Starity

David Tennant

100 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 16. 20:58 #1221
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.16. 19:54)

Egyébként. Találjátok ki, mit vásároltam ma..? Igen, Bartyt.  rohog.gif

Én azt hittem azt mondod hogy találtál HP babákat a TESCO-ban. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Bessie
2010. november 17. 07:53 #1222
- törölt felhasználó -    
Ma 2 napi haj van számotokra, csak mert. Vigyázat, a két következő médiafájl ártalmas lehet az egészségre és a rekeszizmokra is rohog.gif Napi haj biggrin.gif és egy ráadás oh yeah rohog.gif

Aki életben maradt az lájkolja biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Grace Benning
2010. november 17. 08:12 #1223
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (kateblock @ 2010.11.16. 20:58)
Én azt hittem azt mondod hogy találtál HP babákat a TESCO-ban.  _nevet.gif

Ne is mondd... De jó is lett volna... rohog.gif
Sajna a mi TESCO-nk már csak ilyen csóringer, örülünk, ha DVD-jük van egyáltalán... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. november 17. 08:19 #1224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.17. 08:12)
Ne is mondd... De jó is lett volna...  rohog.gif 
Sajna a mi TESCO-nk már csak ilyen csóringer, örülünk, ha DVD-jük van egyáltalán...  unsure.gif

Nálunk már csak ilyen Tesco-k vannak reklamalo.gif reklamalo.gif

Egyébként. Nekem észben sem volt, valaki tegnap hívta fel szíves figyelmemet arra, hogy Davidnek a United-ban walesi akcentusa lesz. Gondoltam tegnap este, hogy remek, alig bírtam megszokni a skótot most meg ez, sebaj. Most DW audiobook-okat hallgatok hogy szoktassam magamat az akcentushoz és hogy megértsem mit mond. biggrin.gif
Ez az ember elképesztő. Nekünk csak hallgatni meg nézni kell amit művel de ez bevállalta néhány DW audiobook és egy film kedvéért a walesi akcentust. rohog.gif
Szeretném megjegyezni sokkal érthetőbb mint a skót, de annak még csak a közelébe sem ér. Még csak nem is szexi de mindegy. Örülünk hogy ez is van, de nagyon rohog.gif biggrin.gif
2010. november 17. 08:27 #1225
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.17. 08:19)
Nálunk már csak ilyen Tesco-k vannak  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Egyébként. Nekem észben sem volt, valaki tegnap hívta fel szíves figyelmemet arra, hogy Davidnek a United-ban walesi akcentusa lesz. Gondoltam tegnap este, hogy remek, alig bírtam megszokni a skótot most meg ez, sebaj. Most DW audiobook-okat hallgatok hogy szoktassam magamat az akcentushoz és hogy megértsem mit mond.  biggrin.gif 
Ez az ember elképesztő. Nekünk csak hallgatni meg nézni kell amit művel de ez bevállalta néhány DW audiobook és egy film kedvéért a walesi akcentust.  rohog.gif 
Szeretném megjegyezni sokkal érthetőbb mint a skót, de annak még csak a közelébe sem ér. Még csak nem is szexi de mindegy. Örülünk hogy ez is van, de nagyon  rohog.gif  biggrin.gif

Na igen, csodálkozom Daviden, hogy mennyire szakértője a különböző akcentusoknak... Szerintem ezt nem sokan tudják... Szeressük a pasit... wub.gif

Kis OFF, ha már TESCO. Ma reggel belelapoztam a legújabb reklámújságjukba, és mi van benne? "Twilight Póni" OMG... rolleyes.gif Persze semmi köze a Meyeres Twilighthoz, csak ez a neve, de akkorát röhögtem... Mondtam is magamnak: "Vérpóni"... rohog.gif
2010. november 17. 09:39 #1226
- törölt felhasználó -    

nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 17. 09:48 #1227
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A 'Decoy Bride' cikk megírva, elvileg nemsokára kikerül. Remélem jól sikerült fordítanom a forrást, amit találtam... Volt 1-2 szó, aminek nem voltam tisztában az adott szövegkörnyezetben való jelentésével, így próbáltam logikusan kikövetkeztetni... blush.gif
2010. november 17. 12:48 #1228
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.17. 09:48)
A 'Decoy Bride' cikk megírva, elvileg nemsokára kikerül. Remélem jól sikerült fordítanom a forrást, amit találtam... Volt 1-2 szó, aminek nem voltam tisztában az adott szövegkörnyezetben való jelentésével, így próbáltam logikusan kikövetkeztetni...  blush.gif

Jó lett, ügyes vagy smileeee.gif *kezet vállra tesz és megütöget* thumbsup.gif
2010. november 17. 13:59 #1229
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.17. 12:48)
Jó lett, ügyes vagy  smileeee.gif  *kezet vállra tesz és megütöget*  thumbsup.gif

Köszönöm szépen. smileeee.gif Tényleg el voltam bizonytalanodva. Először nem értettem, hogy "dumped" at the altar. Aztán csak kilogikáztam... rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 17. 19:08 #1230
- törölt felhasználó -    
Egy újabb kihagyhatatlan darab biggrin.gif

Most úgy őszintén, ti kitaláltátok hogy kit szeretett volna utánozni? rolleyes.gif
2010. november 18. 08:12 #1231
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.17. 19:08)
Egy újabb kihagyhatatlan darab  biggrin.gif Most úgy őszintén, ti kitaláltátok hogy kit szeretett volna utánozni?  rolleyes.gif

Hang nélkül tudtam csak nézni, de ennyiből én CT-re tippelek. Vagy nem..? rolleyes.gif
2010. november 18. 08:16 #1232
- törölt felhasználó -    
Elfelejtettük hogy David 22-én lesz a BBC radio4-on és vámpírokkal kapcsolatos sztorit olvas? Igen? Nem? Örömmel jelentem be hogy az audió címe A Night with a Vampire
Dead Persons in Hungary lesz. rohog.gif Én nem fogom aznap meghallgatni csak másnap, figyeljük a szavakat, kiejtéseket, legfőképpen a neveket. Kíváncsi vagyok hogy tudja kiejteni a neveket. biggrin.gif Lehet hogy ilyen 'Hát Izsák' menne neki, de abban nem vagyok biztos hogy egy 'Garamvölgyi Eugénia' vagy 'Csülök Krisztián' nevet ki tudna mondani. rohog.gif _nevet.gif
2010. november 18. 08:58 #1233
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.18. 08:16)
Elfelejtettük hogy David 22-én lesz a BBC radio4-on és vámpírokkal kapcsolatos sztorit olvas? Igen? Nem? Örömmel jelentem be hogy az audió címe A Night with a Vampire
Dead Persons in Hungary lesz.  rohog.gif Én nem fogom aznap meghallgatni csak másnap, figyeljük a szavakat, kiejtéseket, legfőképpen a neveket. Kíváncsi vagyok hogy tudja kiejteni a neveket.  biggrin.gif Lehet hogy ilyen 'Hát Izsák' menne neki, de abban nem vagyok biztos hogy egy 'Garamvölgyi Eugénia' vagy 'Csülök Krisztián' nevet ki tudna mondani.  rohog.gif  _nevet.gif

w00t.gif rohog.gif _nevet.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2010. november 18. 09:42 #1234
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.18. 08:12)
Hang nélkül tudtam csak nézni, de ennyiből én CT-re tippelek. Vagy nem..?  rolleyes.gif

Ezt hallgatni kell. Másképpen nem érted meg. Egyébként pedig Tom Jones. Ez egy népszerű videó lett a fanok körében a kisfilm utolsó mondata miatt. A Secret Smile egy bizonyos mondatának az utódjaként nevezik. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. november 18. 11:21 #1235
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Kiss OFF megint, bocsánat. Az alábbi videót mindenkinek küldöm, aki szereti a Harry Pottert. rohog.gif Vajon miért..? biggrin.gif

2010. november 18. 11:42 #1236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.18. 11:21)
Kiss OFF megint, bocsánat. Az alábbi videót mindenkinek küldöm, aki szereti a Harry Pottert.  rohog.gif Vajon miért..?  biggrin.gif 

Mert a csaj kajakra úgy néz ki mint Emma Watson? biggrin.gif rohog.gif

OFF Énis kicsit offolok, ha szabad. Matt néhány napja Amerikában volt, élete első talk showjában, Craig Ferguson Show, semmi komoly, tipikus amerikai semmitmondó röhögős 15 perces beszélgetés. Lányokról kérdezték, jól elcseszte a dolgot. Szerintetek van olyan hülye, aki a DW-ban Doctor-t játszik, elmegy Vegasba egy sztriptíz bárba és a Playboy nyuszis házba ezekután közli hogy nagyon jól érezte magát velük és mindent bevall egy olyan műsorban ami arra volt hivatott hogy bemutassa a DW-t egész Amerikának? blink.gif dry.gif Tényleg ennyire hülye ez a gyerek vagy csak műbalhé? rolleyes.gif Nálam ott húzta ki a gyufát hogy azt mondta 'az előző Doktort is körbe ugrálták a nők, azt a jótanácsot kaptam tőle hogy senkivel se legyek visszautasító mert azt a lányok nem szeretik' http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif

Öcsém, ha a hülyeség fájna ... http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif ON
2010. november 18. 13:55 #1237
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Mai cuki. biggrin.gif
2010. november 18. 16:20 #1238
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.11.18. 11:42)
Mert a csaj kajakra úgy néz ki mint Emma Watson?  biggrin.gif  rohog.gif

Jaja... biggrin.gif Sok helyen elképesztő a hasonlóság, viszont ma már - szerintem annyira nem hasonlít. Vagy csak a smink..? smileeee.gif
Melodyt én 2001 óta ismerem, akkor még szó szerint kicsike kislány volt és láttam fellépését is a tévében (tve). rohog.gif

Idézet (kateblock @ 2010.11.18. 11:42)
OFF Énis kicsit offolok, ha szabad. Matt néhány napja Amerikában volt, élete első talk showjában, Craig Ferguson Show, semmi komoly, tipikus amerikai semmitmondó röhögős 15 perces beszélgetés. Lányokról kérdezték, jól elcseszte a dolgot. Szerintetek van olyan hülye, aki a DW-ban Doctor-t játszik, elmegy Vegasba egy sztriptíz bárba és a Playboy nyuszis házba ezekután közli hogy nagyon jól érezte magát velük és mindent bevall egy olyan műsorban ami arra volt hivatott hogy bemutassa a DW-t egész Amerikának?  blink.gif  dry.gif Tényleg ennyire hülye ez a gyerek vagy csak műbalhé?  rolleyes.gif Nálam ott húzta ki a gyufát hogy azt mondta 'az előző Doktort is körbe ugrálták a nők, azt a jótanácsot kaptam tőle hogy senkivel se legyek visszautasító mert azt a lányok nem szeretik' http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif
Öcsém, ha a hülyeség fájna ... http://img844.imageshack.us/img844/3352/picardicon.gif  ON

blink.gif ohmy.gif Nekem sosem volt szimpatikus ez a Mattie boy... unsure.gif Biztosan van benne némi reklám is, de olyan gusztustalan, ha valamit már így kell reklámozni, hogy odafigyeljenek rá... dry.gif Másrészt pedig Matt tényleg hülye, lehetne legalább egy kicsit több sütnivalója... Mintha kissé elszállt volna magától így az első évadja után + ez az amcsi sztori is jócskán rátett az egójára, gondolom... dry.gif

David sosem tett volna ilyet... dry.gif
2010. november 19. 13:05 #1239
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.18. 16:20)
Jaja...  biggrin.gif Sok helyen elképesztő a hasonlóság, viszont ma már - szerintem annyira nem hasonlít. Vagy csak a smink..? smileeee.gif
Melodyt én 2001 óta ismerem, akkor még szó szerint kicsike kislány volt és láttam fellépését is a tévében (tve).  rohog.gif 
blink.gif  ohmy.gif Nekem sosem volt szimpatikus ez a Mattie boy...  unsure.gif Biztosan van benne némi reklám is, de olyan gusztustalan, ha valamit már így kell reklámozni, hogy odafigyeljenek rá...  dry.gif Másrészt pedig Matt tényleg hülye, lehetne legalább egy kicsit több sütnivalója... Mintha kissé elszállt volna magától így az első évadja után + ez az amcsi sztori is jócskán rátett az egójára, gondolom...  dry.gif 
David sosem tett volna ilyet...  dry.gif

Most mond már meg... Kit érdekel hogy nem bír a hormonjaival? dry.gif Lehet hogy David azt mondta neki legyen mindenkivel közvetlen, főleg a lányokkal mert odáig meg vissza vannak a Doktorért. Nem akarom elhinni hogy azt mondta neki ne utasítsa vissza a bolond nők rajongását, legyen szó akármiről is. Nem akarom elhinni. És ha ez még nem lenne elég, úgy látom kisebb angol szennylapok már fel is dolgozták a hallottakat. 'David arra bíztatja Mattet, hogy Dokiként használjon ki minden szembejövő lehetőséget, mert megteheti.' ..
Nem tudom tudjuk-e de David adott Matt-nek egy kézzel írt levelet mikor először találkozott vele amiben megírta hogy neki milyen fontos a Doktor és arra kérte hogy 'vigyázzon' a karakterre mert itt egy angol ikonról van szó. Ezt sikeresen kirizsázta egy oldalra plusz szerencsét kívánt neki erre Matt pedig így viselkedik. Itt mutatkozik meg a különbség. Davd fan, lehet benne volt sok mindenben a promóció ideje alatt de soha nem süllyedt ilyen szintre. Matt-nek a Doki szerintem csak ugródeszka és úgy tekint rá mint csak egy 'valakire', míg Christopher és David vigyázott erre a 'valakire'.

Napi haj biggrin.gif
2010. november 20. 13:15 #1240
- törölt felhasználó -    
Napi haj (Hamlet)

rohog.gif rohog.gif
100 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok