Starity

David Tennant

100 oldal 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 25. 10:07 #1281
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 08:20)
Sajnos az első napi hajat nem jeleníti meg.  sad.gif De a másik kettő zseniális!  thumbsup.gif 
A helyzetjelentéseddel New Castle-ből egyébként olyan képet vetítettél elém, ami számomra tetszetős. Ha igazak a hírek, ez a pasi néha olyan mint egy édes kiskölyök.  laugh.gif

Tényleg nem találja, pedig este lecsekkoltam 3szor is hogy rendesen beszúrtam-e a képet és jó volt blink.gif
Nem tudom miért csinálja ezt, elnézést kérek mindenkitől, remélem elfogadjátok tőlem ezt és ezt bocsánatom jeléül. biggrin.gif drool.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie
2010. november 25. 11:00 #1282
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 10:07)
Tényleg nem találja, pedig este lecsekkoltam 3szor is hogy rendesen beszúrtam-e a képet és jó volt  blink.gif 
Nem tudom miért csinálja ezt, elnézést kérek mindenkitől, remélem elfogadjátok tőlem ezt és ezt bocsánatom jeléül.  biggrin.gif drool.gif

Wow! w00t.gif A második nagyon..khm..szóval tudod! blush.gif Bocsánatkérés elfogadva! biggrin.gif
2010. november 25. 11:15 #1283
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 11:00)
Wow!  w00t.gif A második nagyon..khm..szóval tudod!  blush.gif Bocsánatkérés elfogadva!  biggrin.gif

Én azt hiszem tudom mire gondolsz de mi is a legjobb kifejezés erre? rolleyes.gif Én ilyenkor használom a tennantastic jelzőt. Ez mindent takar rohog.gif
Egyébként érdekes amit az előbb felhoztál. Pont mikor azt gondolná az ember, hogy ennél gyerekesebb már nem lehet, mindig hallunk valamit, amiből kiderül, hogy lehet. Ezen az emberen nem lehet kiigazodni, ami végülis nem baj. rohog.gif
Emlékszem (interjúból) mikor a Single Father forgatáson a kocsiban ült, hátul, egy nagyobb gyerekülésben kő papír ollót játszott a mellette, szintén a gyerekülésben ülő gyerekkel _nevet.gif vagy amikor a filmbéli legkisebb gyereke rózaszín teaparty-t tartott a trailerjében. David is kapott meghívót és minden rózsaszínű volt, Hello Kittys, kis rózsaszín teáskészlet meg asztalka. Szegény magas ember ült a kisasztalánál, a kisszéken és azzal szórakoztak hogy mentát dobáltak a Pepsibe _nevet.gif
Persze vannak komoly pillanatai is, amit többen megemlítettek már mintpéldául Rupert Everett és abból lett egy kis gossipos visszhang dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie
2010. november 25. 11:20 #1284
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 11:15)
Én azt hiszem tudom mire gondolsz de mi is a legjobb kifejezés erre?  rolleyes.gif Én ilyenkor használom a tennantastic jelzőt. Ez mindent takar  rohog.gif 
Egyébként érdekes amit az előbb felhoztál. Pont mikor azt gondolná az ember, hogy ennél gyerekesebb már nem lehet, mindig hallunk valamit, amiből kiderül, hogy lehet. Ezen az emberen nem lehet kiigazodni, ami végülis nem baj. rohog.gif 
Emlékszem (interjúból) mikor a Single Father forgatáson a kocsiban ült, hátul, egy nagyobb gyerekülésben kő papír ollót játszott a mellette, szintén a gyerekülésben ülő gyerekkel  _nevet.gif vagy amikor a filmbéli legkisebb gyereke rózaszín teaparty-t tartott a trailerjében. David is kapott meghívót és minden rózsaszínű volt, Hello Kittys, kis rózsaszín teáskészlet meg asztalka. Szegény magas ember ült a kisasztalánál, a kisszéken és azzal szórakoztak hogy mentát dobáltak a Pepsibe  _nevet.gif 
Persze vannak komoly pillanatai is, amit többen megemlítettek már mintpéldául Rupert Everett és abból lett egy kis gossipos visszhang  dry.gif

