Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.31. 08:41)
Tegnap DW-t néztem. Stolen Earth... OMG. Természetesen eredeti nyelven, s angol felirattal. (eredeti DVD-n) Én nem vagyok 100-as, ugyanis amikor Donna és a Doki megérkezett a Földre és Donnát kérdezgeti a Doki, hogy mit is mondott pontosan Rose..? És akkor mondja neki, miért nem kérdezi meg tőle..? És akkor... Oké, nyálas, de nekem egyik kedvenc jelenet. Happiness, running, és jön az a nyomi dalek és exterminál...

És Ten...

Szóval itattam az egereket tegnap délután. Mindig bőgök rajta. Meg a Bad Wolf öbölnél is, a next partban. Brühü.
Mindig elszomorít engem is
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.31. 08:41)
Ja, és hogy jó legyen, este TERMÉSZETESEN DT-set is álmodtam. Hogy mit, már megint nem emlékszem, csak 1-2 foszlányra, meg hogy jó volt. Például, hogy valami német szöveget kellett gyártanom egy képről, amin DT volt, mint Doki... Aztán meg valami olyasmi is rémlik, hogy DT megjelent, aztán együtt elmentünk valahová, és mindenki minket bámult...

Hogy van az hogy én nem tudok DT-set álmodni? Sem semmi jót? Én már annak is örülnék ha nem álmodnék semmit. A rémálmok már az őrületbe kergetnek
Egyszer énis álmodtam egy DT-set. Tetőtéri lakásban voltam, este történt és betört a tetőablak. Leeresztettek egy létrát amin a Doki volt (ugyanúgy ereszkedett le mint Piers a St Trinians 2-ben) napszemcsiben, felzselézett hajjal amit szerte szét fújt a szél, barna zakó. Bocsánatot kért amiért betört az üveg és azt mondta nincs nála pénz. Mondtam hogy nem baj spaceman, mosolygott rám meg énis rá, utána hirtelen a semmiből előkerült a TARDIS, K9 'kiszaladt' belőle, 10.2 meg szaladt utána. Szép sorban, K9, 10.2, Sarah Jane, Rose, Jack, Martha, Donna, aki végigkiabálta az egész álmomat 'stop that spaceman'. Nem tudtam merre nézzek mert a sötétből előkerült Brendan is, akit Peter üldözött. Egy másik sarokban valami sötét üzletet folytatott Barty meg Piers úgyhogy Peter utánuk is futni akart. Egyéb DT karakterek is feltűntek, mintpéldául Campbell Bain, Casanova, Richard. Túl sokan voltunk, csak annyit láttam a nagy rohangálásban hogy Casanova megállította a Dokit, hogy hé haver, te lógsz még nekem egy tyúkkal
Aztán Brendan és a Doki ott termet előttem és mindketten beszéltek én pedig nem tudtam hova figyeljek

A Doki beletúrt a hajába és elment, Brendan pedig adni akart nekem valamit amit a háta mögött rejtett el a kezében de mostmár soha nem derül ki hogy mi volt az. Szeretném azt hinni hogy gyűrű volt de a mosolya alapján inkább valami poénos ajándék vagy egy üveg bor lehetett