Starity

David Tennant

100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. július 13. 18:49 #101
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Utánanézek. smileeee.gif
Idézet (kateblock @ 2010.07.13. 13:28)
Óh ez nagyon rendes tőled-  smileeee.gif Ezek közül valamelyik HQ méretben esetleg?  unsure.gif  blush.gif

2010. július 13. 20:12 #102
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

biggrin.gif rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Bessie
2010. július 14. 11:33 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.13. 20:12)
biggrin.gif  rolleyes.gif

LOL Ezt még nem láttam biggrin.gif
És ha már itt tartunk, néhány kép nektek amit még BIZTOSAN nem láttatok Davidről. Mikor először ránéztem a képre 'Hú, vazzeg, ez Majka.' Lesem a képeket. 'For the love of Gallifrey, nézd a fülét, ez David' LOL Áll leesett rendesen _nevet.gif
Ezer meg ezeregy képem van még Davidről amit biztosan nem láttatok, szóljatok ha akartok még látni (ennél szebbeket persze _nevet.gif )
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2010. július 14. 16:41 #104
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (kateblock @ 2010.07.14. 11:33)
LOL Ezt még nem láttam  biggrin.gif 
És ha már itt tartunk, néhány kép nektek amit még BIZTOSAN nem láttatok Davidről. Mikor először ránéztem a képre 'Hú, vazzeg, ez Majka.' Lesem a képeket. 'For the love of Gallifrey, nézd a fülét, ez David' LOL Áll leesett rendesen  _nevet.gif 
Ezer meg ezeregy képem van még Davidről amit biztosan nem láttatok, szóljatok ha akartok még látni (ennél szebbeket persze  _nevet.gif )

EZT NEM MONDOD KOMOLYAN? ohmy.gif blink.gif nevet2.gif
és tényleg van benne valami Majka laugh.gif
2010. július 14. 16:59 #105
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.14. 16:41)
EZT NEM MONDOD KOMOLYAN? ohmy.gif  blink.gif nevet2.gif
és tényleg van benne valami Majka  laugh.gif

Igazat mondok, ez David. Nekem youtube videóm is van, egyezik a hang, akcentus minden. Szép álmokat ma este _nevet.gif rohog.gif
2010. július 14. 17:58 #106
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ő a skót Majka??? Az nem lehet... Dave ennél sokkal jobb... Mit műveltek Vele.?! Vagy nézzük a jó oldalát..? Egy jó színésznek ezer meg egy arca van... Davidéből megismertünk egy újabbat... - Más kérdés, hogy nem tetszik. biggrin.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.14. 11:33)
LOL Ezt még nem láttam  biggrin.gif 
És ha már itt tartunk, néhány kép nektek amit még BIZTOSAN nem láttatok Davidről. Mikor először ránéztem a képre 'Hú, vazzeg, ez Majka.' Lesem a képeket. 'For the love of Gallifrey, nézd a fülét, ez David' LOL Áll leesett rendesen  _nevet.gif 
Ezer meg ezeregy képem van még Davidről amit biztosan nem láttatok, szóljatok ha akartok még látni (ennél szebbeket persze  _nevet.gif )
2010. július 14. 18:36 #107
- törölt felhasználó -    
Ha már hihetetlen dolgokról beszélünk, most olvastam twitteren, hogy David lesz Hulk az Avengers című amerikai sci-fiben. Persze még nem official de ez megmagyaráz néhány dolgot amit David mondott nemrég. WTF? ohmy.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif
2010. július 14. 18:37 #108
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nem ismerem... Miről szól? Ennyire gáz..?

Idézet (kateblock @ 2010.07.14. 18:36)
Ha már hihetetlen dolgokról beszélünk, most olvastam twitteren, hogy David lesz Hulk az Avengers című amerikai sci-fiben. Persze még nem official de ez megmagyaráz néhány dolgot amit David mondott nemrég. WTF?  ohmy.gif  blink.gif  ohmy.gif  blink.gif  ohmy.gif  blink.gif

2010. július 14. 18:40 #109
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.14. 18:37)
Nem ismerem... Miről szól? Ennyire gáz..?

Nem láttad még Hulkot? ohmy.gif

2010. július 14. 18:42 #110
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Látni nem láttam (szerencsére), de hallottam róla.
De azt hittem ez a Hulk és az a Hulk nem egy és ugyanaz, mert minek csinálnának még arról filmet..? De ezek szerint ugyanaz. blink.gif Jajj, Dave, miért mentél el, sok sz@r szerep kedvéért..? sad.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.14. 18:40)
Nem láttad még Hulkot?  ohmy.gif

1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. július 14. 18:47 #111
- törölt felhasználó -    
a filmről

Ezt én sem akarom elhinni. David mindigis szerette Hulkot és szeretett volna ebben a filmben játszani, mondta múlt évben, emlékszem rá. A sci-fi szerep, amiről múlt évben nem beszélhetett, mivel Edward Norton (aki eredetileg játszotta volna Hulkot) múlt héten szerdán tudta meg hogy mégsem ő lesz. Ugyanolyan Disney film lesz, mint a Fright Night, amiben szintén főszerepel és három hete ott volt castingolni ahol az Avengershez kerestek színészeket. Összeállt a kép.
Hogy idézzek a Doctor Who-ból Viktória királynőtől: I'm not amused. dry.gif mad.gif
2010. július 14. 18:53 #112
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ha hivatalos lesz, írhatnál róla egy cikket. Bár én sem vagyok lelkes... De ha David szereti... A Doctor Who is gyerekkori kedvence volt... Most lehet, hogy azt vette a fejébe, hogy minden ilyet megpróbál... Ha ez Őt boldoggá teszi, akkor hajrá. Bár ezeknél a szerepeknél Ő tényleg sokkal többet tud... mellow.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.14. 18:47)
a filmről
Ezt én sem akarom elhinni. David mindigis szerette Hulkot és szeretett volna ebben a filmben játszani, mondta múlt évben, emlékszem rá. A sci-fi szerep, amiről múlt évben nem beszélhetett, mivel Edward Norton (aki eredetileg játszotta volna Hulkot) múlt héten szerdán tudta meg hogy mégsem ő lesz. Ugyanolyan Disney film lesz, mint a Fright Night, amiben szintén főszerepel és három hete ott volt castingolni ahol az Avengershez kerestek színészeket. Összeállt a kép.
Hogy idézzek a Doctor Who-ból Viktória királynőtől: I'm not amused.  dry.gif  mad.gif

2010. július 14. 18:57 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.07.14. 18:53)
Ha hivatalos lesz, írhatnál róla egy cikket. Bár én sem vagyok lelkes... De ha David szereti... A Doctor Who is gyerekkori kedvence volt... Most lehet, hogy azt vette a fejébe, hogy minden ilyet megpróbál... Ha ez Őt boldoggá teszi, akkor hajrá. Bár ezeknél a szerepeknél Ő tényleg sokkal többet tud...  mellow.gif

Én nem írok cikkeket és nem is fogok unsure.gif Persze, ha Davidnek ez jó akkor tegye, de akkoris ..... Miért David? Mond miért? blink.gif ohmy.gif
2010. július 14. 19:14 #114
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Donnó. sad.gif

Idézet (kateblock @ 2010.07.14. 18:57)
Én nem írok cikkeket és nem is fogok  unsure.gif  Persze, ha Davidnek ez jó akkor tegye, de akkoris ..... Miért David? Mond miért?  blink.gif  ohmy.gif

2010. július 14. 20:41 #115
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hát rajonghatott volna valami "normálisabb" képregényért is blink.gif David Hulk-ként?...hát kicsit nyurga hozzá....jó tudom, hogy "feljavítják" az átváltozásnál, de akkor is...

mondjuk, ha belegondolok, hogy ha mondjuk a Pókemberért rajongott volna....és megkapja a szerepet és ott mászna a falon... _nevet.gif na jó, én ilyen szerepekben valahogy nem tudom elképzelni David-et biggrin.gif
2010. július 14. 21:15 #116
- törölt felhasználó -    
Túl rövid az élet ahhoz hogy ezzel foglalkozzunk. Én személy szerint csalódtam Davidben blush.gif De adok neki egy esélyt. Nem az én dolgom az, hogy azon aggódjak mi lesz ezután az életével, elnyeli-e Hollywoodi, ki fog-e kötni a rehabon vagy hogy szúrja el VAGY NEM az életét, engem az zavar hogy a jövőbeli projektjeiből egy sem tud igazán megfogni. David túl jó színész ilyen filmekhez.
LOL csak most jutott eszembe, hogy jövőre lesz egy emos vámpírunk, és egy pokrócos függönyös álférjünk, 2012-ben pedig egy zöld fejű dühös Hulkunk David alakításában. Meg kell hagyni, elég széles a paletta. Így biztos nem fogják beskatulyázni rolleyes.gif Nem is tudom melyik a rosszabb emo vámpír vagy Hulk blush.gif
A pletyka megjelenése óta viszont 3 másik név megjelent és most egy pillanatra elgondolkodtam, talán nem ez a sci-fi szerep amire ő gondolt, a casting pedig ELKÉPZELHETŐ hogy nem sikerült neki.
Július 17-én Einstein and Eddington az HBO-n ha valaki szeretné megnézni smileeee.gif
2010. július 14. 21:21 #117
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Hát én sem tudom elképzelni Hulkként. mellow.gif Viszont nagyon jó színész, biztosan megoldaná. blush.gif Na mindegy, ha kijön az official hír, majd kiderül. biggrin.gif
2010. július 14. 22:01 #118
- törölt felhasználó -    
^ Én sem. David vézna, nagyon rá kell gyúrnia, ha izmos szeretne lenni a forgatás kezdetéig rolleyes.gif

Hogy nevessünk is egyet ezekután, vicces képek nektek laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. július 14. 22:17 #119
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
szerintem az a lehető legrosszabb, ha levágatja a haját biggrin.gif vagy emosodik dry.gif
2010. július 14. 22:32 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.07.14. 22:17)
szerintem az a lehető legrosszabb, ha levágatja a haját  biggrin.gif vagy emosodik  dry.gif

Úgy tűnik nem olvasgatod a többi DT képes topikot. Oda már leírtam hogy búcsúzz el a hajától és sírj a vállamon. Sírjunk együtt.
Emosodás? No comment. Szerintem David is tudja hogy ez a szerep nem igazán neki való. Nem mondok nevet, de ez a szerep valaki olyasvalakié lett volna, aki mégcsak nem is színész, inkább tv-s személyiség, de az emo kinézet meg volt nála. Egy hülye celebnek tálcán kínálják a szerepet, Davidnek meg castingolni kell azért hogy emot alakítson http://s2.images.proboards.com/lipsrsealed.gif

ha már a borzalmas kinézetnél tartunk, íme az említett függöny pokróc összeállítás. Minden elisméresem David, mamámnak volt anno ilyen függönye meg pokróca több mint 30 évvel ezelőtt _nevet.gif _nevet.gif

100 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok