Még megerősítetlen DT film csak hogy ne legyen elég amennyiről most beszélünk
The Secret Commonwealth
Az én érdeklődésemet nem sikerült felkeltenie a történetnek de tudjuk hogy DT milyen

Úgy gondolom hogy ez a Retreat-hez hasonló 'csak csatoljuk a nevét' a projekthez dolog lehet. Alacsony költségvetés még csak egy dolog lenne. Feltételezem hogy a Single Fatherért sem kapott milliókat de nekem ez is gyanús, ez túl kis projekt ahhoz hogy elvállalja a főszerepet. Én örülnék neki mert Daviddel kapcsolatban mindigis a brit tévét/filmet helyeztem előbbre, de amióta egyre híresebb szerintem nem vállalhat el 'kis semmi' projekteket.
Ha van egy valami, ami nem áll közel a szívemhez az DT különböző történelmi filmekben. Vagy komoly szerepe van abban de kevés vagy vicces és sok. A Casanova egy vicc, nem tudom komolyan venni és nem is igazán tartozik a kedvenceim közé inkább nézek Blackpoolt vagy L.A. without map-et ...
Amiben meg komolyat alakít, az meg kevés szerep, nem elég ahhoz hogy értelmes véleményt tudjon mondani róla az ember.
Ezért van az hogy hiába kérdezgetik tőlem hogy a Romanticsban milyet alakított, nem tudok rá túl sok értelmeset mondani
A Romantics-t láttuk már?