Tennantastic.. nevet2.gif
Ha már szóba került. Egyetlen egy interjút láttam eddig Daviddel, úgyhogy nem vagyok túl tájékozott ezen a téren, de azok alapján, amiket mondasz, én úgy gondolom, hogy ő egy összetett személyiség. Az nem baj, hogy el tud lenni a gyerekekkel és ő maga is gyerekes néha, mert ez szerintem azt mutatja, hogy tiszta szívű ember, de én azt is látom rajta, hogy tud mély és komoly is lenni. Szerintem a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.
2010. november 25. 12:54 #1285
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 11:20)
Tennantastic.. nevet2.gif
Ha már szóba került. Egyetlen egy interjút láttam eddig Daviddel, úgyhogy nem vagyok túl tájékozott ezen a téren, de azok alapján, amiket mondasz, én úgy gondolom, hogy ő egy összetett személyiség. Az nem baj, hogy el tud lenni a gyerekekkel és ő maga is gyerekes néha, mert ez szerintem azt mutatja, hogy tiszta szívű ember, de én azt is látom rajta, hogy tud mély és komoly is lenni. Szerintem a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást.

Igen, ezt énis tudom, te is tudod. Én csak azt lesem, hogy a médiában félinfókból csinálnak pletykát. dry.gif
Egyetlen interjút? Netán emlékszel arra hogy mit mondott?

Engedd meg hogy beszúrjam az én kedvenc interjúmat. Nem kell végignézni ha nem akarod, az elején és a végén van a poén. rohog.gif

Burkolt kifejezés a 'vegyél már fel valamit, hogy ne látszódjanak ki' helyett rohog.gif
Ritka buta riporternő ez, jól láthatóan flörtöl vele de nem igazán jön be neki mert David megmondja amit gondol.
'You need to put a jacket on or you'll catch a death' nevet2.gif
David jó hülyének nézhette a csajt (annak is tűnik btw) Fannak vallja magát de nem tudja hogy a Dokit Dokinak hívják és nem Doktor Who-nak, de mindegy. dry.gif És 2006-2010-ig 5 év telik el, nem 4. Olyan nagy fannak mondja magát és nem tudja hogy 5 éve van a DW businessben dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. november 25. 13:03 #1286
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 12:54)
Igen, ezt énis tudom, te is tudod. Én csak azt lesem, hogy a médiában félinfókból csinálnak pletykát.  dry.gif 
Egyetlen interjút? Netán emlékszel arra hogy mit mondott?
Engedd meg hogy beszúrjam az én kedvenc interjúmat. Nem kell végignézni ha nem akarod, az elején és a végén van a poén.  rohog.gif

Azokat a videókat láttam, amit a múltkor postoltál és mondtad, hogy kötelező megnézni. Tudod, amikor mondtad, hogy nézzük a szemét. biggrin.gif Akkor mondtam, hogy nagyon mély érzésű, kedves embernek tűnik.
A médiának sajna manapság az a dolga, hogy félinfókból pletykát csináljon. Másként meg se tudna élni. mad.gif
A kedvenc interjúdat meg fogom nézni, otthon! Tudod, itt nincs hang. sad.gif Amúgy, ha szemtelen az interjúztatóval, akkor azt nekem látnom kell! Bírom, amikor intelligens, okos, jó humorú emberek finoman, de nagyon őszintén beszólogatnak hülyéknek! Azon akkorákat tudok röhögni! meghajolo.gif
2010. november 25. 13:24 #1287
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 13:03)
Amúgy, ha szemtelen az interjúztatóval, akkor azt nekem látnom kell! Bírom, amikor intelligens, okos, jó humorú emberek finoman, de nagyon őszintén beszólogatnak hülyéknek! Azon akkorákat tudok röhögni!  meghajolo.gif

Ez pont egy ilyen videó. Hülye fan kategória. David forgathatná a szemeit is de ő okosabb ennél. biggrin.gif
Szegényke nem örül neki ha hülyék veszik körül, de szerintem akkor is poénos, ahogyan burkoltan fogalmaz. Szerintem a csajnak le sem esett hogy hányan röhögtek meg röhögnek majd rajta. biggrin.gif

Kitöltöttem a Facebookon a melyik DT karakter illik hozzád quizt. Szerintetek ki jött ki? rohog.gif

Ráböktem a Melyik pasi illik hozzád? alkalmazásra is, poénból, but no way in hell I'm gonna post the result. blink.gif A lehető legrosszabb amit csak el tudtok képzelni. http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif
2010. november 25. 13:42 #1288
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 13:24)

Kitöltöttem a Facebookon a melyik DT karakter illik hozzád quizt. Szerintetek ki jött ki?  rohog.gif

Tippelhetek? Csak nem a Doki? biggrin.gif

Ráböktem a Melyik pasi illik hozzád? alkalmazásra is, poénból, but no way in hell I'm gonna post the result.  blink.gif A lehető legrosszabb amit csak el tudtok képzelni. http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif

Öhm...akkor én sem mondom ki, kire gondolok. Simán csak részvétem. (de azért furdal a kíváncsiság!)
2010. november 25. 14:04 #1289
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 13:42)
Tippelhetek? Csak nem a Doki?  biggrin.gif 
Öhm...akkor én sem mondom ki, kire gondolok. Simán csak részvétem. (de azért furdal a kíváncsiság!)

Nem, nem a Doki jött ki hanem az én kis drágaságom wub.gif
http://img.photobucket.com/albums/v608/nickknight1228/David%20Tennant%20pics/dtdrinkingsexily.gif

Brendan babyy biggrin.gif

Szám szerint, hogy pontos legyek, 22-ik alkalommal töltöttem ki a tesztet és mindig Brendan baby jött ki _nevet.gif
Nem hülyéskedek, ő az én végzetem. Oh sweet destiny, sweet Rassilon, he is so mine _nevet.gif biggrin.gif

Részvétnyilvánítás elfogadva. Nem tudom hogy jöhetett ki Csillagtök blink.gif ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Sally Sparrow
2010. november 25. 14:16 #1290
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 14:04)

Szám szerint, hogy pontos legyek, 22-ik alkalommal töltöttem ki a tesztet és mindig Brendan baby jött ki  _nevet.gif 
Nem hülyéskedek, ő az én végzetem. Oh sweet destiny, sweet Rassilon, he is so mine  _nevet.gif  biggrin.gif

Te is nagyon fain fan vagy! biggrin.gif
Linkelt szöveg

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 14:04)

Részvétnyilvánítás elfogadva. Nem tudom hogy jöhetett ki Csillagtök  blink.gif  ohmy.gif

nevet2.gif nevet2.gif
2010. november 25. 14:29 #1291
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 14:16)
Te is nagyon fain fan vagy!  biggrin.gif 
Linkelt szöveg
nevet2.gif nevet2.gif

Casanova? biggrin.gif Nem kösz, nem kellene. Poénnak jó de bármikor szívesebben nézek Blackpoolt, mint Casanovát. rohog.gif
2010. november 25. 14:31 #1292
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 14:29)
Casanova?  biggrin.gif  Nem kösz, nem kellene. Poénnak jó de bármikor szívesebben nézek Blackpoolt, mint Casanovát.  rohog.gif

blink.gif A pusziküldés volt a lényeg. Tudod, puszit a fain fannak. thumbsup.gif De most már legalább tudom, hogy ez meg a Casanova. rohog.gif Miért nem szereted?
2010. november 25. 14:40 #1293
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 14:31)
blink.gif A pusziküldés volt a lényeg. Tudod, puszit a fain fannak.  thumbsup.gif De most már legalább tudom, hogy ez meg a Casanova.  rohog.gif Miért nem szereted?

Fain fan szívesebben vesz egy wink.gif -t vagy .. valami mást rohog.gif
A Casanova tökéletes arra, hogy megmutassa remek komikus oldala van bár elismerem tehetségét, nekem nem igazán jött be. Vicces az biztos de nálam akkor sem gyere be. blush.gif unsure.gif biggrin.gif rohog.gif
Megvan DVD-n, néha megnézem, meg minden januárban leadják az M1-en kétszer (mind2 részt) mint a 'nap filmje' azt megnézem, meg néha eredetin aztán nekem elég. Blackpoolt, Secret Smilet, DW-t, Hamletet vagy L.A. without map-et szívesen nézek. rohog.gif
2010. november 25. 14:50 #1294
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 14:40)
Fain fan szívesebben vesz egy  wink.gif -t vagy .. valami mást  rohog.gif 
A Casanova tökéletes arra, hogy megmutassa remek komikus oldala van bár elismerem tehetségét, nekem nem igazán jött be. Vicces az biztos de nálam akkor sem gyere be.  blush.gif  unsure.gif  biggrin.gif  rohog.gif 
Megvan DVD-n, néha megnézem, meg minden januárban leadják az M1-en kétszer (mind2 részt) mint a 'nap filmje' azt megnézem, meg néha eredetin aztán nekem elég. Blackpoolt, Secret Smilet, DW-t, Hamletet vagy L.A. without map-et szívesen nézek.  rohog.gif

Na, most már ezt is tudjuk: Kate-et nem minden DT kép dobja fel. rohog.gif Nem adom fel, egyszer találok olyat, amivel megörvendeztetlek egy adott pillanatban! wink.gif
Ez a Secret Smile egyre jobban birizgálja a fantáziámat. Végignézem a Blackpoolt, utána kérni fogok egy Secret Smilet. Furdalja az oldalam ez a te Brendanod. wink.gif
2010. november 25. 17:00 #1295
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 14:50)
Na, most már ezt is tudjuk: Kate-et nem minden DT kép dobja fel.  rohog.gif Nem adom fel, egyszer találok olyat, amivel megörvendeztetlek egy adott pillanatban!  wink.gif 
Ez a Secret Smile egyre jobban birizgálja a fantáziámat. Végignézem a Blackpoolt, utána kérni fogok egy Secret Smilet. Furdalja az oldalam ez a te Brendanod.  wink.gif

Ha érdekel a film, először a Filmek-ben olvasd el amit Sally-vel beszéltünk róla. Eddig mindig mindenkinek ezt ajánlgattam de valahogyan nem sokan tudták magukat túltenni azon amit láttak. Szóval mostantól azt mondom, kétszer gondold át. Nálam ez volt a mérföldkő, itt jöttem rá, hogy David rohadt jó színész. rohog.gif

Igen, nem mindegyik kép tetszik, de ez így is van rendjén. Sőt, talán furcsa lesz, amit mondok, de vannak képek, amik nem is érdekelnek vagy a 'nemtomhovátegyem' kategóriába tartoznak, bár ebből csak 1 van. Nem tudom hová tenni, nem mondom hogy tetszik vagy nem tetszik, gondolataim vannak de nem vagyok biztos abban, hogy melyik csoportba soroljam, sokkoló animációról beszélünk rohog.gif
2010. november 25. 20:19 #1296
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Ez pont egy ilyen videó. Hülye fan kategória. David forgathatná a szemeit is de ő okosabb ennél.  biggrin.gif 
Szegényke nem örül neki ha hülyék veszik körül, de szerintem akkor is poénos, ahogyan burkoltan fogalmaz. Szerintem a csajnak le sem esett hogy hányan röhögtek meg röhögnek majd rajta.  biggrin.gif 
Kitöltöttem a Facebookon a melyik DT karakter illik hozzád quizt. Szerintetek ki jött ki?  rohog.gif 
Ráböktem a Melyik pasi illik hozzád? alkalmazásra is, poénból, but no way in hell I'm gonna post the result.  blink.gif A lehető legrosszabb amit csak el tudtok képzelni. http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif

A karakteres alkalmazást milyen néven kell keresni? én is ki akarom tölteni... Olyan kíváncsi vagyok, mi jönne ki nekem... Remélem az én kis Peterem... blush.gif wub.gif biggrin.gif Bár Kate, mi eléggé "egy rugóra járunk", lehet, hogy ebből kifolyólag nekem is Brendant dobja ki a dolog... Ha így lesz, akkor tudd, hogy BB a tiéd, jó lesz nekem PC is. rohog.gif
2010. november 25. 20:20 #1297
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Rajzok: Catherine marha jó macsekot alkotott. Kicsit Garfield, kicsit Alice Csodaországban... rohog.gif

DT rajza pedig igenis jó! Kedvencem a "Love" szócska... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 25. 20:40 #1298
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.25. 20:19)
A karakteres alkalmazást milyen néven kell keresni? én is ki akarom tölteni... Olyan kíváncsi vagyok, mi jönne ki nekem... Remélem az én kis Peterem...  blush.gif  wub.gif  biggrin.gif Bár Kate, mi eléggé "egy rugóra járunk", lehet, hogy ebből kifolyólag nekem is Brendant dobja ki a dolog... Ha így lesz, akkor tudd, hogy BB a tiéd, jó lesz nekem PC is.  rohog.gif

Ha neked is Brendan jön ki, akkor is lájkolni fogom. Észrevettem, hogy nekünk közel egy rugóra jár az agyunk. Ami nem is baj, lehet Brendant szeretni, nem rossz ember ő. Bad boy, de szeretnivaló. Az én kis Brendan babym wub.gif
De mondtad már egyébként hogy neked is bejövős a kis drágaság, érthető. Brendan is damned smexy és azok a szemek, anyám borogass rohog.gif _nevet.gif

Most nem működik az alkalmazás, a Like menüpont alatt megtaláltam, az a neve, hogy Which David Tennant character is your perfect match? de mikor rákattintok egy üres lapra érek ahol nincs semmi. Az eredményemet soha nem teszem ki a főlapra mert a pasim bemérgesedne, különben is már kitöltöttem sokszor, aki régebb óta van felvéve mint te, az úgyis tudja hogy Brendant kapom, szóval már ki sem teszem. rohog.gif _nevet.gif
Előbb megpróbáltam egy másik alkalmazást is, és nem működött, pedig délután jó volt. Valamelyik nap küldeni akartam neked 9-et via DW gifts de hibaüzenetet kaptam, aztán kiírta hogy elment, de csak nem ment el, mert nem kaptam tőled semmilyen visszajelzést.
Lehet megint nem jó a facebook .. mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 26. 08:25 #1299
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.25. 20:20)
Rajzok: Catherine marha jó macsekot alkotott. Kicsit Garfield, kicsit Alice Csodaországban...  rohog.gif 
DT rajza pedig igenis jó! Kedvencem a "Love" szócska...  biggrin.gif

Ugye, nekem is az jutott először eszembe. CT szereti a macsekokat. Van is róla egy kép valahol a macskájával biggrin.gif

Közkívánatra Napi haj rohog.gif és csak azért mert még mindig beteg vagyok, már hangom sincs és a hasam is fáj, megérdemlek még egy képet. Ez az egyik kedvencem. Mit meg nem adnék ha 10 az én szobámban lenne, nem a Martháéban. Az a tekintet blush.gif
Remek, anyum is mérges rám, minden ok nélkül, ez még egy képet jelent. Péntek a nagy igazságok napja. _nevet.gif És a mai napra szánt legutolsó kép nektek, igen, csakis nektek _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 26. 08:35 #1300
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.26. 08:25)
Ugye, nekem is az jutott először eszembe. CT szereti a macsekokat. Van is róla egy kép valahol a macskájával  biggrin.gif 
Közkívánatra Napi haj  rohog.gif és csak azért mert még mindig beteg vagyok, már hangom sincs és a hasam is fáj, megérdemlek még egy képet. Ez az egyik kedvencem. Mit meg nem adnék ha 10 az én szobámban lenne, nem a Martháéban. Az a tekintet  blush.gif 
Remek, anyum is mérges rám, minden ok nélkül, ez még egy képet jelent. Péntek a nagy igazságok napja.  _nevet.gif És a mai napra szánt legutolsó kép nektek, igen, csakis nektek  _nevet.gif  _nevet.gif

Ma reggel igencsak kitettél magadért képek tekintetében. A napi haj szokásosan zseniális, az utolsótól meg dobtam egy hátast! rohog.gif Remélem te is jobban érzed magad, mert az én napomat már bearanyoztad, pedig ismét nem volt könnyű dolgod! thumbsup.gif meghajolo.gif
100 oldal 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok