolvasta a mai hozzászólásaimat/megnézte a képeket és él még?  biggrin.gif 
Remélem senki nem halt bele  biggrin.gif

Jelentem alássan, én még élek. biggrin.gif Bár nehezen tudom feldolgozni a tényt, hogy eme frizura elkészítése nap mint nap 20 percet vett igénybe. Azt hittem csak kikelt az ágyból és 10 ujjal megfésülködött. rohog.gif Á, most csak viccelek. Sejtettem én, hogy ebben nagy munka van, mint mindenben, ami ilyen egyszerűnek tűnik!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 26. 13:04 #1303
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 11:44)
Jelentem alássan, én még élek.  biggrin.gif Bár nehezen tudom feldolgozni a tényt, hogy eme frizura elkészítése nap mint nap 20 percet vett igénybe. Azt hittem csak kikelt az ágyból és 10 ujjal megfésülködött.  rohog.gif Á, most csak viccelek. Sejtettem én, hogy ebben nagy munka van, mint mindenben, ami ilyen egyszerűnek tűnik!

Nem kell ennek 20 perc. Az 5 perc balzsamozás kell, de ha az én kezeim közé kerülne, pillanatok alatt jól látható lenne a végeredmény. A maradék időben szívesen lógnék a haján (vagy csinálhatnánk mást is persze, 10 perc az csak 10 perc rohog.gif ).
Hajnalban nem tudtam aludn, úgyhogy megnéztem a Friday Night Projecteket, mindkettőt, és annak ellenére, hogy már legalább ezerszer láttam, csak nemrég esett le, hogyan ejtette ki Nicolas Sarkozy nevét (Nicoláz Szárkúzi) lol
Ez kicsit Off volt, elnézést. Az a fej, ami Davidnek van, mikor Frankie megkérdezte, hogy beletúrhat-e a hajába, az az ijedt és rémült fej biggrin.gif rohog.gif És az a tekintet, ami Davidnél van, mikor Frankie benne túrkál a hajában _nevet.gif
És ami a legjobban tetszik nekem, az az, amit azután mond, hogy leül az asztalhoz.
'I'm just glad I'm sitting right behind the desk now' nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 26. 13:13 #1304
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 13:04)
Nem kell ennek 20 perc. Az 5 perc balzsamozás kell, de ha az én kezeim közé kerülne, pillanatok alatt jól látható lenne a végeredmény. A maradék időben szívesen lógnék a haján (vagy csinálhatnánk mást is persze, 10 perc az csak 10 perc  rohog.gif ).
Hajnalban nem tudtam aludn, úgyhogy megnéztem a Friday Night Projecteket, mindkettőt, és annak ellenére, hogy már legalább ezerszer láttam, csak nemrég esett le, hogyan ejtette ki Nicolas Sarkozy nevét (Nicoláz Szárkúzi) lol
Ez kicsit Off volt, elnézést. Az a fej, ami Davidnek van, mikor Frankie megkérdezte, hogy beletúrhat-e a hajába, az az ijedt és rémült fej  biggrin.gif  rohog.gif És az a tekintet, ami Davidnél van, mikor Frankie benne túrkál a hajában  _nevet.gif 
És ami a legjobban tetszik nekem, az az, amit azután mond, hogy leül az asztalhoz.
'I'm just glad I'm sitting right behind the desk now'  nevet2.gif

Na, ezt a videót speciel láttam! Priceless! _nevet.gif Meg is jegyeztem, hogy micsoda őrült bigék vannak. rohog.gif Szegény halálra vált David. Nem tudom én mit szólnék, ha valaki megállítana az utcán, hogy bocsi, de olyan szívesen beletúrna a hajamba..hmm...hát én is néznék nagyot. Sőt, meg is rémülnék. Full respect to David for being that brave and generous! meghajolo.gif
2010. november 26. 13:35 #1305
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 13:13)
Na, ezt a videót speciel láttam! Priceless!  _nevet.gif Meg is jegyeztem, hogy micsoda őrült bigék vannak.  rohog.gif Szegény halálra vált David. Nem tudom én mit szólnék, ha valaki megállítana az utcán, hogy bocsi, de olyan szívesen beletúrna a hajamba..hmm...hát én is néznék nagyot. Sőt, meg is rémülnék. Full respect to David for being that brave and generous!  meghajolo.gif

Abszolút priceless. És ha már témánál tartunk .. WTH?? _nevet.gif _nevet.gif
2010. november 26. 14:13 #1306
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 13:35)
Abszolút priceless. És ha már témánál tartunk .. WTH??  _nevet.gif  _nevet.gif

Ez naggyon késssz!!! nevet2.gif Imádom ezeket a fejeket, mármint azokat az arckifejezéseket, amiket le tud vágni! _nevet.gif
2010. november 26. 16:04 #1307
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 14:13)
Ez naggyon késssz!!! nevet2.gif Imádom ezeket a fejeket, mármint azokat az arckifejezéseket, amiket le tud vágni!  _nevet.gif

És még nem láttad azt az arckifejezést, ami minden FNP arckifejezések legjobbja. Mikor megkérdezték tőle, hogy Billie Piper miért hívja 10inch-nek _nevet.gif _nevet.gif
Vajon miért? rohog.gif biggrin.gif
És a végén szóba került egy bizonyos kép, egy régebbi színdarabból, amiben teljesen meztelen volt. Best arckifejezés ever mikor a műsorvezető megkérdezte a közönségtől, hogy ki látta a szóban forgó képet és kiderült hogy mindenki látta, mire David: 'Now I'm really scared'

_nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. november 26. 16:07 #1308
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 16:04)
És még nem láttad azt az arckifejezést, ami minden FNP arckifejezések legjobbja. Mikor megkérdezték tőle, hogy Billie Piper miért hívja 10inch-nek  _nevet.gif  _nevet.gif 
Vajon miért?  rohog.gif  biggrin.gif 
És a végén szóba került egy bizonyos kép, egy régebbi színdarabból, amiben teljesen meztelen volt. Best arckifejezés ever mikor a műsorvezető megkérdezte a közönségtől, hogy ki látta a szóban forgó képet és kiderült hogy mindenki látta, mire David: 'Now I'm really scared' 
_nevet.gif  _nevet.gif

A helyében én is nagyon rémült lettem volna! _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2010. november 26. 17:05 #1309
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.26. 16:07)
A helyében én is nagyon rémült lettem volna!  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

David FNP arckifejezéseire van egy külön albumom photbucketon, itt lehet megtekinteni, akit érdekel. rohog.gif
Valaki kérdezte van-e több képem a műsorból. Van, még egy, de annak a linkjét nem szúrom be. Akinek kell küldjön üzit rohog.gif Több screenshot is van csak lusta vagyok feltölteni photobucketra. _nevet.gif

OFF Nektek jó a facebook? blink.gif Nem működnek az alkalmazások dry.gif ON
2010. november 26. 19:03 #1310
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Szép estét mindenkinek! Beköszönés.
Katenek köszönet a képekért - ismét. Az utolsó fotó érdekesen "sült el", hová mutatott a kis drága, jajj... rohog.gif

SS feliratok egyébként megérkeztek, amint tudom tesztelem, és ismét thanks and respect! wink.gif meghajolo.gif

OFF: ma kaptam egy 5-öst a zeggyetemen és jövő héten a nyelvvizsgámat is megkapom, ebből kifolyólag lesz egy diploma végre under the christmas tree, oh yeah! biggrin.gif yahoo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. november 27. 07:46 #1311
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 17:05)
David FNP arckifejezéseire van egy külön albumom photbucketon, itt lehet megtekinteni, akit érdekel.  rohog.gif 

A bruhaha kategóriás albumod megtekintve. Ezek a fejek! w00t.gif Olyan beszédes az arca! w00t.gif
2010. november 27. 08:53 #1312
- törölt felhasználó -    
Helyzetjelentés. David továbbra is Newcastle-ben forgat, most éppen focis jeleneteket vesznek fel, ő az edző, neki kellene megmutatni nekik, hogyan kell gólt rúgni, de úgy tűnik, hogy a stábból és a színészek között is ő az egyetlen aki NEM TUD focizni. Mindig mellé lő szegényke, egyszerűen nem tud focizni, pedig a felmenői között díjat nyert olimpiai focisták vannak. _nevet.gif _nevet.gif

Tegnap este megtaláltam a második új otthonomat, egy website soha nem látott képekkel, nem győzöm őket feltölteni photobucketra biggrin.gif Vicces mozgóképek is vannak bőven és napi haj képekből sem fogok egyhamar kifogyni rohog.gif _nevet.gif

Egészségre káros (napi haj) képek rohog.gif itt, itt és itt drool.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. november 27. 08:55 #1313
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 08:53)

Egészséges káros (napi haj) képek  rohog.gif

Tévedés! Mindhárom kép kiválóan hat az egészségi állapotomra, főleg az első kettő. Tudtommal a nevetés gyógyír! _nevet.gif _nevet.gif
2010. november 27. 09:11 #1314
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.27. 08:55)
Tévedés! Mindhárom kép kiválóan hat az egészségi állapotomra, főleg az első kettő. Tudtommal a nevetés gyógyír!  _nevet.gif  _nevet.gif

Én még mindig nem tértem magamhoz. biggrin.gif A Hamlet utáni backstage kép az őrületbe tudna vinni, még jó hogy nem voltam ott, biztosan nehéz lehetett volna megállni, hogy ne túrjak bele blink.gif rohog.gif _nevet.gif
2010. november 27. 09:26 #1315
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 09:11)
Én még mindig nem tértem magamhoz.  biggrin.gif A Hamlet utáni backstage kép az őrületbe tudna vinni, még jó hogy nem voltam ott, biztosan nehéz lehetett volna megállni, hogy ne túrjak bele  blink.gif  rohog.gif  _nevet.gif

És biztos nagyon nagyon meglepted volna eme ténykedéseddel. Mármint a váratlan, hirtelen felindulásból elkövetett hajbatúrással. _nevet.gif
2010. november 27. 09:50 #1316
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.27. 09:26)
És biztos nagyon nagyon meglepted volna eme ténykedéseddel. Mármint a váratlan, hirtelen felindulásból elkövetett hajbatúrással.  _nevet.gif

hmmm biztosan nem én lennék az egyetlen. Nem tudom miért és hogy, de azon a fotón pont olyan haja van, amibe muszáj beletúrni, nem lehet nem megtenni, egyszerűen muszáj és kész rohog.gif
Kezd most már érdekelni, hogy a topikon kívüli emberek ha néha benéznek ide, mit gondolnak _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. november 27. 10:02 #1317
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 09:50)
hmmm biztosan nem én lennék az egyetlen. Nem tudom miért és hogy, de azon a fotón pont olyan haja van, amibe muszáj beletúrni, nem lehet nem megtenni, egyszerűen muszáj és kész  rohog.gif

elképzelem, ahogy ezt az akció után elmagyarázod neki... _nevet.gif _nevet.gif

Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 09:50)
Kezd most már érdekelni, hogy a topikon kívüli emberek ha néha benéznek ide, mit gondolnak  _nevet.gif

Mármint Davidről mit gondolnak, vagy a fanokról, vagy a képekről?
2010. november 27. 10:31 #1318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.27. 10:02)
elképzelem, ahogy ezt az akció után elmagyarázod neki...  _nevet.gif  _nevet.gif 
Mármint Davidről mit gondolnak, vagy a fanokról, vagy a képekről?

Szinte biztos vagyok abban, hogy nem tudnék értelmeset mondani, sőt, gyanítom hogy egy, nyelvtanilag helyes mondatot sem tudnék neki mondani. rohog.gif Különben is, megbeszéltük Sixy-vel hogy hajbatúrás után a kezünkön maradt hajszálakból klónozunk biggrin.gif limited edition _nevet.gif Limited edition Delicious Scottish Premium Value _nevet.gif _nevet.gif

Rólunk, a fanokról. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. november 27. 11:13 #1319
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.27. 10:31)
Szinte biztos vagyok abban, hogy nem tudnék értelmeset mondani, sőt, gyanítom hogy egy, nyelvtanilag helyes mondatot sem tudnék neki mondani. 

Bevallom töredelmesen, valahogy én is így képzeltem! _nevet.gif

rohog.gif Különben is, megbeszéltük Sixy-vel hogy hajbatúrás után a kezünkön maradt hajszálakból klónozunk  biggrin.gif limited edition  _nevet.gif Limited edition Delicious Scottish Premium Value  _nevet.gif  _nevet.gif

Azt hittem neked csakis az eredeti példány kellene. biggrin.gif

Rólunk, a fanokról.  rohog.gif

Miért érdekel? Azt gondolom, ha valaki erre téved, akkor már kedveli, vagy legalább ismeri David munkásságát. Ha meg úgy téved ide az árva, hogy azt se tudja mi fán terem a DT phenomenon, akkor igencsak vonogathatja a szemöldökét, pont úgy, ahogy mi is tennénk egy-egy elradtatottabb kijelentés olvastán mondjuk a Csillagtök topikban. rohog.gif
2010. november 27. 11:38 #1320
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.27. 11:13)

Azt hittem neked csakis az eredeti példány kellene.  biggrin.gif 

Az eredeti nem kell, azzal sok a baj. Nekem klón kell, azzal könnyebben lehet bánni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
100 oldal 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok