Starity

David Tennant

100 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 07. 11:25 #781
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Most lett elegem a mai napból... De tényleg. Utálom, ha egy kicsit is jó kedvem van, valaki mindig belém rúg egy hatalmasat... mad.gif

Rheuska, üzenem Bartynak, hogy kiszabadítom láncaiból, ha segít nekem... rohog.gif (De télleg elegem van, hogy csak azért, mert eljárok az óráimra és mert egyszer életemben pont akkor felmentem egy konferenciára, már én vagyok a "hülye". Nem lett kimondva, de nagyon is érezhető volt a hangsúlyból... mad.gif )

Plusz amitől megint ki vagyok akadva. Felkerült a tavaszi menetrend, és amikor én szándékoztam volna kiutazni Londonba, akkor egy vagyon a jegy... blink.gif reklamalo.gif Nem tudom, mit csináljak... A főnökök meg majd 'utálni' fognak, ha nem a szünetben intézem a "kiruccanást", hanem munkaidőben... Azért nagyon nem mindegy, hogy egy retúr repjegy 14-18.000 forint, vagy 60-70.000... reklamalo.gif mad.gif sad.gif
2010. október 07. 13:20 #782
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.07. 11:25)
Most lett elegem a mai napból... De tényleg. Utálom, ha egy kicsit is jó kedvem van, valaki mindig belém rúg egy hatalmasat...  mad.gif
Rheuska, üzenem Bartynak, hogy kiszabadítom láncaiból, ha segít nekem...  rohog.gif (De télleg elegem van, hogy csak azért, mert eljárok az óráimra és mert egyszer életemben pont akkor felmentem egy konferenciára, már én vagyok a "hülye". Nem lett kimondva, de nagyon is érezhető volt a hangsúlyból...  mad.gif )
Plusz amitől megint ki vagyok akadva. Felkerült a tavaszi menetrend, és amikor én szándékoztam volna kiutazni Londonba, akkor egy vagyon a jegy...  blink.gif  reklamalo.gif Nem tudom, mit csináljak... A főnökök meg majd 'utálni' fognak, ha nem a szünetben intézem a "kiruccanást", hanem munkaidőben... Azért nagyon nem mindegy, hogy egy retúr repjegy 14-18.000 forint, vagy 60-70.000...  reklamalo.gif  mad.gif  sad.gif

Sajnálom Sally. Ismerős az érzés, szerintem mind jártunk már így. Te tudod hogy igazad van és ne foglalkozz az ünneprontókkal smileeee.gif
Remélem Peter felvidít biggrin.gif

http://img.photobucket.com/albums/v608/nickknight1228/David%20Tennant%20pics/2TheGambler.gif

rohog.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. október 07. 13:38 #783
- törölt felhasználó -    
Gyerekek, meghallgattam mindkét interjúját amit délelőtt adott. A mai napra is van még hallgatni/nézni ezért mai napra csak két dolgot mondanék.

Heart interjú
Műsorvezetőnő: SF forgatás. Gyerekekkel forgattál. Felmerült benned hogy te is szeretnél gyereket?
DT: Honnan tudod hogy előtte nem éreztem már ilyet? Majd szólok ha látható lesz.
Műsorvezető: David terhes!
*nevetés*
DT: Uhmmm, ömm *nevet* Tényleg felszedtem néhány kilót ehh nemrég ohhhmm yeah

_nevet.gif

Christian O'Connell műsor

COC: A twitteren trending topic vagy.
DT: Örömmel hallom.
COC: Fogalmad sincs arról az mit jelent, fogadjunk.
DT: Elképzelésem sincs de ez azt jelenti hogy valaminek a része vagyok és ez jó, nem?
COC: De, nagyon jó. Trending vagy az X-Faktor és a 'tell lies when you have sex' topik alatt.
DT: Semmi közöm sincs egyikhez sem, esküszöm
COC: Pedig valahol olvastam valahol egy ilyet: 'COC tell lies when you have sex with DT'
*nevetés*
DT: Ne merészeld, ne hazudgálj nekem _nevet.gif

Összességében jó interjúk voltak, egy két dolgon énis elcsodálkoztam, szívem szakadt meg mikor azt mondta hogy az Emmyn szabályosan kilökdösték a vörös szőnyegről mert senki nem ismerte de senki nem mondta volna meg neki hogy merre kell menni vagy mit kell csinálni mellow.gif (Én azt hallottam hogy Eva Longoria furakodott be elé és szólt be neki valamit blink.gif ) sad.gif
Voltak nagyon vicces részek is. Végre kimondta hogy 'DT fangirls' lol . Szeretünk David. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska, Sixy
2010. október 07. 14:34 #784
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.10.07. 13:38)
Én azt hallottam hogy Eva Longoria furakodott be elé és szólt be neki valamit

blink.gif Liba... dry.gif És ezek a "sztárok"... Pfujj... reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: rheuska, kateblock
2010. október 07. 14:42 #785
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.07. 11:25)
Azért nagyon nem mindegy, hogy egy retúr repjegy 14-18.000 forint, vagy 60-70.000...  reklamalo.gif  mad.gif  sad.gif

el mennek az anyukájukba o.O
azért Sally, ne aggódj, mi itt vagyunk neked. és lesz ez még így se, légy optimista, egyél csokit, nézz sok-sok DT képet, és az élet máris szebb thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2010. október 07. 15:35 #786
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Hozzászólás: 1275
Csatolások: 1872
Azonosító: 107844
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.07. 09:22)
Mindennapi cuki. Mai cuki.

nekem a bal oldali tetszik rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2010. október 07. 15:41 #787
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (kateblock @ 2010.10.07. 13:38)

Összességében jó interjúk voltak, egy két dolgon énis elcsodálkoztam, szívem szakadt meg mikor azt mondta hogy az Emmyn szabályosan kilökdösték a vörös szőnyegről mert senki nem ismerte de senki nem mondta volna meg neki hogy merre kell menni vagy mit kell csinálni mellow.gif (Én azt hallottam hogy Eva Longoria furakodott be elé és szólt be neki valamit  blink.gif ) sad.gif 
Voltak nagyon vicces részek is. Végre kimondta hogy 'DT fangirls' lol . Szeretünk David. rohog.gif

jellemző, a hálivúdi "nagymenők" azt hiszik, hogy belőlük áll a világ, más nincs is a világon , csak az amerikaiak emberek dry.gif elég szánalmasak..longoria kisasszony meg eddig se volt kedvenc..
1 felhasználónak tetszik: rheuska
2010. október 07. 17:22 #788
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sixy @ 2010.10.07. 15:41)
jellemző, a hálivúdi "nagymenők"  azt hiszik, hogy belőlük áll a világ, más nincs is a világon , csak az amerikaiak emberek dry.gif elég szánalmasak..longoria kisasszony meg eddig se volt kedvenc..

Nekem meggyőződésem hogy nem vette szívére a dolgot de picit rosszul esett neki. Úgy kezdte a mondatot, hogy "Az Emmyn nem volt furcsa ott lenni mert senki sem ismert. Az szánalmas volt mikor Piers Morgan testőrei majd fellöktek mondván 'Jön Piers menjen már odébb'" Ez illedelem kérdése is egyben. dry.gif No comment. Azt hiszem itt megkapjuk a választ arra a kérdésre hogy mit is értett azalatt hogy 'hidegvérűség' és 'satnya amerikai biznisz' a Radio Times interjúban.

http://img299.imageshack.us/img299/7710/17362638523191c56956f8f.jpg

Ma készült kép
2010. október 07. 17:46 #789
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, bezzeg ha én ott lettem volna azon az Emmyn... Mint DT-fan"görl", berontottam volna a vörös szőnyegre, félrelökdöstem volna mindenkit az útból... Utat törve neki... Hülye amcsik.. mad.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, rheuska
2010. október 07. 17:56 #790
- törölt felhasználó -    
Jó hír. David és a haverja Christian együtt fognak műsort vezetni, megint, mint tavaly. biggrin.gif Állítólag Október 17-én kezd és November végéig. thumbsup.gif
Ez azt jelentené hogy másfél hónapon keresztül hétköznaponként napi 4 óra Daviddel? http://209.85.12.231/10809/34/emo/overreactsmiley.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, rheuska
2010. október 07. 18:28 #791
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (kateblock @ 2010.10.07. 17:22)
Nekem meggyőződésem hogy nem vette szívére a dolgot de picit rosszul esett neki. Úgy kezdte a mondatot, hogy "Az Emmyn nem volt furcsa ott lenni mert senki sem ismert. Az szánalmas volt mikor Piers Morgan testőrei majd fellöktek mondván 'Jön Piers menjen már odébb'" Ez illedelem kérdése is egyben.  dry.gif No comment. Azt hiszem itt megkapjuk a választ arra a kérdésre hogy mit is értett azalatt hogy 'hidegvérűség' és 'satnya amerikai biznisz' a Radio Times interjúban. Ma készült kép

OMG, micsoda séró... w00t.gif Picit öregíti, vagy csak szerintem? unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: rheuska
2010. október 07. 18:32 #792
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.07. 18:28)
OMG, micsoda séró...  w00t.gif Picit öregíti, vagy csak szerintem?  unsure.gif

Szerintem igen, öregíti, de nincs is ezzel gond. Christian ma végi azzal csesztette hogy nem ismer rá a haja miatt sem. David egyébként gyakran hagyja megnőni a haját, és van borostája/szakálla mikor nem forgat. Szerintem ez is marad egy darabig, vagy ha sokan csesztetik, levágatja a haját rövidebbre. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. október 07. 21:25 #793
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
erről a lökdösődésről eszembejut a bkv-s közlekedés, amikor az öreg nénike fellök szinte csak hogy felszálhasson a buszra, mikor még javában szállnak le a buszról -.- szóval az iq relatív..

hmmm ezt a képet elnézve David hasonlít az egyik ismerősömre biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kateblock
2010. október 08. 02:26 #794
rheuska
rheuska
-- anti-paparazzi ---

Státuszmy love for you is bigger on the inside <3
Hozzászólás: 1748
Csatolások: 7732
Azonosító: 24717
Idézet (kateblock @ 2010.10.07. 17:22)
Nekem meggyőződésem hogy nem vette szívére a dolgot de picit rosszul esett neki. Úgy kezdte a mondatot, hogy "Az Emmyn nem volt furcsa ott lenni mert senki sem ismert. Az szánalmas volt mikor Piers Morgan testőrei majd fellöktek mondván 'Jön Piers menjen már odébb'"

ki a rák az a Piers Morgan?
2010. október 08. 08:24 #795
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sixy @ 2010.10.07. 21:25)
erről a lökdösődésről eszembejut a bkv-s közlekedés, amikor az öreg nénike fellök szinte csak hogy felszálhasson a buszra, mikor még javában szállnak le a buszról -.-  szóval az iq relatív..
hmmm ezt a képet elnézve David hasonlít az egyik ismerősömre  biggrin.gif

Nem akarod megadni a számát? rohog.gif
2010. október 08. 09:53 #796
- törölt felhasználó -    
Idézet (rheuska @ 2010.10.08. 02:26)
ki a rák az a Piers Morgan?

Piers Morgan a Daily Fail (Daily Mail, csak én hívom Fail-nek rohog.gif ) szerkesztője. Most Larry King helyét veszi majd át jövő év januárjától.
2010. október 08. 13:07 #797
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Mai cuki. (Különös tekintettel Rheuskára és Jennyre. rohog.gif )
2010. október 08. 13:16 #798
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.08. 13:07)
Mai cuki. (Különös tekintettel Rheuskára és Jennyre.  rohog.gif )

Mit szóltok ha lenne 'Napi haj' rovat is? biggrin.gif _nevet.gif
Valaki felvállalhatná azt is, ha nem akad jelentkező, akkor vállalom rohog.gif

David kék szemei a frászt hozzák rám, komolyan mondom dry.gif
De ha azt mondaná hogy kövessem hazáig, követném rohog.gif _nevet.gif biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: rheuska, Sally Sparrow
2010. október 08. 13:39 #799
- törölt felhasználó -    
Kép tegnapról 1 és délelőttről 2

Jól van gyerekek mesélek nektek valamit. Tegnap és előtte való este David olvasott fel sztár életrajzokból, David Cassidy, JC (N'sync), Richard Burton és Britney Spears önéletrajzi könyvéből biggrin.gif _nevet.gif
Az önéletrajzi könyvekből kiragadtak részleteket és azokból építettek fel egy egész történetet. David Richard Burton művében Richard-t alakította, aki úgy akart lefektetni egy nőt, hogy az és a férje ne tudjon róla. Megpróbálta leitatni a csajt, és ágyba vinni (David Cassidy féle szexszimbólumként viselkedett) de a csaj nem dőlt be neki. David úgy ment ki a színpadra hogy farkas kiáltást utánzott, és vele együtt kiáltottak a fanok is. David állítólag megszeppent és a darab után elég kínosan érezte magát amikor egy két okostojás hangosan belevisongatott a darabba, hogy 'válassz inkább engem, tiéd vagyok'. blink.gif
Csak én érzem úgy hogy kezdenek már itt is elfajulni a dolgok? Elhiszem hogy jó lehet látni élőben, hallani a hangját és azokat a csúnya szavakat amiket mond (!!) és ahogyan mondja (walesi akcentussal) de szerintem valahol mindennek van határa unsure.gif
(Állítólag valaki videóra vette amikor David Britney könyvéből olvasott fel és azt mondta a nőnek (SZEXISEN), akit 'le akart fektetni' hogy 'hit me baby one more time' _nevet.gif _nevet.gif)
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2010. október 08. 18:55 #800
Sixy
Sixy
hajmániás™

StátuszShit happens....
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.08. 08:24)
Nem akarod megadni a számát?  rohog.gif

Mielőtt hiú ábrándokba kergetnéd magad, azt jó ha tudod, hogy nem a lányokat szereti rohog.gif
100 oldal 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok